så klockren


När jag föddes fick jag välja mellan att ha skitbra minne eller att vara skitbra i sängen....
 men jag minns inte vad jag tog.



glödlampa!




Kom även på idag att jag är stressad över en sak och de är praktikplats. Jag har ingen aning om vart jag ska praktisera, jag vet vart jag vill praktisera men jag har inte gått runt och frågat än. Måste verkligen ta mig i kragen och göra det nu, börjar bli lite ont om tid.
image200


Sen har sjukaste grejen hänt. Jag vet inte vad som hänt men jag måste ha gått ner massvis i vikt, vet inte hur eller när men alla mina jeans som förut satt snyggt och tajt sitter nu hur löst som helst. Även jeans som jag inte har använt för dom vart sjukt tajta sitter löst! Vad fan har hänt?
Jag menar jag äter hur mycket som helst, donken fyra gånger i veckan förra veckan. Hur fan går man ner i vikt om man äter på donken hela tiden? Plus att de syns då inte att jag gått ner bara på kläderna.
Kanske låter konstigt att jag klagar över att jag tappat i vikt men hur kul är de att nästan alla ens jeans sitter slappt? Att man lagt ut tusentals kronor på jeans och nu kan man inte ha dom? Jag har ju liksom cirka tjugo par. Eller visst kommer jag fortfarande använda dom men jag vill ha dom som de satt förut.
Jag skulle ju inte banga på att vara smalare men då skulle jag vilja att mina kläder minskade också eller att jag hade massvis med pengar till att köpa nya.

image202


nålar, målarfärg och kalas


Dagen började som den gjorde igår, vi åkte till naprapatern men idag så knäckte han inte min nacke eller rygg utan han satt in nålar i mig. Alltså akupunktur var de jag fick, så jag låg på bänken med nålar i fötterna, händerna och käken. Alla nålar var för att släppa spänningen jag har i käken, vilken jag tror funkade för jag har inte haft någon som helst huvudvärk idag! Känns riktigt skönt med en dag utan det.

Efter det åkte vi till g-mormor, som var mycket piggare och bättre än igår. Jag och mamma fick en chock, idag pratade och hon skämtade.
G-mormor: " Det finns en skit snygg läkare här" haha hon är ju bara för skön!

Sedan var de bara att åka hem och fortsätta måla, tog en snabb tur över till Malin först och pratade om allt och ingeting.

Vid halv sju åkte jag och Mamma hem till mina kusiner för att fira Erik som fyller 17år idag. Grattis!

Sen var de bara hem igen och ta bort all tejp och sätta tillbaka alla saker på sin rätta plats. Så nu är rummet äntligen klart!!!! Sjukt snyggt, lägger upp bilder senare kanske till och med imorgon.

image198



wohoo!


Blev nyss klar med första delan av målandet på rummet, två väggar klara en vägg kvar! Är faktiskt riktigt nöjd med färgen, kommer passa sjukt bra med sakerna jag fick av Jessica i present.

Fick en del roliga komentarer medans jag målade:
Malins mamma : " Du behöver ju inte plocka ner allt från väggarna du kan ju måla runt omkring eftersom du ändå målar om så ofta"
Bror: "Kan du inte måla mitt rum också?" "Du borde kanske ta på dig ett par byxor för Mattias kommer snart" (målade i endast underkläder och linne, men vad ska man göra liksom? de blir ju så varmt när man målar.)
Syster: "Du har nog huvudvärk för att du målar"

Just nu ha jag ont i nacken och huvudet, kan ju vara för att naprapatern tröck på massa ställen. Fick även himla ont i käken efter besöket hos han. Alla mina smärtor ska tydligen vara av stress. Men är de någon som tycker jag är stressad? Kan inte förstå vart jag skulle vara stressad nånstans, skolan är inte stressig, hemma är de inte stressigt. Jag är verkligen inte en stressad person, trodde iaf inte jag att jag var, men tydligen!

Juste Emelie, du borde kanske också besöka honom? Visst de gör ont men de är nog värt de.




smärta


Kom hem för ett litet tag sen, har vart ute och åkte med mamma.
Dagen började med ett besök hos naprapatern Thomas där det visar sig att min rygg är sne pga av stress, hallååå vilken stress? Jag är verkligen inte stressad eller inte vad jag själv tycker men de tycker tydligen min rygg. Så Thomas började trycka på massa ställen i nacken, sjukt ont gjorde det! Ska dit imorgon igen för att fortsätta behandlingen.

Efter besöktet där åkte vi och hälsade på gammelmormor, de var då inte kul att se henne sådär. Jag har ju sett henne sjuk förut men aldrig någonsin har det varit såhär.
Efter ett tag kom även Roffe, Wan och Benny förbi. Benny klarade inte av att se henne sådär och när han blev ledsen kunde jag knappt hålla tillbaka tårarna så jag vände mig om och kollade ut genom fönstret. När vi skulle gå gav jag henne en kram, vilket kändes helt hemskt. Då ville jag verkligen bara brista ut i gråt men för hennes skull höll jag tillbaka tårarna. Bli frisk!

Nu har äntligen jag och mamma köpt färg till mitt rum så nu ska jag börja måla så fort jag skrivit klart.

(Förlåt babe för att jag tar ut all min ilska på dig, de är verkligen inte meningen)




frågetecken


Mamma kom hem för ett tag sen, de visade sig att g-mormor har blivit lam i son kropp eller högra sidan av stroken. Hon kan röra benet men inte armen och inte halva ansiktet. Läkarna vet inte om hon kommer få tillbaka rörelseförmågan i kroppen men de tror jag! Min gammelmormor är inte den som ger upp, hon är stark och kommer klara sig igenom det här, tänker inte lyssna på er som säger annat!


The begining and the end he knows
And all thats in between
So put your total trust in him.
He knows about you stuggles
He knows about your pain
Your hardship and your sorrows
And he will help you to reign.
So don´t give up and don´t give in


 


regn<3


Kom nyss in med hunden, vart ingen långpromenad eftersom det regnade. Jag älskar att gå promenader i regnet men eftersom mina fötter vart blöta så fick de bli en kortare promenad än tänk, de var tänkt att vi skulle ta promenaden längs vattnet så ska nog ta den promenaden med henne efter jag duschat och ätit. Men då blir de regnjacka och gummistövlar som gäller!



Min plutt är så söt i sin rosa sjal.
Många tror att hon har den för att stödja bröstcanser forskningen men faktum är att hon har den för att mamma är trött på att folk tror att hon är en kille, men man kan nog säga att hon har den för både visa att hon är tjej och för att stöjda forskningen.



försvinn


Nu har huvudvärken kommit! Jag förstår verkligen inte varför jag jämt har så ont i huvudet?

image195

Just nu skulle jag vilja ha penseln i handen så jag kan måla och hålla mig sysselsatt, ha nåt annat att tänka på.
Ska gå ut och gå en lång promenad med hunden nu hade jag tänk, kanske släpper huvudvärken då och tiden går fortare så mamma kommer hem och informerar mig om g-mormor.





fuck fuck fuck


Mamma ringde nyss och de blir ingen målning för mig idag..Min Gammelmormor som åkte in till sjukhuset förra veckan för att hon hade fått en hjärtinfarkt (den femte) har fått en stroke idag.... Stackarn! Kan du inte bli bra?
Min Gammelmormor är verkligen världens bästa, hon är jämt pigg och ute och far men nu ligger hon på sjukhus och mår sämre än aldrig förr!
Jag vågar inte åka dit, vill inte se henne så. Hatar sjukhus och sjuka människor. Visst skulle jag åka dit för hennes skull men de känns bäst om jag inte gör det eftersom jag är förskyld och jag vill inte göra henne värre.

image194
Kämpa på och bli frisk! Du har många år kvar att leva



målar dax!


Borde nog gå och börja klä på mig men jag orkar inte vart en natt med lite för lite sömn, men jag måste fixa till mig om jag ska komma iväg och handla färg till rummet, aja får bli jeans och tröja och håret uppsatt, struntar nog i att sminka mig, folk ser ändå ingen skillnad när jag är sminkad eller inte så då kan jag lika gärna skita i det.
Kanske först ska kolla så att mamma har kommit hem, kan ju vara en smart idé.
Nej, nu har jag inte tid att sitta här och skriva. Här ska målas!






P.s Du är himla söt, helt underbar D.s





klockren

image193

"babe, du är riktigt knäpp ibland!"



sakta ner


Jag måste bara hinna hämta andan innan jag tappar den igen



tidsfördriv


VAD

hade du på dig idag? ? först var de jeans, t-shirt, mössa och halsduk. Just nu har jag mjukisar och en stor huvtröja

har du gjort under dagen? ? vart hos farmor och farfar, vart och kollat i affärer, tagit de lugnt
har du inte hunnit med idag? ? städa mitt rum, eller jag skulle ha hunnit med de men jag sköt upp de
vill du göra i helgen? ? gå ut och ha en riktigt bra utekväll
är allra bästa med dig? ? att jag är sprallig med barnasinnet på topp
ogillar du hos dig själv?
? att jag är envis som satan och har lite aggressionsproblem

NÄR..

vaknade du i morse? ? runt halv tio
är du rädd? ? i mörkret
grät du senast? ? oj, de var längesen
skrattade du senast? ? tidigare idag
gav du en komplimang senast? ? för nån dag sen kanske

VEM..

kramade du senast? ? Bruce
saknar du? ? ingen?
kysste du senast? - hemligt
vill du spotta på? ? haha de vet nog de flesta
gjorde dig arg senast? ? de vet jag faktiskt inte

ANTINGEN..

glass eller godis? ? godis
morgon eller kväll? - kväll
skidor eller pulka? - pulka
julafton eller födelsedag? ? svårt val men jag tror födelsedag
sola eller bada? ? båda, kan inte välja

KAN DU..

simma fjärilsim? ? ja, de kan väl alla?
stå på ett ben? - självklart
sjunga riktigt höga toner? ? haha kan jag säkert men verkligen inte bra
baka? ? kan jag väl med lite felsteg här och där
göra volter? - tveksamt
ditt eget mobilnummer? ? ja, de kan jag faktiskt

HAR DU..

tagit en främling på rumpan?
? inte med flit
tappat något värdefullt i toaletten? ? haha nej de tror jag inte
sett en hel porrfilm? ? nej faktiskt inte
skrikit åt en lärare? ? JAAA!!
förlorat någon nära vän? ? nja förlorat och förlorat
kysst någon och sedan ångrat dig? ? ja, i somras om jag inte minns fel


 

 


Ännu en söndag


Idag vaknade jag halv elva eller jag trodde den var halv 11 men eftersom man ställde tillbaka klockan inatt så var den bara halv tio.
Men eftersom jag ändå var uppe så åkte jag med mamma och pappa till farmor och farfar, där jag åt frukost och fikade! Bestämde även med farfar att jag ska klippa deras gräsmatta eftersom dem inte riktigt är i tipp topp form än efter olyckan. Snäll som farfar är så kommer jag få pengar för det, och dem pengarna kommer gå raka vägen till företaget.

Efter besöktet hos dom åkte vi och hämtade upp Jessica som hade sovit hos våran storasyster. Sen åkte vi och kollade på jacka och skor. Jag hittade inte jackan jag ville ha och eftersom jag vet vilken jag vill ha så kan jag verkligen inte ta nån annan! Jessica hittade iaf skor.

Ikväll är det Miami Ink! Yees! Har längtat i hela två veckor på det nu. Är helt bestatt av det och tatueringar för den delen, de är så grymt snyggt! Jag längtar jätte jätte mycket tills jag ska göra min nästa, vilket jag inte vet när de blir eftersom min tatuerare har sin studio i Dalarna och i Thailand så kommer han bara ner till Stockholm då och då, och jag vill inte gå till nån annan för jag litar på Jocke, kanske blir så att vi drar upp ett gäng till Dalarna och tatuerar oss, får se hur de blir men snart måste de iaf bli.

image192
Okej, skulle inte banga på att nån av dom tatuerade mig
men de får bli när jag blir äldre.


Aldrig igen


Vad kan man säga om gårdagen då?
Hela dagen satt jag som de flesta vet och kollade på Heroes-maratonet, fick snabbduscha i reklamerna. Först kroppen i ena reklamen sen håret i andra, haha de var riktigt stressigt men jag ville ju inte missa nåt, men de gjorde jag iaf för tydligen slutade halv 11 och jag skulle dra halv tio.

Och de gjorde jag. Joel var snäll och körde oss till stationen. Där vi träffade på Bruce från skolan, sen tåg vi tåget till stan och gick sedan till The Vibe, vi tyckte de sög så vi drog därifrån och på vägen ut mötte vi Bruce igen, stackarn! Hoppas han inte gick dit för att jag tjatade på han att gå dit, så drar vi när han väl kommer. Aja de kommer fler tillfällen att festa med han, hoppas jag! Och då får Roy inte banga! :)

Helt besatt


okej nu blir det typ det tredje inlägget om Heroes! Men de är ju fan grymt bra, hur ska jag kunna slita mig från tv:n sen för att göra mig iordning för utgång? Jag kommer ju missa ett helt avsnitt!
Jag har till och med dragit ner persiennerna (eller hur de stavas) för att min moster har ringt min mamma och sagt att dem kommer förbi, jag menar min mamma är ju inte ens hemma. Det är bara jag hemma och jag har verkligen inte tid med varken henne eller hennes kille. Så dem får väl sitta utanför då.
Känns lite elakt men vad ska jag göra?

image191


avsnitt nummer 3


Nu har jag sett två avsnitt av Heros, än så länge är det bra. Eller de är ganska så konstig, jag förstår inte riktigt vad som händer men jag antar att de kommer att förklaras snart!
Nu börjar avsnitt nummer tre!


fel av mig


Jag sa ju igår att Heros-maratoner börjar nio men det börjar tydligen halv tolv, kul att jag ställde klockan på kvart i nio för att gå upp i tid.
Men iofs så var de rätt skönt att gå upp tidigt, har hunnit med en lång promenad med mamma och Nanna. Kändes riktigt skönt!



Maraton!

OOPS! Vakande nyss, skulle inte sova såhär länge ju. Jag gick nämligen och la mig efter middagen, fick en sån jädrans huvudvärk att jag inte visst vad jag skulle ta vägen. Meningen var att jag skulle ha gått ut med Johanna ikväll men så kommer denna huvudvärken och förstör allt, inte ens två ipren tog bort den! Så jag fick gå och lägga mig, vakande nyss av en gulllig sak som tyckte att de var allt för längesen vi sågs,plutten då vi sågs ju inte onsdags! :) Sött var det iaf.

Ska väl ta och sova igen, huvudvärken har inte helt gått över plus att jag ändå ska upp till nio imorgon för att se Heroes-maratonet som går på tv fyra plus från nio till halv tio på kvällen, dår se om jag orkar se alla. Ska iaf försöka, hoppas att någon kommer över och gör mig sällskap i soffan.

Godnatt ♥

food


Jag vill ha MAAAAAAAT! Inte för att jag är hungrig utan för att jag är sugen! Är egentligen jätte mätt, vilket är konstigt eftersom jag inte ätit nåt sen jag kom hem från skolan.
Hoppas mamma kommer hem med min sallad snart, ska bli gott var längesen jag åt den faktist.

vi


DU&JAG♥


GRATTIS

GRATTIS ROY!!!!

image190




höstlov


Äntligen är det höstlov! Så himla skönt att bara få ta det lugnt, eller ska iofs måla om rummet men de tar ju inte så jätte mycket på krafterna, inte om man får hjälp iaf!


Dagen idag har vart en helvetesdag för mig, Malin och Emelie. Vi kom till skolan hade samhällskunskap som iofs var ganska givande, sen var det praktiskmarknadsföring där vi bara fick reda på vad vi fick på provet sen var den lektionen över klockan halv elva, nästa lektion började inte förns tolv och de var naturkunskap, Emelie och Malin tänkte vara smarta och fråga om vi inte fick jobba hemma ist eftersom vi håller på med ett arbete men dem vart otrevligt iväg skickade av våran lärare som var upptagen med att skriva ett mejl! Så vi fick sitta och vänta på lektionen som varade i fem minuter sen hade vi lång rast igen, eftersom vi var tvungna att prata med våra lärare i Ung Företagende. Efter den lektionen skulle vi åka hem, men vi missar bussen precis! Sen missar vi tåget! Snacka om oturs dag! Vi vart ju inte direkt på bättre humör av allt detta. Kom hem runt kvart i tre, när jag kunde ha vart hemma kvart över elva!
Så jävla onödig dag!

Men men nu är det helg och lov, ska ut och fira Roy på lördag. Det ska bli riktigt kul, har inte kommit på vad jag ska ha på mig än men det löser sig hoppas jag!


snuttan

JAG HAR VÄRLDENS FINASTE HUND!

image189

Nej, nu ska jag nog gå och sova.
Synd att min älskling tycker att de är för varmt att sova i min säng



55års giftemål


Nu har precis all min släkt på pappas sida åkt hem, vi har vart här hemma och oss och firat farmor och farfar som firar 55års giftemål idag. GRATTIS! Kan inte förstå att man kan vara gifta så länge men det går tydligen! När jag blir gammal vill jag också ha det som farmor och farfar!





1. Farmor och Farfar
2. Farfar håller tal för farmor
3. Släktfoto, WOHOOOO!
4. Maten, melonen var de som var gott
5. Jessica och farmor
6. Jag och bror chillar galeeet
7. Jag bara älskar min lilla tös
8. Älsklings Casper
9. Bästa storasyster



vad ska jag göra?


Jag har absolut ingen aning vad jag ska göra med mitt hår! Jag vill göra nåt men vet inte vad, ska klippa de snart iaf. Men ska jag ändra frisyr eller ha kvar den jag har? Det vill säga uppklippt överhår och längre underhår. Jag vill nog inte klippa lugg igen iaf, eller vill jag? Ska jag klippa upp underhåret så de blir mer jämnlängd på håret? Det skulle iofs gå att göra men jag vill ha långt hår (inte jätte långt men längre än nu iaf) till studenten då frisyren måste passa med mössan, så jag kan ju inte gå och göra vad som helst.

För er som inte vet så är det min lillasyster som klipper mitt hår nu förtiden, vågat av mig att låta en yngre klippa mitt hår men hon är faktiskt himla duktig, lite smått konstnärlig sådär. Så skönt att slippa beställa tid hos frisören och åka hela vägen dit.

Jag längtar iaf till våren då ska håret bli vitt! Kanske inte låter så snyggt men de är grymt snyggt, frågan är bara om jag kommer passa i det? Jag har ju vart blond, eller är blond från början men är för tillfället brunett.
Jag är en sån som byter hårfärg efter årstiderna, haha låter helt skumt men jag tycker de är snyggare att vara mörkhårig på hösten och vintern sen ljushårig på våren och sommaren.


listor är så kul

(tyckte denna listan var lite rolig så jag snodde den av emelie)


10 sakar om mig
1. Är du singel?
- hemligt
2. Är du lycklig?
- helt fantastiskt lycklig
3. Är du uttråkad?
- lite halvt
4. Är du ledsen?
- varför vara ledsen när man kan vara glad?
5. Är du italienare?
- nej de är jag tyvärr inte
6. Är du gravid?
- de vet man aldrig, haha
7. Är du full?
- full a glädje, ja!
8. Är du en cooling?
- sjukt cool
9. Är du från Irland?
- skulle inte tro de
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta?
- JAAAA!


8 saker om ditt kärleksliv

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
- nej inte direkt
2. Har du nånsin blivit sårad?
- sårade har väl alla blivit men har nog bara blivit rejält sårad en gång
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade?
- ja, faktiskt
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom?
- de tror jag nog, är inte säker men jag tror
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna?

- jajjamensan
6. Har du haft en hemlig beundrare?
- ja, synd bara att jag inte fick reda på vem de var
7. Är du kär?
- nej inte direkt, blir inte de så lätt
8. Vill du gifta dig i framtiden?
- njaa, tveksamt


10 saker två alternativ

1. Kärlek eller lust?
- svårt val, båda helst
2. Hår eller ögon?
- ögon tror jag
3. Katter eller hundar?
- hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?
- bästa vänner.
5. TV eller Internet?
- Internet för man kan kolla på TV där också
6. Coca-cola eller Pepsi?
- Coca-cola light
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll?
- Vild utekväll
8. Pengar eller lycka?
- lycka, men pengar för ju med sig lycka
9. Dag eller natt?
- natt
10. MSN eller mobil?
- mobil


"Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?
- nej har aldrig behövt smita hemifrån
2. Brutit ett ben?
- nej
3. Gjort nåt du ångrar?
- de har jag säkert, men man ska inte tänka på sånt
4. Hoppat Bungee Jump?
- nej men vill göra!
5. Ljugit för någon du tycker om?
- ja, vit lögn?
6. Ätit en hel tårta?
- nej men ska nog göra de någon gång bara för att
7. Gjort bort dig offentligt?
- haha de har jag säkert
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen?
- för längesen så, ja
9. Gråtit när ett husdjur dog?
- ja, fågeln dog i min hand
10. Velat försvinna?
- ja, men inte föralltid


Senaste...

1. Telefonsamtalet du gjorde?
- Mamma
2. Telefonsamtalet du fick?
- Jessica
3. Personen du va med?
- Josefina
4. Roligaste grejen som hänt?
- händer så mycket kul i mitt liv så
5. Personen du sms:ade?
- David
6. Du va i en bil med?
- Mamma
7. Gick på bio med?
- oj, de minns jag inte
8. Va och shoppade med?
- Josefina
9. Du kysste?
- hemligt
10. Du skrev till på myspace?
- har inte myspace
11. Du kommenterade?
- Johanna
12. Du tillbringade senast en natt med?
- hemligt
13. Du kramade?
- kramas hela tiden så jag vet faktiskt inte


 


Storkyrkan & Stadshuset


Vart ingen skola idag heller, vi hade fått i uppgift att åka och besöka två kända ställen i Stockholm. Känns lite pinsamt att man är född i Stockholm och hittar inte ens till Stadshuset, jag och Jossan irrade runt som två vilsa flickor och frågade folk om vägen. Till slut hittade vi våra ställen vi skulle till men kunde inte få svar på några av våra frågor eftersom i Storkyrkan så var alla guider upptagna och i Stadshuset fick vi inte ens gå in! Men vi fotade iaf så att läraren ser att vi har vart där.

Efter besöken åkte vi till Barkarby Outlet och köpte skor och åt självklart på donken, andra dagen i rad. Vi måste sluta med detta ätande, blir hård träning sen när jag har blivit av med förskylningen och tån är frisk. Skumt nog så när vi sitter på donken och pratar om träning så kommer tränaren till gymmet där jag går in på donken och beställer mat, pinsamt men han var ju också där och åt så han kan ju inte säga så mycket. Haha!



Kuslig dimma det var idag, eller vad säger ni?


bra fråga


Varför vara föredöme i avhållsamhet när man kan vara föredöme i förnuftig njutning?



helt otroligt!


Jag kan inte förstå att jag har kvar "brevet" du skrev. Eller att jag jämt blir lika berörd som första gången jag läste det. Det var nog det gulligaste någon gjort till mig, kan inte förstå att du kunde skriva så otroligt fint.
Jag har inte läst brevet på jätte länge men kände för att läsa det så jag gjorde det nyss och de kändes verkligen som första gången jag läste de, eller kanske inte exakt likadant med tanke på att du låg i min säng och allt var perfekt. Hur kan man glömma den känslan? Jag hade nästan glömt bort den men sen läste jag brevet. Får nästan rysningar.
Jag kan fortfarande sakna det vi hade för de var riktigt bra men jag är nöjd med det jag har nu. Även om ingen kommer kunna ta den platsen du hade så kommer någon ändå kunna fylla den. Somliga har försökt men som du vet har du ju alltid lyckats få den personen ur vägen på ett eller annat sätt.
Men du hör till det förflutna och där kanske du ska stanna?

"You were the first to be the last"



ska man verkligen?

image176image177


sådan tjuv jag är


snodde listan av johanna, sorry men den var roligt

A is for age: 18
B is for booze of choice: cider,
C is for career: handel och adm
D is for your dad's name: hans
E is for essential items to bring to a party: bästa vännerna
F is for favourite song at the moment: john mayer ? waiting on the world to change
G is for favourite game: tv spel?
H is for home town: stockholm
I is for instruments you play: piano men de slutade jag med för år sen
J is for jam or jelly you like: jordgubb och hallonsylt
K is for kids: gillar bara en unge, CASPER
L is for living arrangements: med pappa, mamma, syster, bror och hund
M is for mother's name: susanne
N is for name of your crush: hemlighet
O is for overnight hospital stays: har aldrig övernattat
P is for phobias: myror
Q is for quotes you like: tro på ödet så loser dig allt
R is for relationship that lasted the longest: haha!
Tröttnar efter tre månader, tyvärr

S is for style: jeans, tröja, mössa, halsduk
T is for time you wake up: oftast kvart i sju
U is for underwear: frank dandy superwear
V is for vegetables you love: gurka, majs, paprika (de vanliga)
W is for weekend plans: mys på fredag, utgång på lördag, sova på söndag
X is for x-rays you've had: huh?
Y is for yummy food you make: jag älskar god mat
Z is for zodiac sign: våg
Å är för åt dem som du vill skicka listan vidare till: ingen, ni får sno
Ä är för älsklings trend: följer inte trender, tar på mig de jag vill
Ö är för en önskan just nu: jag önskar mig snö!


ledighet


"Lyckan kommer när man minst anar det
så gå inte runt och leta efter den
låt lyckan komma till dig"

De vart ingen skola idag, Malin ringde våran Engelska B lärare och bad om att få göra uppgifter hemma ist för att behöva åka till skolan för att ha en lektion vilket hon gick med på. Stort plus till Malin!

Så istället så åkte jag med mamma till naprapaten där hon fixar till sin rygg, nästa gång skulle hon boka tid till mig så att jag också får fixa till min, hoppas verkligen på att jag kommer få igång min blodcirkulation eftersom jag fryser hela tiden och har jämt kalla händer.

Efter vi vart där åkte jag och mamma till Eko och kollade på jul saker, dem har jämt så mycket krimskrams där. Det är så kul att gå runt och kolla på jul saker, får en sån längtan till jul!

När vi kommit hem dröjde det inte länge förns David kom förbi, vi pratade och hade lite kul. Ja, Johanna du kan ju lista ut vad vi gjorde? Kan ju säga att jag har ett jävligt snygg märke på skuldebladet och en del blåmärken, haha!

Nu ikväll har jag bara myst med syster och kollat på alla program som gått idag. Har precis kommit ur duschen och ska krypa ner i sängen och se klart på Brothers and Sisters!

GODNATT OCH SOVGOTT ♥

(jessica och david, blir ni inte glada nu när jag har styckeindelat de jag skrivit eftersom ni klagade på att de var jobbigt att läsa när de inte är det?)



gullunge då!


Dagen har nyss börjat eller jag har väl vart vaken ett dag nu. Börjar inte förns tio i ett idag, så skönt! Men eftersom både jag och Emelie glömt informera Malin om det så stod hon i mitt rum halv åtta imorses i lite panik och undrade varför jag låg och sov. Gullunge då! Jag berättade då att vi inte börjar förns tio i ett, jag trodde stenhårt på att Emelie hade berättat de, antar att hon trodde jag hade berättat de. Haha så kan de gå, förlåt Malin nästa gång ska vi se till att informera dig. Så de var bara för Malin att gå hem och mysa med sin hund, som tydligen inte mådde så bra, stackars liten då!
Jag försökte somna om, men just som jag var till att somna skickar hon sms, så de vart inge mer sova för min del. Nu ska jag fika med mamma och troligtvis Malin, ska ringa och höra med henne om hon vill komma förbi!

image175 ATT VI KAN HA SÅ KUL MED EN TRAMPCYKEL



jädra huvudvärk!!

Ibland vill jag bara fatta taget om handen och följa med
image174


skola plus shopping

Dagen började bra, kom till skolan i tid och hade aktiekunskap. Inte för att jag eller Jossan fattade nåt men men de löser sig.
Efter det var de dax för samhällskunskap men den hade vi bara i nån halvtimme sen hjälpte vi våran lärare att byta vatten och sånt till fiskarna. Snälla som vi är så tänker vi på dem små liven till skillnad från vissa andra.
Efter de så åkte Malin och Emelie hem, chockerande nog. Haha Jossan försökte se till att i också skulle åka hem men eftersom jag hade pluggat lite till engelskan så ville jag göra de "provet" vilket jag gjorde men efter det så gick jag därifrån och åkte till stan med Jossan. Vi skulle nämligen köpa tofflor, vilket vi gjorde men de vart även en del annat som fick följa med hem. Vi mötte även upp Jessica och Niklas och åt på donken med dom eller ja, jag och Jossan åt medans de andra tittade på och pratade och skrattade med oss, han är ju bara för gullig den där Niklas som kommer från Dalarna.
Iaf nu har jag kommit hem och detta var nog det som köptes av mig idag:




klappat och klart


Nu är det bestämt, på höstlovet ska jag måla om i rummet. Eller inte hela, den svarta delen vid sängen ska vara kvar men jag ska utöka den lite så de blir lite mer svart men de som är "rosa" ska göras om till lila. Nu kanske ni tänker vanlig lila och vanlig rosa men de är det inte, jag gillar verkligen inte sånna färger, det ska vara lite skrikit eller vad man kan kalla det.
Men men målas om ska det göras, ska bara lura hit en söt sak som ska hjälpa mig. Brukar måla om helt själv vilket alltid har gått bra men de är roligare om man är fler.
Ska även byta ut lite saker och lägga till lite, ändra vissa vinklar på saker och ting, kommer bli riktigt kul. Jag har fått som en vana att måla om mitt rum varje år så nu är de väl dax igen eller egentligen lite sent eftersom jag brukar göra det på sommaren men bättre sent än aldrig brukar man ju säga!
Såhär ser rummet ut för tillfället:



Jag verkligen älskar min mysiga sänghörna, nån som inte gör?


S-s-s-söndag


Idag har jag vart en riktig familje flicka eller nåt i den stilen iaf för jag har umgåts med mina föäldrar hela dagen.
Jag vakande vid halv elva, sov jätte dåligt eftersom jag låg och var orolig hela natten så jag vakande med oron. Så får att försöka att inte tänka på de så började jag städa mitt rum, så nu går det faktiskt att röra sig i rummet. Efter städningen åkte jag och pappa ut och övningskörde, det gick jätte ra med tanke på att jag bara kört bilar med automat de senaste året typ. Vi åkte till en parkering så jag fick sladda lite också. Det är så kul, borde kanske bli rallyförare så som jag kör. Fort ska det gå!
Sen kom vi hem och åt lite sen joinade vi mamma i soffan och såg på Dr Doolittle, hur rolig är itne den liksom?
Just nu sitter jag och pluggar inte för att de går så bra, de är alltid nåt som är mer lockande, tex att blogga lite, smsa, msn. Har faktiskt lagt ner playahead lite börjar tröttna lite på det faktiskt, folk (ja, ni vet ju ni som vet) ska ändå bara tjaffsa om allt möjligt med mig där så jag har lagt de på hyllan ett tag.

Nej nu ska jag nog forstätta plugga så jag är klar tills ikväll då det ska mysas!



levnadstandard

Jag kan förlåta men..
image163
...jag kommer aldrig glömma


dumma dumma dumma


Jag vill inte gå på antibiotika, de är så tråkig!
Jag hade verkligen sett fram emot den här helgen, att få gå med ut då de var Malins första utgång, men så vart ju icke fallet. Visst jag hade kunnat följa med men hur kul är det att gå på krogen när man inte får dricka nåt? Inte så värst kul. Kul liksom. Plus att jag fick betala för läkarbesöket, smart av mig att vänta till efter jag fyllt 18 att gå till läkaren när jag haft problem i några månader. Så smart av mig.

Men men nu ska vi inte deppa, är på riktigt bra humör. Känns som om de mesta löser sig nu faktiskt. Har haft en riktig mysig kväll med Manda, Malin, Johanna och Jasmine. Vi åt middag med efterätt och pratade en massa om allt som hänt den senaste tiden och så. Sen fick jag även ett jätte gulligt sms. En viss person hade drömt om mig inatt, hur sött är inte det? Skumt att han gjorde de, men han sa själv att han måste ju drömma om mig eftersom han inte träffat mig på ett tag nu. Vilket är sant, vi har väl inte träffats på några månader? Kanske dags att ses? Skulle vara kul att se om allt skulle vara som de var förr eller om de skulle vara helt annorlunda.
Aja vi får se hur de blir med den fronten, skulle iaf vara kul att bara träffas som vänner, om de nu går för oss? Vi har ju inte lyckats så bra med att bara vara vänner förr men nu har det ju iofs gått ett tag så man vet ju aldrig.



väx upp!


Seriöst! Jag håller på att bli riktigt irriterad nu och jag som bestämt mig för att börja behärska mitt temperament och försöka räkna till tio som mamma säger men nu är det nåt som verkligen irriterar mig och har gjort i någon vecka så nu brister det snart. Falskhet och små pikar är det som är grunden till min irritation.
Liksom istället för att skriva massa pikar så säg det till oss istället! Sluta med alla falskheter och stå för de du tycker/känner om oss! Om de nu är oss du vill pika? Inte vet vi men de känns så, är inte ensam om att känna så men kom igen är vi inte lite för gamla för sånt här? Eller du kanske aldrig tänker växa upp och stå för de du tycker och känner gentemot oss?


Bästa vi gjort på alla tre år!


Jag är så jävla stolt över min UF-grupp! Vi har lyckats fått ett företag som ska tillverka våran produkt den kommer var klar i slutet av november! Hur bra är inte de? Vi ligger före alla andra i våran klass och har gjort klart allt slit jobb som att skriva hela affärsplanen och få fram produkten, nu har vi bara chill jobben kvar som att göra en monter, fota Emelie så att vi får klart affischerna och så, fast om jag inte minns fel så ska Mp-folket göra det åt oss?
Så allt vi ska göra nu är att göra klart hemsidan och få ihop 3800, nån som vill köpa riskkapital?

 Är det inte helt underbart?

Idag hade vi vårat möte med företaget som ska tillverka våran produkt och dem tyckte vi hade kommit på en kanon idé och tyckte att det var konstigt att ingen annan hade kommit på de tidigare. Dem var hela tiden positiva till atll va hade att komma med. Ett lyckat samarbete kallar jag det.
När vi kom tillbaka till skolan vart våran lärare jätte stolt över oss, han sa "Det här är det bästa ni gjort på alla de tre år!" och började berätta för de andra lärarna att vi var nästan helt klara. Han är verkligen världens bästa lärare! Han lånade till och med ut sin bil till oss eftersom Robins var det tydligen körförbud på, och de får vi reda på en halvtimme innan vi ska åka. Som tack för lånet köpte vi blommor till läraren, Daniel heter han. Vi tänkte tanka bilen men vi visste inte med vilken bensin. Men han ville inte ha pengar heller. Hur många har en sån bra lärare? Inte många!




BÅTVAKTER

Så hur vart då våran natt som båtvakter?
Vi kommer iaf dit till 22:00 då var de massa bilar som var påväg ut från klubben, men en av dem stannade och glodde sjukt skumt på oss och han stod kvar där jätte länge så vi vart lite rädda, han såg faktiskt läskig ut. Sen hittade Malin och Emelie en bil som stod inne på båtklubben med frostiga bilrutor men den hade medlemskort så den fick stå kvar. Vi hörde massa konstiga ljud men jag tror även man inbillar sig en massa och skrämmer upp varandra. Vi gick några rundturer, för att vara ärlig gick vi inte så långa som vi skulle men de var ju jätte mörkt och läskigt.  Vi satt hela tiden ut till 05:00 i morse så vi kom väl hem runt 05:30 sen var de bara till att gå upp 08:00 eller jag hade iaf ställt klockan då men en viss person väckte mig tidigare, GRR!

Här iaf lite bilder från natten!



BESKRIVNING
1. Våran vakthund Sabina som nog var mer skakis än vi
2. Så liten plats befann vi oss på hela långa natten
3. Emelie
4. Lämna oss ensamna med en ficklampa och vi börjar göra djur med händerna
5. Var de en kollibri sa du?
6. Vi gjorde allt för att vi skulle sitta skönt
7. Vilken inte alltid funkade
8. Klockan kvart i tolv bestämde vi oss för att sova i skift
9. Malin tog första passet
10. Tro de eller ej, men de var faktiskt skönt att sitta så
11. Emelie jävlas med Malin som gör allt för att få sova på sin sovtimme

Tack flickor för en roligt natt, skulle jag göra om de skulle de vara med er igen! ♥



2007-10-17 17:32


" Man kan inte ändra det man gjort men man kan försöka att fixa till de"



Onsdag


Nu är jag äntligen hemma från skolan, eller ja kom hem för kanske en halvtimme sen.
Läkar besöket gick jätte bra, fick en kur med pencillin som jag var tvungen att börja knapra på direkt vilket var lite synd för jag hade ju planer på att gå ut på fredag med Malin och co. Men får väl stanna hemma och joina Emelie eftersom hon ska jobba på lördagen, men inte klagar jag för det de är as mysigt att umgås med Emelie.
Iaf väl i skolan så gjorde jag inte ett piss, kom dit och satt typ. Ovanlig att vi inte har nåt att göra! Jag förstår verkligen inte hur våran linje kan vara treårig, den var ju tvårig förut kan den inte gå tillbaka och vara de?

Hann inte skriva klart inlägget, för jag var tvungen att åka till ica en snabbis och köpa lite som jag kan äta inatt då jag Emelie Malin och Josefina ska sitta uppe hela natten på Jakobsbergs båtklubb för att tjäna in pengar till UF- företaget. Kommer bli sjukt läskigt men lite kul, vi ska ha med oss mat, spel och sånt. Vi ska vakta båtarna mellan 22:00-05:00, vi kommer vara helt slut imorn, då jag och Emelie ska åka till skolan för att möta Robin och Emelie och sedan åka till Vallentuna för att ha möte med ett företag som kanske ska tillverka våran produkt. Malin och Josefina kan gå hem och sova, skönt för dem!

Pirrigt


Äntligen har läkaren ringt upp så nu har jag fått en tid 9:45, är sjukt nervös men jag tyckte hon sa att de skulle bli antibiotika som tur är, hoppas verkligen att jag slipper operation, för jag vill då inte då massa sprutor i tån. För jag får jämt extra mycket sprutor för min kropp vägrar svara på bedövningen.
Men men ska börja klä på mig nu så jag sedan är klar för att åka, som tur är följer mamma med mig skulle aldrig våga åka själv för dem är så hårdhänta. Jag kommer ihåg när jag hade skrapat upp hela hälen och läkarna skulle ta bort stenar oh plåstra om, de gjorde så jävla ont!! Hoppas jag får en bättre läkare idag.

image151

måndagen 15 oktober 2007


Nu kommer lite bilder från Malins födelsedag, från när jag och Emelie kidnappade henne.



1. Jag och Emelie kommer hem till Malin och berättar att hon inte ska till skolan
2. Hon fick byta om sen bar det av hem till mig
3. Hon fick shots och fika klockan tio på morgonen
4. Sen vart de på med ögonbindeln och dax att åka
5. Efter kanske tio minuters åkning vart hon kissnödig
6. Hon hade ingen aning om vart hon var
7. Väl inne på donken så förde hon en massa liv
8. Vi var snälla och lät henne kissa men ögonbindeln åkte inte av
9. "Är jag på donken?"
10. Tillbaka till bilen
11. Malin var lycklig
12. Mat fick hon också så hon skulle ha nåt i magen
13. Väl framme i hägersten trodde hon vi var i skolan
14. Ögonbilndeln åkte av och hon vart helt chockad
15. Efter en halvtimmes smärta var tatueringen klar och inpackad, Malin var glad att de var över


Tisdag


Så vad har hänt idag?
Jag var i skolan, vilken var sjukt tråkigt. Var trött hela tiden, höll på att somna men jag lyckades hålla mig vaken! Duktig som jag är.
Mamma kom och hämtade oss i skolan eftersom jag har svårt att gå nu när min tå gör så in i helvete ont! Kan då säga att de inte är nageltrång, detta är nåt värre för nageltrång har jag haft förr i tiden. Ska iaf kanske till akut läkaren imorn, så får se vad han gör, hoppas på att han ger mig en pencillin kur.
När jag kom hem började jag och min syster eller mest min syster att fixa med kameran vilket gick bra eller bra och bra, jag har iaf bilderna på min dator nu.
Sen åkte jag med Malin och hennes pappa till båtklubben som vi ska sitta båtvakt i imorn, de kommer bli sjukt läskigt för de står stora båtar överallt och vi kommer vara ensamma där, jag emelie malin och jossan kanske tar med mig hunden för säkerhetens skull liksom.
Sen åkte jag hem och då dröjde det inte länge förns David kom förbi, meningen var att vi skulle prata lite och så men som vanligt börjar vi slåss och brottas, förlåt för bitmärket men du skulle inte ha bitit mig, du vet ju att jag ger igen.
Iaf nu har jag nyss duschat och ska krypa ner i min varma och sköna säng, får se om jag kommer till skolan imorn eller inte, ödet bestämmer det!

Godnatt så skrivs det imorn ♥

fredagen den 12 oktober 2007


Nu kommer massvis med bilder från utekvällen och så. Lägger bara upp några av alla 100 så vill ni som känner mig ha/se resten så säg till ♥



HAPPY


Sitter just nu och tar emot alla bilderna från min kamera, anledningen till att de inte gick att installera på min dator var för att jag saknar nåt program så min syster har installerat de på mammas dator så nu håller vi på att överför dem förfull. Kommer snart lägga upp ett antal bilder från min födelsedag på kvällen! Och sedan några från Malins födelsedag ♥


usch, fy och blä


Kom hem från Malin för ett litet tag sen, alla andra drog vid åtta-nio typ men jag stannade ett tag till och pratade med Malin och Jesper. De var riktigt trevligt, vi pratade om skolan och hur den har sjunkigt rejällt sen Jesper och dem slutade, de är helt sjuk att de kan bli en sån stor förändring.
Sen började vi prata om för -och nackdelar för rökning, eftersom ingen av mig och Malin röker kan vi inte förstå varför folk röker inte ens Jesper som har vart rökare? Eller ja, feströker nu förtiden kunde komma på nåt.
Såhär vart listan:

Fördelar:
1. Man kanske slutar äta massa sötsaker och går ner i vikt
2. Dem är "coola" enligt dem själva

Nackdelar:
1. Dålig andedräckt
2. Försämrad kondition
3. Dåliga lungor
4. Stor risk för att dö i lungcanser
5. Luktar allmän illa
6. Gula tänder
7. Man försmittar folk i sin omgivning med rökmoln, vilket leder till passiv rökning som är värre än själv rökningen
8. Fula naglar
9. Dålig/grådaskig hy
10. Rynker runt munnen
11. Ni blir sämre i sängen

Som ni ser är nackdelarna betydligt längre än fördelarna, så varför röker folk? Vi chansade på grupptryck, för att dem tror de är coola (vilket dem verkligen inte är, tvärtom om ni frågar oss). Plus de där med att man kan gå ner i vikt, hellre gå upp några kilon och leva längre! SÅ ni som röker, sluta rök! Ni skadar bara er själva och värre ni skadar er omgivning!

image83

Grattis Malin!


Idag fyller min kära vän Malin 18år! Så nu har även hon gått och blivit stor.

Jag och Emelie hade planerat Malins present så perfekt. Det började i morse då vi kom till henne vid halv tio, hon trodde att vi skulle gå till skolan men så var icke fallet. Vi bad henne sätta på sig mjukisbyxor och skit kläder, packa ner badkläder, extra underkläder och hög klackade skor för att göra henne förvirrad. Sen tog vi hem henne till mig gav henne två shots och fika. Sen var det dax att åka så vi satt på henne ögonbindel och körde iväg, hon hade ingen aning om nånting. Mitt i allt blir hon kissnödig så vi går in med henne på donken, haha med ögonbindel och allt. Sen fortsatta turen, när vi kom fram till stället tog vi av henne ögonbindel och hon vart helt överraskad! "SKA JAG TATUERA MIG?!?"
Vilket hon gjorde, tacka gudarna för att hon hade en sån snäll och lugn tatuerare för hon skrek och hade sig, jag satte min hand för hennes mun så det inte lät så mycket, haha helt sjukt!
Hon kunde verkligen inte fatta hur jag kunde tycka att de inte gjorde ont när jag tatuerade mig, eftersom min tatuerare även kör längre in i huden än alla andra.
Tatueringen vart iaf jätte söt och hon verkade nöjd! Det är ju de som är huvudsaken.
Snart ska vi över till Malin för fika och sånt, är lite nervös för att träffa hennes mamma för hon har sagt att jag inte får ge henne en tatuering, haha hon kommer slå ihjäl mig och Emelie, men de är värt det! :)

tankeställare?


Ska man kunna bli gravid om man äter p-piller? Är de inte 100% säkert? Nej de är de tydligen inte, har de visat sig.

Så hur gör man när man fått reda på att man är gravid? Tar man bort de då eller behåller det?
Jag menar de är ju ändå ett liv, en männsika man har in magen? Kanske inte i början men de kommer ju bli? Tänk om man tar bort de och så kan man inte bli gravid igen? Men om man behåller de så "förstör" man ju hela sitt liv, iaf om man är ung och går i skolan, eller? Eftersom jag är sån som verkligen tror på ödet, är de då öde att behålla de om man blir gravid?



slapp söndag

Så vad har man en söndag som denna?

Jo jag vaknade först vid halv elva, gick upp för att kolla så att gilbert var i sin bur eftersom jag hörde konstiga läten under nattens gång plus att hans öppning var öppen, så jag lyfter på hans hus och där låg han inte! Han hade rymt!! Jag fick panik och ropade på mamma som kom med Nanna för att hjälpa till att leta, efter ett tags letande hittade jag honom under sängen. Tur var det!
Sen gick jag och la mig igen, sov till tre. Eller vart väckt några gånger av alla som sms:ade, var en del. Vad gjorde jag sen? Hmm.. juste jag låg kvar i sängen lite sen försökte jag installera kameran till datorn så jag kan lägga in bilder men självklart så gick ju inte det, börjar bli lite irriterande nu, får väl försöka fixa de imorn eller be nån annan i min familj fixa de och om inte de går får jag väl ta med mig datorn till stället där dem köpte kameran så får dem installera det. För de är fan omöjligt!

Sen nu på kvällen har jag vart ute och gått med älsklingen och pratat om allt som hänt och de som kommer hända. Du är helt klart bäst älsk! Så glad att du finns i mitt liv ♥



skattjakt & släktfirande


Nu kommer de lite bilder från min födelsedag, dock inga från kvällen/natten som är tagna med min kamera för jag har ännu inte lyckats installera. Detta är bilderna från min systers kamera:





1. Blev väckt klockan sex
2. Öppnade lite packet
3. Lekte med den nya kameran
4. Skattjakten börjar, fick lov att skrika TAXI tio gånger
5. Och taxin kom
6. Sen skulle jag plocka "bananer"
7. För att sedan gå och till baren, där Johanna väntade
8. Och ta en sup
9. Skulle sedan följa toalettpappret till WC:n
10. WC
11. Där de väntade en påse med massa överlevnads saker bla bakispiller
12. Sen skulle jag ta "nattbussen"
13. Fick syn på Josefina så jag började springa
14. Och bussen kom, där vart de även en till sup
15. Sedan skulle jag till Malins bod
16 Där väntade det ett stort paket
17. I paketet fanns några cider och ännu ett packet
18. I det paketet låg det ett till och ett till och ett till, tillslut kom jag fram till själva presenten som var en lila Ipod
19. Sen var skattjakten slut och jag tackade för den underbara presenten
20. Sen gick vi hem till mig igen och väntade in de sista släktingarna
21. Mamma hade gjort de fint
22. Min morfar ville visa mig nåt, kommer inte ihåg vad men men
23. Jag fick min svarta tårta som jag ville ha var dock för mätt för att smaka den
24. Johanna är den enda som ville ställa upp och titta in i kameran
25. Jag var glad hela kvällen lång
26. Alla ville ta kort på Malin men ni ser ju hur det gick
27. Jag och David
28. Mina älskade gamlingar. Farfar, farmor och gammelmormor

Blev en massa kort, men kommer fler från ute kvällen sen!



12-10-1989 -- 12-10-2007


TACK ALLA FÖR EN UNDERBAR FÖDELSEDAG!

Min födelsedag vart jätte lyckad, först firande hemma med släkt och några vänner sen bar det av till stan, riktigt kul! Bilder kommer så fort jag har lyckats installera kameran till datorn, vilket jag inte lyckats gjort för de vägrar gå!





hann med ett inlägg iaf


Sitter just nu och väntar på att badrummet ska bli ledigt så jag tänkte att jag kunde passa på att skriva nu eftersom jag inte hunnit det tidigare, har verkligen har en dag med massa att göra.

Dagen började med skola som var faktiskt en lyckad skoldag, hade näthandel där vi lärde oss om hur vi ska bygga upp våran hemsida, sen var de dax för sista delen av Lasemannen så de var bara att ta fram filten och lite gott att mumsa på. Efter de så hade vi UF där de gick hyffsat, vi har äntligen fått en tid för möte med ett företag som förhoppningsvis ska tillverka våran prudukt. Vi håller tummarna förfullt!
Efter skolan mötte jag upp min syster och Casper, åkte hem och lekte massvis med gullungen medans syster och mamma gjorde smörgåstårta och sånt.
Sen kom David över och åt pannkakor med oss men vi hann knappt äta förns det ringde på hans mobil och han var tvungen att åka hem för att en kille skulle kolla på hans mammas bil, snäll som jag är följde jag med (eftersom han frågade om jag ville de) även fast jag hade massvis och göra. Bilen vart iaf såld så vi åkte hem till mig igen för att baka lussebullar vilket vi gjorde, riktigt fina vart iaf mina Davids såg lite missbildade ut med dem vart charmiga.

Nu sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen för att sedan försöka sova så att de blir min födelsedag fortare!

GODNATT ALLESAMMANS, GLÖM INTE ATT JAG FYLLER 18 ÅR IMORGON!!♥



fullbokat



Tänkte att jag skulle passa på att skriva ett litet inlägg till innan Greys börjar. Hoppas att alla ser på det, för de måste nog vara de bästa tv programmet någonsin!

Hur som helst så kommer jag förmodligen inte hinna skriva nåt imorgon eller ska försöka hinna men kan inte lova nåt. För hela dagen imorgon är helt fullbokad, först ska jag till skolan och vara duktig sen direkt hem och passa Casper medans min stora syster hjälper till här hemma och fixar tills på fredag, sen efter hon är klar med diskbänken och så ska jag baka mina lussebullar som jag inte gjort än, lat som jag är men imorgon måste de göras! För sen är det försent.
På kvällen, ja då ska jag nog bara ta de lugnt och mysa med David tror jag om han nu vågar sova här, dagen till mig födelsedag och allt. Stort av han om han vågar, de skulle jag nog inte göra. Men det blir iaf ett stort plus till han då!  Annars ska jag nog gå och lägga mig tidigt eller de ska jag vilket som så att det fortare blir min födelsedag!



onsdag


Ska jag skriva om dagen? Eller ska jag skriva om hur jag känner? Eller vad ska jag skriva om? Vad tycker ni?

Kan nämna att jag fått min käre vän Robin att vilja skaffa blogg, min syster har tjatat på mig nu ett tag att säga åt han att skaffa blogg så han kan lägga ut bilder på vad han har på sig eftersom han har en jävligt snygg klädstil!
Så nu ska han börja med hjälp av min syster.

Jag vet att jag sa att jag skulle baka lussebullar igår men de gjorde jag inte, hade ingen ork. Så skulle ha gjort de idag ist men har inte haft nån ork idag heller. Har ist fixat allt inför Malins födelsedag på måndag. Kommer bli så kul och hon kommer inte kunna lista ut vad som kommer hända.
För er som inte vet så skiljer det tre dagar mellan min och Malins födelsedag och sen bor vi typ tre meter ifrån varandra. Snacka om ödet!

Detta var då min outfit för dagen



snö på torsdag?


Har ni hört att det ska snöa på torsdag?

Helt sjukt om ni frågar mig,de har väl aldrig hänt förut? På ett sätt vill jag att de ska snöa på torsdag, då kommer de vara snö på min födelsedag och de är då aldrig hänt förut och kommer nog aldrig ske igen.
Är jag skum som vill ha snö? Jag har till och med gått och längtat till vintern, de är så mysigt då med den vita snön som lyser upp allt och alla snöbollskrig man kan ha! LÄNGTAR OCH HOPPAS!

image49
Känner inte ni nån längtan till snön när ni ser denna bild?
Det gör iaf jag!



MEN BÖLA DÅÅÅÅ


Dagen idag var väl helt okej, hade först Parktisktmarknadsföring C där vi inte gjort nåt alls som vanlig, förstår inte varför man ens har den kursen. Sen var de dax för Svenska men jag och Josefina bestämde oss för att inte gå på den eftersom vi skulle redovisa och vi kunde inget av de vi skulle säga. Så vi gjorde klart Rättkunskapen ist som ska vara klar imorgon, vi har gjort ett arbete om sjukaste seriemördaren Thomas Quick.
Sen var det Engelska som vi hade ett "prov" i men innan provet skällde vi ut våran lärare Barbro för att hon gett oss 130 glosor plus text att kunna, vilket är helt absurt! SÅ vi började bråka lite, eller ja hon var väl nära till gråt men vi hade ju rätt så vi gav oss inte i första hand. Visst de är Engelska B och då kanske man ska kunna allt som hon begär men om inte ens hon kan prata engelska hur kan hon vara engelska b lärare?
JAG BLIR SÅ ARG

Men nu är jag hemma och ska väl börja baka lussebullar vilken minut som helst, måste bara ta mig ork eller kanske vänta på att mamma ska komma hem så hon kan vägleda mig så inget går fel, jag menar de är ju inte bara jag som ska äta dem utan mina släktnigar och några vänner som ska med ut sen efter vi ätit oss feta och jag har fått mina presenter på fredag.

image47



tänk för så är de, sörru


Du gör mig så lyckligt ♥



dessa listor är så roliga att skriva men tråkiga att läsa


Tio till ett

Tio första:
Första bästa kompis: Malin
Första bil: har inte ens körkort
Första kärlek: Christopher
Första husdjur: Fågeln Elsa
Första semester: USA North Carolina
Första jobb: SM marktjänst
Första köpta skiva: kanske Robyn?
Första piercing: naveln
Första konsert: Five

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Cider
Sista personen du hånglat med: David
Sista filmen du såg: Stockholm Boogie
Sista ringda telefonsamtal: Mamma
Sista bubbelbadet: för någon vecka sen
Sista sms: Johanna
Sista puss: David
Sista gången du grät: Några veckor sen
Sista måltiden: Korv på IKEA

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? nej
Blivit arresterad? nej
Blivit kär vid första ögonkastet? njaa
Varit i USA: ja
Fått ditt hjärta krossat? Ja en gång
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Ja, tyvärr
Busringt till någon? Självklart

Sju saker du gjort idag:
1. Drömt två mardrömmar vid 4 på morgonen
2. Gått upp ur sängen
3. Åkt till skolan
4. Spelat kort
5. Varit på banken
6. Varit på plantagen
7. Varit på IKEA
Tre personer du saknar i ditt liv:
1. Gammelmorfar
2. Blank
3. Blank
 Två saker att göra innan du dör.
1. Resa jorden runt
2. Ha jäkligt kul

En sak du ångrar:
1. att jag lät mig falla så hårt för en kille


uppsagd kontakt?


Jag blir så grymt irriterad på att en person som man verkligen trott ska finnas för en, föralltid helt plötligt bara skiter i en för att de har kommit någon/något annat i sitt liv och så väljer man att bara skita i sin vän som funnits där för en i både regn och solsken. När du hade de jobbigt och svårt, vem var de inte då som ställde upp för då? Jo JAG! men de är tydligen glömt, allt jag gjorde för dig, allt vi gjorde tillsammans de har du bara kastat iväg som om de inte vore värt ett piss! Förut pratade vi med varandra varje dag nu har vi inte pratats vid på några månader, jag har iaf försökt att ta kontakt med dig vilket DU verkligen inte kan säga att du har gjort. Jag förstår verkligen inte hur man kan göra så mot en vän. En av sina bästa vänner

Så varför ska jag lägga ner energi på dig när du inte ens lägger en tanke på mig? Hade du brytt dig så mycket som du sagt att du gör hade du inte gjort som du har och du hade funnits där när jag behövde någon att prata med, när jag hade de jobbigt men allt ska tydligen ske på dina villkor. Så flera års vänskap har du kastat i sjön! Vilket är så ofattbart för mig, att man kan göra så?

Jag vet att vi har haft våra bråk och så men de har alltid gått över men nu vet jag faktiskt inte, ska jag bara skita i hur du har behanldat mig de senaste månaderna och förlåta? Kan jag förlåta? Vill jag förlåta?
De kommer krävas så himla mycket av dig för att få mig att förlåta dig! Liksom nu passar de sig, men för någon månad sen vart var du då?



Terapi


Jag borde nog gå på aggressionsterapi, jag kan verkligen inte kontrollera min ilska. Gör nån mig irriterad, arg eller ja vad som helst förutom glad, blir jag så satans arg att jag får lust att gå och slå till människan, hittils har jag faktiskt inte gjort de än men skulle inte förvåna mig om jag gör de snart, har vart nära på att göra de den senaste månaden. Men som tur är har jag mina älskade vänner som hindrar mig.
Tror nog att ilskan ligger i min familj, alla har vi väldigt lätt att tappa humöret, alla förutom mamma som är lugn och sansad hela tiden.

Så låt bli att irritera oss!

image46



stackars lilla flicka


haha så jävla klockrent! synd att jag inte var där hade vart så kul att se.

Förstår om ni inte förstår men jag och Jessica förstår iaf.
Jaja vad har hänt idag?
Absolut inget alls, har strukigt alla mina kläder, vart ute på promenad med hunden och blivit förföljd av en liten tjej i kanske fem års åldern som vart kär i Nanna, tyvärr fick hon inte hälsa på Nanna eftersom hon inte gillar småbarn.(inte valpar eller andra hundar heller, bara ett fåtal andra)
Har verkligen inte gjort nåt alls idag, har legat i sängen sen tre. Konstigt för att vara mig men skönt var de, har verkligen inte orkat göra nåt.

image45
Min lilla älskling ligger och myser i min säng


Ännu en tråkig liten lista


Nämn något som gjorde dig glad igår:
- Att få vakna upp med en mysig pojke och att få träffa syster med barn och Emelie, Malin och Johanna
Vad gjorde du kl 8 i morse?
- Tro de eller ej men jag var faktiskt uppe en snabbis och kissade
Vad gjorde du för 15 minuter sedan?
- Ehh.. bra fråga
Det sista du sa högt?
- Skrek "Malin gå och lägg dig"
Vad har du druckit idag?
- Sprite, Cola light, Coca cola, O´boy
Vad var det senaste du åt?
- Godis
Vad var det senaste du köpte?
- Tror de måste vart godiset igår faktiskt
Vad är det för färg på din ytterdörr?
- Vit
Vad är det för väder hos dig just nu?
- Ingen aning, de är för mörkt för att se
Godaste glass-smaken?
-
Svårt val, jag gillar nog de mesta så länge de inte har bitar eller klumpar i sig
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
- Nej inte direkt eftersom jag inte blir kär lätt
Sover du tungt?
- Nej, verkligen inte
Drömmer du mycket?
- Ja, varje natt
Mardrömmar?
- Någon gång i veckan kanske
Vilket ämne är roligast i skolan?
- Måste nog säga Rättkunskap faktiskt iaf just nu
Trivs du med ditt jobb?
- Jobbar bara extra ibland och ja, där trivs jag
Favoritklädsel?
- Jeans, linne, cardigan, mössa och halsduk
Favoritlåt just nu?
- Dance of the Manatee med Fair to Midlans
Vad ser du om du tittar åt höger?
- Gilberts bur
Vad gör dig glad just nu?
- Tanken på att jag snart ska krypa ner i min sköna säng
Vad ska du göra härnäst?
- Borsta tänderna, klä av mig och sedan sova
Höger- eller vänsterhänt:
- Vänster
Humör just nu:
- Toppen humör
Favoritgodis:
- Saltlakritz
Kläder just nu:
- Tröja, linne, jeans och raggsockor
Musik just nu:
- Bandit spelas i bakrunden
Sommarplaner:
- Studentresan
Hur många kuddar sover du med:
- Har fyra i sängen
Spelar du nåt instrument:
- Njaa men gjorde förut
Morgon- eller kvällsmänniska:
- Morgon tror jag
Vilka är viktigast för dig:
- Nära och kära
Bio eller promenad:
- Beror på vilket humör och vilket väder de är
Är du kittlig:
- Tyvärr inte, så jag förstår inte vad alla skrattar åt
Snarkar du:
- Ibland eller jag andas tungt
Stjärntecken:
- Våg
Äckligaste insekten:
-MYRAN!!
Vad vill du jobba som?
- Filmkritiker
Stökigt eller välstädat?
- Stökigt måste jag väl säga eftersom mitt rum ser ut som ett bombnedslag, men skulle gärna ha städat
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump?
- Ja, om jag vet helt säker på att linan inte skulle gå av
Gillar du att sjunga?
-De kan jag väl inte riktigt påstå att jag gör
Anser du att du är stark?
- Jag är grymt stark
Vad gör du om du får hicka?
- Dricker vatten upp&ner
Vad längtar du mest efter just nu?
- Min födelsedag


 

 


skrattattack


Så hur vart min lördag kväll?

Jo, först kom Emelie hit och sedan efter en kort stund kom Malin, vi satt och pratade och sedan började vi ta en massa fula kort. Sedan kom Johanna runt tio snåret kanske och då vart de ännu mer prat eftersom vi inte hade träffat henne på ett tag nu. Sen vart jag jätte trött och ville bara sova, tror de andra kände likadant men sedan gick tröttheten över till övertrötthet och vi började ta en massa fula kort igen, mest på Malin. Tror nog aldrig att jag har skrattat så mycket förut, skrattade så att jag grät, och med grät menar jag verkligen grät. Tårarna sprutade som aldrig förr, haha!
Hade jag kunnat skulle jag kanske ha lagt upp några av bilderna här men eftersom dem togs med Malins mobil så går de ej, synd för er att ni inte får se dem för dem var så jävla fula.

Så skönt att bara ta de lugnt, eftersom jag har bestämt mig för att inte dricka nåt fram tills min födelsedag som är på fredag!! GLÖM INTE DET!
Ska nog ta och gå och lägga mig nu eller slå på en film, får se hur de blir!

Ha en fortsatt trevligt lördagsnatt!


myslördag


Vakade väldigt tidigt idag, vilket gjorde att jag inte bara ville vara hemma och inte göra nåt eftersom David ändå skulle åka och skruva på bilen hos Bengt, så jag bestämde mig för att åka till min stora syster, tog med mig Malin gjorde jag också :)
Vi kom dit pratade lite sen tog vi en tripp ner till Outlet för att köpa skor till Casper, de vart såklart tre par skor från Skopunkten. Efter det åt vi lunch på donken, vilket vi inte var ensamna om, kändes som om hela Järfälla var där typ så vi satt oss vid barnbordet. haha vi hade ju ett barn med oss så..
Sen gick vi hem till syster igen och hon åkte i väg med sin mamma och handlade lite medans jag och Malin var barnvakt åt Casper, eller ja barnvakt och barnvakt vi låg och sov i soffan alla tre, jag med Casper på min mage och Malin med Tindra. Så gulligt!
Sen kom äntligen Annica hem och vi åt glass tårtan som hon tjatat om i en vecka nu, kan då säga att den var riktigt god kanske en aning mycket sprit i men annars så!

Nu har jag kommit hem och ska väl äta middag när som helst, sen ska jag leka med Malin och Emelie, förhoppningsvis Johanna också, känns som evigheter sen sist.



lördagmorgon


Lördagmorgon och natten hade att bjuda på en del samtal, sms och en david som kom runt halv två snåret, så gulligt av han att komma och sova med mig trots att han har närmare hem.

Nu ska jag och malin åkte till min stora syster och äta glass tårtan som hon har gjort och ville att jag skulle smaka och se om den är nåt att ha till min födelsedag, min syster är verkligen snäll!



Dagarna som gått



Onsdag: Var i skolan, gjorde väl inget speciellt inte som jag kan minnas iaf. Efter skolan åkte jag hem och inväntade Jossan som skulle komma och sova hos mig för att vi började halv tolv medans de andra började tio!
Hon kom efter ett tag, vi mös, såg på tv och lekte med Gilbert sedan var de dax för att sova, vi lyckades väl till sist sluta prata.

Torsdag: Jag och Jossan missade bussen vilket gjorde att vi kom försent och missade tio minuter av Lasermannen del två. Efter Lasermannen var de dax för UF vilket gick rätt bra, tills allt gick åt skogen! Men de är smällar man får ta när man startar ett företag.
Efter skolan var de tänkt att jag skulle plugga som en tok till provet i naturkunskap, men som alla vet sket de sig som vanligt och de slutade med att jag knappt pluggade nåt och tillbringade kvällen med David ist vilket var mycket mer roande än att plugga.

Fredag: Var i skolan, hade samhällskunskap med partisnack sen var de dax på provet som jag gjorde på 14minuter, vilket kan vara negativt eller positivt, vi får se helt enkelt (lär vara negativt men men)
Eftermiddagen och kvällen har jag spenderat med min käre vän Malin, vi har färgat hennes hår, hyrt film och svullat. Sen vart vi båda jätte trötta så vi bestämde oss för att sussa, vilket jag inte gjort än men tänkte ta en powernap snart och sedan se var natten bjuder på! (Var tänkt att vi skulle åkt till min stora syster men lille Casper hade feber och jag ville inte riskera att bli sjuk såhär nära inpå min födelsedag)

Bjuder på lite bilder på dem vars namn jag nämnt


förlåt



Hade verkligen ingen tid att skriva igår, hade fullt upp hela tiden.
Så hur såg gårdagen ut, jo den såg ut så här: Dagen började med att jag åkte till skolan, hade några lektioner sen åkte jag direkt till min syster för att jag skulle passa hennes unge Casper. Världens sötaste unge!
Efter passningen som gick jätte bra så åkte jag hem och såg på Desperate Housewifes och efter det kom david och sov med mig. Så jag hade verkligen ingen tid att skriva, förlåt!

Nu har jag inte heller tid att skriva mer för Josefina har kommit för att spendera natten hära med mig :)




ännu en gång


Måste bara berätta att det har hänt igen! Det som jag nästan trodde var omöjligt, jag har gått och blivit helt förälskad i ännu en kärleksfilm. I vanliga fall tycker jag bara att dem är löjliga men jag vet inte vad som har hänt, kanske har jag haft turen och sett de två bästa?
Filmen jag har såg ikväll med mamma och Jessica var The Notebook. (Ja, johanna du hade rätt den var jävligt bra)
Hade aldrig sett den förut men har hört talas om den hur länge som helst nu så de var väl på tiden att jag såg den! Och jag kan verkligen rekomendera den till alla andra som inte sett den än, man blir helt berörd av filmen men kan då tala om att jag inte grät, vilket jag har hört att alla gör. Men ett stort plus får filmen iaf!

image38






Jag tappar förståndet


Du kysser som en dröm


image37





RSS 2.0