tack!


Godmorgon godmorgon!

Gårdagen gick bra, träffade Linnea och hade ett medarbetarsamtal och det gick jätte bra. Känns skönt att få lite beröm ibland.
Efter jobbet träffade jag upp Jossan och åkte till kungsängen och tände ett ljus..

Jonas var snäll och kom och hämtade mig, så vi släppte Jossan på stationen. Sen åkte vi och köpte lite mat och sedan hem och såg på tv. Men jag fick sån enorm magvärk så jag låg mest och klagade.. Stackars Jonas som fick stå ut med mig, men han var snäll och gick till lägenheten och hämtade mina värktabletter efter det vart det iaf lite bättre.

Nu idag är det valborg och jag har noll koll på vad som händer om det ens händer någon. Jag vill iaf se en brasa men det sägs att de knappt ska vara några brasor.. Suck.. Men men vi tar det som det kommer ska först jobba till fem.

Ha en bra tack!


blaj blaj


Godmorgon godmorgon.

Det måste nog bara vara jag som tycker det är jätte skönt att det är dåligt väder, skulle jag varit ledig så jag velat ha fint väder men nu när jag ska jobba så passar det här vädret utmärkt!

Denna vecka är jag ledig från fredag till söndag. Så himla skönt. Då hoppas jag på strålande sol.

Egentligen vet jag inte varför jag skriver för jag har ju inget att skriva men just nu har jag inget bättre för mig...

Aja nu ska jag väl fortsätta kolla på tv sen klä på mig och gå till jobbet, ikväll hoppas jag på att maten står på bordet när jag kommer hem :) haha.


LÖÖÖN!!


Fy fan vad skönt med fredag och löning! Håller tummarna på at det kommer bli mycket folk idag. Sen skiner ju solen också så om det blir varmt så blir det en lunch i solen med Jossan! Så himla skönt nu när hon jobbar i Jakan, då träffas vi iaf några timmar i veckan och äter tillsammans. Underbart att ha någon att prata med som förstår :)

Ikväll vet jag inte vad som händer men mys med pojken blir det iaf, hoppas jag :)

Imorgon blir det iaf drag i butiken, modevisning och så spelar ju Jesper och dom i butiken!
Sen på kvällen ska jag vara barnvakt åt min lilla favorit Casper, vi får se hur det går men jag tror det kommer bli bra.

Nej nu har jag inte tid med det här ska klä på mig och gå till jobbet.

Ha det bra!


levi strauss


Hallå Hallå!

Nu sitter jag här ige men bara för en kort stund. Måste börja göra mig i ordning, ska träffa mamma när som helst. Men som tur var skulle hon ta en fika innan med Tom och Inga så jag går ner till deras företag när jag är klar.

Jag tänkte faktist vara snäll och diska innan jag går också så någon syssla blir gjord när jag är ledig. Haha,

Igår var jag med jobbet först på butikschefs möte och sedan en väng på snaps för att sedan bege oss till Levis kontor här i stockholm för att få lära oss om hur de första jeansen kom till och massa sån. Hur jeansen har sett ut från 1853 (tror jag det var) tills nu. Jag tycker sånt är så jävla kul att få lära sig. Mycket för att ag älskar jeans och vill lära mig allt man kan :)
Så vi fick även en bok med oss hem som jag ska läsa igenom några gånger så allt fastnar.

( Första huvudkontoret som låg på village street, men som sedan brann ner så nu ligger den bara några gator långre bort, så himla coolt. (ja, jag vet jag är nörd) )

filmer


Jaha då sitter jag här igen, var väl en vecka sen sist.

Har nog inte hänt så jätte mycket sen dess. Jag har jobbat och vart på bio. Jag, Jonas och Jossan drog till Kista förra lördagen och såg på Fast and the furious 4, den var faktiskt himla bra.

Jag har faktiskt sett tre bra filmer på senaste tiden som jag verkligen kan rekomendera. Freedom Writers, Knockaround guys och fast and the furious. Se dom!
Iaf Freedom writers.

Nej nu ska gå och krama på pojken innan jag går till jobbet. Sista dagen idag sen är jag ledig tills på måndag!! Woho!

Ha det bäst.

RSS 2.0