jag kommer aldrig att besegras


Jag är i tusen bitar men ändå starkare än du!



broders nya bil


Snart ska jag få åka min brors nya bil!!! Han har nämligen sålt sin gula supra och köpt en svart med turbo! Nice säger jag bara! Så snart ska jag få se vad den går för.

Måste ju köpa ett nytt busskort eftersom mitt går ut idag. Jag hatar att det måste vara så jävla dyrt eller ja om man tänker efter så är det väl inte så jätte dyrt men om man är van med att få det från skolan så blir man lite girig.


you weren´t there when I needed you


You weren´t there
You never were
You want it all but that´s not fair
I gave you life
I gave my all
You weren´t there, you let me fall!


farfar lilla


Nu har jag vart och hälsat på min farfar. Träffade även på min farmor och farbror där. Farfar var väl inte så bra som jag trodde men jag hoppas han blir bättre snart. Nästa måndag ska han få komma hem. Men jag tvivlar på att det kommer att gå bra. Farmor har ju inte direkt den styrka som behövs och så.
Håller tummarna på att det går och att han är på fötterna snart!

Jag sova verkligen stenhårt inatt. Jag brukar alltid vakna av sms men inte denna natten. Min syster smsade mig vid två kanske och jag vaknade till men somnade sedan om och vaknade inte förns med bror ringde, då såg jag att min syster ville att jag skulle gå ner och öppna. Vilket jag gjorde och sedan somnade jag om igen. Vaknade inte förns imorses och då såg jag att jag även hade fått ett sms vid tre och ni som känner mig kommer nog få en chock när ni får reda på av vem. Skumt!
Helt onödig fakta men det känns verkligen konstigt men skönt att jag kunde sova så hårt.

Nu ska jag ner och kolla om det finns något att äta.

P.s igår fick jag åka fin bil



besvikelse


Okej jag kan ju börja med att säga att tatueringsmässan var sämre än vi trodde. Så där hamnade 150kr i sjön. Men vi fick iaf se snygga tatueringar och snygga pojkar eller ja, jag fick. De andra spande ju tjejer liksom.

Efter kanske bara någon timme drog vi därifrån, ett snabb stopp på donken och sedan vidare hem till Mattias för att se på tv och bara ta det lugnt. Skulle var tv-spel som gällde men ingen var pepp.

Vid tolv åkte vi andra hem. Snäll som Jonas var så körde han hem mig! Skönt!

Nu tänkte jag faktiskt sova så jag är pigg och så imorgon då jag verkligen måste städa mitt rum och sen vill jag åka och hälsa på min farfar som fortfarande ligger på sjukhus.

Godnatt!

I fell for you like a child

I fell in to a burning ring of fire


The taste of love is sweet when heart like ours meet.


ta mig i kragen


Fan vad seg jag är idag. Har legat i soffan och degat med min mor som inte heller mår så prima idag. Sådan mor sådan dotter eller vad säger man?

Men men nu ska jag iaf ta mig i kragen och sminka mig, klä på mig och sedan åka till tatuerings mässan!! Äntligen! Frågan är bara vad jag ska ha på mig? Hur mycket pengar ska jag ta med? Är det varmt eller kallt där?
Aja skitsamma det löser sig. Inga stora problem liksom. Bara att sätta på sig ett par jeans och ett linne kanske.

Hoppas ni får kul idag/ikväll!



en skata i vardagsrummet


Det vart en pg kväll igår iaf men först kom David förbi och hämtade sin tröja som jag hade fixat åt honom. Så stod och pratade lite med han sen var det bara att springa och byta om och sedan kuta till bussen där Emelie väntade.
Väl på pg mötte vi Sara och dom. Hon är så skön den där flickan!

Vid ett tog vi bussen hem, jag en aning full. Väl hemma var det massa tanter i hallen som skulle gå så jag passade på att äta lite av deras rester. Guacamole och chips. Mums! Sen kom även mamma och Inga och joinade mig. Mamma värmde på en ny nacho tallrik. Sen satt vi och pratade lite och så tills jag vart för trött för att hålla ögonen öppna.

Vid halv nio imorses vart jag väckt av Kirrevirre som skickade ett sms. Sjukt tidigt och sen kunde jag inte somna om.
Vid halv elva kommer mamma in Ö( hon hade vart ute med hunden) och skriker på mig att vi har en skata inne i vardagsrummet så det var bara på med handskar och ta ut den. Den var super söt men väldigt rädd.
Så idag har jag faktiskt gjort en god gärning!




fyra månader




Det går inte en dag utan att du finns i tankarna. Fan Robert det är dax att komma tillbaka nu.
Det är så jävla sjukt. Det har fortfarande inte gått in i min skalle. Jag vägrar tro på det. Jag tänker bara inte.
Jag saknar dig så jävla mycket!



dagen i sig


Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet. Jobbade på hela dagen med Jesper och Claes. Super kul. Men både jag och Jesper vart as sega ett tag men det löste sig med lite pappers kastning. Övertrötta var vi nog eftersom vi tyckte det var as kul.

Iaf nu är jag hemma och får inte gå ner. Mamma är där nere med sina vänninor och har texmex kväll. Resten av familjen är och äter på MonaMi. Själv orkade jag inte följa med. Var verkligen inte pepp på så fet mat.

Ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer men alltid hände det ju något så vi får se vad kvällen tar mig. Någonstans iaf! Eller så får man kanske besök. Det visar sig.

Imorgon blir det tatueringsmässan!!! Äntligen!


party med carlings i norge


Juste jag måste berätta!! Idag efter att Oskar hade gått så ringer han upp mig och frågar om inte jag vill åka till Norge på kickoff med Carlings. Det är jubileum dessutom. Carlings fyller 10år! Så klart att jag sa ja! Så den 18-19 oktober kommer jag att befinna mig i Norge och leva livet gratis på Carlings bekostnad. Allt är tydligen betalt. Nice!!!

Men jag är faktiskt jävligt nervös! Jag känner ju ingen eller inte vad jag vet som ska med. Det är ju inte alla som får chansen att följa med. Himla glad att jag får men jävligt jävligt nervös redan nu. Så många frågor som snurrar runt i huvudet.
Jag i ett nytt land med nya människor. Riktiga party männikor. För är det några som kan parta och supa så är det Carlings anställda!!!



Det kommer bli grymt!!!


dator


Jobbet gick super idag som vanligt. Oskar kom in någon timme eller så och fixade med våran dator som vi fått till kontoret! Fattar noll av den men jag antar att jag lär mig.
När jag slutade drog jag in till stan med syster. Hittade lite smått och gott som vanligt. Sedan var det bara att åka hem och fixa.

Imorgon blir det jobb hela dagen 10-19. Kul på en fredag då man egentligen vill komma hem i tid så man hinner fixa och trixa men men vi får se vad som händer. Har lite planer som flyter runt i luften.


tandläkaren


Nu har jag nyss kommit hem från tandläkaren. Gick hur bra som helst! Inga hål!!!!!!!! Jag som alltid brukar ha hål, men tydligen så hade min förra tandläkare markerat två tänder som hade små hål som egentligen inte hade hål. Så då börjar man ju undra hur många hål jag har lagat som inte har vart hål! Kul!

Nu ska jag klä på mig för att sedan åka till jobbet. Efter jobbet blir det stan med syster. Ha det!



Family guy



Jag älskar familjy guy. Det är så jävla roligt!

chef


Jag storm trivs verkligen med att vara den med ansvaret. Att få bestämma och allt sånt. Hur kul som helst. Jag tror faktiskt att jag är gjord för ett chef jobb men än så länge tycker jag att jag är för ung och behöver mer erfarenheter så jag väntar några år men någon gång i livet ska jag vara chef!! Det är min grej.

Hade massor att göra idag med. Känns verkligen bra. För det brukar aldrig finnas något att göra. Vid halv tre kom Jesper in och började jobba. Sen vid halv fyra slutade jag. Skönt!
Kommer li likadant imorgon men då är det nog Claes som kommer in om han mår bättre.


Seriöst! Finns det snyggare?


ansvarig


Godmorgon.
Idag vaknade jag långt långt innan klockan ringde. Har till och med hunnit duscha och borsta tänderna redan. Så nu tänkte jag stryka lite kläder och klä på mig. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig idag men något slappt och skönt.

Hade jätte mycket att göra på jobbet igår och idag lär det ju vara likadant. Jag har ju ansvaret nu så nu försöker jag få ordning på allt. Ser förjävligt ut och det ska det bli ändring på.



Hoppas ni får en lugn och fin dag!

DONKEN!!!


Ni kommer aldrig ana vad jag har gjort. Och inte tänker jag säga det heller. Jag säger bara ni får se på stranden 2009 haha.

Nu blir det donken med mamma. Mums! Sedan hoppas jag att hon vill gå in i skivbutiken i Outlet så jag har något nytt att lyssna på idag när jag jobbar.

Ha det!



ingen sa att livet skulle vara lätt


min klocka!!!


Jag har köpt min klocka!!! Jag är hur nöjd som helst. Den är grymt snygg.

Idag har jag då jobbat som vanligt. Hade massor att göra och var hela tiden på g. Vilket kändes himla bra då det nästan aldrig finns något att göra.

Nu ska jag snart åka in till stan med Emelie för att möta upp Jossan och sedan äta middag. Trevligt trevligt!



så jävla trött på skiten


Snälla människor vilka ni nu är. Sluta sprid rykten om mig. Rykten som inte är sanna! Vad är ert problem? Vad är meningen med det ni håller på med? Gör ni allt för att livet ska bli sämre för mig? Eller vad fan är det?

Jag börjar iaf trötta på att försvara mig om saker som jag aldrig har sagt eller gjort! Så lägg!


no handlebars


Jag och min syster satt och kollade på Jay Leno för någon dag sen. Då spelade detta band. Och jag tyckte verkligen att jag hade hört den här låten förut men jag kommer inte på vart. JObbigt läge. Aja bra är den iaf.

kort


Har precis fått några bilder från kräftskivan av Tobias. Så jag tänkte att jag lika gärna kunde dela mig mig. Inte för att dom är så fina. Ni förstår vi är inte såna som posar fint så fort det kommer fram en kamera. Ska man posa så gör det med en mindre fin min. Enjoy!

Hela kvällen var suddig
Som sagt suddig!
Jossan gör en vacker min

Fråga mig inte men jag tror David ville göra illa lilla Emelie

"Mina armar är biffigare än dina, Nananananaaa"

Mobiler i fokus

Den blonda i mitten är min babe :)

Rökpaus eller?

Konstigt nog är jag med på många bilder men jag hade verkligen ingen aning om att någon kamera var framme. Som sagt kvällen var suddig.


träningsvärk


Nu är jag hemme igen efter en tre timmar lång arbetsdag. Att tre timmar kan kännas så långa är helt osannolikt. Men det flöt ändå på. Var massa kunder. Vet inte vad det var men alla skulle verkligen ha jeans idag. Helt sjukt. Jag har fan fått träningsvärk i armarna av att lyfta upp och ner alla jeans.
Fick även ett besök av Fredrik som kom in och snackade lite skit. Ryktas även om att Emelie fick besök. Haha skön kille.

Nu är jag hemma och väntar på att maten ska lagas så jag får äta. Är inte riktigt hungrig men det går alltid ner i min magen. Sen får vi se vad som händer. Känner mig lite seg men en filmkväll sitter aldrig fel.


Imorgon följer dessa jeans med mig hem tror jag. Och även min underbara klocka som jag väntat på så länge nu.

bara fan


Fan Fan Fan Fan Faaaan
Fan Fan Fan Fan Faaaan
Fan Fan Fan Fan Faaaan
Fan Fan Fan Fan Faaaan
Fan Fan Fan Fan Faaaan
Fan Fan Fan Fan Faaaan
Fan Fan Fan Fan Faaaan
Fan Fan Fan Fan Faaaan


en sak ångrar jag dock


Jag kan ha förstört något som kunde slutat riktigt bra...



gårkväll


Godmorgon. Nu har jag äntligen vaknat till liv igen och det är utav mig själv ,klockan har inte ringt än. Men iaf så kom jag och Emelie hem runt sju imorses så vem kan egentligen klandra mig för att jag har sovit ut lite?

Gårkvällen var super trevlig. Förkrök hos Johanna och sedan pg. Träffade på massa bekanta ansitken. Plus att han i baren bjöd mig och jonas på tre shots!! Det kallar jag snällt. Fast vi hade eller ja jonas hade ju betalat för fyra sen fick vi det som var över.
Så precis innan stängning så stod jag och Jonas och shottade en heeeeeeel del. Älskar verkligen deras shots.

När vi skulle gå så vet jag inte riktigt vad som hände, alla separerade och det slutade med att jag och Emelie hamnade på efterfest hos Jonas med han och fem andra killar. Fast det vart inte så mycket fest av den efterfesten. Satans vad trötta vi var men ändå fick man inte en blund. Bla för att Tarander låg och snacka hela hela verkligen hela tiden. För att inte tala om hans garv. Så jävla skönt. Vi skulle verkligen ha spelat in.

Nej nu orkar jag inte berätta mer men men. Ha en bra dag själv ska man till jobbet om två timmar!


morgonen dagen kvällen natten


Hejsan.
Kom hem för någon timme sen. Jobbet gick bra. Förutom att det var grymt segt och två tjuvar som kände att dom verkligen måste ha vissa kläder fast dom inte har råd. Roliga människor! Jag upptäckte dock försent att dom snott men nästa gång dom kommer in ska jag säga åt dom att lämna butiken. Sorry men fool me once..

Nu ska jg hoppa in i duschen sedan kanske äta för att sedan bege mig till Johanna. Och sedan kanske till Jonas ska höra med Johanna om hon vill det. Sen lutar det nog åt Pg.
Skumt att vi har blivit sånna pg-hängare.

Men men får se hur kvällen slutar. Jag är iaf förväntansfull. Eller taggad är jag nog mer. Frågan är bara vad jag ska ha på mig. Något simpelt iaf.

Ha det!


sista dag


Godmorgon.
Vart ingen tidig kväll igår. Somnade runt fyra. Men nu är jag iaf uppe igen. Dags att sätta på ansiktet och lite kläder för att sedan åka till jobbet. Och eftersom dom har ändrat bussarna så måste jag ta bussen härifrån till Barkarby station för att sedan ta tåget till Jakan. Kul? Nja inte direkt men hellre det än att åka så jag är där en timme innan så man får ju offra sig lite.

Idag är det Emmas sista dag på jobbet. Känns lite trist men hon måste ju vidare mitt sitt liv.

Nej nu kan jag inte sitta här längre. Ha en bra dag!



nerd


casanova


Kvällen spenderades med Emelie. Vi såg på film eller ja såg och såg vi pratade nog igenom hela faktiskt.
Nu tänkte jag faktiskt krypa ner i sängen, ska bara vänta på att badrummet blir ledig så jag kan gå in och borsta tänderna. Ska ju ändå upp kvart över åtta imorn för att åka till jobbet.
Men vi får se vad natten bjuder på, T har ju börjat smsa redan nu så vi får se. Ska försöka sova faktiskt så jag är pigg imorgon.

Godnatt



goddag


Goddag.
Börjar må en aning bättre. Men inte bra ännu men det spelar ingen roll. Får knapra i mig piller och må bra, inbilla mig att jag mår bra. Det kanske kan funka.

Idag har jag bara degat. Och då menar jag verkligen degat!

Mamma kom nyss hem med en stor ram till mig så ska sätta in lite bilder i den. Sen får vi se vad som händer, det lutar en aning åt kungsängen men vi får se.


det är tydligen inte värt ett försök ens..


Det är aldrig försent att be om ursäkt. Men det kan vara försent att få ursäkten ursäktad.



grapefrukt


Godmorgon.
Nu har jag varit vaken i kanske en timme. Helt sjukt att jag aldrig sover ut.

Men men iaf idag blir det jobb för min del 15-19. Inte så många timmar men när man mår som jag mår så blir det väldigt långa timmar. Usch. Jag vill bli frisk nu nu nu.

Aja ni tänkte jag börja dagen med en grapefrukt i förhoppning om att c-vitaminerna gör mig en aning friskare iaf.




under the bridge




piss


Jag hatar att må så här. Nyser hela tiden. Tung i huvudet. Allt känns snurrig. Svettas ena sekunden och fryser nästa. Inte bra!
Har knaprat i mig en del piller i förhoppning om att må iaf lite bättre. Men tror ni det hjälpte? Nope. Piller verkar inte ta på mig. Hjälper fan inte ett piss.

Imorgon ska jag även jobba. Lyckat. Skulle egentligen vara ledig men eftersom det var kris så är det klart att jag ställer upp. Plus att det inte är bra för mig att vara ledig så mycket heller. Äter allt för mycket och för dåligt. Hej tio kilo extra! Woho..

Hoppas ni andra har en bra dag..

En sak iaf säker. Jag måste vara frisk tills i helgen.



ingen rubrik idag


Gårdagen började med ett helvete, en av de jobbigaste dagarna i mitt liv men Jossan räddade mig. Umgicks med henne hela dagen så då hade jag annat att tänka på. Vi sörj åt och såg på skräckfilm.



Vet inte riktigt vad jag gör vaken nu men kunde verkligen inte sova längre, tror jag håller på att bli sjuk. Ont i halsen, täppt i näsan och huvudet känns tungt, kall svettas lite till och med. Detta är inte kul.
Jag hatar även att gå på pencilin. Kan ju vara därför jag blivit sjukt efter som det tar bort alla onda och goda bakterier så man lättare bli sjuk. Suck.


Tack för att du finns kvar vid min sida♥

sämst


Detta är det sämsta året i mitt liv.
Och jag hatar det.


nu drar vi


Dagen har varit helt okej. Haft mycket att göra på jobbet och så.

Nu drar jag och mamma till södertälje. Ha det!


denna gången



This time I won´t  let my emotions rule my life
This time gonna keep my heart locked safe inside



kan snön komma?


Vart en jävligt lång natt igår. Somnade nog inte förren fyra-fem kanske. Så jag sov ut lite idag. När jag piggnat till så drog jag till jakan. Åt på tastys med Jossan. Snackade lite skit med Emma eftersom jag inte träffat henne på jätte länge.

Jossan tvingade även mig att köpa en pulka typ. Inte riktigt en pulka men jag vet inte vad den heter. Så nu har hon lovat mig att vi ska åka massor när snön kommer. Längtar lite faktiskt. Den ska tydligen gå jätte fort!!

Hittade ingen bild på den så ni får inbilla er eller nåt.

Imorgon är det måndag igen och då blir det jobb men sen är jag ledig nästan hela veckan. Känns riktigt skönt faktiskt.


rullande stenar


You come running back to me

min mamma är en knäppis


Jag och bror låste nyss in vår käre mor på hennes rum. Haha. Hämden är ljuv heter det ju. Hon kom nämligen in och skrek i mitt rum när jag försökte vila för att visa hur det lät igår så då tog jag och bror hand om henne. Haha.



lite uppdatering


Goddag.
Känns verkligen inte som om klockan är sju. Känns som om den bara är barnet än.

Igår var iaf roligt och mysigt. Det började med att vi åt massa mat och kräftor. Sedan rullade Chriztian, David och Ceder in då vart det studdsmattan. Sedan massa snack och dricka även krig. Och jag lovar att jag vann.

Lite senare kom även Tim förbi med några av sina vänner. Sedan drog vi till Pg eller ja några av oss vissa stannade kvar hemma hos mig. När Pg stängade tog Tim, Micke och jag en taxi hem till mig där jag och Tim hoppade av. Sen gick vi och pratade lite med bla fulla Jossan om hon nu kommer ihåg det. haha.
Sedan var det sängen som gällde när dom gått hem. Men vi han knappt lägga oss ner i sängen förns Tims vänner kom förbi. Så det var bara att klä på sig igen och gå ut och vara trevligt. Fast det orkade vi inte så länge så vi lämnade dom där nere på studdsmattan för att gå in och sova. Så jag har absolut ingen aning när resten drog. Bra koll liksom.

Idag har jag jätte ont i bröstkorgen efter ett visst slag och även i bakhuvudet då Viktor skulle visa något slag trick men ist för att bara visa så råkade han träffa och jag kan ju säga att det gjorde en aning ont.

Har väl annars inte gjort så mycket idag, legat i soffan och kollat på Greys och ätit pizza med bror.


vårdis


Godmorgon!
Visst är jag vaken tidigt för att vara ledig?

Det är nämligen så att jag ska åka till vårdcentralen för att se vad som är fel på mig. Sen ska vi nog handla inför kvällen.

Har nog inget mer att skriva så. Ha en bra dag


saknar den lilla krabbaten



Jag saknar lilla Aramis.
Känns så tomt utan honom. Ingen som går efter en. I
ngen som hoppar upp i soffan och lägger sig med hela kroppen på en.
Ingen som kommer och väcker en mitt i natten.
Ingen som ligger och trycker sig mot en när man ska sova.
Saknar den lilla krabbaten.


snart helg igen


Godmorgon!
Idag är det torsdag, även denna veckan har gått sjukt snabbt. Imorgon är det liksom fredag igen. Sjukt. Kommer det alltid att kännas som om veckorna går såhär fort nu när man jobbar istället för att gå i skolan?

Känns faktiskt lite tråkigt att inte gå i skolan längre då det är betydligt skönare att gå i skolan. Mer fast rutiner. Eller ja, nästan. Det beror väl också på vart man jobbar. Men eftersom jag jobbar på Carlings där arbetstiderna är lite konstiga så blir mina rutiner inte bra.

Men men nog om det. Ska försöka göra lite nytta idag på jobbet men tvivlar på att det kommer gå så bra med mitt finger. Gör så satans ont när jag nuddar något. Men allt går bara man vill. Bara att bita ihop antar jag.

Ha en bra dag.

.


Som sagt ingen bra dag idag.


vilka är egentligen ens vänner?


Ursäkta men vad fan är det med er människor som gillar att slå på en när man redan ligger? Seriöst vad fan är det för sätt? Och sedan kalla sig för ens vän? Ursäkta men jag hatar verkligen den stilen. Antingen så är man vänner eller så är man det inte! Vänner går inte runt och gör saker enbart för att sparka på en. Vänner finns där för en när man mår dåligt inte bara när man mår bra. Eller har jag helt fel?

Jag förstår verligen inte. Kan någon berätta för mig? Hur fan kan ni tycka att det är så kul att slå och sparka på en om man redan ligger? Vågar ni inte annars?

Jag är så jävla trött på de här högstadiefasonerna. Men samtidigt orkar jag inte vara den som jämt ska lösa allt. Den som alltid ska se till att det bli bättre. Varför ska det alltid vara jag? Varför förväntar sig alla det av mig?

Just nu vet jag verkligen inte vilka jag kan kalla mina vänner eller inte.

Helt seriöst jag orkar inte längre. Vill bara komma bort. Glömma allt som hänt. Få leva som om allt fortfarande var bra.
Som om jag fortfarande har kvar två av mina närmaste vänner vid min sida. Jag önskar verkligen att jag kunde vrida tillbaka tiden. Tillbaka till den tiden då jag var lycklig, tiden då jag hade livsglädjen kvar. Tiden då jag längtade till att få vakna upp nästa dag.

Men den tiden är över och jag går fortfarande och väntar...


på lite bättre humör nu


Nu är jag faktiskt på lite bättre humör!! Ganska skönt ändå.

Imorgon jobbar jag till tre sen är jag ledig fram tills på måndag och självklart måste det firas. Min första lediga helg på hela sommaren. Så på fredag blir det kräftskiva med några vänner. Super mysigt och gott. Får se om det kanske blir så att de kommer fler efter vi ätit eller inte, det får vi se då.
Jag har inte skickat ut inbjudan till alla än så lugn det kommer.
Hoppas på att det blir trevligt.



Jossan, Emelie och jag kommer att handla och fixa allt på fredagen. Så det kommer bli kul. Öpnna första cidern tidigt och bara ha det allmänt mysigt.


försöker igen då


Gör väl ett nytt försök till ett mer glatt inlägg.

Är ledig idag så det är jävligt skönt. Plus att jag har en jätte söt hund som förföljer mig vart jag än går. Får knappt gå på och kissa. Då står han utanför och gnäller. Han är så mysig. Sover i min säng och helst nära.
Just nu liggar han utanför mitt rum med huvudet inne i rummet.
Vet inte riktigt om jag kan gå ut ur rummet eftersom han kommer vakna då och bli ivrig för vart jag ska ta vägen. Så söt.

Har faktiskt varit duktig och städat lite i mitt rum också. Var inte det lättaste med ett finger som inte fungerar.


negativa jag


Jobbade igår och drog direkt därifrån till stan med Emelie. Hittade en väska, ett par skor och ett linne. Kul va?

Igår var verkligen min och Emelies otursdag. Jag ramlade i trappen i stan, jaa ramlade inte snubblade. Sen på tåget hem så öppnar Emelie sin dricka och det sprutar överallt. När jag kommer hem gör jag mig illa på något som jag inte vet vad det kan ha varit, iaf så började det blöda ur min nagel. Så nu har jag ett jack mitt i nageln på långfingret och det gör sjukt ont.

Gårdagen positiva vet jag inte riktigt vad det kan ha varit. Hade ingen bra dag om man säger så. Massa press och krångel som egentligen inte behöver vara där men folk gillar att göra det svårt för mig så. Sånt är mitt liv och jag antar att jag borde börja bli van men det tar på mina krafter.

Plus att jag har börjat bli sjukt. Ont i halsen, seg i huvudet och allmänt svag. Kul!

Jävligt negativt inlägg men just nu är det sån jag är. Negativ.


lilla aramis


Godmorgon!
Jag har faktiskt varit uppe sedan kvart i åtta. Följde med mamma ut med hundarna. Aramis är så himla underbar. Han springer hela tiden efter mig och sov till och med hos mig. Låg han inte i sängen så låg han på golvet nedanför. Hur mysig som helst!

Idag ska jag jobba 10-16 sen ska jag nog åka och köpa Greys season 3.

Ha en bra dag


våra bussar ändras!!!!


Har ni hört vad som kommer hända med våra bussar????

Från och med den 18 augusti kommer vi som ska hem till tex mig bara att kunna ta 552:an. Dom kommer alltså ta bort 551v och h men 552:an kommer gå oftare plus att den slutar gå ett på natten! Så det är ett plus.

Det negativa är att det kommer ta oss 26 minuter till Johanna om vi ska åka buss för bussen kommer inte gå förbi där!! Då det brukar ta ca 5 minuter.

Vet inte om jag kommer gilla det eller inte. Finns både negativa sidor och positiva.


varning för långt inlägg


Jaha vad ska man skriva då? Om gårdagen och dagen kanske, har ju inte så mycket annat för mig just nu så varför inte.

Igår drog iaf jag, Joel och Eriksson till Pg, ganska så sent men vi var ändå taggade. Väl inne träffade jag på Emelies syster och sedan Tim.
Stod och pratade lite med honom och Micke men sedan fick jag med dom till vårat bord där vi fortsatte att prata och mysa lite.

När dom stängde gick jag och Tim hela vägen hem till mig från Jakan. Vilket tog en timme kanske. väl hemma väntade en stor hund som ylade och skällde hela natten. (vi passar/passade nämligen en till hund som är lite udda men söt)
Iaf så gick vi nästan direkt och lade oss. Låg och mös lite sen somnade vi.

Vid tio imorses tog vi bussen. Han hem och jag till jobbet. Där jag jobbade i tre timmar sen kom Jesper in och körde tre timmar. Så jag och Jossan gick runt i Jakan i tre timmar eftersom Jesper inte har fått någon kod än och Jossan skulle ändå ha nycklarna från den som stängde på Gina.

Nu är jag hemma och vet inte vad jag ska göra. Jag undrar lite vart mamma är. Om hon har lämnat tillbaka Aramis eller om vi ska testa några dagar till.
Aja det visar sig.


så vart 080808


Godmorgon.
Om en timme ska jag bege mig till jobbet, taggad? Nej verkligen inte. Är sjukt trött och har ont i halsen. Fan jag ska inte bli sjuk tills nästa helg. Min enda lediga helg liksom.

Igår drog Jossan, Emelie och jag till Villan, mötte Eriksson innan för staketet. Vilket var jävligt skönt då vi inte kände några där bara bandet. Vi skulle nämligen kolla på när Jesper och Viktor plus deras andra bandmedlemmar spelade. Riktigt bra var dom men det vart jävligt varmt och trångt.
Efter ett tag drog vi till stationen. Meningen var att vi skulle åka hem men jag och Emelie hoppade på tåget in till stan. I Barkarby kommer Sara med flera på.
Förtkortningen av stan blir nog. Vi kom - vi såg - vi gick. Massa massa folk.

Pratade även lite med Tim under kvällens gång. Den där killen asså. Hans humor måste vara den tråk roligaste. Den är så tråkig att man måste skratta.

Nej nu måste jag fixa mig för att sedan åka till jobbet.

Ha det!


en komisk liten sak


Nu har jag vart och hämtat våra Vibratone.
Kunde inte sluta skratta när jag använde den. Det var verkligen en konstig känsla men skön.
Det dålig som dom inte visar på tv:n är att man måste ha den inkopplad i en kontakt hela tiden när man använder den. Men men det får vi leva med.
Nu är det upp till bevis om den funkar eller inte.


080808


Godmorgon!

Gårkvällen var riktigt trevlig. Jag och Johanna drog till Pg sen efter en halvtimme kom Emelie och sedan Sara. Vi satt och snackade skit med Robin och dom.
Stötte även på min granne som inte drack för ovanlighetens skull. Men han drog vid tolv och det var för tidigt för oss att dra, vi ville ju höra Sara och den amerikanska killen sjunga.  Johanna och Robin hade redan vart uppe på scen och sjungt, modigt kallar jag det.

När klockan började närma sig ett och vi funderar på att ringa en taxi så får jag sms av grannen som var i närheten och undrade om vi skulle ha skjuss hem. Så jävla skönt. Stort tack till Micke!

Idag är det 080808 och min röst har försvunnit men den kommer nog tillbaka snart. Ikväll blir det tyvärr inte stan, ska upp och jobba klockan tio imorgon så ist blir det Villan för att se Jesper och Viktor spela.


Ring them bells


dagen i sig


Godkväll.
Kan ju tala om att jag var grymt seg på jobbet idag. Helt sjukt.

Vid elva kom Tim in och snackade lite skit sen vid tolv kom Jossan och sedan vid ett började Jesper. Så jag behövde inte stå själv så länge eftersom Jesper ville stänga så han lär sig så jobbade vi båda till sju.
Lunchade gjorde jag med Emelie och Jossan.

Nu är jag hemma och har nyss ätit middag. Ikväll lutar det åt Pg faktiskt. Ja Jossan jag ska ut och dricka ikväll igen. Sorry.

Juste våran Vibratone har kommit!!!!!!


fint väder vi fått


Fan vilken natt!

Nu är jag uppe, ska snart klä på mig och allt sånt. Usch jag vill vara ledig mer. Tur att vädret suger så att jag inte får ångest för det iaf.
Jag tror att Emelie har smittat mig. Jag har fått ont i halsen och har börjat hosta. Kan vara för att vi var ute i regnet i tisdags också. Men men bara att bita ihop.
Ska jobba med Jesper idag så han kommer få slita mest eftersom han lär sig. Så på så sätt blir det skönt.

Nej nu ska jag göra något annat.


underbar klocka



Denna underbara klocka kommer bli min om bara några veckor.


Pour some suger on me


mina lediga dagar


Mina två lediga dagar har vart super bra.
Ja ni vet ju vad jag gjorde igår på dagen och sen på kvällen vart det pg med sara med flera sen hem till mig och snacka.

Idag vart det donken med Sara, Johan och Camillo och efter det vart de Kista med Emelie. Shoppade kanske lite mer än vad som var tänkt men från och med nu ska jag försöka hålla hårt i mina pengar. Ska försöka, jag lovar!
I Kista vart det även bio då joinade även Sara, Camillo och Johan. Vi såg Arkiv X. Helt okej inte så bra som jag hade trott men men.

Frågan är hur vi jag, Jossan och Sara ska klara av att gå på nattbio och se Barnhemmet när jag och Sara vart lite rädda i Arkiv X.
Men det löser sig nog.

Nu ska jag hoppa i duschen för andra gången idag och invänta natten. Som kan bli en aning spännande men vad vet jag. Det väntas att se.


forgive and forget

I wanna forgive you
And I wanna forget

Junibacken


Dagen vart en trevlig dag med massa barn och en Jossan.

Junibacken var faktiskt himla kul, speciellt för småbarn som Emma, Felicia och Casper. Dom hade jätte kul. Dock vart dom lite rädda när vi åkte "linbanan" men det löste sig.
Efter Junibacken vart det lunch på donken och sedan hem.
Casper somnade på bussen så jag fick bära hem en tung unge som sakta men säkert vaknade till liv.
Väl hemma lade vi oss i soffan och vilade. Åt sedan middag och kollade på Pippi. Vid halv åtta lämnade vi honom till Annica (hans mamma).

Nu är jag helt slut men vi får se vad jag hittar på.


Casper på MulleMecks motorcykel.


Felicia och Casper på Pippis stora häst LillaGubben

dagen


Fan vad seg jag var på jobbet idag. Att dricka hela helgen är nog inte min grej. Blir så himla seg.

Men men jobbet gick bra. Det var super kul att få lära upp Jesper också. Så imorgon kommer han få jobba med Emma då jag är ledig.

Själv ska jag åka till skansen med Casper, Jossan och hennes systerbarn och förhoppningvis Emelie också?
Annica kom även på att om det är dålig väder imorgon kan man gå på junibacken. Casper älskar Pippi just nu. Pippi och rosa. Min lilla älskling är lite skum men tusan så söt.


Se så liten han var. Bara någon veckor gammal men redan så otroligt charmig och söt.

Juste jag har även bestämt mig för att söka tjänsten som butikschef. Då vi inte har någon just nu och Oskar frågade mig om jag inte var intreserad av att gå på intervjuv. Först ville jag inte men nu har jag ändrat mig lite. Vad kan det skada liksom? Får jag inte tjänsten så gör det mig inget men får jag den är det ju alltid ett plus. Så vi får se ska prata med Oskar på torsdag.

måndag igen


Godmorgon.
Nu är det måndag igen. Tiden går för fort. Jag vill ha helg igen och inte jobba. Nästa helg jobbar jag hela helgen. Suck.
Iaf idag blir det 10-16 passet som gäller för mig så jag slipper jobba själv. Plus att jesper ska komma in idag och prov jobba. Så det kommer bli kul att få lära upp han och så.



Folk fortsätter att förvåna mig. Inte till det bättre dock.



the angels can wait


Stay with me
Don´t fall asleep to soon
The angels can wait for a moment


tiden går men den står ändå stilla


Om himlen ändå kunde ha väntat. Väntat med att ta ifrån oss den personen som gav oss lycka, glädje, skratt och tårar. Om man ändå kunde få en andra chans att ändra på det som varit, det som hänt.


Jag saknar dig min vän. Livet är inte detsamma utan dig.


en vampyrs bekännelse


Jag fick tacos till middag. Så jävla gott.
Nu tänkte jag lägga mig i sängen igen och se på Elisabethtown eller En vampyrs bekännelse. Kanske båda.


gårdagen


Sakta men säkert börjar jag vakna till liv igen.

Gårkvällen var super kul. Johanna, Emelie och jag begav oss till Pg vid typ elva efter lite förkrök hos Johanna. När vi kommer in så sitter Kassen på scenen och sjunger. Snacka om chock.
Vi fick iaf ett bord så vi satte oss där, drack cider och shots, snackade massa med folket där, en av dom var en kund som brukar handla av mig. Vilket var kul.

När dom stängde så försvann Emelie, Johanna och Kassen( icapåsen fick han heta sen). Men jag och Tim hittade Johanna vid Winners och sedan ringde vi Emelie som var vid Emils med Kassen så vi drog dit och sedan till Daniel för att bada men fick vi komma in? Nope han hade hittat sig en brud.
Så efter det gick vi till lunden och tog sedan en taxi hem till mig. Vilket var jävligt trångt och varmt. Fyra st i min säng är inte direkt en hit men men det gick och tillslut somnade vi efter att Tim snackat i flera timmar.

Vid tio fick dom skjuss hem av Micke. Jag och Emelie gick ner och satte oss vid köksbordet och pratade med mina föräldrar men vistelsen i köket vart inte lång då varken jag eller Emelie mådde bra så vi gick upp igen och sen efter ett tag gick Emelie hem och jag fortsatte sova tills nu typ.

Tack Johanna och Emelie för en trevlig kväll. Repris någon dag kanske?

Där har ni gårdagen i korthet. Eller ja typ. Nu ska jag lägga mig i sängen igen och sova kanske. Hoppas det blir fet mat till middag idag.


dessa drömmar


vad hände?


Vad hände med vädret? Vad hände med att jag mådde bra?

Imorse när jag åkte hem var det jätte fint väder ute, solen skin och det var varmt och skönt. Nu är det grått på himlen.
Jag mådde även bra när jag åkte hem inte alls illa mående eller något men nu känns det som om det kommer komma en hälsning från magen när som helst. Kul att jag ska jobba.

Fast jag får skylla mig själv. Bara att stoppa i sig något och se glad ut!


prov jobba


Juste har helt glömt berätta att min gamla klasskompis Jesper har vart på intervjuv för att börja jobba hos oss. Och på måndag ska den lilla krabaten prov jobba!! Och om jag och Emma tycker han är bra så kommer han få vara kvar.
Så himla kul.


stinker öl


Nu har jag hemma igen efter en kväll med kanske lite för mycket alkohol och lite för mycket av en viss pojke men men sånt händer. Mina kläder stinker öl kan jag ju säga eftersom någon skulle hälla det på mig efter att jag ville ha kul med vattenkrig. Iaf vid halv fyra somnade jag hos Johanna helt själv!! Hon skulle nämligen till Winners och äta och det orkade inte jag. Skönt att så sova lite.
Men jag hade iaf kul och de är det som räknas.

Ska ju ändå jobba idag så lite måste jag ju behärska mig. Eller?


hur gammal ser jag ut?


Är bara hemma nu en snabbis och vänder. Ska vidare snart men måste berätta om en så otroligt sjuk sak som hände mig idag.

En 30åring raggade på mig. Haha. Han ska nämligen på blind date imorgon och så frågade han mig om det inte funkade med henne om inte jag skulle vilja gå ut med honom och sedan ville han ha mitt nummer.

Vad fan säger man till sånt? Hur gammal ser jag ut att vara liksom?

Aja nu måste jag byta om och så.


dagarna rusar förbi


Nu är jag uppe igen efter en jobbig natt med många mardrömmar. Jag hatar mardrömmar, att vakna upp med klumpen i halsen men det är de närmaste jag kan komma dig just nu.
Tiden läker fan inga sår.

Idag blir det jobba igen från 10-19. Vet inte riktigt vem som kommer in och jobbar med mig idag men jag tror det skulle vara någon kille om jag inte mistar mig. Aja det märker jag nog.

Annars så är det ju fredag igen. Dagarna springer förbi. Det känns som om det var igår jag och jossan var på nattbio men i själva verket var det en vecka sen. Konstigt! Snart är det väl jul igen.


RSS 2.0