Jonas dag! :)


Idag är det Jonas stora dag!! Nu är det hans tur att fylla år. Grattis pokjen min.
Jag är nog mer "taggad" än vad han är till det.
Snäll som jag är så gick jag iaf upp halv sju och gjorde frukost till honom innan han åkte till jobbet.

Sen dess har jag städat och städat nu är det bara dammsugningen kvar, tänkte iaf vara snäll mot grannarna och vänta till nio så de flesta har vaknat.

Vid halv elva ska jag ner till Jakan där mamma ska hämta upp mig sen ska jag hem till henne och baka tårta :)

Sen blir det hem och fira Jonas innan hans släkt kommer över. Hoppas han blir nöjd med det jag köpt.. :)


Ha en strålande dag!


Grattis


Godmorgon, godmorgon!! :)

Gårdagen var rktigt trevlig, var inne i stan hela förmiddagen med Emelie och köpte lite saker till Koss, hittade även lite saker till Jonas som han ska få när det är hans tur att fylla år vilket är på onsdag :)
På kvällen vart det middag i stan , trevligt trevligt.

Idag ska vi hem till Mamma eftersom hon fyller år men först ska Jonas komma hem, just nu är han och spelar golf. När han kommer hem ska vi åka och köpa present till Mamma :)

Jag gillar verkligen att köpa massa presenter till dom jag tycker om. Antagligen för att jag själv gillar at få många presenter men i slutändan är det ju tanken som räknas, visst?

Ha en super trevlig dag, det kommer jag ha :)

ledig


Idag är det fredag och ja är ledig!!! Woho..

Ikväll blir det midag i stan eftersom Jossan har blivit str måste vi fira det på något sätt och eftersom jag inte kan komma imorn på hennes middag imorn tråkigt nog så blir det god middag och massa efterrätt.

Imorgon ska jag och Jonas hem till mamma eftersom hon fyller år, frågan är vad man ska köpa?
Aja något hittar vi nog på.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sminka mig.

Ha en bra dag.


Jossan fyller stort!


Idag är det ingen vanlig dag för det är Jossan födelsedag!!! :D



Som sagt idag fyller Koss stort, hela 20år!!! :) Och självklart var jag tvungen att ringa och väcka henne för att gratta.
Grattis grattis.


Just nu sitter jag och ser på Toon Disney, knatte, fnatte och tjatte å äventyr. Haha. Alltid kul med tecknat så igår satt jag och Jonas och kollade på Shrek den tredje.
Vi har ju fått en boxer nu så vi har över två hundra kanaler för tillfället så vi har lite svårt att bestämma oss för vad vi ska se på kvällarna. Men ikväll blir det Greys.

Nej nu ska jag fortsätta titta på tecknat och sen göra mig iordning :)

födelsedagar


Denna veckan blir det jobb nästan hela veckan sen är det dax att fira lilla kossan som blir stooor. Och sen på lördagen så fyller min mamma år så då ska vi dit och äta gott och så.
Denna gången kommer även min mormor vara där så det sa bli kul att träffa henne igen, det väldigt längesen jag träffade henne. Synd att inte morfar och ginza följer med..

nödvändigt inlägg? Nej verkligen inte , aja nu ska jag gå till jobbet.

Ha det bra.

:)


Jobb, jobb och jobb och på torsdag blir det bowling efter bc mötet med alla bc´s.. Men sen på fredag är jag ledig men jag ska ändå upp tidigt för att det ska komma någon och kolla på lägenheten, se om någon måste fixas och så.

Sen efter det ska jag försöka sno mammas riskokare så jag och jonas kan laga gott ris..


I din famn är jag som lyckligast :)
DU är underbar♥

kolla jossaaaan!!!

Jossan kolla 1:20, haha


"Boom, boom, fire power" hahaha

x-men origins Wolverine

Nu är jag hemma efter en lång resa hem. Var nämligen på bio i kista och det är ju inte lätt att ta sig hem därifrån på kvällen. Men tillslut kom vi rätt efter en del springande..

Iaf filmen vi såg var Wolverine, jag tyckte de var jätte bra. Jag och Jossan missade dock lite eftersom en viss osmart jg hade tryckt i mig massa läsk innan bion och jag antar att ni förstår hur det slutar..



Nu är jag iaf hemma och väntar på att Jonas ska komma hem, får se om jag kan somna innan eller om jag kommer hålla mig vaken tills han kommer. (Ja jag är lite mörkrädd, speciellt när man är själv. Därför borde vi skaffa en liten valp, pik pik.haha)

Nej nu ska jag fortsätta se på tv, gå och borta gaddarna och lägga mig under filten i soffan.

Hoppas ni haft en toppen kväll, det har iaf jag

utomlands tankar

Egyten känsla!


Guuud vad skönt det skulle vara att ligga i en solstol vid poolen eller på en stekande strand.. Fy fan vad skönt men det får vänta tills i sommar. :)
Plikten kallar ju och man kan ju inte bara ta ledig hur som helst men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, visst?

Jag börjar redan bli nervös.. På måndag ska jag träffa en av big bossen för Carlings och ha medarbetar samtal...Men det kommer nog gå bra, hoppas det iaf.



onsadag 6/5



Idag är jag ledig!!! Så då ska jag först till lägenheten och hämta det sista och så.. Sen är allt klart.
(För er som inte vet så bor jag ihop med Jonas nu och det känns riktigt bra.)
Sen ska jag hem till mamma och om jag inte minns helt fel så kanske Kossan skulle med, smsa henne nyss och kollade men tror tröttmössan sover, haha.

Aja nu ska jag gå och äta lite frukost och sen klä på mig och så, det suger ju inte lite att det är dåligt väder.. men får göra det bästa av denna dag så jag ska tvätta haha.

Jag är så trött på att behöva gissa mig fram, att dra ut saker för att få veta.. Så jag tänker inte bry mig längre, jag tänker inte öppna upp mig för att sen inte få något tillbaka. Det verkar rätt meningslöst, eller har jag fel?



tisdag 5/5


RSS 2.0