gårdagen med massa massa mat


Gårdagen var riktigt trevlig.
Började med att jag och Malin numera kallad svampen, åkte in till götgatan och mötte Jossan sen åkte vi vidare till restaurangen och åt massa massa mat och efterrätt, snackade massa skit och så. Riktigt trevligt

Sen mötte vi upp Johanna och Lia och irrade runt på stan efter baren vi skulle till. När vi kom dit var det väldigt litet, ingen garderob ens men vi fick lägga in våra grejer i köket. Tack vare Jesper som smugglade in oss där.
Sen började dom spela och som vanligt vart det ett bra drag. Dom är verkligen bra sån scen glädje som dom har, har man inte sett mycket.

När dom slutat spela tog jag, svampen och kossan tåget hem. Gick en sväng förbi Winners och köpte pommes, Malin åkte hem och jag och jossan gick hem till lägenheten och sussade. Fy fan vad skönt det var.

Tack för igår :)


30 januari 2009


Då var man ledig! Super skönt. Men jag fick tyvärr inte sova ut för det eftersom Jonas skulle åka och hämta sin fälj eller hur det stavas men det gjorde inget. Så då följde jag med mamma hem till farmor och farfar som jag inte träffat på ett bra tag så det kändes skönt.
Efter det tog jag och mamma oss en tripp till Jakan. Kollade på lite saker och lunchade sedan med Malin som jobbade.

Nu tänkte jag att jag kanske borde hoppa in i duschen och göra mig klar. Ska åka in till götgatan och möta upp Jossan sen ska vi äta middag inne i stan och sedan gå och kolla på Jesper och dom när dom spelar.


Mina söta farföräldrar

bilder


Nu har jag fått in massa bilder på datorn så här kommer några.





Min pojke :)

hundvakt


Börjar ett idag så nu på morgonen är jag hundvakt åt Nanna. Mamma skulle fixa massa inför deras "fest" dom ska ha så Nanna fick komma hem till mig.

Så himla skönt att börja sent. Är sista gången jag gör det idag. Sen blir det 10-19 varje dag men när jag kommit in i den rutinen så kommer det inte vara några problem.


de som hänt sista tiden


Min ångest är helt borta nu är jag bara glad. Kanske för att jag klarade det! Jag fick jobbet!!!! Känner mig faktiskt jävligt duktig som är 19år och butikschef.
Vi får se hur det går bara men jag det ska nog gå bra. Är så himla glad nu.

Kanske ska berätta lite om vad jag gjort senaste tiden också?
Har jobbat och vart mycket med Jonas.

I helgen vart det singstar, bowling och mp. Riktigt kul faktiskt. Fast nästa gång blir det mindre dricka. Vart lite väl mycket där ett tag innan bowlingen. Men fy fan vad kul vi hade.

Veckan innan helgen var jag på interjuv som tydligen gick bra efter som ja, ni vet. Sen lunchade jag med Malin. Åt middag hemma hos syster och lekte med Casper. Ja, vad mer hände?
Det vanliga. Träffade kanske inte Kossan så mycket men vi ska leka på fredag så de ska bli kul :)


ångest


Jag är nervös, orolig, förväntansfull, stressad och förvirrad.
Jag hoppas verkligen inte bara för min egna skull men för dem andras också men mest min min egna. Men tänk om inget blir som jag vill... Då gör jag inte bara mig själv besviken utan många andra också.
Jag skulle aldrig sagt något till någon nu är pressen strörre. Tänk om jag inte gjorde bra ifrån mig, inte lika bra som det kändes då. Nu känns det bara tomt, jag minns inte ens vad som sas. Bra.
Fan jag skulle vart tyst.
Men nu när så många vet så hoppas jag att ni inte blir för besvikna om det inte går min väg...


the cure



(ta mer åt dig av denna :) )


en punkt


att vara sjuk förstör allt


Hej igen! Det var inte igår.

Har inte riktigt haft ork eller lust för att sitta vid datorn. Har heller inte gjort något speciellt. Skulle ju ha bowlat i lördags men självklart går jag och blir sjuk. Kul. Så det fick bli en lugn dag hos mamma och pappa sen en lugn kväll hos pojken.

Är tyvärr fortfarnade sjuk så idag är jag hemma från jobbet. Men ska jobba resten av veckan och jobbade igår så jag behöver nog den här dagen att vila upp mig. Jag hatar att vara sjuk! Min röst låter helt störd och huvudet känns tungt. Inte min grej.
När man gick i skolan ville man nästan vara sjuk för att slippa gå, bli omhändertagen av mamma men nu när man jobbar så missar man pengar och har ingen mamma hemma som kan ta hand om en eftersom man inte längre bor kvar hemma hos henne.

Ska på interjuv på torsdag så jag är lite nervös men jag ska göra mitt bästa och hoppas på det bästa men förvänta mig det värsta så jag inte blir allt för besviken. Vill inte heller göra alla andra som räknar med mig besvikna så jag håller tummarna.

min och kossans heldag tillsammans


Dagen började väldigt tidigt med för lite sömn från natten men det gjorde inget. Försov mig lite dock. Tanken var ju att gå upp åtta men när jag kollar på klockan så är den halv nio så jag ringer Jossan det första jag gör och som tur var sov även hon.
Men vi gjorde oss snabbt iordning och sen bar det av, först till ungm. sen till jakan för att sola lite smått. Sen gick vi och köpte semla till oss och Emelie. Så när vi kom hem vart det semlor för hela bunten. Sen skulle Emelie åka och jobba så då tog jag och Jossan oss en promenad till Barkarby och kollade runt lite. Påvägen hem vart Josefinå lite sne på mig för jag köpt en sån tung sak som hon var tvungen att hjälpa till och bära. För att göra saken ännu värre så saknades det en del så jag måste tillbaka till äckel piss Rusta.

När vi kom hem var vi iaf sjukt trötta så det vart musik och chill.. Nu har hon gått hem och jag har vart duktigt och diskat all disk.

(Meningen var ju att jag skulle leka med mamsen min men hon har gått och blivit sjuk så det får bli en annan dag)



i´m yours


första semlan


Jaha vad ska jag skriva om idag då?

Hmm.. Dagen började med jobb, slutade vid tre och då mötte jag upp Jossan så vi gick hem hit och satt och pratade en hel del. Vilket var väldigt trevligt.
När Jossan gick hem så började jag laga mat till mig och Emelie. Det fick bli pastasallad me kyckling. Det var faktiskt gott. Förvånande då det var jag som lagade mat. Jag brukar inte lyckas så bra men denna gång så.. Kanske börjar jag lära mig?

Imorgon är jag iaf ledig och då ska jag upp tidigt, ringa Jossan så hon är uppe i tid. Hon ska nämligen följa med mig till ungdomsmottagningen. Sen efter det ska vi gå och sola.

Sen ska jag träffa min mamma som jag inte träffat på kanske två veckor nu. Helt sjukt. Men imorgon så. Så då ska vi göra lite ärenden och fika första semlan.


långt och onödigt inlägg kanske


Godkväll!
Idag har det vart jobb igen. Träffade på Jossan när jag slutade så vi kollade lite snabbt i några affärer sen gick vi och köpte lite nyttigheter.

Träffade sedan på Tobias utanför porten, när vi kommer in så sussar Emelie i soffan så vi sätter oss i köket och snackar skit. Sen var vi bara tvungna att åka till donken för att äta mat.

Nu sitter jag här i soffan i min ensamhet. Haha. Undrar lite vad pojken sysslar med, är lite skumt att inte vara med honom såhär på kvällen.
------
Jag längtar iaf sjukt sjukt mycket till helgen. Min första lediga helg på jag vet inte hur länge, sjukt längesen jag var ledig hela helgen iaf. Så då har jag tänkt bowla på lördagen iaf, får se vilka som följer med. Just nu är jag iaf inte säker. Haha bra koll man har men det är ju som sagt min första lediga helg på jätte länge så jag hoppas det blir kul.

ingen rubrik


Igår var det lördag och tanken var att vi skulle gått till Pg men kvällen slutade med att vi stannade här och drack. Tillslut kom jag och Jossan på att vi skulle kolla på film. Emelie som skulle upp tidigt gick och lade sig och sov. Filmen vart iaf Alvin och gänget. Den är ju bara för rolig.
Vid elva åkte vi till Donken med pojken min.
Sen åkte vi hem och mös..

Idag har vi bara legat och myst. Helt underbart. Såna dagar då man inte gör något, är med honom och bara myser dom är verkligen underbara.

Nu ska jag och Emelie laga mat. Falukorv och makaroner får det bli!

heroes


Jaha då var man vaken igen. Usch känner mig verkligen för trött för att jobba men jag antar att det blir så när man sitter uppe och tittar på Heroes halva natten, så jag har bara mig själv att skylla.

Gårkvällen var iaf mysig med pojken, vi kanske inte var dom bästa på att bada men det var ändå mysigt.


Idag blir det jobb hela långa dagen, från stängning till öppning känns mindre kul men det är pengar!




brådis


Idag blir det jobb igen.
Igår var jag ju ledig och det var sjukt skönt. Åt god middag med Emelie och Jossan. Mumsigt.

Ska snart bege mig så har lite brådis. Ska ta med pepp skivan till jobbet idag så jag och jesper blir peppade för idag ska de gå bra. Sälja som tusan!!

Ikväll blir det mys me pojken.

Nej nu måste jag röra mig


lovar att försöka


Vi alla trodde att år 2008 skulle bli vårat år. Fyllt av glädje, ingen sorg. Men det förstördes bara två månader in på det nya året och efter det gick det bara utför...

Så nu hoppas jag, håller verkligen tummarna på 2009. Det måste bli ett år av glädje och många roliga upplevelser. Jag tänker inte gå igenom allt igen. Det går bara inte.
Detta får bli året. Då vi alla får en nystart.
Jag ska verkligen försöka att se framåt och leva i nuet ist för att se tillbaka. Jag lovar inte att det kommer att gå men jag lovar att försöka. Ska även försöka att göra det bästa av situationerna och inte vara så feg för nya saker. Nej, i år ska jag leva för nuet, ta vara på alla chanser man får att göra nya saker, träffa nya människor. Man lever bara en gång. Och jag ska försöka att leva för dagen, inte morgondagen. Sluta skjuta upp saker.

Håller tummarna, jag ska lyckas. I år ska jag tro på mig själv.




ingen dator här inte


Nehepp. Det vart ingen dator. Den jag vill ha är helt slut överallt!! Fan! Att et ens förvånar mig, så är det ju alltid när jag väl bestämt mig. Men men det skulle komma in fler datorer om några veckor, frågan är om jag kan vänta så länge? Om jag orkar..

Suck. Aja ska inte klaga det kundet vart värre, mycket värre.


Ny dator? Kanske


Vet ni?
Idag tror jag att jag ska få åka och köpa en ny dator med mamma och pappa!! Ska bli så skönt att slippa min bullermaskin till dator, den låter verkligen sjukt mycket. Sen har den ju några år på nacken också så det är nog inte så konstigt.
Men men om jag får en ny dator så kommer kanske bilder från nyår upp. Jag kan ju inte lägga in bilderna på min dator. Så just är alla bilderna i min digitala fotoram som jag fick av mamma och pappa i julklapp. Väldigt smart grej det där.



Jag vet att min uppdatering är jävligt dålig men jag har inte så mycket att skriva om. Jobbar ju för mesta delen av tiden och det är ju inte så jätte kul att läsa om kanske.
Men nästa vecka så är jag ledig tre dagar tror jag så vi får se vad som händer.


I väntan på tvätten.

Medans jag sitter här och väntar på att tvätten ska bli klar tänkte jag fördriva tiden men en tråkig lista.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja det gjorde jag nog skulle jag tro

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nope

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej inga barn här inte

4. Dog någon som stod dig nära?


5. Vilka länder besökte du?
Mallorca och Egytpen

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Mer glädje, mer spontana saker. Något som jag måste bli bättre på

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
29 april

8. Vad var din största framgång 2008?
Jobbet kanske

9. Största misstaget?
Det kan man nog kalla det

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Bara sjuk

11. Bästa köpet?
Utlandsresan

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och mat

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja det tror jag nog

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
No air tror jag

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare men ni förstår nog varför

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Ansträngt mig mer för vissa saker, vart glad mer

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Mycket

18. Hur tillbringade du julen?
Julfrukost med Emelie sen hem till familjen och sen hem till Jonas

19. Blev du kär i år?
Yes! Mot slutet :)

20. Hur många one night stands?
Haha det lämnar vi åt sidan

21. Favoritprogram på TV?
Greys

23. Bästa boken du läste i år?
Har bara läst en eller två böcker ingen var väl sådär super bra

24. Största musikaliska upptäckten?
Bra fråga men har tyvärr inget bra svar

25. Något du önskade dig och fick?
Ja massor!! Allt från pojken hade jag önskat mig

26. Något du önskade dig men inte fick?
Ja, en ny dator och mobil men det kommer

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Firade och firade men med vänner dagen innan sen med släkten på min födelsedag

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja!

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Hmm.. Jeans, linne, leggins,kofta. ja, you name it

31. Vad fick dig att må bra?
De närmaste

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Oj ingen aning

33. Vem saknade du?
Det vet nog alla

34. De bästa nya människorna du träffade?
Måste vart Jonas för han är han sen har jag inte träffat så mycket mer nya människor



RSS 2.0