Kista tripp


Nu har mamma äntligen kommit hem. Så nu är det bara att klä på sig, gå ut och kissa hunden och sedan ger vi oss av till Kista för att kolla runt lite, vem vet något kanske får följa med hem.
-------

Ingen behöver veta vad som händer mellan oss, jag kan hålla en hemlighet



mamma kom hem


Mamma har fortfarande inte kommit hem och jag börjar bli smått uttråkad. Ingen här hemma att prata med, alla jobbar. Själv har jag skippat att jobba två dagar, känner verkligen att jag behöver lite ledighet då jag annars pratiserar på Carlings från 10 till 18 varje dag så då blir det ju som om jag jobbar. Så jag tycker att jag förtjänar lite ledighet.

Glömde ta pillerna igår igen! Jag måste verkligen skärpa till mig, det här funkar inte! Så mycket som kan gå och har gått fel när jag inte äter dom som jag ska! Usch detta går inge bra.
Nej, måste ner och ta dom nu, så jag inte glömmer igen!

image580

Man in the mirror

If You Wanna Make The World
A Better Place
Take A Look At Yourself And
Then Make A Change




 Blir ni inte berörda av filmen? De blir iaf jag. Man känner sig så himla hjälplös som inte kan göra nåt.
Men de ska de bli ändring på, nåt ska jag göra.
Man kan inte göra allt men alla kan göra något.


en tidig morgon


Vart ett trevligt avslut på kvällen igår, Malin och Emelie kom över vid halv tio kanske. Vi satt oss på mitt golv i en ring och snackade massa skit, åt chips och polkagrisar. Trevligt trevligt!

Nu är jag vaken och har vart de ett bra dag, vet egentligen inte varför men somliga andra gör nog de, haha. 
Så fort mamma kommer hem ska jag kolla om vi ska åka till Kista eller inte. Vore kul.

Juste igår fick jag reda på vad en present som jag fick i födelsedagspresent kostade!! Både jag och mamma fick en chock. Inte hade han behövt köpa nåt så himla dyrt. Chockerande chockerande! Men tack ändå.
Kanske borde ta och börja använda de, de är ju ändå himla fint och min stil.





en underbar dag med mamsen


Dagen har spenderats med min käre mor! De började med att vi satt och pratade massa medans vi fikade lite, sedan vi elva åkte vi (jag körde) till Vällingby, till en liten secondhand affär. Trodde aldrig att jag någonsin skulle köpa något men jag hittade ett par ur gulliga skor som inte var använda och sedan en väska, båda i indian stil.

När vi kom hem gick jag på promenad med Malin och hundarna, gick förbi och satte oss och snackade lite skit med Emelie och hennes far.

När vi kom hem, bestämde sig jag och mamma att åka till Jakan och snoka runt. Där vart de lite shopping för mammas del.

Nu har vi kommit hem och jag har hunnit ut på en promenad med hunden, snart blir det mat. Vi ska testa något nyss som Emelie tycker är jätte gott.

Hoppas ni alla andra haft en toppen dag, de har verkligen jag haft. Från början till slut, eller ja den är ju inte slut än men denna dag kan nog inte sluta dåligt.

image579






















Morfar ♥, Mamma ♥ och Malin ♥
Hittade denna härliga sommar bild från brors student på mammas dator.

you´re the voice

We´re not gonna sit in silence
we´re not gonna live with fear


godkväll


Gick som sagt ner och lade mig i soffan med Ginza tätt intill! Sjukt mysigt. Höll på att somna men får en trevlig överraskning, Emelie kom över! Tack jag behövde verkligen de. Så jag piggnade till och satte mig upp i soffan och pratade med henne. Mådde sjukt konstigt, först vart jag jätte, verkligen jätte varm sedan kall och skakade sjukt mycket, hade till och med svårt att få in skeden i munnen. Kändes verkligen läskigt. Och jag har verkligen ingen aning om varför de blev så.

Efter en stund kom även Robert över så vi har sett på tv och sedan åkt runt lite överallt, först på en massa kusliga ställen i Kungsängen, varav på ett ställe var vi nära att fastna pga leran. Kusligt! Sedan vart de donken i Rissne sedan lite rund körning i stinsen och så.
Nu har jag kommit hem, ska nog gå och lägga mig. Får se om Calle kommer över. Han håller på att tjata om att jag ska komma till han men nej, han får komma till mig. Jag orkar inte röra mig utanför dörren, tyvärr.

Ett stort plus till Emelie och Robert som har hållit mig sällskap ikväll, jag behövde verkligen de. Har nog aldrig känt att jag behöver mina vänner så mycket som idag. Så ett jätte jätte stort tack till er! ♥



ett sista farväl


Begravningen var fin och enkel, massa släkt!
Nu kändes det verkligen att man aldrig kommer få vara henne nära. Inte kul! Men hon är med gammelmorfar nu och de känns bra. Finns inte så mycket mer att säga, vill inte öppna upp mig så mycket igen, inte just nu.

Är för tillfället ensam hemma, Robert är och köper lite donken och resten av familjen är kvar i gammelmormors lägenhet.
Ska ner och se lite på tv tänkte jag och dricka te, har en liten söt hund som går efter mig vart jag än går. Lilla Ginza. Just nu ligger hon har bredvid mig med huvudet i mitt knä. Så söt.

På fredag blir de kanske utgång med sysslingarna från göteborg och mammas kusiner som är i våran ålder. Vore faktiskt himla kul men jag är inte hundra på att jag tänker följa med de beror lite på vad dom ska och så men jag tror jag är på.


kläd beskymmer


Sitter och tänker på vad jag ska ha på mig! De var fan inte lätt de inte.


Jag skulle ju kunna ha klänning men då är frågan kommer jag orkar gå i de hela dagen? Njaa tveksamt! jag är ju inte sen klänningen människa men jag antar att jag måste lära mig till studenten och allt!


Hade på mig mina Diesel  Clush igår! Kan glatt berätta att de sitter tajt igen! Visst klagar jag på att jag gått upp lite igen men när man kan ha sina favorit jeans igen så blir man ju lite glad!


Ooh my little pretty one, pretty one.

Denna låt har klistrat sig fast i mitt huvud, så jävla bra!

mörkrädd? ja? Neeeeeeeeeeeeeej då


Då var man vaken igen då, kan verkligen inte sova längre så jag får väl gå upp och fixa till mig lite så jag är klar tills alla andra ska börja fixa sig, brukar alltid bli kaos när vi ska någonstans för alla vill göra sig iordning i sista sekund haha.

Vart väckt vid ett av Calle som tyckte att jag skulle komma och umgås med han och Christoffer (stripparn) men efter mycket tjat gav dom med sig, haha bussen hade slutat gå och jag vill ju inte gå dit själv i mörkret så jag valde att stanna hemma. De får bli en annan dag.

image576

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan sminka mig lite. Vad fan har man på sig på en begravning? Så jävla svårt.

alla dessa piller


Vart väl inte sängen direkt då, satte på en gammal Michael Jackson skiva. Så jävla bra! Visst kanske han inte är den bästa människan men vem fan är det? Han gör eller gjorde grymma låtar och de är ju de som räknas. Man blir eller jag blir iaf piggare och blir alltid jätte glad av hans låtar. Just nu är det "They don´t care about us" som spelar. Riktig nostalgi!!!

image575


Faaan jag glömmer jämt dessa jävla piller! Hoppas de inte kommer märkas bara



sovmorgon?


Nu har Robert och Micke precis åkt hem. Eller ja vart de nu skulle, haha. Jag kommer antaligen gå och lägga mig på en gång, slumrade till kanskel lite mer än en gång under kvällens gång. Är så sjukt trött men de kan väl inte så konstigt då jag har vart vaken sens halv sex.

Imorgon får man iaf lite sovmorgon, till kanske tio då kommer mormor och morfar och sedan vid tolv ska vi alla bege oss till kyrkan. Gammelmormor ska ju begravas imorgon. Får se hur det går.
Ska bli lite trevligt att träffa alla släktingar, tråkigt att de hände under dessa omständigheter men några har man ju inte sett på ett antal år.

Här har ni iaf filmen. Haha så jävla skön.



Suck de är repris på Scrubs, jag som ville se nya avsnitten ju...

papercuts


Då var man hemma igen då, har väl vart hemma i kanske en timme. Tog en sväng förbi Jakan och hälsade på Emma och köpte även ett schampo på Kicks.

Slutet av dagen på jobbet var rätt boring! haha men en sak fick en på lite bättre humör.
Jossan!!! Gissa vem som kom in?!?!?! Jo var det inte hunk-Robin.!!!! Jag förstår varför han kallas för de nu! En riktigt läckerbit faktiskt. Hamnade i chock typ när jag såg honom, helt röd och varm i kroppen haha och jag brukar verkligen inte bli så av att se en snygg kille! Piiiinsamt! men men skitsamma! Han var snygg!

Har så jävla många '"papercuts" på händerna att de inte är sant! Martin stod och plåstrade om mig, haha.

Nej nu ska jag ner igen och vänta på att Robert ska höra av sig :) Filmerna kommer sen, dom är så roliga hahaha eller kanske inte för er men för oss.


massa filmer


hejsan, är på jobbet just nu. Alla sitter typ i möte med någon hemside kille och sånt är inte direkt av mitt intresse så jag tänkte passa på att blogga lite då de var tråkigt att jobba själv, haha

Vet inte riktigt vad jag ska säga! haha Jag har Jessica har haft superduper kul idag! haha kommer nog in lite filmer sen så vänta nig bara ska ni får se på något kul hahaha

nej nu måste jag nog fortsätta. Ha en fortsatt trevligt dag, hoppas att jag slutar snart!

så lyckligt


Godmorgon alla glada!

Nu ska jag börjar klä på mig och sedan bege mig! Känns verkligen sjukt att vara vaken vid den här tiden men jag är ändå rätt pigg även fast jag inte somnade förns sent eftersom en viss C höll mig vaken ett bra tag. Men de är lugnt!
Så söt "vad gör du senare inatt?" Vad gör du imorgon då?" När har du lunch" Hahaha terror!

Men men nu måste jag väl klä på mig.

De börjar låta som samma visa igen, du säger en sak til mig, en annan till ditt ex! haha bra jobbat pojke! Jag säger bara ta konsekvernserna för de du gjort, försök få henne att förlåta (fast du säger att du inte bryr dig längre men de tvivlar jag på), sluta sitt och ljug. Jag antar att du säger att du inte tänker vara vän med mig längre, om de nu är så var inte vän med mig längre då? Och sitt inte och säg till mig att du inte vill mista mig som vän. Vi är bara vänner, vänner som pratar, äter och sover inget annat. Allt annat är gammalt.
Lite smått patetiskt! Väx upp och ta det som en man för fan!


haha egentligen så jävla klockren! Tro inte att jag bryr mig på det sättet. hahahah vad kan man göra annat än skratta? hahahah

ur gullig


Nu blir de sängen för min del, ska iaf försöka somna. Tänkte se klart på 2½ män och sedan på Scrubs, får se om jag somnar i någon reklam. Ska liksom upp halv sex imorgon, vi åker med pappa så vi slipper åka buss och tåg. Därför kommer vi börja tidigare och förmodligen sluta tidigare! Sköööönt!
Får nog bli mjukisar imorn, ska ju ändå befinna mig på gymmet nästan hela dagen. Iofs har vi ju resan hem men jag orkar inte bry mig jag kommer liksom kliva på tåget i Handeln där ingen känner mig och sedan sitta på ett tåg och sedan kliva av i Viksjö. Visst finns oddsen att man träffar någon man känner men vafan jag är så gullig i mjukisar så. hahahaha

Aja iaf godnatt och sovgott, hoppas ni får en skön natt.



skulle inte tveka en sekund


Jag som trodde att en varm dusch skulle hjälpa men icke de inte! Har fortfarande ont. Men nu har jag iaf skämt bort mig lite, stod i duschen waaaay to long, gjorde en inpackning också, stod och doftade på alla goda dofter, smörjde in hela kroppen med lotion så nu luktar jag choklad, haha mums.
Försöker få syster att vilja massera mig men de går inte så bra, haha

Iaf när jag kom tillbaka till rummet hade jag ett missat samtal av ett okänt nummer och nyss fick jag sms. haha skön. De var en kille från UF-mässan haha han fick mitt nummer endast för att kunna kontakta oss om produkten (för jag ger väldigt sällan ut mitt nummer) men de var tydligen inte de han ville, haha smart av mig att inte ens tänka att de kunde vart andra meningar med varför han ville ha mitt nummer haha. Minns inte riktigt vem han är heller då de var miljondals människor man pratade med.


"En natt med dig är inget man ångrar" haha söt! Tack antar jag?

image574
Han skulle gärna få sätta "klorna" i mig, anytiiime!

onödig fakta men ändå

50 frågar och svar

1. Fullständigt namn? Tove Marie Camilla Johansson
2. Exakt ålder? 18år, 4 månader och 13 dagar
3. Vart bor du? Viksjö
4. Bor tillsammans med? Mamma, pappa, bror och syster
5. Husdjur? En hund och två marsvin
6. Färg på ditt hus? Grönt
7. När är du född? 12 oktober 1989
8. Klass? HP3 (sista året, handel och administration)

9. Vilket år tar du studenten? 2008, i åååårrr!!!
10. Något jobb? Hoppas på Carlings efter studenten
11. När ska du sova ikväll? När jag somnar, tidigt skulle jag tippa
13. Duschat idag? Inte än men snart
14. Kramat någon idag? Inte vad jag kan minnas om inte hunden räknas
15. Pussat någon idag? Samma där
16. Vad har du ätit idag? Godis, äpple, kycklingsallad, spagetti och köttfärsås
17. Dagens klädsel? Diesel jeans, vit t-shirt, svart cardigan, grå tjocktröja och mössa
18. Dagens smink? Mascara, ljus ögonskugga och foundation
19. Dagens sötnos? Hmm.. kanske C för de gulligt charmiga smsen
20. Dagens roligaste? Syster
21. Har du många vänner? Inte överdrivet, har mina favoriter
22. Hur många har du kysst? Oj de har jag då inte koll på
23. Vem kramade du senast? De bör jag nog inte nämna
24. Hur många har du haft sex med? Haha privat? försök lista ut det själv om de nu är så intressant
25. Hur många har varit otrogna med dig? De vet jag inte, bör kanske inte nämna de heller
27. Har du pojk-/flickvän? Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? Robert
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? C "hehe ok, aja men jag kollar upp när och sen hör jag av mig ;) "

FAVORIT :

31. Film? Har så många så de är svårt att välja
32. Låt? Byter hela tiden
33. Mat? Skäpmat
34. Drink? Jag vet faktiskt inte, får gå ut och testa en massa
35. Färg? Svart och lila som mitt rum haha
37. Stad? Stockholm
38. Land? Sverige men annas kanske USA
39. Ämne i skolan? Projektaretet
40. År ? 2008 kommer bli de bästa

SENASTE :

41. Personen du tänkte på? Oj de vet jag inte
42. Personen du kysste? De bevaras hemligt så de inte blir några sura miner. haha
43. Gången du spydde? För några månader sen?
44. Gången du grät? Ingen aning fakitskt
45. Pizzan du åt? Delade en margatia med Emelie på mässan
46. Gången du var i Göteborg? Kanske två-tre år sen
47. Gången du var i Stockholm? Varje dag
48. Gången du var full? För någon helg sen tror jag
49. Gången du var hög? Haha de skulle ni gärna vilja vet va? nej längesen
50. Personen som såg dig gråta? Ingen aning

Sitter och har lite smått tråkigt här med min magvärk så jag passade på att fylla i en otroligt tråkig lista

 



scorpions


Helt enkelt för bra!!!


"vi umgås inte med såna"


Nu har jag nys kommit hem från "jobbet" eller ja, jag har hunnit äta också.

Jessica och jag tog bussen tidigt imorse, sjukt att se så många vakna. Sedan var de den långa tågresan till handeln, den är verkligen sjukt lång men iaf kom i tid gjorde vi. Vi var faktiskt först på plats.

Första delen av dagen satt vi mest och arkiverade, drev och åt godis! Sedan var det lunch som vart på Mias med pappa, martin, lennart och någon till. Sen åkte vi till Eko och handlade massa schampon och skit, köpte även en sak men tänker inte säga vad ni får se helt enkelt!
Sedan var det bara tillbaka till jobbet igen och fortsätta.

Måste även nämna vad Jessica sa idag, tror nog inte att jag har hört de från henne förut:
"Men du kan ju inte umgås med dom, de är ju underklass människor vi umgås inte med såna" hahahaha skön!

Vi satt och pratade om en kille som pappa tydligen hört från Bengt på verkstan? att de går dåligt för, stackarn! (nej de är inte han, den ni tror)
Jag blir så orolig när man hör sånt, vill verkligen hjälpa honom att komma på fötter så som jag gjorde med hans bror, även fast jag inte känner honom. haha sjukt.

Nu har jag sjukt ont i magen, konstig känsla faktiskt har haft den hela dagen. De liksom värker på ställen där det inte brukar och så.
Måste kanske kolla upp om de kan vara de jag kanske tror, hoppas inte!

image573


godmorgon!


Nu kan jag verkligen säga att jag är uppe med tuppen! Ska ta bussen som går om tjugo minuter! WOHOOOOO! Jätte pigg verkligen! Eller inte liksom..
Nu blir det flere timmar som ska spenderas på kontor och föratt inte tala om den långa resvägen, usch! Haha aja de är pengar så...


När ska du sluta tro på alla dessa lögner? Har du inte lärt dig av tidigare erfarenheter? Tydligen inte, fortsätt lev som en blind men du kommer bara få de värre.
Hörde nyss på radion om någon som tagit tillbaka sin kille fast han vart otrogen minst fem gånger.. Seriöst? Vad är de för värld vi lever i? Förstår man inte att har de hänt så många gånger så kommer det hända igen! Även då han säger att de var ett misstag, de kommer aldrig ske igen.. Men var de inte just de som han sa förra gången och gången innan de?

Iaf skitsamma tycker bara de är sjukt, snacka om att nervärdera sig själv till hundra. Men men de är upp till var och en.

Nej, nu ska vi inte tänka på sånt. Hoppas på en dag med solsken så man kan njuta när man sitter där på kontorsrummet och ser alla gå utanför på gångvägen.. Skööööönt!

Ha en bra dag!



siri


Jag hoppas verkligen att jag får passa den här lilla tösen!
image572


godnatt gott folk


Kvällen har då spenderats hemma hos Malin med Emelie, Johanna, Robert och Micke. Vi såg på "På smällen" den var väl helt okej, lite väl lång om ni frågar mig efter det såg vi lite på tv.
Spelade även charader eller ja, Robert spelade och vi gissade! haha så jävla klockrent!

Aja nu måste jag nog gå och lägga mig ska upp och åka till jobbet om ca sex timmar, weeeey eller inte! Ser då inte framemot det men ska försöka få Jessica att vilja sluta två så vi kan gå då, skulle vara så skönt.

Godnatt, hoppas ni haft en bra dag. Det har iaf jag, en riktigt myisgt en med alla favoriterna ♥


tack för komplimangen eller?


Något som stör mig så otoligt mycket är att folk inte kan låta folk vara vän med mig bara för att jag är tjej och dom är kille. Är de därför?
Jag förstår verkligen inte? Är jag ett sånt stort hot eller? Borde väl egentligen ta det som en komplimang men när jag inte får vara vän med vem jag vill utan en massa tjaffs så blir man ju lite irriterad.
Jag vet inte hur många gånger tjejer har tjaffsat med mig för att jag är vän med deras kille. Litar ni inte på era pojkar tjejer? De borde ni ju göra, ni är väl tillsammans med dom, då måste man väl lita på varandra?

Jag förstår att ni inte litar på mig då jag inte har något som hindrar mig från att göra nåt förutom att den killen kanske har tjej. Men här har ni en anledning att lita på mig! Jag skulle aldrig starta något, aldrig strula upp en kille utan att han börjar, visst kan jag vara jävligt flörtig men längre tar jag det inte, fråga stipparn hahaha!
Men om jag säger att vi bara är vänner så är det så! Skulle aldrig falla mig in att ljuga! Vill du ha sanningen så fråga mig för av mig kommer du få den.

Sen vet jag att jag har skrivit att förbjuden frukt är roligare, killar som är upptagna är mer spännande men de är såna killar som man inte är vän med. Eller träffar igen.

Men liksom att en tjej slutar att hälsa på en bara för att man är vän med hennes ex är ju sjukt! Visst vet jag att hon tror att vi är mer men ta reda på fakta innan du dömer.

Varför är tjejer så komplicerade? De är så himla mycket lättare att vara vän med killar då slipper man all den där skiten om svartsjuka och allt annat som tjejer bidrar med. Visst jag är tjej själv och kan nog vara förjävlig men de finns gränser för vad man gör. Och självklart har jag gått över dom gränserna när det gäller vad man får och inte får göra med somliga men som sagt jag börjar inget, om han börjar vaför ska jag sluta? För dåligt samvete? Kanske de men de är inte ofta jag får de.

Men ni behöver inte vara oroliga jag är inte intresserad av era killar, dom är mina vänner inget mer.

Okej, jag vet att de vart en långt inlägg men skit i allt jag skrev. Nu kan jag bara säga:
Hämnden är ibland så jävla ljuv


flera timmars fika


Ja, då har man kommit hem från en väldigt lång fika, vart även en pasta sallad med kyckling, mums! Besökte Carlings gjorde jag också! Det är ju ett måste nästan. Linnea är så söt, varje helg hittar hon en ny kille hon tycker jag ska träffa så får se hur det blir med det där. Ska ju ändra på mitt sätt nu ju. Kanske dax att satsa på något seriöst? Och då vet jag ju exakt vem som vore perfekt. Då jag måste ha en kille som har bra betalt eftersom jag kommer jobba i butik och där är det då inte bra betalt så man måste ha någon som kan försörja en, tragiskt med sant! haha.
Stötte på Robert gjorde vi också. Alltid lika trevligt, även fast vi nyss vart med varandra typ.


Nu ska jag städa lite i rummet det ser förjävligt ut, stinker marsvin gör det också. Usch så kan vi inte ha det!

flicksen


Godmorgon eller ska jag säga godförmiddag? haha

Vakande väl vid elva men låg kvar och drog oss till halv ett kanske. Nu ska jag åka ner till Jakan med flickorna och fika! Så mysigt!! :D


sötaste brixa


Hej nu kanske ni undrar vad jag gör vaken vid den här tiden, det gör jag med faktiskt! Men de är nämligen så att Robert och David är påväg hit, jag vet inte om Robert följer med in eller om han bara släpper av David. Iaf så är jag väldigt tacksam för Robert som kör David, då han annars hade kört själv och han är väl inte helt nykter om man säger så. Och de hade ju kunnat sluta illa!
Ska nog ge han en liten smäll när han kommer för att ens försöka köra bil onykter! Tur att hans pappa upptäckte honom, annar vet man ju inte vad som hade kunnat hänt.

Får inte glömma att lägga ut en nyckel så att syster kommer in då hon inte är hemma än och inte har nyckel med sig, smart tjej.. Jag vet! Men vi alla glömmer ju ibland!

Juste Brixa var jätte fin och jätte lydig, hon gick lös och lydde på minsta lilla grej! De har verkligen blivit en fin hund av henne. Och de visste man ju när man var ute med henne redan när vi hade henne. Hoppas jag får träffa henne snart igen, tror nog att hon kände igen mig för hon började direkt leka med mig så som vi brukade göra förr. Glömde ta med kameran, faan! Aja de kommer nog flera chanser

Nej nu måste jag öppna dörren så att den lilla kraken kommer in. Vore ju synd annars hahaha

Hoppas ni haft en trevlig lördagskväll!

bilderna från mässisisen


Medans jag väntar på att klockan ska bli halv nio så tänkte jag att jag kunde slänga in lite bilder från mässan, de vart då inte många bilder. Jag glömde ju liksom att ta med kameran till aulan för både invigningen och prisutdelningen så inga bilder på Peter Siepen (eller hur han stavar) inte. Synd för er för han var grymt klädd! Som vanligt.

image563



Där är några av bilderna. Jag orkar tyvärr inte skriva beskrivning så..


brixa


Vet ni vad jag ska göra?

Nej de vet ni nog inte, jag ska åka och träffa min gamla hund vid halv nio! Hon är nämligen i viksjö i kväll då grabbarna spelar fotboll! Ska bli så kul att se henne!

image562
Min gamla sötnos!

dagens låt


Helt underbart bra!!!!


kört som en galning


De vart ingen promenad för min del, jag valde att åka ut och köra lite bil ist. De gick faktiskt himla bra då jag inte har kört på flera månader. Vi åkte först till görven och övade starter lite så att jag inte skulle få stopp. Jag älskar verkligen att köra på görven då man kan sladda och köra som en galning, mamma tycker däremot inte om det så mycket.

Efter ett tag började hon må illa så vi åka hem till farmor och farfar där pappa och bror befann sig, så vi hjälpte till lite med att bära möbler och sånt eftersom deras renovering redan är klar! Sen vart de fika på det. Sedan ut i trafiken igen! Jag och mamma åkte runt i Lilla Bevvan och kollade på alla stora hus och drömde oss bort haha nej då vi är rätt nöjda där vi bor, de enda som skulle kunna förbättras är väl att nattbussen skulle stanna lite närmare eller att våra bussar inte slutar gå vid tolv liksom. Visst större skulle vårat hus gärna få bli men annars är det perfa!

Nu ska jag invänta middagen sen får vi se, melodifestivalen är ett måste iaf!



vi är bäst!


Dag två på UF-Mässan gick riktigt bra! Alla var verkligen super duktiga utan Robin som var hemma och sjuk! Men vi tjejer klarade det där galant!
Vi vann tyvärr inget pris men de hade vi ändå inte räknat med, dom som vann var väl värda det! Eller iaf kanske jag tyckte de fanns bättre alternativ men men.. haha
(bilder kanske kommer sen när jag orkat lagt in dom, ångrar dock att jag inte fotade mer då detta var en upplevelse som inte kommer glömmas)

Idag har jag vart på Ica och Ikea med mamma, köpt lite smått och gott till mina marsvin, bla en stor låda som dom ska stå på så att buren inte nuddar golvet, då golvet är ganska så kallt och Peggy har börjat hosta.
Stötte på en riktig hunk på Ikea. Och även Josefin, jossans kompis.

Snart ska jag kanske på promenad med Malin, Jesper och våra vovvar. Ska bli rätt skönt då man har stoppat i sig helt fel grejjer när man stått på mässan. Sista dagen vart de varken frukost eller lunch, stod och åt godis hela tiden så man var aldrig hungrig.


komsi kom


Fan vad jag har börjar ljuga, visst de är ju små lögner haha. Sa ju att jag skulle gå och lägga mig men jag har haft annat för mig.

Har pratat med flera från företaget! Berättat vilket tåg och så vi ska ta.
Malins mobil har kommit fram! Sån jävla tur!!!! Så hon slipper gå igenom de jag fick.

Iaf så fick den glada nyheten mig att bli lite piggare men ska nog ändå krypa ner i sängen, de behövs nog!

KOM TILL UF-MÄSSAN IMORGON OCH SHOPPA GALET HOS OSS!!! TINY UF 05:61 (monternummer)

(Sen om det är några från klasserna under mig som läser min blogg, så RÖSTA på oss! Vi har bästa idén och allt! Kom och se för er själva om ni inte tror mig! Ni behöver inte vara "rädda" för oss, vi är inte så farliga som vi ser ut! hahahahaha för vi ser ju sååååå farliga ut.)



hur trött är man inte på en skala


Ni anar inte hur trött jag är just nu, det förvånar mig faktiskt att jag orkar skriva. Kom väl hem för kanske en kvart sen! Fatta vilken lång dag det har varit!

Det började iaf med att jag trodde jag hade sjukt lite tid på mig och väl påväg hem till Emelie får jag reda på att jag är en timme för tidigt! Kuuul! Aja det löste sig och vi gick hem till mig och inväntade Robin.
När Robin kom, satte vi oss direkt i bilen, får ett samtal av jossan som gör så att vi måste åka till skolan! haha Bra start!
Allt löste sig iaf där, sedan var vi påväg till UF-mässan igen. Robin kör vilse ovh vi irrar runt men som vanligt löste sig även det.
Väl inne på mässan gick allt väl hyffsat bra, montern ser inte ut som vi hade tänkt oss men man får göra det bästa av det man har.

Som ni ser så löser vi alla motgångar vi får, orkar inte skriva om resten känns inte så kul.

Men men nu orkar jag inte skriva mer, ska krypa ner i sängen och sova. Ska upp vid sex imorgon! Ja ni hörde rätt SEX! Har inte gått upp så tidigt på flera år tror jag, hahaha. Lär väl komma hem vid åtta kanske. Långa dagar men jag antar att de är värt det!

Aja godnatt!


glöm inte kameran!


Då var dagen kommen!

Själv har jag varit vaken sen sju typ, har inte kunnat somna om. Antar att jag har för mycket adrenalin i kroppen! Jag är sjukt nervös men ändå jävligt taggad! Dagen som vi alla gått och väntat på. Nu ska vi ställa ut våran produkt. Jag hoppas verkligen att allt går bra och att vi slipper en massa onödigt tjafs.

Vad har jag då kvar att göra?
- Välja målarkläder
- Måla naglarna
- Fixa håret
- Sminka mig
- Packa ner allt smink och sånt i en väska, men vad för väska?
- Pröva UF-kläderna

Usch känns som om jag har massa kvar att göra men de låter nog bara som mycket, detta kommer gå fortare än blixten själv!

HA EN UNDERBAR DAG OCH KOM GÄRNA TILL ÄLVSJÖMÄSSAN OCH HÄLSA PÅ!



nervöst?


Imorgon smäller det! Är vi verkligen redo? JA de måste vi vara men frågan är om vi verkligen är de! Hoppas kan man ju alltid göra.

Nu tänkte jag sova så att jag får mycket sömn så jag orkar upp med tuppen imorn och packa allt de sista. Sedan blir det en jävligt lång men säkert rolig dag på Älvsjömässan!!

Yipppeeee!

Godnatt och önska oss lycka till imorgon! Vi kan behöva det, kanske



jag sa ju det!


Som jag sa i tidigare inlägg så löser sig alltid allt för oss! Och tro det eller ej men de har det gjort även denna gång! Visst är inte allt klart så man vet ju inte vad som komma skall men vad de än är så tror jag att vi löser det på bästa möjliga sätt, så som vi alltid gör!

Nu ska jag ta fram det sista, men vafan har man för kläder när man ska måla?


vad väljer du?


För att bli älskade så måste man vara snäll mot alla varje dag men för att bli hatad krävs ingeting!



Tracy Chapman


Helt seriöst! Hon har fan den bästa rösten! Finns nog inte någon som kan eller kommer kunna sjunga som henne. Så skön röst att lyssna på! Jag måste nog säga att jag älskar alla hennes låtar


So remember when were driving driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged

Jag minns




vi är bäst


Okej, jag ljög lite. Trodde jag hade massa att göra eller ja, det kändes så iaf. Nu har jag samlat ihop det mesta till mässan. Så som:
- Maskeringstejp
- Lång sladd så vi når kontakten
- En mockapär med massa uttag? Eller vad man ska kalla det
- Lila färg
- Pennor

De som ännu inte har gjorts är:
- Ta ner mina gardiner som hänger för sängen
- Plocka fram kläder att måla i
- Måla naglarna
- Packa de andra kläderna (UF- kläderna)
- Ringa Malin
- Ringa Emelie Bergman
- Kanske Jossan också om inte Malin redan har pratat med henne.

Och allt detta ska göras efter eller i reklamerna för Men in trees och Grey´s men det löser sig det gör det alltid. Frågan är bara hur det kommer gå imorgon med allt men de löser sig nog också för vi är så grymma!

Dagen på praktiken gick jätte bra, först hade jag och Emma inte så mycket att göra sen kom det massa nya kläder, mest tjej! Så kul. Så vi plockade upp dom och hängde om lite.
Sedan kom Nina, fick reda på att de var sista gången som vi jobbar ihop för hon går ut på praktik sen och är inte tillbaka förns jag slutar. Men vem vet jag kanske får jobb så vi lär nog ses ändå!
Måste även gå och skaffa mig facebook så vi kan hålla kontaken! Kommer sakna att jobba med henne. Liksom hur skitigtoch stökigt kommer de inte bli utan henne! haha.



stress


Så mycket att göra men så lite tid!



pillret som sitter fast


Hejsan, uppa med tuppen idag igen. Vet inte varför jag inte kan sova tills klockan ringer. Men men nu får jag iofs mer tid att fixa mig eller ja till något annat.

Har drömt sjukt mycket inatt, helt skumma saker. Massa människor var med. Jag, Malin och Emelie var tex osams, vilket aldrig brukar hända, sen i en annan dröm var jag vän med någon jag inte gillar, sen i en annan hade en bebis en fläskfile på magen, hahahha sjuuukt!

Vaknade även flera gånger av att jag hade ont i magen/ryggen kan inte riktigt beskriva vart de gör ont men ni förstår säkert. De är nämligen så att ett av mina pillar har fastnat, eller det känns iaf som det, som om jag inte får ner det och de vill inte komma upp så det sitter där. Så jävla äcklig känsla. Men jag hoppas att pillret jag ska skölja ner idag tar med sig det andra pillret på vägen. Haha.

Nu blir det till att duscha håret och sedan sätta på mig fejjan och kläder. Ha en bra dag!



dagens låt

Så skön klädstil på killarna i "Love Bellow".  Skulle då inte banga på en kille med den där töntiga stilen, haha men sen har ju jag lite skum smak när det kommer till killar också.


vad gör man liksom


Då har man nyss kommit in från en underbar men aning kall promenad med Malin och våra vovisar! Vi gick ner till Ica och köpte bakelser till min familj, köpte även naturgodis, haha vågar verkligen inte berätta vad de gick på. Fan vad de är dyrt!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, känns så konstigt att komma hem såhär tidigt brukar ju inte komma hem förns halv sju typ så vad gör man nu liksom?
Borde kanske ta och städa lite, kan ju iaf bära ner lite kläder som behöver tvättas. Jag har fått litet dåligt samvete angående min tvätt, då jag alltid brukade tvätta mina kläder själv förut men nu känns de verkligen inte som om jag har tid så mamma får göra det. Fast jag gillar de inte så värst, att någon annan tvättar mina kläder. Jag vet ju liksom hur dom ska tvättas, vilka som inte får tvättas med vilka o.s.v.  Fast jag är då väldigt glad att de inte är pappa som tvättar dom, då han alltid krymper ens kläder hahahaa

image561

vill man ha något gjort får man göra det själv


Har vi inte riktigt fint väder idag? Det tycker iaf jag så nu ska jag vänta på att Malin ska komma hem från sin solning så att vi kan gå på promenad.

Var som sagt i skolan idag, inte kul kan jag ju säga! Längtar verkligen inte tills tiden är inne då jag måste tillbaka till skolan, trivs så mycket bättre på praktiken.
Iaf så höll vi på med företaget allt gick bra och så. Ringde och skällde på Robin gjorde jag också eftersom han aldrig dök upp. Jag tycker verkligen det är dålig stil att dom jämt lämnar oss med allt men men om man vill ha något gjort får man göra det själv heter det ju.
Allt gick ju bra tills vi läser igenom ett papper där det står klart och tydligt att man inte får måla direkt på montern! Faaan! Vi som hade tänkt göra det så allt vart kaos där ett tag men det löste sig som tur var!!

Efter skolan begav jag mig till banken för att fixa och trixa lite, fick hjälp av en jätte trevlig kille som förklarade allt så nu ska jag bli en höjdare på fonder och skit.

Juste det gick förresten jätte bra att springa med Sabina (Malins hund), vi sprang längst mälaren och upp på Bruket. Var helt slut efter Bruket backen haha.

image560


hemsk natt men underbar morgon


Godmorgon!
Natten har vart ett rent helvete, somnade sjukt tidigt för att jag hade sån jävla huvudvärk (jag börjar faktiskt undra om jag kan ha migrän för de är så inte vanlig huvudvärk) iaf jag gick och la mig sjukt tidigt, hade egentligen planer på att träffa en viss person men de får bli en annan dag.

Vaknade flera gånger inatt av att jag hade sån fruktansvärd magont! Och jag brukar inte ha ont i magen så ofta och de kan då inte vara menvärk som de kändes som eftersom jag aldrig har lingonveckan, haha.

Men men när jag gick upp imorses vart jag på bättre hurmör, Nanna vart helt galen av att se mig vaken såhär tidigt så hon hoppade på mig och lade sig på min mage och pussade mig hur länge som helst! Så söt liten tös jag har!

Nu ska jag gå och klä på mig, sedan ska jag gå över till Malin och hämta hennes hund, ska nämligen ut och springa! Ja ni hörde rätt jag ska ut och springa! haha

Yes min hund är en stor schäfer men ändå en liten knähund! ♥
image559

"vår" låt


Jag verkligen älskar dagens låt!
Minns till och med första gången jag hörde den, de någon veckodag då jag sov i kungsängen, vi låg och kollade på So you think you can dance och jag fastnade för den direkt.
Så låten är inte bara bra, den medför en del minnen.

lastbil


Dagen vart aldrig sämre, eller jo men jag kommer till de senare.
Idag fick vi himla mycket gjort och jag har lärt mig nya saker som jag kan behöva senare om jag får jobb! Alltid kul, jag vill verkligen bli jeans ansvarig nu och sepciellt efter att jag fått reda på en sak som gynnar dom.

Okej vad fick då min dag att bli lite lite sämre. Jo att äcklet kom in idag igen och glodde på mig, usch! Jag hatar verkligen honom, visst de är väl synd om han men ändå.

Idag har jag åkt lastbil! De är så kul haha man känner sig så stor. Kanske måste ta lastbilskörkort men först körkort för personbil kanske.



älskade morgon


Idag är det ännu en fin dag och jag har vaknat på toppen humör! Känns inte som om något kan få mig på sämre!
Sitter just nu och lyssnar på musik (snodde systers högtalare men jag ska lämna tillbaka dem innan jag går) och tittar ut genom fönstret, ser hur solen ligger och värmer husen på andra gatan. mysigt!
Kanske ska ta och vinka lite till min granne? Vi kan ju faktiskt se varandra om han står på sin altan på garaget! haha.

Idag blir det självklart praktik men denna veckan blir det bara två dagar för imorgon är det förberedning till UF-mässan och på torsdag och fredag är självaste UF-mässan. Jag börjar faktiskt bli lite nervös nu. Tänk om allt går fel? Tänk om montern blir ful? Tänk om vi inte säljer nåt? Neeeeej så får jag inte tänka, det kommer gå super!!!! Vi ska kamma hem hela skiten. hahah kanske inte ritktigt men drömma går ju!

Imorgon ska jag även kanske göra något mycket dumt, kommer nog känna står skuld men de kanske är värt det!

Nej nu ska jag nog ta och klä på mig lite kläder, kanske trycka i min något att äta för att inte glömma pillerna som jag måste trycka i mig. Dom är lila! Wohooooo! Så söta.


a boring liten lista

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: Jag själv? Förutom de måste de nog vart Calle
Såg dig gråta: Oj de minns jag inte, Malin eller Emelie skulle jag tippa på
Fick dig att gråta: Oj de var ännu svårare. Kan jag nog inte ens komma på
Du delade en drink med: Hmm.. bra fråga
Du gick på bio med: Emelie och Daniel tror jag
Du gick på stan med: Längesen jag var i stan men jag tror Emelie och Malin
Skällde på dig: Har inte fått skäll på år och dar känns det som
Skickade ett e-mail till dig: Typ playahead för att jag inte vart inne, haha

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "Jag Älskar Dig" och menat det: Yes
Bråkat med ditt husdjur: haha ett antal gånger (busbråkat)
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: tyvärr inte haha

EXTRA STUFF
Tar du droger: nej de gör jag inte, verkar de så?
Vem är din bästa vän: svår fråga, har inte bara en
Vad är du mest rädd för: vuxenlivet
Vilka kläder sover du i: underkläder
Vart vill du gifta dig: vart spelar nog inte så stor roll de är nog mer vem
Vem hatar du verkligen: vem? finns ett antal nej men hatar och hatar ogillar kanske
Varit kär: ja, faktiskt
Kör du bil: aa men har inte körkort än
Har du ett jobb: nja
Gillar du att ha folk omkring dig: hatar att vara ensam
Är du ett hälsofreak: nej verkligen inte! Rena motsatsen

STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: nope
Är du ensam nu: ja, sitter själv på mitt rum
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: låtar fastnar jämt i mitt huvud haha
Vill du gifta dig: svårt att säga nu men kanske inte
Vill du ha barn: tveksamt

FAVORIT
Rum i huset/lägenheten: mitt
Typ av musik: allt men rock om jag måste välja
Band: finns riktigt många
Parfym: DKNY
Månad: de riktigt varma och kalla
Sten: va faaan?

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU
Gråtit: nej
Köpt någonting: köpte en tröja och bakelse idag
Sjungit: de har jag nog
Sagt "Jag Älskar Dig": nope
Velat säga till några att du älskar dem: nja dom vet nog
Träffat någon ny: faktiskt
Saknat någon: kan man säga
Kramat någon: ja
Kissed someone: dum fråga? Ja

SENASTE
Låt du hörde: Breathe in breathe out med Mat Kearney
Film du såg: ser på dirty dancing 2 just nu
Sak du stal: har aldrig snott i hela mitt liv
Mat du åt: nudelsoppa
Gången du åt en 7-Eleven korv: vet inte om jag någonsin har gjort de

HAR DU NÅGONSIN
Ätit sushi: har smakat av mamma
Stått på scen: faktiskt in för en hel skola, haha
Blivit dumpad: Ja de med haha
Varit ihop med någon som varit otrogen: de beror nog på hur man ser de
Varit med om en bilolycka: nej
Sett smurfarna: självklart
Klättrat på berg: ja, eller klättrar och klättrar

ANTINGEN ELLER
Kallt eller varmt
Spets
eller satin
Blått eller rött
Regn eller snö
Ge
eller
Ull eller bomull
Rosor eller tusenskönor
Historia eller vetenskap
Matte eller engelska

GILLAR DU ATT
Ge kramar: de är klart
Ge massage: nja jag vill hellre ha, haha
Gå promenader i regnet: ja faktiskt
Tugga tuggumi, och i sånna fall vilken sort: yes, extra

FAVORIT
Mat: svårt
Program på TV: Grey´s
Film: Ledder 49, 300, fantomen på operan
Restaurang: jag vet faktiskt inte
Låt: ingen aning där heller
Artist/grupp: har så svårt för att välja bara en
Sport: rally lätt haha
Färg: svart


sleepy head


Har sovit i flera timmar nu, men är fortfarande grymt trött! Mår inte så jävla bra om man säger så. Vilket är väldigt skumt då jag inte drack så mycket men sen å andra sidan mår jag alltid som sämst när jag har druckigt lite, så jag borde egentligen supa mig redlöst full och sedan må bättre dagen efter hahaha.

Har även kommit på att jag ska ändra mitt liv lite.. Ska satsa nu och då menar jag inte på plugget.


dagens låt

Jag älskar verkligen den här låten, så söt och peppande! En låt för alla som känner sig lite nere.. Inte för att jag gör de nu men den är helt enkelt underbar.


oväntad vändning


Kvällen igår vart verkligen inte som planerat. Det började med att jag gick över till Malin helt ofixad, hade bara satt på mig nåt provisoriskt eftersom jag verkligen inte visste vad jag skulle ha på mig så jag hade inte sminkat mig eller.
Hos Malin såg jag, Emelie och Johanna på melodifestivalen, haha hade vart så klockrent om Kebabpizza hade vunnit.

Efter det var det ju planer på att bege sig till stan men Malin och Emelie bestämde sig för att stanna hemma och jag och Johanna drog till Erik på fest. Och alla vet ju hur festerna där slutar....
Nej men vi hade trevligt och så bortsett från alla äckliga uppblåsta blondiner som stod och tog på varandras bröst och äcklade sig. Men men vad är en Rehn fest utan sånt? Tydligen inget! haha

Vid tre drog jag och Johanna hem till henne men de dröjde inte länge förns Erik och Gunnesh kom, och efter kanske en kvart kom även Calle och Carl (ja,jag vet lite förvirrande men men)
Carl drog efter någon timme, Johanna och Erik gick upp och sov i hennes brors (min pojkväns, haha) rum, medans jag och Calle låg kvar nere i Johannas säng och fick stå ut med att höra Gunnesh fina stämma. Han låg nämligen och sjöng i kanske en timme innan han somnade och när han väl gjorde det så var varken jag eller Calle trötta så vi fick sysselsätta oss på annat sätt.. Vilket vi gjorde. haha

Åkte direkt från Johanna till Jakan idag med Emelie och Malin för att kolla på kläder till UF-mässan, efter mycket diskussion om vad vi skulle ha på oss så hittade vi en skitbra "tröja" som både passade till jeans och leggins. Kanon!

Nu gör jag inte så jätte mycket, tänkte gå och sova lite är så sjukt trött. Vart inte så mycket sömn inatt men men de är sånt man får räkna med hahaha.




Så jävla sköna, hahahaha

varför? (låten)


Haha nu står Malin har i mitt rum och rotar igenom min "garderob" som egentligen är ett vitrinskåp men men.. haha undra om hon hittar i röran! Ska väl hjälpa henne när som helst, måste ju hitta något som jag själv kan ha på mig.
Ska bara sätta på mig byxor, slänger upp en låt som är hur gullig som helst också!



underbar dag


Idag har jag haft en underbar dag med min kära vän Malin! Vi gick på en timmes promenad med hennes hund, min fick stanna hemma då hon redan hade vart ute på en lång promenad. Efter promenaden gick vi hem till mig, tog ut stolar på altanen och la fårskinnsfällar i dom (inte äkta) och sedan satt vi ute i solen och njöt, drack te och åt naturgodis, mumma! Efter det gick vi in och åt lite melon och mobbade bror min.
Sedan vart Malin sugen på chokladbollar så då var det ju bara att ställa upp och börja rulla! Riktigt gott vart det.

Sen gick hon och hämtade mina små marsvin. Malin är sjukt rädd för dom iaf för Betty som kan vara lite ilsk! Men efter ett tag vågade hon hålla även henne. Haha. Har även bestämt att de kan bli förökning i min marsvins familj.!
Ja som ni såg i förra inlägget! Måste ju bara ha en sån!

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan välja ut kläder till både mig och Malin, sen blir det till att gå över till Malin och se på melodifestivalen och sedan utgång på staden om man taggar till lite. Är verkligen sjukt otaggad men de kommer nog efter några glas cider.

Grattis till Emma som fyller hela 21år idag! :) Hoppas du får en riktigt mysig kväll!



ett måste


Har suttit och kollat lite på blocket och hittade världens sötaste marsvin som jag bara måste ha! Så nu har jag mejlat annonsören om pris och sånt...

Så himla söta!
image558

prommis med mullis


Nu är det bestämt jag och Malin ska på promenad! Ska bara vänta på att hon ska ringa upp igen när hon har duschat klart. Så jag kan slänga på mig lite kläder och sedan vandra ut genom dörren.

Vet ni? Jag har ätit en jätte stor frukost, inte vanligt för mig. Jag brukar alltid hoppa över den för att jag verkligen inte gillar något som man äter på morgonen. Men idag tvingade jag i mig, vaniljyoghurt med bananskivor i, ett glas med filmjölk med jordgubbsmak och sedan en macka med skinka på. Varav inget jag riktigt gillade men jag tänkte att jag skulle försöka iaf och ner gick ju allt men frågan är om det kommer komma upp, för jag har börjat må lite illa. haha

aja nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan se på tv tills mullemeck ringer!


fin morgon


Godmorgon alla som läser!

Vaknade med tuppen! Jag trodde verkligen att jag skulle sova längre idag men inte det! Jag får väl nöja mig med några timmars sömn som vanligt då. Men inte klagar jag för det för de är fint väder ute även idag. Undra om man ska ta en promenad?

Ska nog vänta lite iaf, ska ringa Malin och se om inte hon vill följa med. Hoppas!



beyonce, även hon kan


Att jag har kunnat missa denna söta låt. Hel sjukt, men de kan ju vara för att jag inte gillade musikvideon för den, de är själva texten jag gillar. Sen är remixen bättre än den "riktiga".


god kväll


Nu har jag nyss kommit hem från Malin, vi körde på en chill kväll i hennes säng framför tv:n. Mysigt värre!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, C ville träffas men jag vet inte om jag orkar om han tänkte titta förbi allt för sent, sen ville andra C att jag ska komma dit men de är verkligen ett big no no! För de orkar jag verkligen inte. haha!
Jag är så jävla lat. Så skönt att Malin bor så nära så jag slipper åka buss eller gå i flera minuter. Ser ni? Hur lat som helst! De ska bli ändring på det, någongång men inte just nu, för nu känner jag för att vara lat.

Juste begravnings datumet är bokat nu och de blir den 27 feb. Inte långt kvar. Undra hur de kommer kännas, var ju ett tag sen jag var på begravning och tacka gudarna för det!
Men jag är glad för gammelmormor som har fått återförenats med gammelmorfar.

Jag vet, sjukt tänker ni kanske nu. Men jag tror verkligen på ett liv efter döden, vad är de annars för mening med detta?
Jag har tänkt lite och kommit fram till att jag tror på en hel del, som ödet, liv efter döden, horoskop och massa sånt. Jag kanske inte tror på häxor och sånt men kanske något liknande.

image557



härliga fredags


heeeeej!
Nu har ännu en trevlig dag gått förbi, humöret är på topp till skillnad från imorses! Haha.

Fick antibiotika av läkaren som knappt kunde svenska men det var kul haha sen om några veckor ska jag kanske dit för operation. Scary shiiiit!

Efter läkarbesöket åka jag till Carlings. Precis när jag går innanför dörrarna i centrum får jag sms av Linnea som undrar när jag kommer för att hon hade dö trist haha söt.
På eftermiddagen kom Emma in för att jobba, alltid lika kul att jobba med henne.
Var massa trevliga kunder inne idag. Var av en fick mig att bli kär i en svart skinnjacka som jag nu lagt undan. Och en fick mig nästan att bli kär i han själv, så himla skön. Går in bara för att ragga.

Vi kom även fram till att jag göder flickorna på Carlings för att jag alltid köper nåt som vi kan smaska på. Haha vafan om man ska gå upp i vikt vill man ju inte göra det själv, hahahahahahahaha

Nu har jag nyss kommit hem och ska hoppa in i duschen innan maten, sedan ska jag kanske över till Johanna och leka med henne, kanske några grabbs också. Får se. Måste ju se Let´s dance!

Nej nu blir det duschen, skriver nog senare ikväll när jag vet ur jag ska göra och så. Ha de bra så länge!



dagens låt


Den får en på ett sådant riktigt bra humör!


positiva jag


Okej jag erkänner det förra inlägget var kanske lite väl negativt och jag vet att jag överreagerar men ändå.

Får väl slängai n ett positivt inlägg då.

Solen skiner, fåglarna kvittrar. Jag ska äntligen få ordning på min tå. Det är fredag som innebär helg som innebär utgång om pappsen vill ge mig lite pengar.

Efter läkaren blir det självklart tillbaka till Carlings och jobba på, hoppas det kommer massvis med nya saker så jag kan göra om lite. De är alltid kul med lite variation.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske vara med tjejerna eller så skulle jag kanske se på film och bara ta det lugnt med C, men vi får se helt enkelt dagen är ung. Sen vet man ju inte riktigt vad man orkar efter en hel "arbetsdag" jag brukar liksom somna hur tidigt som helst nu för tiden, lägger mig i sängen och tänker att jag ska se på Scrubs när det börjar men jag lyckas alltid somna och när jag vaknar har jag precis missat det. Haha bra va?


äckliga fredags morgon


Denna dagen har då inte börjat bra, eller jag vaknade upp och humöret var på topp. Sen ringer läkaren men just som hon ska boka en tid till mig så dör telefonen!! Vad är oddsen?
Men hon var snäll och ringde upp på min mobil, visst inte ens att dom hade mitt nummer men men nu ska jag dit kvart i elva tror jag det var. Dom kan väl egentligen inte göra så mycket, ge mig antibiotika och sedan vänta tills tån är fin och därefter kan det nog bli operation.

Ställde mig även på vågen imorse! Usch säger jag bara. Hej 3kilo tyngre!!! Jag som äntligen hade börja komma ner till min "drömvikt". Hej då godis,mat och allt annat. Haha nej klart jag kommer äta men de känns ju fan inte kul.

Då kommer vi till problemet med vad man ska sätta på sig, känner mig som en uppsvält ballong som inte kan ha något för att man ser för fet ut. Bläää jag hatar den här känslan.


en dag då kärleken ligger i luften


Idag är det kärlekens dag eller vad man ska kalla den. Massa trevliga kunder som köper presenter till sina kära. Ur gullig! Men väldigt överskattat som sagt.

Jag gjorde ett "alla hjärtans dag" bord på Carlings, och klädde på skyltdockorna kläderna som jag lagt på bordet. Kom även på den smarta idén om att detta ska göras varje veckan typ "Veckans nyheter" eller "Veckans tips", Lägga ut kläder på bordet och klä skyltdockorna med det! Skulle vara kul! Får se hur länge man orkar men jag tror om jag får vara med och bestämma så blir det ett bra dag, för jag älskar att klä skyltdockorna.

Jobbade med Nina och Emma idag. Var längesen jag jobbade med Nina så de var hemskt kul. Med Emma är det alltid lika kul att jobba, så söt tjej.
Jag vill verkligen få jobb där efter praktiken, hoppas hoppas

Nu har jag precis kommit hem, syster står och lagar mat. Vi får nämligen inte gå upp för trappen på någon timme. Suck säger jag! Jag som kände för att vila någon timme eller så.

Kvällen ska nog spenderas med min älskade vän Emelie! Vet inte riktigt vad vi ska göra men kanske slå på någon bra film och bara mysa.

dagens låt


Så himla skön! Har snott med mig systers skiva till Carlings så den spelas med jämna mellanrum..


den så kallade kärlekens dag


Imorgon är det ju som alla vet Alla hjärtans dag. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den dagen, visst är det jätte gulligt och mysigt med alla kära och lyckliga människor men varför krävs det just en dag för att folk ska visa kärlek?
Är inte det nåt man ska visa varje dag?
Sen vem har sagt att de måste vara kärlek till en pojkvän, sambo, fästman eller man? De kan ju vara kärlek till en vän, familjen eller ja vad som helst.

Jag är verkligen inte emot den dagen, den är söt men lite väl överskattat som nyår, valborg och allt sånt.

Jag tycker vi borde visa kärlek lite mer! Inte bara över en dag eller vid så kallade högtider. Varför inte visa lite kärlek varje dag? De behöver ju inte vara mycket bara lite. Jag ska nog ta och visa mer kärlek till mina nära och kära, eller jag ska iaf försöka, är inte så mycket för det där med att visa känslor och allt de där tjaffset men men, de är värt ett försök.

image556

charmigt söt

Så himla söt, och dialekten gör de ju inte bättre. Han är "fett med söt" haha

Ja, jag vet vem han liknar men nu ska vi inte vara såna! haha

greys


Sitter just nu och ser på Greys, eller de är ju reklam nu så jag tänkte passa på att skriva lite.
Vet inte riktigt men jag tror jag tycker att de har blivit en aning sämre, fast å andra sidan så har det bara gått 15minuter så jag hoppas att de blir bättre. Så som det var förut.
Jag har iaf bestämt att jag inte gillar Merediths syster. Inte just nu iaf.

Tänkte skriva om dagen imorgon, dagen som är på allas läppar men de får bli efter Grey´s eller så skiter jag i det, inte så jätte kul att läsa om mina åsikter kring den dagen kanske, eller?


bästa


Detta måste ju fan vara den bästa, sötaste och roligaste reklamen på länge..

wake up


Hej gott folk.
Idag har dagen sett lite annorlunda ut. Fick skjuss till praktiken idag så vi kom lagom i tid. Sedan var det bara att börja jobba, fanns inte så mycket att göra så jag bytte på skyltdockan och så. Efter lunch mådde jag jätte konstigt eller det började redan innan lunch men de vart värre senare. Det kändes som om allt hände i slowmotion, huvuvdet hängde inte riktigt med. Så efter många om och men så bestämde jag mig för att åka hem.

När jag kom hem vart de en promenad och fika. Mår fortfarande inte bra men jag hoppas att de går över till imorgon, för jag vill inte missa en enda dag till på praktiken! Då jag kommer missa tre dagar nästa vecka! Bajs! De känns inte kul eftersom jag trivs så bra.

Men å andra sidan så är det ju UF-mässan så de ska bli lite kul. Kan ju alltid hoppas på att man vinner något slags pris annars är det ju en upplevelse i sig själv. Flera hundratals elever från Svergie som kommer och ställer ut sina produkter. Och sedan massa massa besökare.

Malins kära mamma ringde mig idag och var orolig över min tå och tjatade på att jag skulle ringa läkaren, och de ska jag! Så snart som möjligt måste bara ta mig i kragen! Så gulligt att hon bryr sig



inse


Ehhh.. ja! Du behövs nu.

"jag skrattar åt smärtan"


Tjenis penis!
Moget? Neeeej inte direkt men jag känner inte för att vara allt för seriös just nu. Haha

Dagen har gått bra som vanligt. Gjorde dock ett fel, haha jag glömde att ta betalt av en kund så han gick ut ur butiken, men jag sprang efter som en idot och förklarade och han följde snällt med tillbaka. Bra jobbat liksom!!! haha

Iaf min tå har gått och blivit dålig igen, så dålig att jag knappt kan ha skor på mig. De rinner vätska och äckel ur den. Usch!
Ska ringa läkaren så fort som möjligt jag lovar, men de känns inte som om jag har tid att åka dit.. Men men det löser sig det gör det alltid. Nu ska vi vara positiva.

Malin pappa var snäll och hämtade oss idag. Eller ja, han gör det typ varje dag. Torbjörn = en ängel till pappa. haha

Nu ropar mamma att de är mat så nu ska jag springa ner och äta massa pannkakor och sedan blåbärspaj, så som jag längtat.
Mamma har även tagit en en bit som hon hittade hos gammelmormor, så ikväll ska vi äta de sista vi någonsin kommer att få äta som hon lagat.


tisdag


Godmorgon gott folk.

Nu sitter jag här och väntar på att nagellacket ska torka. De fick bli en vinröd färg, midnight passion.
Snart ska jag bege mig till bussen för att börja en ny dag på praktiken, hoppas mamma har lämnat pengar till mat annars blir de svältning som gäller, haha

Hoppas ni får en bra dag!


Queen


Är dom inte för bra? Queen. En av tidernas bästa band.. Varför ska alltid de bra stupa först? Tänk hur mycket bra musik vi missar för dom inte längre finns hos oss. Synd kallar jag det! För ingen idag kommer någonsin komma upp till deras nivå.


sleeep tight


Nu har Robert nyss åkt hem. Vi gjorde väl inte så mycket, pratade massa skit och kollade på någon freak på youtube. Haha helt sjukt att man kan lägga ut såna filmer på sig själv. Folk kommer ju bara skratta och kanske möjligen tycka lite lite synd om henne. haha

Nu tänkte jag iaf krypa ner i sängen, se klart på resten av Scrubs och sedan somna till någon bra rock låt.

Natti natt! ♥


mumma


Nu har jag nyss ätit middag, fiskpinnar med potatismos. muums! Jag vet att de låter sjukt men jag älskar det, tror nog mina syskon också gör det! Plus att de inte är ofta vi äter det här hemma, vilket är skumt då det är super lätt att göra. Men de kanske gör så man uppskattar det mer.

Nu sitter jag och väntar på att Robert ska komma förbi och umgås med mig, de ska bli trevligt.

Imorgon blir det praktik igen, jag längtar faktiskt. Vill inte gå hemma en dag till. De är betydligt roligare på praktiken.
Jag storm trivs fortfarande! Helt sjukt men jag älskar vekrligen att vara där, personalen och kunderna är så himla trevliga, visst finns det undantag i kunderna men en otrevlig kund ger en bara med vilja att vara över trevlig. haha


berg-och-dalbana


Idag har jag pratat lite med mamma så nu känns de mycket bättre, känner mig redan på bättre humör nu än vad jag var tidigare idag. Men sen går ju mitt humör som en berg-och-dalbana så man vet aldrig hur de är om en timme eller två.

Har iaf vart på Ikea med mamma och handlat lite smått, sedan åkte vi till ica och införskaffade lite mat som vi ska äta ikväll och även massa naturgodis! Jag har fått nåt ryck och kan äta hur mycket naturgodis som helst, tycker de är godare än vanligt godis just nu. Mums! Bara tanken får det att vattnas i munnen.

Snart så ska jag äta middag! Middagen måste nog vara den bästa måltiden på dagen, jag hatar frukost, lunch är väl okej så länge den inte äts i skolan. Fast egentligen känns de som om jag skulle kunna skippa middagen, är inte speciellt hungrig, jag äter bara för att man ska äta, typ.

Efter middagen kanske Robert skulle komma över på en kopp te och lite skitsnack. De kan jag nog behöva, har inte träffat några av mina vänner på två dagar nu, eller jag har träffat dom men inte umgåts med dom. Så ska bli skönt att iaf träffa en. Ni andra är också välkomna men jag antar att somliga är upptagna med annat...

Idag är det även Saras och Daniels dag!
Sara går och blir myndig, 18år! Grattis
Daniel han går och blir gammal, haha 20år! Grattis älsk

image555



fint väder


Vart en timmes promenad, riktigt skönt!
Nu blir det mys i soffan och te som gäller. Kanske ska ta och stoppa i mig nåt, har inte hunnit äta nåt än men de kommer dagen är ung.



promenad


Nu blir det promenad i solskenet för min och Nannas del. Ska bli skönt att komma ut i solen. Ska nog gå en riktigt lång promenad längs vattnet.
Önskar att Emelie och Malin också var lediga så dom kunde joina mig.

Jag vet att jag sa att jag inte behöver dom just nu ( eller jag sa inte exakt så men de kan ha låtit så) men jag ljög, de enda jag inte vill är att dom ska behöva lyssna på allt. Då mitt humör verkligen går från att vara på topp till att vara nere, längst ner. Och de vill jag inte att de ska behöva stå ut med.
Jag vet att dom finns där för mig och de är jag evigt tacksam för. För de kan vara just de jag behöver..


Utan er vore jag inget! Hoppas ni förstår hur mycket ni betyder för mig
även om jag kanske inte alltid visar det, eller får er att tvivla ♥
image554


låt


morgon


Har nyss vaknat eller har hunnit borsta tänderna, blir ju hemma idag så jag kan ta hand om hunden min. Mamma är på sjukhuset och packar ner alla sakerna som tillhörde henne och gammelmormor. Hon tar nog även ett sista farväl av henne då hon fortfarande ligger i sängen.



Jag är så jävla besviken på mig själv! Har nog aldrig känt såhär förut. En känsla som jag inte är van att känna, de känns som mer än besvikelse.
Hur fan lyckas man ta sig ur den här känslan?!?!?
Somliga skulle väl säga att jag ska vara med mina vänner men dom förtjänar bättre än att vara med mig under de här tiderna. Ni ska inte behöva stå ut med mig.


skitsamma!


Förlåt för alla tidigare inlägg. Jag behöver bara nåt att avreagera mig på och bloggen känns som rätta stället. Bara få skriva och skriva... Men sen vet man ju inte vilka som läser men just nu bryr jag mig verkligen inte!
Ni kan klaga på de jag skriver, jag skiter i det, totalt!

Oj förlåt igen. Mycket ilska som jag inte vet vad jag ska göra av..

Går och lägger mig nu. Allt är nog bättre imorgon ändå!

lägger ner allt, skiter i vad som hända skall


Alla tror dom förstår men de finns ingen som kan göra de. Om de inte finns en till därute som är exakt som mig. Vilket jag tvivlar starkt på!

Ibland känner jag verkligen att jag är glad för allt ni säger och att ni ställer upp för mig men ibland känner jag att jag inte vill det. Känns som om allt medlidande gör mig svagare!
Jag är inte den svaga personen, jag klarar sånt här. Jag måste bara få göra det på mitt sätt..

Förlåt, jag vet att ni bara vill väl. Frågan är vad jag vill, allt är verkligen kaos i min skalle just nu. Ni kommer få höra saker som jag egentligen inte menar. Göra saker jag egentligen inte vill. Allt för att slippa tänka.

Tror nog att jag ska försöka hålla mig lite borta för att ni ska få slippa det här.

söt


Att han kan få en att skratta även i tider som dessa. Bäst fan!


dagen som varit


Kom på att jag inte skrivit något om hur dagen sett ut, hur den varit. De kanske inte är så roligt att läsa men jag har tråkigt och vill skriva av mig lite..

Iaf C kom över igår iaf, vi pratade lite, mös och sedan slumrade vi väl till. Vaknade innan klockan ringde och sedan  det dax att bege sig till Carlings.
Där flöt dagen på bra, tiden gick fort och de kom väl somliga roliga kunder. Emma kom in vid två så Linnea fick åka hem.

Vid fyra kom pappa och Jessica och hämtade upp mig, då fick jag reda på att Gammelmormor gått vidare till andra sidan. Men tror ni jag grät? Nej, jag är så jävla kall! Jag kan inte gråta.

Vi åkte sedan dit för att ta farväl, hon låg så fint i sin säng, nerbäddad med en ros i händerna. Tydligen var hon fortfarande varm. Jag vet inte vad som hände med mig men jag ville inte röra henne. Alla andra kände på henne och pussade henne i pannan och på kinderna. Alla hade tårarna i ögonen och vissa lät dom rinna.
Alla utom jag! Hela släkten måste tycka jag är helt känslokall. Jag vill inte vara sån men jag kan verkligen inte gråta framför folk, mitt psyke vill nog inte visa sig svagt.
Pappa och jag pratade om de i bilen på väg hem..

Jag tror inte jag har fattat riktigt att hon är borta. Känns som om jag ska åka dit imorn och hälsa på henne och hon kommer le mot mig som hon gjorde förr. Tror nog inte jag riktigt kommer förstå det förns det är dax för begravning..

Alla sörjer olika, jag är inte den som gråter, jag är inte den som dränker mina sorger i mat eller alkohol, ni vill nog inte veta hur jag dränker mina sorger.. Inte ens jag vill det.

dagen hela släkten kommer minnas


Idag är det dagen hela släkten kommer minnas, dagen då vår älskade Kajsa gick vidare.. Vidare till nåt större som vi levande varken kan begripa eller förstå. Världen där hon får förenas med Erik. Där dom kan börja om på nytt, leva som nykära och bara njuta av att de återförenats.

image553
Vila i frid älskade gammelmormor♥



morgonens låt

Kan det blir bättre?

like candy to my eyes


Godmorgon godmorgon!

Idag är det söndag, vilket brukar betyda att man inte har allt för mycket att göra så jag åker till Carlings och praktiserar. För att vara snäll och hjälpa Linnea som nog inte mår så jätte bra idag.

Somnade väl inte förns kvart i sex kanske men ändå är jag pigg och glad! Vi får se hur resten av dagen kommer vara, jag hoppas på massa trevligt kunder, kanske att en viss speciell kommer förbi också.

image551
Bjuder på en riktig läckerbit!
Nu förstår jag varför...

sämst faan.


Har nyss kommit hem från Malin, där vi åt en massa massa mat och godis samt daimtårta med glass. Gissa om jag har ont i magen nu liksom? haha.

Såg ni andra på melodifestivalen?
Fyyyy faaaan säger jag bara, hur kan svenska folket rösta så tokig! Christer Sjögren liksom? Vad tänker folk med. Usch. Fast å andra sidan så röstade ju inte vi så lite kanske vi får skylla oss själva. Vem vet våran röst kanske hade vart den avgörande. Haha
Vi vart iaf sjukt arga när vi såg alla som gick vidare. De bästa kom inte ens till andra ronden!
Efter melodifestivalen fick det bli titanic, så söt film. Sorglig men söt.

Smsade lite med mamma och hon berättade att de var okej med gammelmormor, sköterskorna hade gett henne morfin så hon var lugn och så.

Nu ska jag bädda sängen och sedan kanske sova om inte Mr C kommer över. Skulle iofs behöva sova men skitsamma. Vi får se hur det blir.


duktig flicka


På de senaste timmarna har jag hunnit med att duscha, vart ute med hunden och hjälpt pappa att sortera tvätten. Haha allt är verkligen upp&ner nu när inte mamma är hemma. Känns verkligen konstigt. Vi vet inte ens när hon kommer komma hem, hon stannar hos gammelmormor tills allt är över, som tur är har hon alltid Ann där som håller henne sällskap.
Jag saknar min mamma♥
Jag vet inte ens när jag kommer kunna träffa mamma nästa gång.. Imorgon ska alla andra åka dit igen men jag kan inte, ska praktisera och sedan vara ledig på måndag så jag kan ta hand om hunden. Och sen resten av veckan praktiserar jag ju mellan 10-18 men jag tror nog inte att dom skulle ha något emot om jag gick tidigare för att besöka min gammelmormor och mamma.
Ska nog ringa mamma på måndag och kolla om jag inte kan åka till dom och ta med mig hunden på tåget och så. Hoppas det går.




släkttäff


Då har jag nys kommit hem från gammelmormor, kan ju berätta att de var värre än vad jag trodde... Känns inte direkt bra att se henne sådär. Man kan säga att hon tynar bort sakta eftersom hon varken äter eller dricker. Usch.

De är så hemskt att se alla bli tårögda och börja gråta. Känner mig som en maskin utan känslor, då jag själv aldrig gråter. Och skulle jag göra de skulle jag aldrig kunna göra det framför folk.

När vi kom dit var de fullt av folk och de kom även ännu mer senare, så vi fick oss en liten släktträff.
Roffe, Whan, Benny, Ronny, Ann, Fredrik, Alsira, Börja, Kjelle och även någon jag inte riktigt kommer ihåg namnet på.

Jag har inte träffat Ann (mammas kusin) på länge så jag fick mig en liten chock när jag såg henne. Hon var jätte liten och smal. Tror nog inte att vi är så värst lika längre, men iofs sånt där ser man ju inte själv utan omgivningen.

Tänkte jag kunde vara snäll och bjuda på en bild som visar en liten del av släkten på mammas sida.

image550

Från vänster: Christian (syssling, Johan (syssling, den maliga jag), Benny (mammas kusin, Whan, Roffe (mormors bror), Ronny (mammas kusin), Gammelmormor, Ann (mammas kusin, Mormor, Annelin (moster)

rent och fint


Nu har jag i stort sätt städat klart, vart faktiskt riktigt rent! Marsisarna har till och med fått det rent och fint. Massa hö och allt sånt. De enda som inte är gjort än är bäddningen av sängen men det får jag göra när jag kommit hem från gammelmormor.

Vi ska nämligen åka dit om en kvart. Så jag måste klä på mig och allt sånt, kanske stoppa i mig nåt också, har bara fått i mig två godisar än så länge, inte bra! haha.

Nej nu har jag inte tid längre, på med kläderna och sedan bär det av...


egen lägenhet, inte så dumt?

Godmogron gott folk

Jag vet att jag sa att jag skulle vara uppe med tuppen men de vart inte riktigt så.. Gick inte och la mig förns halv tre kanske, satt uppe och pratade med Mattias. Vilket var rätt längesen och ännu längre sen vi sågs, vi kom fram till att de måste ha varit kanske två år sen på natten till julafton..
Han och hans familj flyttade ju från våran gata för några år sedan men nu bor han i egen lägenhet i viksjö och föräldrarna bort ganska så långt bort.

Jag vill också ha egen lägenhet, körkort, fast jobb och hela kitten. Vore riktigt nice. Eller vad säger du Malin? Dax att börja plugga teori?

Nu måste jag börja med städningen, ser för jävligt ut. Vilket det antagligen kommer att göra kanske någon timme efter att jag städat. Jag är en riktigt stökare. Kan aldrig hålla mitt rum rent och snyggt. Slänger kläder hit och dit, ställer glas lite överallt och allt sånt. De måste bli en ändring på det kan jag ju säga..


natti natti


Nu blir det nog sängen för min del. Funderar även på att stänga av mobilen så jag får en natt med mycket sömn, vi får se hur jag gör... Jag tippar nog på att den kommer vara på haha.

Imorgon ska jag upp med tuppen för att städa i rummet, byta lakan och sånt. Sedan kanske åka till Gammelmormor och hälsa på. För att sedan gå hem till Malin och äta massa och bara ta det allmänt lugnt.
Ryktas även om besök senare på kvällen.. Orkar man det? Kanske, kanske inte. Time will tell

Godnatt alla därute, sup inte skallen av er!



Jag bryr mig inte om handlingen i sanningen
Jag bryr mig bara om själva sanningen
resten skiter jag i



dåligt samvete kan man kalla det


Mamma har fortfarande inte kommit hem, hon ska sova hos gammelmormor inatt igen. Jag har inte ens pratat med mamma idag, har inte hunnit. Tiden bara rann iväg och nu är klockan för mycket.
Jessica hade pratat med mamma och tydligen så sitter mamma bara och tittar på gammelmormor, jag har ingen aning om hur dåligt det är. Fan vad hemsk och egoistisk jag känner mig själv. Har inte tagit mig tid att ringa och höra efter.

Undra om vi ska åka dit imorgon?
Pappa är ju inte direkt den som är så förtjust i sjukhus så han skippar gärna, tror nog jag fått det där från honom, hatar lukten av alla sjuka människor men imorgon hoppas jag att vi åker dit, har inte trättat gammelmormor på jätte länge. Känns ju bra, eller inte!

FAN vad egoistisk jag har varit på senaste, har nog bara tänkt på mig själv. Känns iaf så. Ska bättra mig, jag lovar.
Eller egentligen vill jag inte lova nåt som jag inte är hundra på att jag kan hålla.

image549























kvällens låt

Skulle egentligen blivit en låt som jag och malin låg och sjöng på sådär lite smått falskt men jag kommer inte ihåg hur den gick eller nåt sånt. Så synd för er som inte får höra, haha


portat


Har nyss kommit hem från Malin, har inte vart hemma på hela dagen.. Eller jo jag var hemma en snabbis och hämtade pengar för att sedan åka och äta middag med emelie, malin och hennes familj på MonaMi, stor besvikelse! Inget smakade som förut, mycket mycket dåligt! Efter middagen blev det direkt in till Malin och upp i hennes säng där vi låg och åt massa godis och såg på tv. Sköööönt!

Har varit vaken sen kvart över sju, får väl skylla mig själv då jag inte stänger av mobilen på nätterna. Men jag brukar ju kunna somna om men inte idag, kände väl på mig att något konstigt skulle hända idag.

Vilket det gjorde! På praktiken, ska kanske inte gå in på detaljer men det förekom: utskällning, hot, väktare och poliser. Jag och Emma vart sjukt irriterade! Man gör inte sådär mot en femtonåring om man är runt 40-50! När Erik kommer tillbaka ser vi till att hon och hela hennes familj blir portade! Vi vill inte ha dom där!

Hoppas allt löser sig med rättegång och allt. Kan ju bli så att Emma och jag måste åka dit och vittna, vilket vi gör mer än gärna.


sömnlös morgon


Nu har jag varit vaken sedan kvart över sex, vart väckt då och har inte lyckats somna om. Men jag får väl skylla mig själv som aldrig har mobilen på ljuslös..
Så ist för att försöka somna om så tänkte jag ställa mig i duschen och bara njuta av värmen..

las vegas


Jag älskar Las Vegas. Skulle fan inte banga på att åka dit och bränna lite pengar om jag hade några, haha.
Men nu pratar vi om tv-programmet som är sjukt bra! Speciellt den här säsongen, det är jätte spännande.
Allt är helt upp&ner. Den ena är gravid, den andra är inlåst, den tredje har gått och köpt revolver för att skjuta sig själv eller sin pappa, den fjärde kanske ligger i skillsmässa, den femte har ingen aning om nåt, den sjätte måste lösa allas problem. GRYMT!

image548


pizza i stora lass ist för glass


Nu har jag ätit pizza för andra gången idag, inte bra! Men vafan, nästa vecka eller hur? Ofta liksom! Jag kommer skjuta upp det varje vecka men men får ta tag i det där någon gång. Ska försöka få bror att gymma med mig då mamma och jessia gymmar en tid då jag inte kan eftersom jag är på praktiken till sex på kvällen.

Iaf var på pizzerian med Robert, Joel och Jessica. Medans vi väntade på pizzan fick jag spela nåt konstigt spel på joels lur. Kamasutratetris tror jag det hette. Jag sög på det iaf. Haha. Passande va?



Idag har jag kommit på något som kan få mig att bli rasande/ledsen/besviken/irritead/arg på samma gång! Alla sämsta sidor man kan uppleva. Tänker inte nämna riktigt vad för då tror jag nämligen att de finns någon där ute som går och gör det bara för att..
Jossan är nog den enda som vet, vi pratade om det idag. Eller imorses kanske det var. haha


dagens låt


Det skulle nog bäst passa med en lugn och söt låt idag men jag känner inte för att deppa ihop för allt som hänt, bättre att se allt med en positiv blick.
Därför fick det bli en låt som får mig glad.


dåliga nyheter


Har även en mindre rolig sak att berätta, min gammelmormor som ni nu kanske vet ligger på hem för gamla och mår inte så bra.
Nu har tydligen allt blivit värre, mamma ska sova där inatt för att läget är kritiskt. Gammelmormor har slutat med medicin och äter inte. Hon har även sagt att hon vill gå vidare nu, hon är redo för det.

Om hon är redo för det, ska jag vara redo att släppa henne? Ska hela familjen/släkten vara det?

Jag tror jag är redo. Man kan väl inte direkt förbereda sig för någons bortgång men jag vill inte att hon ska lida. Så det vore bäst för henne om hon fick somna in.
Jag lägger min egoism åt sidan och önskar att hon får sin önskan igenom.

Visst vill jag inte att hon ska dö, jag vill att hon ska bli frisk och kry. Laga god mat och vara så pigg som hon var för nåt år sedan. Men så fungerar inte världen, tyvärr. Alla ska vi gå vidare någongång. Och vill inte vi alla gå vidare utan att lida? Så vill iaf jag ha det, somna in. Min gammelmormor förtjänar inte att lida.

Nu kanske ni tycker jag låter helt knäpp som vill att min gammelmormor ska få gå vidare men de är det som vore bäst för henne. Hennes önskan. Och jag vill att hon ska få de hon vill. Hon vill återförenas med gammelmorfar.

image546
Min älskade gammelmormor♥

griniga malin

image543

Idag var det ingen vanlig dag för oss, ingen praktik!! Vi var i skolan och pysslade med företaget, kom väl till skolan lite väl tidigt men bättre att vara tidig än sen eller?

Malin har nog haft en jävligt dålig dag, haha har nog aldrig hört den där lilla tösen klaga så mycket som idag. Men de gjorde inte så mycket, vi andra fick oss några goda skratt åt henne, sen så har vi ju alla sådana dagar ibland, idag var det henne.

Åt sjukt mycket i skolan idag, för lunch sen godis sedan gick vi till pizzerian och köpte en pizza som vi åt upp med fart. Sedan vart de mer godis. Haha! Allt detta ätande.

Idag är det även lille Davids dag, lillen fyller 20år! Han börjar bli gammal men för mig kommer han alltid vara lille David, haha.
Vi ringde och sjöng för han idag, så han fick lyssna på våra härliga stämmor. Stackarn, han trodde att jag glömt bort hans födelsedag eftersom vi hade smsat imorses och jag grattade inte men hur kul är det? Man ska ju ringa, så för ett tag sen fick han sitt grattis av mig.

Grattis
image547
(okej, kanske inte den bästa bilden på honom men något med bilden ser glatt och lyckligt ut och så ska man vara på sin födelsedag, eller?)


dagens låt


Idag var jag och Nina supersugna på att höra lite Madonna i butiken men tror ni vi har den skivan? Neeej, alla skivor utan den.


bra på att stava, jaaaaaaaaah


Paktiken idag gick jätte bra, gjorde om bland frankdandy och så, sedan klädde jag om skyltdockorna och efter det var det bara att börja packa upp alla varor som kommit. Massvis med kill tröjor och annat. Sjukt trist och jobbigt då vi inte har plast för mer killkläder.

Efter praktiken hämtade Jesper upp mig och Malin. När jag kom hem tröck jag genast i mig nåt smarrigt att äta, sedan kom Josskoss till mig. Vi gick en prommis med hunden och sedan åt vi mat, snackade skit med familjen plus eriksson. Efter det vart det dax för semla, mums.

Nu har jag världens lust att tvinga bror till donken, dom har nämligen fått in blåbärs pajen igen!!!!!! Nu antar jag att alla mina babes hoppas av glädje!!!

För er som inte vet det så ska en riktig pudding sova hos mig ikväll, myys Jag förstår att ni alla är sjukt svartsjuka nu men puddingen vill inte sova med er! Jag är mycket puddigare så puddingen väljer mig!!! Mohahhaa.


dagens/kvällens låt


du blir vad du äter


Juste har glömt och nämna en ganska så komisk sak.
Ni vet det där programet "Du blir vad du äter"? Iaf så ska dom byta ut Anna Skipper till en kille och denna killen är inte vem som helst utan det är min pappas tränare, haha så om de nu går bra för honom kanske min pappa och hans kollegor ska få vara med!!! hahahahaah sjuuuukt! Inte för att min pappa är så fet så att han passar in i det där, visst har han lite mage men vem har inte det?

Haha fatta vad pinsamt om dom ska hem och filma här.. Tror nog inte de är nåt vi kommer tillåta men om de skulle bli så, så skulle då inte jag vara hemma. Hahaha


no more pancakes


Nu får det vara nog med detta pannkaks ätande! Har bestämt att jag måste börja äta sallad från och med nu. Har ju vart på praktik nu i snart fyra veckor, ni kan ju tänka er hur min kropp ser ut nu.. Vill verkligen inte till skolan så alla får se hur mycket man gått upp men men de är väl det man får leva med om man äter som jag gör just nu. Det finns verkligen inget stopp i mig.
Som idag efter middagen, då jag åt ganska mycket för att försöka vara mätt länge men tror ni det hjälpte eller? Nej, vid åtta åt jag semla, den slank ner jävligt fort, både mamma och jessica vart chockade. Efter semlan var jag sugen på nåt mer men kunde inte komma på vad, så jag hittade några chips, såna där delight? Efter att jag ätit några såna började jag inse hur sjuka mina matvanor är och slutade direkt äta! Någon måtta måste de ju fan vara.

De måste bli en ändring på detta nu

tjockis dag


Då har man nyss kommit hem från ännu en trevlig dag på praktiken. Allt flöt på som vanligt. Och idag kom även Frank Dandy trosorna och kallingarna!!!! Yeeeeeeeeeees! Som jag har gått och väntat på i flera veckor. La undan ett par, vet inte om jag ska lägga undan fler, dom är ju så grymt sköna och snygga!

Har mått piss idag. Men de vart bättre mot eftermiddagen. Till och med Linnea tyckte att jag såg sjuk ut och ville att jag skulle gå hem, men vad ska man göra hemma liksom? Jag älskar ju att vara på Carlings! Så jag stannade kvar och tur var väl det för de kom in rätt så heta grabbs idag. Sen kom även Jesper förbi och hämtade sin mössa som jag haft i kanske någon vecka nu.

Nu ska jag invänta mat och sedan får jag se vad som hittas på. Måste iaf äta en semla eftersom det är semeldagen idag. Mums

image540
Hoppas ni haft en bra dag.

P.s idag har vart Roys dag, har tänkt en hel del på hur han har det och så på sin praktik. D.s



ny dag


GODMORGON!!!!!!
Vaknade flera gånger under nattens gång, hade så sjukt ont i huvudet men idag är det en ny dag. Ska ta lite piller så att huvudvärken inte kommer!
Hoppas verkligen att pannkakorna finns idag! För jag är sjukt sugen på det.

image538

dagens låt


Dagens låt fick bli en skön låt..


en udda dag


Vart som sagt väckt väldigt tidigt imorse, kanske halv sju om inte tidigare men lyckades somna om efter ett tag. Sedan gick jag upp, duschade och fixade mig. Missade bussen, så jag fick ta den andra och åka helt själv. Suck. Men jag kom i tid och de var väl det som räknades.

Praktiken flöt på bra. Hände en sak som var väldigt ovanligt och intresant men de får tyvärr inte ni veta. Sedan var det dax för lunch med Emelie, (Malin var sjuk) när vi kommer till Tasty´s så var pannkakorna slut!!! Så vi skällde lite smått på honom för han vet ju att vi alltid kommer och äter pannkakor. haha

Sedan var det bara tillbaka till praktiken igen. Skit kul. Trivs så jävla bra.

När jag kom hem visade det sig att man inte får går in genom huvudingången så jag fick gå runt och gå in via bakside dörren.

Efter middagen satt Robert och lekte med telefonen, lurade Malin lite och hade allmänt kul. Sorry Malin. Vi andra satt och skrattade hur mycket som helst.

Nu blir det kanske sängen, har så jävla ont i mitt huvud att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har satt på mig glasögonen som jag inte använt på länge eftersom jag inte får huvudvärk när jag inte är i skolan. Mycket läsning och sånt ni vet..


"du måste lära dig att tygla dig själv"


Detta får nog bli sista inlägget för idag, har ju skrivit en hel del.

Sitter just nu och lyssnar på en sjukt bra låt, men jag vet inte vad den heter eller vem som gjort det. Bra är det iaf. Börjar blir lite party sugen. haha.

Ska väl gå och borsta gaddarna och sedan sova, har fått förvarningar om att jag kommer bli väckt rätt tidigt imorgon. Så är väl bäst att sussa tidigt. Är ju ändå inget Scrubs idag. Borde väl egentligen duscha men jag gör nog det imorn så tatueringen är ren och fin om de nu skulle bli så att jag har någon tröja som visar den.

Praktik imorgon, längtaaaar!
Måste tyävrr till skolan på torsdag och syssla med företaget. Just nu känner jag verkligen inte för det men de måste göras så vi inte kommer allt för långt efter.

Godnatt och sussa sött ♥

"alla vet ju vem tovetutt är"

Du vet vem jag är men jag har ingen aning om vem du är. Du har hört saker som kan stämma, men de kan även vara så att de bara är falska ryktern.

För kanske något år sedan så frågade Roy mig om jag visste vem är tjej var, vilket jag inte visste. Hade aldrig sett henne i mitt liv men tydligen så hatade hon mig. Hur fan kan man hata någon man inte känner? Hur kan hon veta vem jag är när jag aldrig sett henne, förns den dagen?

Detta har inte bara hänt en gång, utan flera gånger. Oftast tjejer som jag inte har en blekaste aning om vilka dom är, men jag antar att dom har någon anledning att hata mig, varför skulle dom annars göra de?

Kan de vara så att de är internet som är skälet till detta?

Som de flesta kanske har märkt har jag i stort sett lagt ner det där med playahead. Tröttnade på all skit som jag fick ta för att jag hade playahead. Folk som inte skulle ta kontakt med mig och fråga mig saker, anklaga mig för saker började tjaffsa med mig. Vad är de för stil egentligen?
Så nu har jag bestämt, händer det igen så får den/dom komma till mig i verkligheten. Är man så "cool" att man bråkar med någon via internet så varför ska man inte kunna våga göra de i verkligheten?

Är de inte lite sjukt hur folk kan leva bakom sina datorer? Vara grymt tuffa bakom sina skärmar? Kommer samhället börja levas bakom datorer? Man gör ju det mesta på datorn nu, beställer kläder, betalar räkningar, pratar med vänner och okända människor, tar kontakt med såna man aldrig skulle våga ta kontakt med i verkligheten och mycket mycket mer.

Hur kommer de sig? Är vi så lata nu för tiden? Att vi inte orkar gå utanför dörren för att få något gjort? Kan de vara så att vi har blivit lite väl bekväma?

Nu vart det ett sånt där långt inlägg om alla mina funderingar. Ibland vill man bara ha svar på alla sina frågor, men vem kan svara?


nya varje helg


Åkte som sagt ner till Jakan med Emelie, gick runt lite innan hon började jobba. Då kom även Robert, så jag slapp gå runt ensam. Efter att vi gått runt lite åkte vi och åt lunch på donken. Sedan hem.

När jag kom hem, pratade jag lite med mamma om allt och ingeting typ, såg på tv och tog det allmänt lugnt. Men jag fick inte somna, eller fick och fick mamma ville inte att jag skulle somna. Vem skulle hon då prata med?

Men efter ett tag så kom resten av familjen hem så då gick jag upp och sov, var verkligen trött. Sov ju bara från fem till åtta imorses. Alltså tre timmar. Måste börja sova mer, de märks att min kropp inte mår bra av att jag sover för lite.


nej men titta! En lista


När är du född?

1989


Var är du född?

Stockholm, sös


Var bor du nu?

Viksjö


Vilka bor du med?

Mamma, pappa, bror och syster plus alla djuren


Vilket är ditt nästa mål i livet?

Ta studenten, skaffa jobb, ta körkort


Nämn 3 saker som du gör minst två gånger i veckan:

Umgås, går promenader, äter ute


Vilken är din naturliga hårfärg?

Jag tror råttfärgat, har aldrig haft min naturliga eller jo när jag var liten men då var jag blond


Vad har du för hårfärg nu?

Mörkbrunt, men man vet aldrig kanske blir en ändring snart


Vad har du för färg på ögonen?

Milerad. Alltså brun/grön/gul


Hur lång är du?

1.68


Vilken skostorlek har du?

36, ibland 37


Hur många gånger har du varit kär på riktigt och när var senaste gången?

Kär, riktigt kär? Kanske en gång


Är du oskuld?

take a wild guess


Hur många sexuella partners har du haft?

De är nog nåt som inte alla behöver veta


Tränar du regelbundet och isåfall vadå?

Nope de gör jag inte


Vem är din bästa vän?

Har inte bara en.


Älskar du din familj?

Absolut, vem gör inte?


Vad är din favoriträtt?

Just nu är de pannkakorna på Tasty´s


Vad ska du göra i sommar?

Jobba, förhoppningsvis åka utomlands


Hur har 2008 varit hittills?

Helt underbart med vissa undantag


Känner du dig ofta nere?

Nja, faktiskt inte men den senaste veckan har jag väl det


Har du någon gång varit medvetslös?

Nope


Har du åkt ambulans?

Nej, men jag vill


Har du åkt limousine?

Ehh, nja de tror jag inte


Vilken är din favroitfärg?

Svart och lila


Vilken är din favoritglass?

Just nu är de mjukglassen i godiskarusellen


Vem är din favoritskådis?

Ehh, han dog nyss så måste hitta någon ny


Om du fick träffa vem som helst i hela världen, död eller levande, vem skulle det vara då och varför?

Heath Ledger eller Elvis, för de vora grymt


Vad vill du göra just nu?

Shoppa, sova, äta,


Om du fick snabbspola till en dag i ditt liv, vilken skulle det vara då?

Studenten


Vad hette din första kärlek?

Från dagis eller senare?


Hur gammal är du om 5 år och var tror du att du är då?

Ska fylla 25, säkert på jobbet


Vilket är ditt favoritprogram?

Grey´s


Hur många syskon har du?

3 st


Går du ofta i "mjukisbyxor"?

Bara hemma, skulle aldrig få för mig att tex gå till skolan med det


Vad anser du om din gymnasietid?

Den har vart jävligt chill


Hur insatt är du i politik?

De kan jag nog inte påstå


Vad ska du göra imorgon?

Praktisera


Beskriv hur dina onsdagar brukar se ut:

Vakna, klä på mig, sminka mig, gå till bussen, praktisera, äta lunch, sluta praktiken sex, åka hem, äta, mysa


Vad är klockan när du svarar på detta?

12.08


du får inte stanna längre


Snart ska jag börjar fixa mig för att sedan bege mig till bussen och möta Emelie, hon ska nämligen jobba och jag måste dit för att köpa foundition. Min är helt slut. Hade jag bara vart lite brunare så hade jag kunnat skita i att köpa ny men nu är de ju inte så, utan jag är blek som en jag vet inte vad, smälter nog ganska bra in med snön.

Min tatuering har förresten läkt himla bra. Inte långt kvar nu tills den är helt läkt. Jag måste ha jävligt bra läkkött för de brukar ju ta upp till iaf tre veckor innan skorporna är borta. Mina är nästan helt borta nu och de har bara gått fem dagar. Så skönt.

Vad fan ska man sätta på sig för kläder till det här vädret då?


dagens låt


Eftersom det ligger snö på gatorna och är svinkallt ute så får de bli en mysig låt med snö i sig. Denna låten är verkligen söt. Jag brukar inte gilla Jennifer Lopez men den här låten har jag verkligen fastnat för. Ibland blir man förvånad..



Som ni märker så har jag väldigt varierande musiksmak. Lyssnar på det mesta. Men måste jag välja genre så skulle de bli rock.



wooopsiii


Vaknade väldigt tidigt idag med, ca åtta. Men kröp ner i sängen igen efter att jag vart uppe och hälsat på hundarna som ylade som vargar utanför rummet.

Gårkvällen bjöd på TP spelande mot Robert och Robert. Det suger att vi jämt förlorar mot dom, och nu var även Roberts flickvän Johanna med i mitt och Emelies lag, och ändå förlorade vi! FAAAAAAN!
Jag tröstar mig med att dom hade tur när dom slog och att de fick de lätta frågorna.
Emelie: "Varför kan inte Nordpolen vara en huvudstad?" "De skulle ju lätt kunna vara det"
Hahaha, så skön. Vet inte hur länge vi skrattade åt de där.

Efter TP vid kanske halv tolv fick jag oväntat besök av en pojke. Vi såg på någon konstig film med japaner som sköt hej vilt omkring sig. Lång var den, den måste vart närmare tre timmar, inte för att jag såg hela men ändå..
Mer detaljerat tänker jag nog inte gå in på...

image537




















falska flickor


En sak som jag tänkt lite på idag är de där med ärlighet, varför kan folk inte vara ärliga mot varandra? Varför måste vi hitta på lögner för att inte "såra" andra? Sanningen kommer ju ändå alltid fram? Och sårar det då inte mer att få höra det senare och kanske av någon annan, än att få höra de av den personen när det hänt?

Hur kommer det sig att killar oftast är ärliga mot varandra medans vi tjejer ljuger för varandra för att dölja sanningen? Hur kommer det sig att vi tjejer har blivit så falska? Så fega för att ta konsekvenserna för de vi gjort?

Varför blir tjejer så sura och arga för minska lilla? Hur kan tjejer börja bråka över en kille? Två vänner? Och oftast får den ena tjejen inte reda på att den andra är sur för hon är för feg för att fråga, för att höra vad som egentligen hänt.
Borde vi tjejer lösa allt som killar? Genom att slåss ist för att tjafsa? Är de lösningen på alla våra problem? Varför har tjejer så många problem? Varför inte bara skita i allt och låta det som händer hända?

Jag tycker att vi borde ta och tänka om. Vill vi bli de är falska tjejerna? Jag tror nog inte det, iaf inte jag. Så jag försöker vara ärlig i allt.
Så sluta vara sur på mig för ingen anldening när du inte ens har frågat mig om vad som hände, eller ens varför det hände....

pömsig?


Vid två åkte jag och mamma iväg för att hämta upp Abbie, påvägen dit bestämmer vi oss för att åka och gå promenad runt Säby, vilket vi gjorde.
Promenaden tog väl kanske en timme och under den timmen hann vi uppleva regn, hagel och snö. Det enda som saknades var sol. Helt sjukt.
Vi var genomvåta när vi kom hem, för att inte tala om hundarna.

Efter promenaden var jag jätte frusen så jag gjorde mig lite varm oboy och sedan popcorn, gick upp till sängen och såg på Tio orsaker att hata dig. Jag kan fortfarande inte förstå att han är borta.
Somnade någongång mot slutet, var riktigt trött.

Vakanade av att bror min sade något och stängde dörren. Han har nämligen vart och tatuerat sig idag. Hela underarmen. Riktigt snyggt!

DET ÄR SNÖ UTE!!!! MASSVIS MED SNÖ!



tröjan, dagens låt

Jag har skrivit lite fel i ett tidigare inlägg, jag köpte inte alls tröjan som Akon designat utan den som Timbaland hade designat. Helt klart den snyggaste på killsidan. Funderar på att köpa ett linne också. Det går ju ändå till ett bra sak.

Här har ni även dagens låt. Jag verkligen älskar den, så skön.

otaggad till hundra


Jag vet att jag sa att jag skulle städa men jag har fortfarande inte gjort det. Jag och plutten har legat i sängen och glott på tv, eller jag glodde på tv medans plutten låg under täcket. Slumrade till lite gjorde jag också, kanske inte så konstigt då jag vakande för tidigt, haha.

Nu ska jag nog försöka ta tag i iaf lite av städandet. Ta bort kläder och rensa lite, sen får jag väl fortsätta imorn om jag har tid.

Nej, nu blir det nog duschen. Ska spola bort alla gamla sårskorpor från tatueringen så att den blir fin.


gårdagens låt


Gårdagens låt får komma idag ist. Hann aldrig lägga ut den. Patrik Swayse - She´s like the wind poppades högt i bilen igår, och tro mig vi sjöng så högt vi kunde till.
Så himla söt låt




uppe med tuppen


Fråga mig inte vad jag gör uppe vid den här tiden på en lördag. Eller ja, jag kan väl berätta... Jag vaknade och kunde inte somna om! Typiskt. Jag tror jag vaknar tidigt för att jag är van att gå upp vid den här tiden på vardagarna.

Kvällen igår spenderade med Emelie, Robert och Abraham. Vi gjorde väl inget speciellt, åkte till donken två gånger, sjöng sjukt högt i bilen, spelade twister med personalen på donken, emelie fick äta glass direkt ur glass maskinen, såg på tv, emelie gick hem, jag och robert somnade i soffan, sen åkte grabbsen hem.
De där var kortfattat kvällen igår.

Idag måste jag verkligen städa mitt rum, har inte gjort det på kanske två-tre veckor. Känner mig lite smått äckligt, det ligger saker överallt, går knappt att ta sig fram. Måste även städa mina älsklingars bur. Den ser förjävlig ut kan jag säga.

Drömde att dom hade fått bebisar inatt, typ fem st, sen hade dom även en som var lika stor som Betty, liksom Peggy och Betty är ju av samma kön. Helt sjukt, jag säger ju att jag drömmer konstiga drömmar.

Vid lunch kommer Abbie hit, en as gulligt schäfer. Vi ska nämligen passa henne idag, så jag antar att jag måste hjälpa till, vilket jag gör med stor glödje för den där hunden är så underbar. Vi passade henne i ett helt år förut, innan vi hade Nanna. Så efter det var vi ju bara tvugna att skaffa schäfer.

Ska fota henne så alla får se hur dunder söt hon är!

image536

Hittade iofs en gammal bild på henne och nannisen. Abbie till höger, Nanna till vänster.



fröken negativ


Denna veckan har jag verkligen varit negativ, klagat på det mesta. Vilket mina kära vänner fått hört riktigt mycket på så nu har jag lite smått ångest för att jag låtit dom sitta och lyssna på allt jag har vart irriterad på. Så förlåt Malin, Emelie och Jossan för att ni har fått stått ut med mitt klagande, de ska bli ändring. Vill verkligen inte bli som somliga andra som bara klagar över allt.
Från och med nu ska jag vara positiv om allt! Exakt ALLT, försöka se det ljusa med det ist för de mörka.

Veckan har ju inte bara fört med sig dåliga saker. Trivs fortfarande skit bra på praktiken, med de andra som jobbar där och alla roliga kunder.

Plus att denna veckan har jag drömt så sjukt mycket skumma saker och de har vart massor med folk med i mna drömmar.
Som ena morgonen drömde jag att jag åt en äggsmörgås som jag inte alls tyckte om, smakade skit helt enkelt. När jag sedan vart väck vid halv sju av sms så minns jag att jag mådde sjukt illa av min dröm. Haha att en dröm kan få en att må illa, är inte de skumt?

Snart kommer pappa hem med pizza. Efter denna vecka blir det sallad som gäller för mig, känner verkligen hur dåligt min kropp mår, plus att jag börjar öka i vikt, vilket jag inte vill. Funderar även på att träna i helgen. Jag har bestämt mig för att försöka få såna ben som en tjej har i den nya miss sixty katalogen som vi delar ut på Carlings. Verkligen sjukt snygga ben. Den andra praktikanten tyckte hon såg äcklig ut medans jag och Emma tyckte hon hade sjukt snygga/smala ben.

Ha en fortsatt trevlig kväll, så skrivs det mer sen.

RSS 2.0