mysig helg! :)


Guuuud vilken trevlig helg!!

I fredags var det jobb sen på kvällen åt jag och jonas god mat och tog sedan en mysig promenad i värmen.

Sen på lördagen jobbade jag sen när jag kom hem så var det dax att byta om för at åka till Grönan med Jonas, hans syster plus pojkvän och några till. Riktigt kul, åkt een del och spelade. Jonas vann en stor choklad så nu har vi choklad till nästa år känns det som.

Idag åkte vioch solade på klipporna och sedan hem till mina föräldrar för att fira min bror som fyller idag, Grattis!

Jag längtar redan till nästa helg som jag känner på mig kommer bli lika mysig om inte mysigare.

Hoppas ni har haft det så kul som jag...


Lääängtar!!

en månad kvar

Åhhh jag läääängtaaar!!!


Idag blir det jobb sen får vi se vad som hittas på, kanske blir bowling men vi får se.

Imorgon ska vi upp i tid så vi hinner åka och sola för att sedan åka och fira min bror som fyller år.. Ska bli skönt att fåkomma ut i solen. Det suger verkligen att stå i en butik när man ser hur fint vädret är och när alla kommer in och är bruna/röda och berättar att det är jätte varmt, fusk. Men om en månad är det min tur.. Inte för att jag blir så brun men man kan ju alltid drömma.

Nej nu ska jag klä på mig och sedan gå ner till jobbet.

bokat och klart!

Hit åker vi om ca 1 månad!!




Vi kommer ha det så otroligt skönt! Hotellet är helt underbart, vi kunde inte stå emot!
0m till stranden! Jag längtar sjukt mycket!!!

baksmällan


Hej!

I söndags var jag och Jonas och såg på bio, det var The hangover (Baksmällan) . Det måste nog ha varit den roligaste filmen jag sett. Vi skattade typ igenom oss hela och efter. Den borde alla verkligen se.

Till något mindre roligt. Jag kommer inte få dricka någon cider eller liknande på midsommar. Fick stark pencillin imorse som gör att man spry av minste gnuta sprit. Kul.. Men men man kan ju faktiskt ha kul utan alkohol. Så kul/trevligt ska jag iaf ha det.

Aja jag har väl inte så mycket att skiva egentligen tänkte bara fördriva tiden lite till Jonas kommer hem.


mew


Time of your song


pannkakor


Kan vädret aldrig få vara bra? Det är juni och vädret suger, molnigt och kallt! Usch jag vill till värmen! Bara 1½ måndag kvar!!

Igår var det bc´möte sen vart det grönan! Fem kamp.. Jag vann en av grenarna, den där som man ska banka med en står "hammare" typ som banka bäver. Sjukt kul, jag som aldrig vinner! Fast å andra sidan kom jag näst sist nä man ränkat ut allt men men jag fick ia en krans runt halsen. Det var även lite åknig men vi åkte aldrig Insane för den stannade hela jävla tiden när vi stod i kön så vi sket i den.

Idag är jag ledig och ska faktiskt gå och klippa mig, vilket behövs eftersom mitt hår bara ligger nu. Ska göra en lite förändrning men det får ni se när ni ser om ni ser.. Haha.

Nej nu ska jag klä på mig och gå så jag är klar med allt tills Jonas kommer hem. Ikväll ska vi göra pannkakor, vi får se hur det går men det kan ju inte vara allt för svårt.




vakthund


Idag var jag lite duktig och dammsög lägenhen och tvättade alla mina smutskläder..
Sen åkte jag hem till mamma och pappa och fixade med mitt hår, stannade där och åt middag vilket var tur för det vart grillat och är det något jag gillar så är det grillat.

När jag väl sittet dä får jag sms av Jonas (han har typ aldrig teckning så det går knappt att ringa eller skicka sms) att han inte kommer komma hem ikväll så jag tog med mig Nanna hem.
Vi gick hela vägen från mamma och pappa hem hit. Det är bra bit speciellt om man går med en hund som ska lukta överallt och vänta in alla bilar som kommer men det var värt det för nu har jag en liten vakthund här så jag slipper vara orolig.

Nej nu ska jag fortsätta och se på tv.


Sov problem


Godmorgon!
Nu har jag precis vaknat. Fy fan säger jag bara för att sova själv när man inte är van att göra det och jag som är sådär fånigt mörkrädd, inbillar mig att någon är i lägenheten eller att någon kommer göra inbrott, men men iaf jag gick och la mig i sängen och sov vid fyra igår så mesig är jag, låg och sov i soffan först..
Så jag hoppas verkligen att Jonas kommer hem idag ist så jag slipper sova själv men jag måste ju även lära mig att göra det ibland också.

Igår var jag med Jossan. Båda var sjukt sega och helt slut så vi bestämde oss för att köra en kväll med godis och bara prata om allt och inget. Den där tjejen är verkligen bra!

Vet ni?
För några dagar sen fick jag klockan av Jonas som jag har tjatat om i år och dar, tänkt beställa flera gången så kommer han hem med den. Jag älskar den, den är helt underbar.


Ser ni den är ju helt underbar!!!

all i need is you


för sara har tagit studenten


Igår tog Sara studenten, Grattis till dig :)
Jag var själv inte med på utspringet men jag kom iaf till mottagningen som var super trevligt, trevligt folk och god mat och en aning full Sara men så ska det vara man tar ju bara studenten en gång!! Jag skule iaf inte banga på att ta studenten igen det var ju så himla kul.
Kvällen var iaf jätte trevligt. Tack för en roligt kväll Sara hoppas du hade kul!

Idag ska jag till jobbet och förhoppningsvis kommer jag inte hem allt för sent. För sen på fredag morgon så säger vi hej då till varandra och Jonas åker bort hela helgen.. Kommer kännas sjukt skumt men jag hoppas han får trevligt vilket jag tror efter det jag har hört.

Nej nu ska jag å och sminka mig och allt sånt sen å till jobbet och kämpa på!

Ha det bäst!



RSS 2.0