-


Detta skulle inte ske! Vi skulle komma in till sjukhuset och höra din röst, ditt skratt. De här stämmer inte! De är inte sant! De är bara ett stort jävla skämt! De var inte du som låg där på sjukhussängen med bandage på huvudet. De var inte du. Du kommer komma tillbaka. Du har inte gått vidare. Du är för ung för det. Du är inte klar med ditt liv. Du har bara börjat.

Jag vägrar tro på det!



I cry

Kommer han någonsin göra något dåligt?

Good luck


Dagen då allt kan hända


Godmorgon!
Jag har nu varit vaken sen klockan sju. Kunde inte sova längre är allt för nervös. Men jag hoppas på de bästa men förväntar mig de sämsta. Bäst så kanske. Inge höga förväntningar.

Efter intervjuv ska jag och mamma åka till Täby centrum och kolla på kläder. Se om jag kanske kan hitta en studentklänning eller iaf skor.

Nu blir det till att klä på sig och ta sig ner till Jakan. Ha en bra dag!



nervös till tusen


Måste bara få skriva av mig då jag är sjukt nervös! Kommer inte kunna sova ordentligt inatt!!! Usch jag gillar inte den här känslan. Skulle inte förvåna mig om jag klantar till allt. Hoppas inte de men den oturen brukar jag ha. Kommer säkert inte få fram ett ord. Bara sitta där och stirra. Skratta åt den pinsamma tystnaden. Jag kommer säkert ha på mig helt fel kläder. Usch bara negativt!

Nu ska vi tänka positivt!
De kommer gå skit bra. Har ju träffat regionschefen förut och han är hur cool som helst. Skön grabb helst enkelt så de ska nog inte bli några problem. Plus att han lär ju förstå om jag är lite nervös då jag aldrig har varit på intervjuv förut.
Plus mitt kläd dram lär ju lösa sig. Jag har ju i stort sätt bara Carlings kläder och har jag bara de på mig så kan de ju inte gå fel.

image695

Happy times


Var i skolan tills klockan tolv-ett kanske. Hade nat.prov och sen en snabb genomgång.
Påvägen hem ringer Erik (butikschef på Carlings) och frågar om jag är intresserad av jobbet som jeansansvarig!! Och självklart sa jag ja! Så pratade lite om de är så att jag skulle kunna klara av att vara chef över folk. Och de tror jag nog. Efter ett litet samtal så bestämmer han att han skulle ringa upp om någon timme eller så.

När jag kom hem åt jag lunch och somnade sedan till i soffan.

När jag vaknar ringer Erik och berättar att jag ska på intervjuv imorn med regionschefen!! Gissa om jag är nervös?!?! Kan ju berätta att jag är grymt nervös. Jag har ingen aning om vad jag ska säga. Men jag håller tummarna på att de går bra. Men jag ska inte ha för höga förväntingar för då skiter sig allt. De går som de går. Och går det inte så är det inte meningen.
Jag fick även lite tider så nu ska jag jobba fredag, lördag och söndag.

Ha en fortsatt trevlig dag.


min älskling är i stan!!


Har ni hört vem som har i Sverige igen???????

Jo de är min älskling! Shayne Ward!!! Gissa om jag ska hänga inne i stan i veckan! Jag hatar att jag hat nat.prov imorn. Annars hade jag lätt stått utanför Mix megapols byggnad!! Bara för att få se en liten snutt av honom! Så himla snygg!
Finns inte många jag skulle göra så för men han skulle vara sååååå värd det!

image694

Me like!


veckans planer


Hejsan. Sitter just nu och väntar på att One three hill ska börja. bara en kvart kvar..

Har kommit på att jag har jätte mycket att se fram emot den här veckan
  • Skola en snabis på måndagen, skiva nat prov och lite till (kanske inte så mycket att se fram emot men men)
  • Ledig på tisdag
  • Mösspåtagning på onsdag
  • Valborg fast det känns lite överskattat
  • Ledig på torsdag
  • Ledigt på fredag plus att det är mösspåtagnings festen på Terassen
  • Ska försöka öka till Täby med mamma
  • Hoppas även på att få jobba lite på Carlings men man vet aldrig
Kanske inte var så jätte mycket men ändå. Kommer bli kul och skönt. Hoppas de är fint väder också så jag kanske kan få lite färg på min blekfeta kropp.

bakad potatis


Vart inge farande till Jakan. Jag kände inte för att visa mig bland folk idag.

Mamma gjorde nyss lunch till mig. Det var bakad potatis med någon kycklingröra. De var faktiskt himla gott vilket var konstigt då de var viktväktar recept. Ska nog börja äta de mamma äter iaf.

Allt känns faktiskt lite lite bättre nu. Inte mycket men lite.


söndag morgon/förmiddag kanske


Godmorgon!
Hade en trevlig pratstund med Emelie igår. Tycker nästan synd om henne som får höra allt. Ska sluta upp med de. Mina beskymmer får stanna hos mig.

Efter det att Emelie gått hem så pratade jag lite med den där personen och självklart kom det massa bortförklaringar om att inte minnas och att det var driv. Skit kul driv! Du vet ju iaf verkligen vad du ska göra för att få mig irriterad och allt sånt.

Nu tänkte jag börja göra mig iordning. Ska ner till Carlings och prata lite skit med Emma och kanske köpa något.




släpp det!


Kom nyss hem från Janne och Simona (dem som gifte sig). De var väl helt okej om man bortser från att jag var grymt trött och irriterad.

Jag kan verkligen inte släppa det! Vad är problemet liksom... Usch jag vill verkligen skriva om det men eftersom den här personen läser min blogg lite då och då verkar det som så tror jag att jag skippar det. Störd människa iaf. Trodde aldrig att den skulle kunna bete sig så.. Trodde vi hade vuxit upp från sånt där. Men tydligen inte.

Aja ni som läser min blogg kommer nog få läsa om mycket irritation de närmaste dagarna. Då jag är en som tänker igenom allt när jag egentligen vill släppa det.

Snart kommer Emelie♥ över. Ska bli skönt att träffa henne igen. Var ett bra tag sen då vi har jobbat lite olika och så.

image693
Casper var lika söt som alltid! ♥

bröllop


Idag blir det bröllop för hela slanten!
Jag är inte den som är så förtjust i sånt. Gillar inte grejjen med att klä upp sig men som tur är så är det borgligt så man måste inte vara jätte uppklädd men lite halvt. Sen är jag ju inte den som riktigt förstår grejjen med att gifta sig.

image692


Nu känner jag att jag verkligen måste hoppa in i duschen. Stinker sprit och öl. Inte coolt! haha

DUSCHEEEEN!


gårdagen utan bilder


Då var man uppe igen.
Kvällen vart väl inte som väntat.

Vi drog in vid halv elva kanske. Träffade på Jesper och Viktor!! Alltid lika kul. Sen begav vi oss mot slussen och sen Café Umbra. Mötte David påvägen som redan var påväg hem. Stannade och pratade med honom ett tag så jag kom bort från mina vänner men som tur var kom Emelie och Josie (några från skolan) så jag joinade dom och då kommer Jossan och Malin tillbaka för att hämta mig. Snällt

När vi kommer in är det inte alls lika mycket folk som vi trodde de skulle vara men de kom sen. Spenderade första delen med Kiarash. Pratade och så. Sen vart de massa snack med alla människor och massa mys med Chriztian.Han är så himla söt den där pysen.
Jossan drog tyvärr hem tidigt. Vilket var lite synd.

Jag hade jätte kul och var på topp humör till en viss (ja, ni som vet. Vet) kom och skulle förstöra det.
Vad var grejen liksom? Varför komma och säga så? Blev så jävla irriterad.
Sen drog jag, Malin och Jesper till t-centralen och tog en taxi hem. Var väl hemma runt tre kanske. Skulle egentligen gått över till grannen när jag kom hem men jag tyckte de kändes taskigt att väcka honom då han jobbar idag.

De var väl i stort sätt kvällen i korthet. Vill på ett sätt gå in på detaljer så ni förstår vad jag menar men tror de kan sluta illa.

Juste tog ju med mig kameran men som vanligt fotar jag bara när vi är påväg in sen glömmer jag bort det.



tjooohoo!


Har haft en underbar dag i stan med Jossan! Lunchade med Emelie gjorde vi också! Och som vanligt när jag och Jossan är och shoppar så tvingar hon på mig massa kläder. Så jag kommer hem som fattiglapp. Så idag tvingade jag henne till lite! Mohaha

När vi kom hem satte vi oss i solen med Malin och mamma. Drack lite cider och käkade lite snacks.

Nu sitter jag här. Är helt klar ska bara klä på mig. Jossan sitter i sängen bakom mig och sminkar sig. Emelie Bergman och Malin är i badrummet och sätter på sig sina ansikten.

Snart ska vi ut på altananen igen och fortsätta dricka lite!! Mysigt!!

Ha en bra kväll för oss blir det rööööj!!! Studentskiva. Ryktas om att de är slutsålt! Hur kul blir inte de?!?!?

en hel dag med josskoss!


Godmorgon!

Då var man vaken igen då. Känns som om jag knappt sovit något inatt eftersom jag har haft så himla konstiga drömmar. Verkligen sjukt konstiga.

Men men idag blir en härlig dag. Ska åka till stan med Jossan om lite mer än en timme. Kolla lite kläder kanske kanske shoppa något där. Måste iaf till Jakan sen och shoppa lite på Carlings! Lööön!!
Så kul att all lön jag får från Carlings går direkt tillbaka. Bra för dem iofs.

Efter de blir det hem till altanen och steka i solen med en kall cider i handen. Sen är de bara att äta något och klä på sig för studentskivan. Taaaagggaaaaad!!!!!

image691


Ha en bra dag. De ska iaf jag ha med Josskoss!

samma som igår kan man säga


Godkväll!

Känns som om mitt liv har blivit jätte tråkigt eller ja inte tråkigt men väldigt ja någonting. Kommer inte på ordet! Sorry!
Allt jag har gjort denna veckan är att ha varit i skolan och sen direkt från skolan till jobbet. Visst jag älskar att jobba men vart tog den lilla fritiden vägen?
Tror nog att de känns lite halvt jobbigt då man vet att de är stekande sol ute.. Men men ska inte klaga! Jag gillar jobbet och vill jobba ännu mer!

Så de är slutsatsen av min dag. Skola sen jobb. Nu ska jag snart följa med mamma till Inga för att gå en promenad med våran lilla Nanna och Ingas hund Doriz som är en söt liten rottis.

Ha en bra kväll!


RÖSTAAAA

Juste idag när jag jobbade kom två av mina gamla klasskompisar och berättade att dem har kommit med i en tävling. En musik tävling. De var över 800 band som deltog och nu är det bara 24 kvar!

Och just nu ligger dem på andra plats!!! Om de vinner får dem spela på Arvika!!!!! Stoooort!!!

Så in och rösta med er! För dem ska vinna!

myspace.com/hogby

Håller tummarna på att dem vinner. Skulle vara gryyymt! Nu vet jag inte riktigt vilka som läser min blogg så jag vet inte om ni känner dem men det är iaf Viktor Bridal och Jesper Ludvigsen!!

image690


In och RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA!!!

denna onsdag


Då har man haft en hel dag i Jakan igen då. Eller ja iaf nästan.

Började ju med skolan halv nio då det var nat.prov som gick åt helvete! Men struntsamma man ska inte gå och haka upp sig på sånt. Livet går vidare!
Efter de vid ca 10 åkte jag, emelie och jossan (malin åkte hem) till Jakan och mötte upp Linda och Josse för att kirra billjetterna till skivan på fredag! Är fortfarande sjukt taggad om man bortser från en viss sak men skitsamma.
Sen drog vi en lunch på Tasty´s då kom även mamma och joinade oss. Trevligt trevligt!

Efter det drog Emelie till stan och jobbade medans jag och Jossan (mamma åkte hem med jessica) gick runt i alla affärer i Jakan. Snäll som hon är gick hon runt med mig i någon timme eller så. För att jag skulle slippa gå runt själv till klockan vart två då jag skulle börja jobba. Tack snutt!

Vid två gick jag in till Carlings och började min dag. Trvis fortfarande jätte bra fastän de var helt dött men jag roade mig med att städa, lösa korsord, hjälpa kunder och smsa med killen i affären bredvid som förövrigt är min granne fast åt fel håll om ni hajjar?
De gick superduper bra att stänga idag och ska även göra det imorn.

När jag kom hem vart de tv:n som gällde. Men in trees och Grey´s!

Som man bäddar får man ligga brukar det ju heta.


Glöm dina minnen. Dem kommer ändå inte få honom tillbaka.



fantastiskt väder!!!


Godmorgon godmorgon hör fåglar sjunga högt: Godmorgon godmorgon i kör!

Haha Yes humöret är på topp. Stålande väder även idag. (ska försöka sluta tjata om vädret)
Idag är det som sagt nat.prov i Svenska B. Som vanligt kommer väl jag bara sitta en haltimme kanske max en timme. Jag orkar verkligen aldrig anstränga mig på nat.prov. Men men de går som det går.

Efter skolan blir det jobb jobb jobb! Love it!

Ha en superduperkanonbra dag!

fruktsallad


Sitter just nu och ser på DH! Enligt mig har de börjat bli lite tråkigt! Men jag hoppas det ändras snart.

Jag har iaf gjort klart Export och Import läxan. Känns bra! Efter det gick ner och gjorde fruktsallad med mamma. Super gott! Fruktsallad passar verkligen perfekt i detta väder.

image687


Juste. Glömde berätta att vi har fått in bikini på Carlings! Me like!!! Lade undan två st. Ska jobba imorn och på torsdag också. Stänger båda dagarna. Men de ska bli kul.




dagen gick inte som planerat


Dagen vart absolut inte som planerat.
De enda som stämde in med det jag skrev tidigare var att jag körde till skolan och hämtade böcker. Sen körde jag till Vällingby då mamma vill kolla i affärerna där. Men hon vart inte så impad.
Väl i Vällingby så ringer Erik och vill att jag ska komma in och jobba. Så de var bara att ta en snabb fika och sedan bege sig mot Jakan och jobba.

Jobbade bara tre timmar. Vid tre kom Emma in och då slutade jag. Men jag stannade kvar till halv fem och pratade lite skit med henne. Då hon tyckte de var så tråkigt att hon skulle få jobba själv då Erik tydligen sagt till henne att jag skulle jobba till sex men tre till mig.

Bror var snäll och hämtade mig. Tog en tripp till Ica och handlade lite mat. Nu ska jag hoppa i mina mjukisar och gå ner och vara lite social med min mor.

Imorgon är det nat.prov i Svenska!!! Usch.


Ut med er!


Godmorgon!
Hade lite svårt att somna igår då en liten Kiarash höll på att smsa och tjata om hans skiva som är imorgon men efter att han insett att jag inte tänkte gå började vi prata om annat. Som kärlekslivet och så.

Idag är man "ledig". Vi hade bara en lektion så vi bestämde oss för att arbeta hemma.
Där har ni anledningen varför jag är uppe så tidigt. Visst vaknade ajg av mig själv men jag kunde ha valt att somna om men ist ska jag åka till skolan med mamma och hämta en bok som jag behöver. Jag ska köra! Vilket var väldigt längesen.

Sen när vi kommer hem ska vi duscha lilla Nanna och sedan sitta på altanen och ta det lugnt i solen. Som skiner även idag! Hur glad bli man inte?

Ha en underar dag i solen! Sitt inte inne!

P.s Jag saknar min lilla koss! D.s



pluggat. väldigt ovanligt.


Just nu känner jag mig lite smått duktig. Jag har gjort klart en läxa i turism som inte ska vara klar förns nästa vecka. Sen tänkte jag göra klart export och import läxan men då hade jag fel bok med mig hem. Så ska kolla med mamma om inte jag kan få övningsköra till skolan imorgon och hämta den rätta då den läxan ska vara inlämnad på onsdag och seg som jag är har jag knappt börjat. Bra jobbat! Jag vet!

Idag fick vi även våra studentkläder. Så nu sitter jag har med min tröja med studenten 2008 och mitt namn på. Har även mjukisbyxorna med studenten 2008 på mig. Ser lite knasigt ut men hur skönt som helst. Så jag rekomenderar verkligen detta sett!


underbart med sol och allt!


Underbart väder idag med.
Jag, Malin och Bruce tog en promenad från stationen till skolan. Där skildes vi ifrån Bruce och gick för att gå på våran lektion. Men tror ni vi hittar den? Nej. Vi gick till och med till tv:n och kollade men där stod inget så vi gav upp och gick ut i det sköna vädret i stället. Satt där och mös. Till slut kom även Robin och Emelie.
Därefter bestod dagen av lektioner. Mycket genomgång om vad vi har kvar. Känns jävligt nära nu. Läskigt men kul!

Min snälla bror kom och hämtade upp oss i Jakan. Han ville hämta oss i skolan men vi hade redan satt oss på tåget när han ringde. Efter de drog vi till donken och köpte glass. Och sedan hem.
Där jag fikade med syster. Gjorde lite fler studsbollar. Har även vart på promenad med hunden och gett henne mat då varken mamma eller pappa är hemma.

Dagens:
image686



Nå?


image685


studsbollar


Godmorgon!
Vilket fin fint väder vi har även idag!
Ska snart börja klä på mig något lätt och sedan bege mig till bussen med Mullemeck.

Igår kväll gjorde jag och mina syskon studsbollar! Så himla kul. Pappa hade köpt de till oss. De var jätte kul. Jag gjorde en studsboll nyckelring och en vanlig studsboll. Ska gå ner och kolla hur dem vart om en lite minut. Haha.

Ha en bra dag och njut av vädret!

image683


Förälskad? Yes indeed


pretty woman. Ett måste i filmhyllan.


Okej, sorry för de förra inlägget. Var bara så himla taggad. Satt och pratade med en viss liten pojke som också ska dit. Om vad han skulle ha på sig och så. Då vi har ganska så lik stil när de kommer till kläder. Att sånt kan få en taggad är sjukt.

Men men. Under middagen idag fick jag ett gulligt litet sms av min kära granne som bor en gata över. Han tyckte att vi skulle hitta på något, ta de lugnt eller gå på en promenad. Konstigt va? Men jag tackade nej. Då jag ser ut som ett as just nu men de kanske blir en promenad eller nåt senare i veckan. Kanske på onsdag då vi båda stänger efter jobbet. Han jobbar ju liksom i butiken bredvid.
Ska hoppa in i duschen när som helst. Måste iaf göras innan Pretty Woman. Måste se den fastän jag har sett den miljontals gånger men de är ju en klassiker och sånt måste man kolla på när de går på de.


image682



Taggad till tusen! Sjukt.


Asså jag måste bara skriva av mig! Har grymt mycket spring i benen och är sjukt taggad för krogen! Längtar så enormt mycket tills på fredag! Mp´s student skiva.
Kommer vara så många där som man känner. Alla från olika kompiskretsar! De kan ju inte gå fel? Eller kan de?
Just nu är jag lite splittan. Jag är taggad och tror de kommer bli super kul men när jag tänker efter så kommer de nog inte bli så kul som jag tror eftersom jag är så jävla taggad! Haha.

Men vafan bort med alla såna tankar. Mina favorit tjejer ska dit! Ja Emelie! Du SKA också! (våran lilla plan you know)
Jag och Jossan kommer vara så jävla snygga! Kom nyss på vad Malin kan klä sig i fast de stämmer inte exakt med temat faaaan! Tänkte Mullemeck! Haha
Ja ni ser för mycket tankar i huvudet man kan nästan tro att jag är full eller nåt men så är inte fallet. Solen har väl gett mig solsting eller nåt haha.




Nannas första dopp i år


Idag är det verkligen strålande väder! Vilket jag har utnyttjat till fullo. Gick först på en lång promenad med Emelie och Nanna. Sen när jag kom hem fixade mamma till en fin sallad till mg. Så sen satt vi ute och åt i solen (jag, bror, mamma och pappa). Efter maten satt jag och mamma kvar och stekte under den underbart varma solen.

Sen vart de fika och efter det åkte jag och mamma till plantagen och sedan till Ica. Mamma köpte en blomma som "vissnar" när man tar på den. Sen blir den som vanligt igen när man släpper den. Helt sjukt.


image679
Nanna ville först åka i "kanan" men efter några försök så
upptäckte hon att de inte gick så bra.
Så hon sprang och tog sig ett bad ist.



De där behövde jag på ett sätt


Har nyss kommit hem från Johanna där det bjöds på mat och tårta. Riktigt trevligt! Måste då säga att hennes släkt eller ja "släkt" är helt galna! På ett positivt sätt då!
Efter min dag behövdes verkligen något sånt.

Men nu är jag helt slut. Ont i huvudet och allmänt trött. Ska bara vänta på att badrummet lir ledigt så jag kan gå och borsta gaddarna. För att sedan lägga mig i sängen och sova. Jag undrar hur allt kommer kännas imorn..



min lilla betty


Jobbet idag gick jätte bra. Massa trevliga kunde att prata med på mina fyra timmar helt själv. Och när de inte fanns några att prata med började jag hänga om lite, fläta skyltdockans hår och städa där ingen vill städa. Rean!

När jag står på jobbet så får jag ett samtal av mamma som berättar att hon åkt in till vetrinären med Betty. Och de fanns inget dem kunde göra.
Pappa kom och hämtade mig efter jobbet och körde mig dit men när jag kom fram hade de gett henne sprutan som skulle avlida henne. Bara någa minuter efter de att jag kommit så somnade hon in. Min lilla Betty!
Helt sjukt! Jag gråter inte när en nära människa till mig går bort men nu kunde jag inte hålla in tårarna.
Hon som var så social och mysig! Kommer inte gå att hitta någon som henne igen.

Nu lär ju ni tycka de är helt cepe. De är ju bara ett litet marsvin men de var min Betty! Som tur är har jag Peggy kvar att mysa med.

image678



denna fredagen


Vilken dag det har varit.
Började med att vi åkte till skolan. Gjorde "provet" sen åkte vi till stan. Stödde på snyggingen av alla snyggingar.
Iaf efter att vi kollat lite på studentklänningar och sånt åkte vi till Jakan. Emelie och Jossan gick runt i affärer och jag började jobba.
Gick ganska bra. Gjorde bort mig en gång men de löste sig fin fint!
Stängningen var lite läskig då jag aldrig har stängt själv förut men de gick bra. Inget hände iaf vad jag vet. Så de måste ju vara positivt.
Öppnar imorn också. Så kul att få mer anvsar och mer tider. Jag älskar verkligen att jobba på Carlings. Visst var de lite tråkigt att jobba fem timmar själv men vafan de fanns som tur var kunder att prata med.

Juste. Jag och Jossan vet på ett ungefär vad vi ska ha på oss på Mp´s studentskiva. Är sjukt taggad nu. Hoppas de håller i sig tills nästa fredag! Vi kommer vara så snygga. Haha.

Ikväll ska jag nog inte göra något speciellt. Är sjukt trött så jag tänkte slå på någon film och somna tidigt. Ska nog ladda in lite bilder i datorn också.

Hoppas ni har en rolig fredagkväll! Ut och festa med ER!!!


nervös? Jaaaa!


Godmorgon!
Fy fan vad jag har sovit dåligt inatt. Vart väckt av Calla vid ett kanske och sedan kunde jag inte somna om. Och som tur i oturen ringer David vid halv tre så då hade jag någon att prata med. För att somna om de gick bara inte!
Vi låg väl och pratade i ca en och en halvtimme. Vid halv fyra bestämde vi att nu var de nog dax att lägga på och sova. De är ju ändå en dag imorn också!
Men tror ni jag kunde somna om? Neeeej. Låg kanske vaken till sex - halv sju. Och nu är jag uppe igen. Är inte så jätte trött men de kommer väl.

Idag blir de först skola där vi har respektdagen. Jag har verkligen noll koll vad som menas med det. Vad vi ska göra och inte göra. De enda jag vet är att jag och Malin ska skriva om våra noveller.
Efter skolan ska jag jobba. Jag ska stänga helt själv!!! Läskigt! Kanske därför jag inte har kunnat sova eftersom jag är jätte nervös. Men de ska nog gå bra ska ni se.

Stålande väder ute så de är skönt!



vilket strålande väder


Guuuuuuh vilket fint väder vi har haft idag!
Jag och Emelie satt ute på altanen och mös i solen. Drack saft och åt tårta. Ja, jag vet att jag sa att jag skulle börja äta ordentlig mat men vem kan säga nej till tårta? Inte jag iaf.

Efter det att Emelie gått hem så lade jag mig i soffan bredvid min lilla mamma som vart och gjort något med sin tand så att hon har jätte ont i munnen. Stackars lilla mamma!
Sen tog jag en prommis med hunden fast då hade de börjat bli lite kallt så de var inte så skönt som jag trodde att de skulle vara.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan läsa klart de sista sidorna. Måste ju till skolan imorn vilket inte känns så kul då jag inte vart där på två dagar. Känns som om jag har lov. Men men tillbaka till verkligheten antar jag.

Idag skulle vi egentligen ha bowlat med ettorna och tvåorna som går i samma linje som oss. Men vafan. Varför ska vi lära känna dem om vi ändå ska sluta? Slöseri med tid. Plus att skolan har förstört allt som har med bowling att göra. Då vi alltid bowlar med skolan. De senaste tre åren har vi väl gjort de kanske 5 gånger. Visst de är inte mycket men de ändå! De är roligare att spela när man inte blir tvingat till det. Så därför beslöt vi oss för att skippa det.

Dagens skönsköna outfit
image677

inte långt kvar alls nu


Hejsan!
Vaknade för flera timmar sen. De timmarna har spenderats lite framför tv:n men framförallt i sängen där jag läste klart boken. Eller ja klart och klart. Jag har efter texten kvar. Om ni förstår vad jag menar vilket ni kanske inte gör om ni inte själva läst boken.

Snart ska min kära vän Emelie och jag leka. Ska bli super mysigt. Hon ska få hjälpa mig att välja studentklänning. Men jag beställer inte förns hemsidan där jag hittade klänningen jag helst vill ha har uppdaterat. De ska nämligen få en leverans idag så jag väntar lite.

Solen skiner men de blåser lite. Någon som vet om de är kallt? Ingen att fråga här hemma så jag antar att jag får gå ut och kolla.

Nej nu måste jag klä på mig och slänga i mig något i magen då den skriker efter mat. Jag har märkt att jag har blivit väldigt dålig på att äta mat. Äter mest skräp såsom chips och godis. Så de måste bli änndring på det nu. De börjar ju närma sig studenten!!!

Ha en bra dag!



mysig middag!


Då har man kommit hem från en hel mysig middag på stan. Först var de meningen att vi skulle ut efter middagen men de vart nog bättre såhär.
Var sjukt kul. Längesen man skrattade såhär mycket.

Så för er som inte redan visste de så var Emelies riktiga present naglar och en middag. Sen fick hon ju sitt barnkalas och lite små saker.

Tack för en rolig kväll tjejer! (Bilder kommer som anligt någon dag efter då jag itne orkar lägga in dom nu.)

Nu ska jag vänta på att badrummet blir klart så att jag kan borsta tänderna för att sedan krypa ner i min mysiga säng och läsa några sidor i engelska boken.

Godnatt och dröm söta drömmar. Förhoppningsvis håller du dig borta från mina drömmar inatt!


promenad längs vattnet


Har nyss kommit in från en promenad på lite mer än en timme. Så himla skönt att gå promenad stigen vid havet. Och sällskapet kunde inte vart bättre. Så skönt att ha någon som man alltid kan prata med. Tack Emelie!
Nanna var ju självklart också med. Hon vart jätte ivrig när jag skulle gå så jag tyckte de vore synd att lämna henne hemma fastän hon hade vart ute på en lång promenad någon timme tidigare.

Nu ska jag hoppa i duschen. Sätta i en färg i håret så att utväxten försvinner. Plus att de ska bli en aning mörkare. Nu ser de förjävligt ut.

Ha en bra dag.


statan så arg


Usch! Nu har jag jätte jätte sne!! (fint ord va? Tog de ist för alla arga jag kunde komma på) Men iaf anledningen till att jag är så cepe sne är för att studentklänning jag helst ville ha inte finns kvar!!!! Jag blir så lack!! Självklart när jag äntligen bestämt mig så finns den inte kvar! OTIPPAT!!!! Vad mer ska gå snett?

image674

Då blir de inte denna då!!


So stay away from me babe!


klänning? Jag? Njaaaa


Nu har jag kommit hem. Mamma var en som stod för shoppingen idag. Jag var duktig. Köpte inget alls.

Iaf de jag tänkte komma till var att idag i skolan pratade vi (malin, jossan,emelie och jag) om vad man ska ha på sig på mösspåtagningen. Jag tror inte jag kommer klä upp mig då vi ändå inte har "festen" den dagen utan den är två dagar senare vilket jag tycker är puckat.

Men nu såhär på eftermiddagen har jag börjat tänkt på vad man ska ha på sig på slut skivan! Vad har man på sig?
Jag funderar på att chockera och köra klänning.
Tänkte isf än så länge på denna:

Men är väldigt tveksam då jag inte är klänning typen. Och jag kommer ju ändå ha klänning på mig på dagen så de kanske är skönt med annat på kvällen då. Men vi får se på vädret om de är stek hett eller kyligt.


Du kommer aldrig förstå


Vilket fint väder vi har idag!

Hade bara en lektion idag. Så skönt. Så jag kom väl hem vid halv ett kanske? Nåt i den stilen iaf.
Sen dess har jag städat. Både mitt rum och marsvinens bur.
Efter det tog jag med mig min bok och satte mig på tomten och läste. Så nu har jag bra fyra kapitel kvar. Stort jobbat!
Nu ska jag ta med mig hunden och gå en promenad till mammas kompis Inga för att sedan åka och kolla på underkläder med mamma. Mysigt va?

På tal om mina marsvin så vet jag inte om dom mår bra. Peggy har tappat massa hår. Vilket kan antingen vara cancer eller så byter hon bara päls. Jag hoppas iaf på pälsbytning. Betty har vart seg hela dagen, visst hon kan ju bara vara trött men hon brukar alltid komma fram till öppningen när jag kommer dit. Inte ens när jag gav dom mat kom hon fram. Skumt.
Hoppas iaf att inget är allvarligt! Ska hålla ett extra öga på dom och blir det inte bättre blir de en vetrinär tripp.

image671image672

RESPEKTLÖST!


De finns en tid då man måste säga STOPP de räcker nu!




Emelies dag!


Idag har de vart Emelies dag!

Den började med att jag och Malin åkte hem till Micke och städade massvis, de såg till och med fint ut. Vem hade kunnat tro de? Inte vi iaf.
Sedan vart de kidnappning av Emelie, men hon var ju inte den roligaste att kidnappa, då hon vägrade göra saker och tjuvkikade. Plus att hon redan hade listat ut allt nästan. Smart tjej de där!
Vart en massa svull och barnkalas med fiskdam. Haha.
Hon fick lite smått och gått av oss än så länge. Den riktiga presenten kommer sen. Den som väntar på nåt gott väntar aldrig förlänge!!!!! Tihi!!!

Bilder kommer kanske sen när jag orkar!

Grattis Emelie!!!!!

IDAG FYLLER TÖTNOSEN ÅR!!!!!! GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS EMELIE!!! NU HAR DU OCKSÅ GÅTT OCH BLIVIT GAMMAL!!!!

image670


Nu kanske ni undrar vad jag gör vaken såhär dax, jag menar jag är ju ändå ledig idag!
Jag har nämligen massa ärenden att göra idag. Ärenden, oj vad vuxet det lät. Men men de har jag iaf. Plus att mina söta små marsvin låter mig inte sova längre.

Snart kommer mamma hem och så fort klockan slår 9 ska vi åka iväg.


Chris Evans


Råkade somna till lite efter min dusch! När jag vaknade slog jag på Fantastic 4, tvåan! Den var faktiskt bra! Men på ett sätt känns de som om jag alltid förväntar mig så mycket mer. Fråga mig inte varför, har väl blivit för kräsen för film nu också.
Men jag kan faktiskt rekomendera den här filmen.

image666


Jag kan nog säga att jag älskar filmer som har baserade på en serie tidning. Som X-Men, hur bra är inte dom liksom? Och där älskar jag verkligen alla tre filmerna!! Så grymma! Sen är ju Hugh Jackman med, vilket ger filmen lite extra då är verkligen är grymt het! Och i Fantastic 4 har vi ju Chris Evans som är en riktigt pudding! Haha.

image668image669

söndagslördag


Äntligen hemma!
Var med Micke och Robert hela kvällen igår, meningen var att vi skulle ta det lugnt och se på film. Men duktiga som vi är så somnar jag och Robert. Haha.
Och på tal om duktigt så är då inte Micke så duktig som han tror. Robert hade nämligen tänt ljus på bordet och tror ni inte då att Micke lägger papper rakt över dom så de börjar brinna! Haha Paaaanik typ! Men inget skadades så de var ju tur. haha.

Nu har jag iaf kommit hem eller ja, har väl vart hemma ett litet tag men haft annat för mig. Ska hoppa in i duschen vilken minut som helst och sedan ta bort alla kläder från golvet, byta lakan och damsuga lite kanske. Städa marsvinen gör jag imornbitti.
Är ju ledig imorn så de känns skönt

Och på tal om imorgon så fyller en väldigt underbar tjej 18år då!!! Gissa vem???

image665
(har kollat igenom hela datorn, finns fan inga bilder på mig och Emelie tillsammans. Där även hon kollar fram! haha så de fick bli denna tråkiga)

Kan de vara lilla Emelie? JAAAAAAAA!!!!!



stöööökigt


Haha jag och Malin har blivit lämnade ensamna i Mickes lägenhet. Haha Malin har börjat städa, då hon håller på att få tuppjuck av allt skräp och skit som ligger överallt. En annan har ju sett de förr! haha

Men men nu måste jag hjälpa henne innan hon får damp hahahahaa

I need some help


Jag och Malin drog iväg tidigt imorse till stan. Vid tio tiden typ. Men de var skönt, då var de lite folk och massa plats att röra sig fritt på. Haha.
Hittade nog allt vi var ute efter. Sånt är alltid kul.

Nu längtar jag jätte jätte mycket tills nästa lön kommer så man kan shoppa ännu mer. Ska beställa hem en jätte gullig och skön tröja från en hemsida sen kanske de även får bli ett par jeans till! Ja jag vet jag är jeans beroende. Har väl kanske 25 par nu. Vill inte ens tänka på hur mycket pengar jag lägger på jeans per år. Haha

Aja nu ska jag och Malin, äta lite toast sen ska jag leka med Robert.



Två till förslag!



Du är min Jason


Hur kommer det säg att du alltid hör av dig när jag har slutat tänka på dig, när jag inte bryr mig längre, när jag har hittat någon annan som kan få mig att må bra, när jag äntligen börjar ha de bra utan dig. Har du någon slags radar som piper när jag är lycklig utan dig? Eller vad är de?
Och självklart kommer du tillbaka och "förstör" allt. Då du har den makten! Jag vill inte att du ska ha det men du har lyckats förr så varför inte nu..



ska de sluta såhär? De är upp till dig!


stanna upp och tänk!


Jag vill sova men jag kan inte!

---------

Glöm inte vilka som har funnits här för dig i med och motgångar! Borde inte du göra detsamma för dom?



från ingen klänning till fyra!! Kaos!


Okej, alla vet ju att jag haft problem med att hitta en klänning som jag ska ha till studenten! Nu har jag äntligen hittat men inte bara en utan fyra st, vet inte riktigt vilken jag ska välja! Help me!!!!



1. Skulle jag ha den skulle jag vika ner axelbanden
2. Osäker då tyget kan se skappigt ut i verkligheten, eller vad tror ni?
3. Lite väl lik min nyårsklänning kanske?
4. Den skulle jag nog sy upp så den vart kortare kanske även ballong.

Som ni ser är alla söta, kanske lite för söta? Njjaaaa. Men som ni märker så behöver jag hjälp att välja!


om du bara tog dig tid skulle du förstå


Ena stunden är allt bra och de känns som om allt kommer lösa sig utan att jag ens nämner något, sen andra så känns det som om jag kommer att spricka vilken sekund som helst! Så mycket känslor som vill komma fram. Saker som skulle vara så skönt att få ur mig. Men är de verkligen det rätta? Eller ska jag gå runt och må såhär? Inte som att du kommer komma och fråga hur jag mår ändå, eller vad som är fel. Du är för upptagen med ditt.
Om du bara visste hur du får mig att må ibland..



alla svar finns i vinden



en fredag i april


Då var man hemma igen då!
Museet var helt okej, väldigt litet för att vara ett museum. Men jag måste säga att man bli verkligen berörd av det. Vilket jag alltid blir när man får se filmer och bilder från andra världskriget. Jag kan inte förstå hur en människa kan få andra människor att göra så mycket ont mot andra människor bara för att de är av ett annat folkslag. Helt sjukt! Vi får hoppas att de aldrig upprepas.

Efter museet så åkte jag, Emelie, Roy och Dennis in till stan för att äta lunch. De fick bli buffé på ett lite udda ställe, men mysigt var det.
På vägen dit så går vi iaf förbi ett Carlings som hade satt upp en lapp om att de sökte extra personal så jag gick in och pratade med dom. Men eftersom jag redan är extra på ett Carlings så måste allt sånt skötas via butikschefen och så.
Så på måndag ska jag prata med Erik och berätta om extra jobbet. Men har ju fått reda på en grej som kan ge mer mycket mycket fördelar i Jakan. Så jag får hoppas att han tar upp det då. För de är ju skönare att vara i Jakan, men på ett sätt är det ändå lite av en dröm att jobba i stan.

Aja nog om det. Jag har haft en underbar dag och den lär ju fortsätta i samma veva! Hoppas ni andra haft de lika bra!



Ingen sömn här inte


Godmorgon!
Har blivit väckt miljontals gånger den här morgonen av att mina marsvin skriker, så vid åtta bestämde jag mig för att ge upp, försöka att somna om skulle inte gå den här gången.

Idag ska vi på något judiskt museum med religionen. Jag har absolut ingen aning om hur de kommer sluta men men hoppas de blir kul.
Efter det måste vi tillbaka till skolan, men frågan är: kommer vi verkligen göra de?

Igår fick jag mina pengar från skolan! 1600!! Yes! Kunde inte kommit på en bättre tid då jag vt exakt vad jag ska spendera dom på! Perfekt!



dagen började segt men fick ett underbart avslut


Som ni hör på rubriken så mådde jag inte så värst bra när jag vaknade, ont i halsen och trött. Allmänt seg helt enkelt men ändå begav jag mig till skolan.
Väl i skolan bestämde jag och Jossan oss för att gå hem efter första lektionen, varken hon eller jag kände oss på topp.
Så vid elva drog vi hem, tog en tur in i Jakan och handlade massa svull, såsom godis, läsk, riskakor och pizza. Sen åkte vi hem till mig och åt lunch, snackade lite skit med mamma som höll på att göra en fin lunch till henne och hennes vän Inga.

Efter de lade vi oss i soffan med godiset och riskakorna, slog på en film. De fick bli Ghost Rider, den var faktiskt bra, kunde vart en aning längre bara. Kändes som om alla dog så fort och så.

Efter de ville mamma åka till Plantagen så vi följde med, låg i olika stolar och hängmattor. Hade även lite vatten krig. haha kul! Och från ingenstans hittar vi en jätte stor kruka som jag självklart var tvungen att krypa ner i. Och tro de eller ej men jag fick plats haha.
Sedan åkte vi vidare till Jakan då mamma inte hittade någon blomma att köpa till några hon ska på middag hos så hon bestämde sig för att köpa vin ist.
Efter det följde vi Jossan till andra sidan centrumet då hon skulle åka hem.
Mamma och jag gick in och kollade lite på tv-spel och sedan in på Lindex där jag hittade en jätte verkligen jätte smrt bh som jag ska testa. Köpte även lite nagellack och även läppglans till mamma.

Sen var turen över och nu sitter jag här hemma. Ska nog ner och se om jag får i mig lite mer i magen. haha

image657


And then there were none


Då har man precis borstat gaddarna och klätt av sig kläder, ska krypa ner i sängen vilken minut som helst nu. Ska nog läsa lite i boken som jag skulle ha läst klart för fyra månader sen. Har fått lånat om den tre gånger och denna gång fick jag en annan upplaga av den så allt stämmer inte. Tex har dom ändrat dikten som själv boken går ut på, från ten little nigger boy till ten little soldier boys. Jag antar att boken vart klassad som rassistisk. Tycker de är lite dåligt att man ska gå och ändra en klassiker för att någon tycker de är fel att använde de ordet. Tro mig inte fel nu, jag är verkligen inte rasist eller något liknande men en klassiker är en klassiker.

image656


Vart en tripp till donken ikväll också med robert och micke. Inte för att jag skulle äta men men var snäll och följde med! haha.

Aja borde väl inte sitta här längre, ska upp tidigt imorn. Usch!

Godnatt och sovgott♥


Nine in the afternoon


Fick en dunder skön massage av syster medans vi glodde på tv. Men nu är ju alla bra tv programmen slut. De är ju inget Grey´s idag, det är Ishockey ist!! Blää kan dom inte ha all sport på en och samma kanal så vi andra som itne är sport nördar missar våra favorit program?



Var sjukt längesen man hörde något om/av dessa grabbar! Men jag antar att dom bara vill göra hits då alla deras låtar har vart bra! Kanske lite nördiga men vafan sånt kan också vara bra, så tyst nu!


just a fuckning t-shirt


Godkväll!

Slutade skolan tidigare än väntat. Ovanligt va? Eller inte liksom, säg någon dag vi är kvar så länge som vi ska? Haha
Efter skolan åkte jag Emelie och Malin till Jakan för att äta lunch, vart bjudna på fika idag igen men denna gången av Affram? Den unga killen som jobbar där uppe. Så himla snällt av honom! Haha men man börjar ju undra om dom vill göra oss feta.. haha.

Efter de bar det av till jobbet, gick super bra. Har kommit in massvis med t-shirts! Måste nog köpa iaf en. Har kommit in massvis med snygga kill kläder. Måste tipsa en vän!
Är så glad att de har börjat komma in lite mer rockiga kläder igen. Då det har kommit in allt för mycket flickiga kläder men blommor och skit på. Visst kan de vara gulligt och så men de är inte Carlings! Så nu håller jag tummarna på att dom kommer på rätt spår igen! Rockigt ska de vara!

Aja nog om det. Nu ska jag gå ner till mamma och slåss lite. Haha nej då, ska sätta mig framför tv:n och snacka lite skit med henne.
Senare kanske Robert och Micke? komma förbi. Men vi får se hur de blir med det.

Ha en bra fortsättning!

image655
Någon som vet vart jag kan hitta denna söta klänningen igen?????!?!?!?!?!


är de verkligen april?


Godmorgon folket!
Det har snöa nåt enormt mycket under natten och de fortsätter än! Helt sjukt!

Idag är de skön dag i skolan, endast tre lektioner. Slutar 12:50 men ska åka och jobba vid två. Men de är så mycket skönare att jobba än att vara i skolan! Känns lite mer givande!

Ha en bra dag!



Because you took my breath away

Sorry men jag har verkligen fastnat för den här söta låten.


Har inte gått  och duschat än som jag sa att jag skulle gjort men jag fastnade framför msn, sitter och pratar men en som jag inte pratat men på jätte länge förutom nu på senaste tiden. Just nu försöker jag få han att låta sitt hår växa ut, då de skulle vara sjukt snyggt. Han har nämligen krulligt hår och de flesta vet ju att jag döööör för killar med krulligt/lockigt hår. Så himla snyggt!

Aja nu ska jag försöka slita mig härifrån. Hoppas ni får en underbar natt. Godnatt



fight against mami


Min mamma måste nog vara den bästa helt klart!
haha idag hade hon och jag slagsmål i soffan, så jävla kul men man lär ju ha en del blåmärken imorn. Men vafan, är man med i leken får man leken tåla. haha Nanna tyckte däremot inte att de var så kul så hon kom in till mitt försvar!! Yeees! Konstigt nog då hon gillar mamma mest. haha.

Juste idag har jag vart inne på playahead, första gången på jag vet inte hur länge. Men jag måste fortfarande säga att jag tycker de är boooooring! Men man fördröjer ju tiden med något när man är i skolan. Haha.

Aja nu blir det dusch, ha en bra kväll!


8 april och de snöar, helt sjukt!


Vad har hänt med vädret?!?! Hur kan de börja snöa nu?
Jag gillar det då inte, jag var redo för våren, mindre kläder och fågelkvitter. Men icke sa nicke!

Skolan var lugn idag med, händer inte så mycket. Men jag har ändå sjukt mycket att göra om man tänker efter men jag orkar inte! Men jag lovar jag ska ta tag i det!!!

Efter skolan drog jag och Jossan hem till mig. På bussen kommer de på en alkis vars namn är Marko. Alla från Viksjö vet vem han är och att han är ofarlig men Jossan som kommer från landet vart skraj. hahah.
Väl hemma fikade vi med syster, mamma och moster. Vart en del skratt och skämt haha som vanligt!

image654
Kolla på lille Chriztian! Är han inte bara för söt?


stammisar = gratis fika


Vart en lugn dag i dag i skolan! Förutom att jag fick reda på att jag har massor att göra i Engelska B! En del uppsatser och massa hörövningar så man klarar nat.provet som är om någon vecka!!!! Suck!

Efter skolan drog jag, Emelie, Jossan och Malin till Jakan för att äta. Vi fick våran älskade kyckling i pasta salladen! Dom har ju bytt ut den men vi bad om den andra kycklingen och vanliga dressingen! Och de fick vi! Så snälla som dom är där!

Vart en liten tripp i olika affären sedan när vi skulle gå till bussen så vinkar han som äger Tastys in oss för att bjuda oss på fika!!!!! Hur snällt är inte de liksom? Och självklart tackade vi ja! Man tackar ju inte nej till fika!

Efter Jakan drog jag och Emelie till Kungsängen för att umgås med Robert och Micke. Vart en del tjat om hur stökigt dom har lyckats få de och så. Men men vi får hålla tummarna på att dom städar. haha.

Nu ska jag gå och borsta gaddarna. Känner att jag skulle behöva en dusch, då jag stinker rök. Eftersom Micke verkligen var tvungen att sitta och blåsa all rök på mig.

Aja, hoppas ni haft en bra måndag! Godnatt och sovgott!



Våran snälle björn


Fick nyss reda på att jag och Malin får skjuss till skolan imorgon av hennes snälla far! Så nu behöver jag inte gå upp förns nio typ, då vi ska åka tjugo i tio.
Måste ge stort creed till han som alltid kör oss överallt! Så gulligt av honom!

Hittade tyvärr ingen bild på våran snälle björn, haha torbjörn! haha


the way you stole my heart


stackars liten


Mina marsvin skriker som aldrig förr! Haha så sjuka! Så fort jag kommer in eller går ut ur rummet börjar dom skrika.
Imorgon ska kanske lilla Peggy till vetrinären då hon har börjat tappa hår! Vilket är väldigt läskigt då vi inte vet varför hon gör det!
Iaf så hoppas jag att de inte är något allvarligt! Stackars lillan!

Imorgon är det skolan igen! Jag och Malin börjar tidigare än alla andra, då vi har Engelska B. Suckisuckieee! Men vad gör man inte! haha

Nu är de LA ink så ha en bra kväll!


en sån där lista igen


DIG:
1. Hur lång är du? 168
2. Vad vill du bli när du bli stor? Rik?
3. Vad pluggar du? Handel och adm
4. Har du långt hår? Nej verkligen inte!
5. Vilken hårfärg har du? Mörkbrunt
6. Sminkar du dig? Ja de gör jag
7. Har du haft sex senaste månaden? Sorry men de är hemligt
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Vita, eller ja, har en guldig bikini överdel på mig
10. Har du kysst någon idag? Faktiskt inte

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop? Ja
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Hur väljer man på nåt sånt? Dom är bäst på olika sätt
3. Hur många syskon har du? 3 st
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Ja? kanske
5. Vilken mat lagade din pappa senast? Haha, jag minns inte det h
6. Hur många ställen har du bott på? Två men båda i Viksjö
7. Vem i din familj stör du dig mest på? Hahaha i´m not telling you
8. Vilken familjemedlem är snällast? Mamma
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Jag vet faktiskt inte

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? Igår kväll/natt
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Emelie
3. Har du kysst nån kompis? Ja de tror jag nog
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Är kompis med alla mina ex
5. Vem har du varit kompis med längst? Malin, sens vi var fyra
6. Vem känner dig bäst? Emelie, Malin och Jossan tror jag
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? De vet jag inte, kanske någon dag eller så
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Kanske, jag vet inte
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? iland kanske

KLÄDER:
1. Vad har du på dig nu? Raggsockor, leggins, lång t-shirt typ.
2. Har du bytt om idag? Nej? Eller? Klädde ju på mig i morses men annas nej
3. Favorittröja? Ingen som helst aning
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? Jeans och t-shirt, lite rockigt!
5. Har du gett bort kläder nån gång? Ja, till Malin och min syssling. Har lite svårt att skänka kläder till folk jag inte känner
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? Ja, nästan alla spontan köp haha
7. Har du handlat kläder genom internet? Ja, två-tre gånger bara
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? Haha, nej. Varför ljuga? Man ser ju att jag har små haha
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? Ehh.. Linne byxor haha
10. Vad använder du för skor? Just nu går jag runt i vita Converse

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? Ja, men kan få lite skuldkänslor om jag skriker på mamma
2. Klä dig annorlunda? Jadå, sånt är kul ibland
3. Vara dig själv? Vem ska jag annars vara om inte mig själv? Någonannan? De vore ju sjukt
4. Visa dig i bikini/badbyxor? Ja men gör de inte gärna om man säger så
5. Fisa inför din pojk/flickvän? Haha, om jag gjorde sånt så skulle jag säkert våga de men är inte den fisande/pruttande typen, haha
6. Pierca dig? Har ju en del så de är väl självklart
8. Ha sex på offentlig plats? Maybe baby, try me! hahaha
9. Vara omogen? Självklart, sånt gör livet en gnutta roligare
10. Äta småkryp? Nej de tror jag nog inte haha

SKOLAN:
1. Vad heter din skola? Upplands-brogymnasiet i Kungsängen
2. Vad heter din favoritlärare? Daniel
3. Vad är ditt favoritämne? Ung företagande kanske haha
4. Snyggaste läraren på skolan? Finns nog ingen snygg haha
5. Har du bra betyg? Helt okej, inga IG iaf haha
6. Tråkigaste ämnet? Jadu, finns en del
7. Har du skolkat mycket senaste året? Har vart på praktik första delen av året men förra veckan vart de väl lite skolkande haha
8. Har du fuskat på prov? De har jag säkert
9. Hur tar du dig till skolan? Buss, tåg, buss eller promenad
10. Har du gjort mer än kyssas med någon när du vart i skolan? I skolan? Nja de tror jag inte men har ju inte slutat än hahaha

RANDOM:
1. Vet du vem FATO är? Nej? Borde jag de?
2. När tuggade du tuggummi senast? Tidigare idag
3. När var du på semester senast? Oj bra fråga, allt för längesen!
4. Vilken färg är det på din tandborste? Blå?
5. Är ditt hår tråkigt? Tråkigt? Nja men hemskt!
6. Vad har du för påslakan just nu? Vita med änglar på
7. Vem såg dig naken senast? Haha lilla Simba när han var med mig inne i duschen innan badet hahaha
8. Hur ofta duschar du? Varje dag
9. Gillar du BUBBEL ROLLER? Vad är de? haha
10. När ska du gå och lägga dig? Jag vet inte om några timmar antar jag.


Tacobar


Goddag!
Vart en relativt lugn kväll igår, dissade T. Jag och Emelie körde på svull och lejonkungen hos mig ist. Efter de är allt en hemlighet.

Idag har fått blivit en dag med The Hills. Älskar verkligen den serien!! Super bra!

Just nu känner jag för att dra ut och käka typ på Tacobar eller nåt! Fråga mig inte varför men fick bara ett sug av just det! Vi får se kanske blir de det till middag!


sjärna


Åååååh söta Mange! En underbar prick det där.



en hel dag av shopping


Vart en hel dag med shopping! Dagen började med att jag och Emelie tog en promenad ner till Jakan där vi mötte upp Jossan och tog en fika. Sedan kollade vi på modevisningen, som var helt okej. Kunde vart bättre dock.
Efter de gick vi in på Carlings så jag kunde testa lite kläder. Pappa kom sedan ner och var snäll och köpte dom till mig! Tusen tack pappa.
Köpte även två linnen på H&M.

Detta är det som fick följa med mig hem:



Sedan begav vi oss till Intersport och kollade på tränings utrustning men inget dög tyckte pappa.

Jag, Emelie och Jossan drog sedan en snabb lunch på Donken innan vi begav oss till Kista, där vi kollade i massa affärer och så.

Ikväll lutar det åt terassen men man vet aldrig med oss, vi kan ändra oss i sista sekunden. Men men vi får se helt enkelt.

Nej nu måste jag verkligen springa och kissa, sedan blir de dusch!



5 april


Idag är det exakt 14år sen Kurt Cobain dog. Tiden går fort. Som tur är har vi alltid hans musik att lyssna på. Kanske inte alla som gillar den men jag älskar den och har gjort sen jag var ett litet barn!



20 Februari 1967 - 5 april 1994


skinande sol


Godmorgon!
Strålande väder ute, och jag mår en aning bättre än vad jag gjorde igår!

Idag är de ju ett måste att ta en promenad. Sedan måste jag även när till Jakan och kolla modevisningen, för att se vilka kläder som dom har satt på tjejerna.
Ska även pröva lite kläder som pappsen och jag sedan ska köpa till mig när han kommer hem från sin tripp till Norrtälje.

Ha en underbar lördag!



tihi


söööööööööööööööööööt



En fin fredag


Vi fick tillslut ett väldigt fint väder idag. Vilket gör en riktigt glad! Så nu är jag på super bra humör!

Skolan gick himla bra, allt flöt på och så. Som vanligt alltså?
Eller allt var väl inte som vanligt. Chriztian var ju i skolan!!! Alltid lika kul att träffa på den pricken! Glädjespridare nummer 1. Så jag var bara tvungen att hoppa på honom när jag såg han i skolan. haha.

Efter skolan kom Robert och hämtade upp mig och Malin, eller ja, han släppte av Micke med oss i skolan ett tag så han kunde hämta en annan bil för att sedan hämta Alex mamma.
Sedan åkte vi till någon liten basket plan i Kungsängen, där pojkarna höll på att spela baket. Har inte så jätte stor koll på vilka de var men skitsamma! Några kände man iaf igen.
Drog sedan en tripp till Donken och lite överallt innan Robert släppte av oss här hemma.

Så nu är jag hemma, och undrar vad jag ska äta. Ska nog ner och kolla med Mammsen om hon vet, om hon nu har kommit hem från sin promenad med Nanna.


vart tog den vägen?


Vart är solen?
Jag ville ju ha sol idag. Men tydligen inte!

Har sovit jätte dåligt inatt pga värk i axeln, vetefan vad jag har gjort men de känns som om den har hoppat ur led typ.. Skumt är det iaf.

Men men hoppas på att vi får sluta tidigt idag! Vore riktigt skönt!


en sån där lista. ni vet!


DIVERSE:
Namn: Tove
Födelsedag: 12 oktober
Hemstad:  Stockholm
Ögonfärg: Milerade
Hårfärg: Brunett
Längd: 168 cm
Höger/vänsterhänt: vänster
Värsta ovanan: Äter allt för mycket
Stjärntecken: Våg
Sko stl: 36 - 37
Är dina föräldrar skilda: Nej
Din svaghet: Är sjukt svag för tatueringar/tatuerade
Dina rädslor: Myror
Mål för det här året: Att gå ner i vikt till studenten. Att ta studenten och allt sånt.
Mest använda fras på msn: haha
Det första du tänker på när du vaknar:  Är jag kissnödig?

VÄNNER OCH LIVET:
Vad vill du bli när du blir stor:  Hemlig agent
Hur vill du dö: Jag vill inte dö
Vem av dina vänner är mest lik dig: Ja, folk brukar tro att jag och Emelie är syskon/tvillingar
Vem är högljuddast: Jag annars Malin kanske?
Vem får dig mest att skratta: Oj Malin, Emelie och Jossan får mig alltid att skratta
Vem har du känt längst: Malin
Vem är blygast: De beror lite på
När grät du mest:  För kanske ett och ett halvt år sen
Vad är den bästa känslan i världen: Helt klart lycka
Värsta känslan:  När någon gör en besviken
Vart vill du bo i framtiden:  Sverige eller Usa
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: Oj, allt för mycket
Hur länge tror du att du kommer leva: I all evighet

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär:
Ja
Moonat någon: Nej faktiskt inte
Blivit dissad: Dissad? Njaa
Rymt hemifrån:  Ja, när jag var liten flicka
Skolkat: Ja de har väl hänt
Tänkt på självmord: Tänkt på självmord, ja men aldrig på att ta självmord
Sovit utomhus: Ja men skulle vilja testa att sova under bar himmel, någon som är på?
Gråtit i skolan: Tveksamt
Spytt i skolan: Inte vad jag kan minnas
Velat bli modell: Nej
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Självklart
Sett en död människa: Ja
Druckit alkohol: Ja
Använt droger: De där lämnar vi tomt
Ätit sushi: Ja, smakat någon gång
Varit på scen: Ja
Snattat: Nej
Retats: Ja flera gånger, retas alltid med min bror

THIS OR THAT:
Pepsi/cola:
Cola
Mcdonalds/burger king: Mcdonalds
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg: Kött
Tv/film: Svårt val
Gitarr/trummor:  Oj, båda. Men kanske mest trummor
Kinamat/mexikanskt: Mexikanskt
Kakor/paj: Paj
MTV/VH1: MTV
Blind/döv: Döv tror jag

du vet exakt


Hur glad blir man inte av att ha Daniel som lärare i de flesta ämnena? Jo jätte jätte glad!!! Han gör våran skolgång så mycket lättare.
Trodde jag skulle ha ett helvete schema denna termin men nej inte jätte jobbigt. Är klar med en kurs och är snart klar med en annan plus att han har fixat så vi inte har så jätte långa dagar! Grymt! Denna termin kan ändå bli bra, efter allt!

Iaf skolan gick väl helt okej. Som vanligt, inget nytt eller så. Inte vad jag kan komma på iaf.
När jag kom hem såg jag på Grey´s som mamma hade spelat in till mig igår. Sedan kom Robert och Micke förbi och snackade lite skit, eller ja, jag snackade väl mest. Som vanligt! hahaha.

Juste, har totalt glömt att berätta att vi har fått våra studentmössor!!! Faaan de är nära nu! Längtar men ändå inte! Kommer vara så jävla nervös, plus de där med klänning och mössan! haha

riktig nostalgi!!


ge mig solsken


Faaaan vad sjukt de är att gå upp såhär tidigt!! Kommer bli en resa av klagomål idag med tror jag, eller?
Vi är ju inte vana att gå upp tidigt längre, för i vanliga fall är jag en riktig morgon-människa. Men inte nu längre.
Iofs sov väl inte många timmar inatt. Kanske tre? fyra? Somnade riktigt sent men men.. Nu ska jag sluta prata om hur trött jag är. haha

Någon som vet vad de bli för väder idag?
Ska man ta solbrillorna med?

image647

Nya Vällingby


Vart inte en sån lång dag i skolan iaf. Struntade i att gå på sista lektionen så jag slutade vid ett kanske. Drog till Vällingby med Jossan och Malin. Dom har verkligen fått riktigt fint där!
Ett stort Grattis till Jossan som fått jobb på Gina där!!!

Efter de drog vi till Jakan, testade jeansen jag har suktat efter i flera veckor. Men dom var lite stora och långa. Men ska höra runt lite i andra affärer om de finns i antingen 24/31-33 eller 25/31. Hoppas hoppas.

Åkte sedan till Kungsängen och mötte Robert, lallade runt lite där för att sedan åka till hem till mig och hämta bilen så vi kunde åka och äta plus hyra film. Därefter bar det av hem till mig. Sedan kom även Mickis över. Så vi kunde se på filmen. Jag vet inte riktigt vad jag kan säga om den, då Robert pratade igenom hela. Haha.
Nu har dom nyss åkt och jag ska väl sova. Är inte så trött men jag antar att jag måste eftersom jag ska upp tidigt tidigt imorgon! Suck! Jag kommer aldrig orka 63dagar till!

Godnatt!


den där blicken!





onsdag morgon


Godmorgon! Hoppas detta är en god morgon för er. För mig suger den hårt!!!
Vaknade flera gånger under nattens gång, av magont och av att C höll på att smsa (vilket inte gjorde så mycket men men).
Drömde en massa massa drömmar. Sjuka drömmar! Hemska dömmar men även somliga undebara.
Höll på att smälla av när klockan ringde imorses. Jag ville verkligen inte gå upp. Men tog mig i kragen och gick upp ändå.
Nu måste jag väl börja klä på mig och allt sånt. Men jag orkar inte, känner inte för att ta på mig nåt. Vill ligga hemma i mjukisar och glo på tv hela dagen.

Usch! Låter som om jag är helt deppig. Men de är jag inte, kroppen mår bara inte bra. Annars är allt prima. Hoppas på strålande sol idag.

--
Om du nu vill får du göra ditt drag nu, för imorgon kan de vara försent!


äckliga och jobbiga saker


Sitter och kollar lite på tv och då kom jag på att Malin har kommit med väldigt många hemska och äckliga nyhter idag. Saker som jag aldrig trodde fanns. Plus att jag har en äckel lång dag imorn.
Tex. Visste ni att de finns vägglöss? Som sitter i väggen och väntar på att man ska somna så dom kan få ta lite blod från en. Sjukt!

image646
Börjar fan klia på hela kroppen bara av tanken på att de finns såna i ens vägg.

Iaf imorgon har jag en jobbigt lång dag. Calleballe ville att jag skulle komma förbi imorgon men jag tror nog inte att jag orkar det plus att de kanske inte vore så bra just nu. Med tanke på ja, en viss annan.

älskar älskar älskar!!!



så söt


image645

dagen då man får luras

 
Ursäkta ordvalet men faaaaan vilket fint väder vi har haft idag.

Gick över till Malin och fikade med henne och Emelie. Satt i solen i flera timmar och snackade skit. Många skratt och tårar. Sedan var de dax att gå hem och äta middag.

Idag som nog alla vet är de 1 april, dagen då man får luras massvis. Och som alla vet så älskar jag att skämta och luras. Hur många har ni lurat idag?

Jag har lurat. Malins mamma två gånger under fem minuters tid, och hon gick på båda. haha hel kul. Sedan lurade vi Robert att jag var kär i honom och att jag var jätte avis för att han umågs med andra tjejer och smsar med Emelie och allt sånt. Haha ännu roligare, men han kom på oss efter ett tag. Faaan.
Sedan har vi även lurat min bror. Han skulle ha gått på de om bara min familj hade vart tysta. haha.



fin fint väder


Någon mer än jag som varit irriterad för att inte bloggen har fungerat? Aja nu funkar den iaf! Så nu kommer lite uppdatering.

Utgången var faktiskt himla rolig! Kul att festa med Manda, Sara, Jossan och Emelie! Var allt för längesen!
Vi började iaf på Toxic sedan vart de Kitten. Kitten vart väl ingen succé direkt men men.
Fick sedan skjuss från Jakan av Claes! Tacka gudarna för att de finns så snälla människor som ställer upp för en. Så kom väl hem runt fem.

Söndagen börjades liggandes i sängen, vaknade av sms av antingen Malin eller Robert kommer ihåg men någon av dom väckte mig vid halv ett tror jag.
Vid halv fyra drog jag och Robert till Stinsen för att se hur de blivit nu när dom byggt om och så.
Sedan åkte vi till Jakan och mötte upp Emelie för att sedan åka och äta middag på Donken. Sen drog vi till Micke, tog med oss hunden medans han duschade. Jag fick köra igen. Där ni vet i Kungsängen. Haha Robert vart livrädd när jag gasade på. haha.
Vart sedan en tripp till Coop. Sedan hem till Mickis. Där Micke tatuerade Robert. Vid halv tolv fick jag och Emelie för oss att möblera om i hans lägenhet, vilket vi gjorde! De vart jätte bra. Såg mer rymligt ut och så.

Måndag
: Ja vad hände då? Satte mig ute i solen och försökte läsa ut engelska boken, men de sket sig. Då jag fick besök av en viss.
Sedan på kvällen vart de till att se The Hills. Jag har ju missat säsong 3 så den har jag börjat kolla på nu.

Idag är det tisdag, bara 65 dagar kvar tills studenten. Plus att jag började skolan igen idag. Vart "utkastad" från första lektionen. Bra jobbat! Men vad förväntar dom sig? Vi har ju inte träffats på jätte länge så man måste ju prata! Haha. Sedan hade vi bara "klassråd?" och sedan Export och Import, där vi fick gå hem typ för att ingen hade böcker med sig. haha.
Nu ska jag gå ut en promenad med hunden och sedan fika tror jag.

RSS 2.0