seg dag med några stora plus


Fan vad segt det var på jobbet idag. Usch! Det enda roliga var lunchen såklart med favoriterna, jossan och emelie. Sen även att få träffa Denise. En tjej som kom in och jobbade hos oss idag. Som egentligen jobbar i farsta. Hur snäll som helst. Och tro det eller ej men vi ska kanske ut och festa tillsammas på lördag.
Nu kommer det bästa. Ni vet CrashDiet som jag skrev om igår. Tror ni inte att hon är kompis på trummisen och basisten? Kan det bli bättre? Jo för det kan det. Denise frågade om jag inte skulle med och festa med dom någon gång!!!


Jag vore ju dum i huvudet om jag tackade nej!

klockan hinner inte med


Godmorgon. Nu är jag vaken igen, vaknade långt innan klockan. Så nu väntar jag på att badrummet ska li ledigt så jag kan få hoppa in i duschen. Sedan måste jag klä på mig och allt sånt. Ska jobba hela dagen idag och imorgon.

Har väl inge mer att skriva.

Ha en bra dag och bränn er inte för mycket kanske?



FAAAAN!


Dagarna går men tiden i hjärtat står stilla.


.


när ska något posetivt få hända?


När jag skrev förra inlägget trodde jag faktiskt att min dag för en gångs skull skulle få vara bra. Men självklart så kommer det något.
Idag klev min hund i ett jordgeting bo, det kröp getingar ur pälsen på henne. Så mamma sprang hem med henne och vi borstade igenom henne men hon hann bli biten ett antal gånger. Så hon låg och hade ryckningar ett tag. Mamma ringde vetrinären som sa att vi skulle ge henne tabletterna som är mot ormbett. Så efter det vart hon iaf av med ryckningarna som tur var.

När det mesta lugnat ner sig med Nanna så ringer det och mamma svarar. Sedan blev det full fart. Min farmor hade nämligen krockat.
Men som tur är så klarade hon sig ganska bra. Ont i handlederna, sex stygn i halsen och ett svullet knä. Så nu är farmor iaf hemma igen.

Fick även reda på en massa på jobbet idag. Både bra och dåligt.




knäsvag


Idag har jag hunnit med en hel del.
Det började med att jag följde med mamma och matade mina kusiners ödlor. Det stora ödlorna som är kanske 20cm var jätte roliga att mata med tång. Dom vart helt tokiga.
Efter det åkte vi till Veddesta och köpte två filmer (2 för 99kr, helt sjukt).
Sedan vart det en tripp till Vällingby, deras Coop där för att bara kika lite. Meningen var att vi skulle gå på secondhand affären men den hade sommar stängt.
Efter Coop iaf så åkte vi vidare till Cd butiken i Outlet för att kolla om de hade Greys Anatomy season 3 men det hade dom inte men jag fick skriva upp mitt namn och nummer så skulle dom beställa hem den till mig. Men det vart ändå två filmer och en cd skiva för min del där. Mamma handlade också lite filmer och cd skivor.

Sedan var det bara hem och sola.

Nu ska jag komma till det bästa med dagen. Det som gjorde mig alldeless pirrig i magen. Vet ni vem om står i kassan på cd-butiken?
Jo det gör Martin från Crash Diet!!!!
Han var min stora idol när jag var några år yngre. Fy fan vad snygg han är!! Jag kommer lätt börja hänga där.





lättretlig


Nu har jag suttit lite i solen. Låg i solstolen i kanske en timme sen kom min moster och hennes kille Håkan och även mammas vän Inga och då hade jag inte så jätte stor lust att ligga där halvnaken och visa mig för alla. Så jag satte på mig skorts och åt lite glass med jordgubbar.

En sak är iaf säker. Jag är en jävligt lättretlig person. Säg något illa om någon som betyder mycket för mig och jag slutar prata och bara stirrar argt på personen eller som idag då vände jag mig om och slöt ögonen för att försöka att inte säga något. Kokade av ilska inombords.
Jag förstår inte hur fan man kan säga så om en person som har och alltid kommer betyda något för mig. Fan vad lack jag blev men jag försvarade iaf personen. Fan jag är fortfarande arg. Man kommer inte hem till någon och snackar illa om en person som är min vän.


försvunnen


Blev inget Kista eller Outlet igår då bror var tvungen att jobba över. Så jag åkte hem , åt mat och ittade sedan klart på Greys så nu har jag inget att Greys att se på kvällarna. Måste köpa trean.

På kvällen var jag tvungen att följa med mamma och pappa till mina kusiner för att leta efter två geckoödlor som hade rymt ur sin bur. Men vi hittade ingen så vi åkte hem igen. Vi får hålla tummarna på att dom kommer fram snart.



Idag börjar jag inte förren tre. Så först tänkte jag åka in till stan och leta efter ett par jeans men jag orkar faktiskt inte det så jag ska lägga mig på altanen och steka lite tänkte jag.


i cant be who you are


When you feeling emty
keep me in your memory


Vibratone




En sådan här över beställde jag nyss. Som ni kanske har hört så får man just nu två för priset av en så jag och Jossan har köpt oss en varsin. Nu är det bara upp till bevis om den funkar. Hoppas hoppas.



måndag igen


Antar att det inte bara var jag som hörde åskan igår? Det regnade verkligen jätte mycket. Skönt för naturen.

Nu ska jag sätta på mig det där leendet och åka till jobbet. Slutar vid fyra och då ska jag och bror åka till Kista för att köpa jeans och även till Outlet för att köpa Season 3 med Greys.


Vet att denna bild inte passar in idag men jag älskar grisar. Dom är så söta. Skulle vilja ha en här hemma.

The Choirboys


Would it be the same if I saw you in heaven?

ingen rubrik


Nu har jag nyss kommit hem.
Det var faktiskt rätt kul att spela vollyboll även fast Joel hoppade in i mig så min arm domnade bort. Men det kom tillbaka efter kanske fem minuter så jag ska inte klaga.
Efter det var det bad för några sen race till donken. Självklart kom jag och bror först. När vi sitter och pratar så kommer även David med ett gäng kompisar. Så det var kul att se det trynet igen faktiskt.



Påvägen hem började jag och bror att prata om att flytta. Jag tror faktiskt att jag behöver flytta för att komma på fötterna igen. Jag orkar inte längre med allt. Med all skit som jag får ta för att jag ska ha behandlat folk dåligt när jag själv mått dåligt. Att man ens kan säga så. Men men det jagar mig än idag och jag tror faktiskt inte att jag klarar det mycket längre till. Jag orkar inte. Känns sjukt att tänka dom tankarna om snurrar i mitt huvud men jag vet inte vad jag ska ta mig till längre.

Förlåt jag vet att jag inte borde skirva mina tankar men jag vill bara att allt ska bli som förr.


skön dag


Godkväll.

Min lediga dag har spenderats på ekerö, husbygropen med pojkarna från bro och ja en från jakan. Hur skönt som helst. Doppade mig till och med. Men efter ett tag kom det ett jätte stort moln och det åskade så vi begav oss hem i en stekande varm bil.

När jag kom hem fick jag fotbad som syster gjorde iordning. sköönt.

Nu ska jag åka med bror och spela vollyboll med hans vänner då Joel tjatar på att jag ska följa med så jag får väl offra mig.

All i want is for you to be happy


batman


Godmorgon.
Nu har jag och jossan vaknat till liv.

Som ni vet så var ju vi på bio igår natt. Men innan det så åt vi på Mongolian Barbeque på sveavägen. Deras buffe är så himla god för att inte tala om dessert buffen. Mums. Vi åt säkert för tio personer. Sedan vid elva begav i oss till bion. Köpte lite godis och hittade en bänk som vi kunde sitta på för att vänta på att dörrarna till salongen skulle öppna.

Kvart i tolv öppnar dom och vi kliver in. Bra platser hade vi också fast jag var dock tvungen att be en kille att ta av sig sin hatt för den skymde synen för lilla Jossan.
Bion var bra men ganska lång så man höll på att slumra till några gånger men då kom det ett boooooom så man vaknade till. Måste även säga ett Heath Ledger gjorde rollen som Joker jävligt bra.

Bion var slut vid kvart i tre och då var det bara att bege sig till nattbussen. Vi kom hem runt fyra. Lade oss i sängen och glodde på Greys.

Nu blir det snart jobb så ni andra får ha en skön dag i solen.


vaken


Godmorgon.
Solen skiner lika fint idag. Faaan! Jag som ska jobba hela dagen lång. Jag hade hoppats på regn men men efter jobbet kommer Jossan sen ska vi åka hem till mig så jag får byta om och sedan ska vi åka in till stan för att äta middag för att sedan gå på bio. Mysigt värre.

Ni andra (vilka ni nu är) får ha en skön dag i solen.


.


Förlåt men jag ser ingen mening med det här längre.
Jag hatar känslan av tomhet. Att inte ha hoppet kvar. Att bara gå och vänta. Vänta på att allt ska vara över.
Varken viljan eller styrkan finns kvar. Vad mer ska man tömmas på?




massa tårta


Seriöst jag tror aldrig att jag har haft tråkigare på jobbet förut. Fy fan vad tomt det var på folk. Som tur var kom Jossan och pratade med mig och vakterna kom in lite då och då. Sen fick jag ju även ett samtal från Stinsen så då vart det lite snack.

Efter jobbet gick jag till min systers mamma där det bjöds på tårta och bullar. Ett sent firande av syster osm fyllde förra veckan. Då jag och bror var och åt med henne och så om ni minns? Skitsamma iaf så var det super trevligt.

Nu tänkte jag se på Greys. Sedan sova. Ska jobba hela dagen själv imorgon eller ja Emma kommer in en timme så jag får gå på lunch. Det är nämligen så att vi inte har någon personal och vår käre regionschef har lämnat oss med ett oklart schema. Så jag ringde runt till nästan alla Carlings för att leta efter någon som kunde komma in men alla hade personal brist så det blev så det blev. Hoppas bara inte att det upprepas.


bra humör, ooohjaaa


Fan vad hett det är ute. Super skönt. Mindre skönt är det att jag ska åka in en timme tidigare och jobba. Stå inne i en varm butik och bara längta ut. Kuuul. Nej. Plus att imorgon kan det bli så att jag kommer få jobba hela dagen själv, utan lunch. Livet är verkligen härligt ibland.

Vad är egentligen meningen med livet?
Födas - gå i skolan - jobba - pension - dö.

Vad är mening?


Livet är en kontig sak

Och frågan lyder...

När får man tillbaka hoppet?


dag med emelie och knas


Dagen har varit helt underbar.
Började med att jag gick upp och såg lite på tv. Vid elva åkte jag ner till Jakan och köpte en t-shirt och ett par badbyxor till Casper. Sedan mötte jag upp Annica och Casper.
Sedan gick jag och Casper till Coop och köpte lite kakor och godis. För att sedan gå till bussen. Det var jätte skumt att åka buss med vagn.
Sedan mötte vi upp Emelie och gick till badet. Där vi hade det mysigt och skönt i värmen.

Nu har vi nyss skjussat hem Casper och ska åka till Sigtuna för att äta.


Föralltid♥

knasen


Goddag. Idag är jag ledig så fråga mig inte vad jag gör uppe nu. Helt sjukt. Men men idag är det strålande väder och jag kan tyvärr inte åka till gropen som gärna hade gjort. Ist ska jag passa min älskade lilla Casper.




Som ni kanske har märkt så har jag slutat skriva vad jag känner, allt som kommer direkt från hjärtat. Anledningen till detta är att fel folk tar åt sig. Mina tankar behöver inge ta åt sig av tänkte jag, jag ville bara få ut allt jag inte kunde få ut på annat sätt.
Sen verkar folk tycka det är jävligt kul att läsa om när jag mår dåligt. Egentligen varför funkar vi människor så?
Iaf så har jag slutat med det. Kanske kommer senare men just nu känns det inte rätt.

nattbio


Igår bokade jag två billjetter till mig och Jossan, som Jossan hämtade ut idag. Vi ska nämligen på nattbio på fredag. Den börjar kvart i tolv och slutar kvart i tre. Och jag antar att alla Heath Ledger fan vet vilken film vi ska se?



Jo vi ska nämligen se Batman - The dark knight.
Läste i tidningen idag att den skulle vara jätte bra. Att alla som gillar Heath måste se den. Så vad passar bättre än att se den på självaste premiärdagen? Inget om ni frågar mig.
Ska bli kul att gå på nattbio, har aldrig gjort det men det verkar super mysigt och eftersom jag ska se med Jossan så kan det inte bli annat än mysigt. Vi tänkte äta ute på stan innan. Kanske ta någon cider eller två och bara ha det mysigt.

Jag kan iaf säga att jag längtar jätte mycket.


stor säljaren är jag det.


Hej nu har jag kommit hem. Besökte farfar efter att jag slutade jobba. Jobbade över en halvtimme. Ni kommer aldrig kunna ana vad jag gjorde idag?

Jag tror om jag inte har fel att jag har sålt för mest av alla på alla Carlings. En kund som handlade sjukt mycket för sjuuuukt mycket. Kan mycket väl bli så att jag kommer hamna i Carlings egna lilla tidning. Stort!!
Men är dock lite orolig att han som betalade blåste mig. Men det hoppas jag inte men man vet aldrig. Folk är bra på förfalskningar så. Men men ska lägga oron åt sidan och vara glad ist.

Ett stort Grattis till mig själv iaf.




jobb dax


Godmorgon.
Somnade jävligt sent igår. Låg och kollade på Greys. Men idag jobbar jag ju bara till tre så det är skönt. Sen kommer ju Emma in så vi ska prata lite skvaller. Massa har hänt som vi måste gå igenom. Så vi får väl se när jag kommer därifrån.

Igår kom min kund in. Vilket var ett tag sen så han var inne och pratade i mer än en timme. Alltid lika trevligt och han var fortfarande lika söt om inte sötare eftersom han hade vart utomlands och fått färg. För att inte tala om hans dialekt. Den är bara för rolig.

Nu måste jag klä på mig, sminka mig och bege mig till bussen.
Ha en bra dag.



ännu en dag av Greys


Nu sitter jag här igen. Jobbat hela dagen. Kom hem och åt. Lade mig sedan i sängen och just nu ser jag på Greys igen! Det är ju bara för bra.
Tror jag ska prata ihop mig med mamma och köpa two and ½ men. Den är bara för bra. Aja nu ska jag se vidare.


greys anatomy


Nu har jag sett klart hela Greys Anatomy season 1. Bara sisådär 6 timmar senare. Men det är ju bara så himla bra att jag inte kunde sluta. Nu har jag 19 timmar kvar på tvåan men det får bli en annan dag för nu måste jag sova eftersom jag ska jobba 10-19 imorgon. Lär ju vara rätt seg men men det löser sig.



Godnatt

komiskt


Hela situationen är så jävla komisk. Kan inte göra annat än att skratta åt den. Förut var jag så himla sårad och besviken, visst det är jag fortfarande men jag börjar helt enkelt inse att man inte kan göra annat att att skratta åt det. För det känns som ett stort jävla skämt. Kanske börjar jag glömma?


Aja skitsamma. Skratta vidare. Nu ska jag se på Greys.
P.s jag har bytt hårfärg IGEN.



Bild från min 18års dag, den gamla goda tiden. Fan vad lycklig jag var då.
Nu går bara livet utför, visst jag har fortfarande min 20års dag att se framemot men sen då?
Vad längtar man till sen? Pensionen?




en dag med bror


Dagen började med att jag gick upp, duschade och åt sedan en macka. Sen ringer farmor men hon är inte i telefonen utan det är bara ett brus. Så jag lägger på och försöker ringa upp men bruset är kvar. Så jag ringer mamma sen åker jag och bror dit i väldans fart. Minst 120 hela vägen. Något kunde ju ha hänt. Men när vi väl kommer till farmor så är hon på framsidan av deras hus och har vart och vattnat.
Hon måste helt enkelt ha råkat ringa hem till oss. Skrämade skiten ur oss gjorde hon iaf.
Jag och bror stannade kvar och pratade lite med farmor.

Sedan bar det av till Outlet och in i skivbutiken. Jag kom hem med Greys Anatomy season 1 och 2. Bror kom hem med en film och två skivor.

Sedan åkte vi till Ica och jag köpte hårfärg som jag nu sitter med. Ska nart skölja ur det, väntar bara på att bror ska bli klar i badrummet. Han står nämligen i duschen då han vart jävligt svettig när vi hoppade studsmatta. Vi har börjat göra volter eller ja liknande volter iaf.


Min bror då som jag har umgåtts med hela dagen lång.



gårdagen


Godmorgon.
Igår vart det jobb hela dagen och sedan direkt från jobbet till Pg för att äta middag med min storasyster som fyllde år, hennes kille och min bror. Det var himlans trevligt tills jag hittade en fluga i maten. Men självklart sa vi till och jag fick en ny, helt ny faktiskt eftersom jag beställde samma sak igen fast en halv.
Det vart kanske lite mycket av det goda. Efter fem cider, fyra shots och en drink så var det allt bra lulligt i skallen. Men eftersom jag skulle jobba dagen efter så kom min snälla mor och hämtade mig och bror vid elva-halv tolv.


Vaknade ett antal gånger under nattens gång och mådde piss men nu mår jag prima men dagen har ju bara börjat så man vet ju aldrig hur den kommer sluta.
Nu ska jag klä på mig och allt sånt för att sedan åka till jobbet och köra ännu en hel dag.


refrängen


blivande man


Godkväll.
Jag vet att jag borde sova nu men jag sitter just nu och pratar med min blivande man. Ja exakt. Den jag har bestämt att jag ska gifta mig med. Låter sjukt men han är som jag och emelie pratade om idag den perfekta killen att stadga sig med.

Haha tolka det hur ni vill men vi får väl se vem som skrattar sist?



sebastians dag


Dagen var helt underbar. Fyllt med massa mat och kärlek.
Det började med att jag gick upp och gjorde mig iordning sen åkte jag och mamma till ica och handlade lite och sedan vidare till jakan för att köpa present till Sebastian. Det var en frisbee som lyser och en boll som lyser. Skit coola. Måste nog köpa en sån boll till mig själv också.
När vi kom hem satt vi igång med tårtan och alla förberedelse. Sen kom Sebastian. Och lite senare Emelie. Vi åt, skrattade, hoppade studsmatta och hade det allmänt trevligt.
Vi har till och med planerat att vi ska ha kräftskiva. Mysigt mysigt!


Två favoriter som jag gillar något enormt mycket!


Nu ska jag lägga mig i sängen och slå på tv och läsa massa gamla sms som jag tydligen hade i min gamla mobil.

Imorgon blir det jobb hela dagen. Vid ett kommer Erika in och ska jobba med mig. Så kul för jag gillade verkligen att jobba med henne. En riktigt skön tjej.

jeans jeans jeans. Aldrig får jag nog


När jag ändå är mitt uppe och erkänner mina svagheter. Så kan jag ju passa på att berätta att jag köpte nya jeans i förrgår. Ja, jag är inte bara svag för godis utan även för jeans. Jag kan verkligen aldrig få nog. Denna månad har jag köpte tre par. Och jag har redan ögonen i sikte på två par till. Jag borde inte få jobba med jeans. Men eftersom det blir så satans billigt med rabatten om jag köper jeans på jobbet så kan jag verkligen inte motstå. Speciellt inte Diesel jeans.


jag är en missbrukare


Ja det kan man lugnt säga. Att jag är en missbrukare. Varje dag tänker jag att jag ska låta bli men suget är för starkt och jag ger efter. Sen vill jag bara ha mer och mer.
Igår lyckades jag nästan med att låta bli tills det blev kväll då kunde jag inte stå emot suget längre. Detta är inte bra.
Svamparna i magen vill bara ha mer och mer och mer. Hur kunde jag låta det gå såhär långt?


Självklart pratar jag om mitt godis beroende. Eller socker beroende kanske man kan kalla det.
Detta måste få en vändning och jag ska tvinga mig själv att inte äta socker från och med imorgon. För idag går det ju inte det är ju Sebastians födelsedag.



med viljan kommer man hur långt som helst


Det har verkligen varit jätte skönt att vara ledig idag. Jag har inte varit ute i solen då jag tyckte de blåste för kallt så Emelie du behöver inte oroa dig för att jag har blivit brun.

Istället har jag slappat i soffan. Och sedan åkt till farmor och hjälpt henne sätta upp gardiner och sånt för att sedan åka och hälsa på farfar.
Han var på riktigt bra humör idag. Skämtade och drev hela tiden. Så skönt att glimten finns kvar. Så nu är det bara att tjata på honom att kämpa. Jag sa åt honom idag att han måste if vara på benen till min födelsedag. Så då har han ca tre månader på sig. Kanske inte så jätte gott om tid men med viljan kommer man hur långt som helst.

ha det.

Ledig


ÄNTLIGEN!!
Nu är jag ledig i två dagar. Fy fan vad skönt det ska bli och just nu skiter jag faktiskt om det blir bra eller dåligt väder. Jag ska ändå bara använda dessa två dagar till att ta vara på mig själv. Gå promenader och njuta. Tänkte faktiskt följa med mamma i morgonbitt på långpromenad med hunden.
Sen hoppas jag att vi kan åka till farfar, känns inte bra att jag bara vart där en gång. Känner mig riktigt dum. De är ju min käre farfar. Bästa farfarn i världen faktiskt!
Sen efter det hoppas jag på att vi kan lämna in min mobil på lagning då mina knappsatser har fått en sträck rakt genom sig. Och de är inte på en bara utan på alla. Inte ok.

På torsdag fyller Sebastian år. Så då ska jag och Emelie leka med honom. Hoppas även på att Daniel kan vara med os också. Saknar verkligen dom. Var så längesen sist.


( Det suger att landet nu är till salu. Aldrig igen kommer man kunna hitta en landställe med strandtomt. Men eftersom farmor och farfar inte blir yngre och ingen annan har tid så antar jag att det är ett måste.
Jag vill iaf inte sälja det. Trivs där.
Så skönt att åka iväg ett gäng kompisar och bara mysa.)


semester!


Om en halvtimme bär det av till jobbet. Och det är strålande väder ute! Faan jag vill också ha semester. Vart grymt sugen på att dra iväg någonstans igår när Emma for till Gotland. Den lyllosen.
Har ingen semester på hela sommaren, inte ens en långhelg. Hur kul känns det på en skala. Inte så kul.
Men det är pengar.
Jag har börjat se mina två dagar i veckan som semester. Helt sjukt. Så efter idag har jag semester i två dagar.

Nej nu ska jag sluta klaga. Får stå i butiken som en blekfis.


massa godis


Nu har jag vart hemma i lite mer än en halvtimme och har redan hunnit äta mat och massa godis. Usch jag som skulle sluta men sånt men jag antar att det blir att man äter godis om man var och köpte godis för hundra kronor igår. Smart gjort.

Men men det gick bra på jobbet. Men de märktes då att de var fin väder ute eftersom det inte vara en knotte i centrum. Fast för oss gjorde det inte så jätte mycket då fick vi fokusera på allt annat.

Imorgon är en ny dag och då hoppas jag att huvudvärken är borta och att jag är pigg.

jobbig natt


Godmorgon.
Har sovit sjukt dåligt i natt. Somnade inte förns tre kanske. Var helt enkelt inte trött så jag låg och vred och vände på mig i flera timmar. Tillslut funkade det och jag somnade men vaknade nästan varje timme. Skumt.

Men men nu ska jag bege mig till jobbet och jobba hela dagen så jag lär ju komma hem vid åtta.

Ha en bra dag och stanna inne.


södertälje sen enköping


Idag var jag väckt vid tio av bror som undrade om jag skulle med till gropen men vädret var ju verkligen inte på topp så varken jag eller hans kompisar ville åka.
Men vid tolv bestämde dom sig för att åka till Sydpolen, ett äventyrsbad i Södertälje. Så jag ringde Emelie och övertalade henne att följa med.
Vi åker runt i iaf mer än en timme för att hitta sen när vi väl är där och här jätte kul så ropar dom i högtalarna att vi måste gå upp. Då var klockan halv fyra kanske en timme efter att vi hade kommit.
Det var nämligen så att någon hade bajsat i poolen. Och det skulle ta två timmar innen man fick bada igen. Så vi bestämde oss för att åka och käka på Max och sedan drog vi till Enköping och köpte massa massa godis.

Nu är jag hemma och ska ställa mig i duschen en timme eller två för att få bort alla bajspartiklar man kan ha fått på sig för att inte tala om i sig!! Blääää. Tydligen kan man bli magsjuk av bajspartiklar också så man får ju hålla tummarna att man inte fick i sig nåt. Fan vad äckligt nu måste jag in i duschen ,skubba hela kroppen och borsta hela munnen.


idag och ikväll


Godkväll.

Idag har jag jobbat lite (vi har fått in ett par skitsnygga Diesel jeans som jag bara måste ha. NUNUNUUUU!) och sedan vart i Kista med Emelie och Jossan. Åt och shoppade gjorde vi.
Efter det åkte jag hem och satte mig på altanen med bror, mamma och pappa för att ta en cider och äta lite smått och gott. Som de flesta vet så dricker jag inte öl men ikväll har jag gjort det och jag måste säga att den var rätt god. Kanske inte den mest öligaste ölen då det var en Corona. Men jag lär mig sakta men säkert. Så snart kommer jag kunna dricka öl med dig Sara.



Efter ett tag kom Joel, Eriksson och Johanna över. Då vart det massa spel. Jag förlorade som tur var inte. Det gjorde Joel. Vi låg jämt nästan hela tiden. Ena stunden var han sist och andra jag.

Nej nu måste jag krypa ner i sängen för om vädret tillåter det blir det nog gropen imorgon med bror plus vänner.
Godnatt


max brinner


Godmorgon.
Nu är jag vaken igen och ska snart hoppa in i duschen, borsta tänderna och klä på mig för att sedan åka ner och jobba.

Igår så gjorde jag inte så mycket, var helt slut efter dagen på stan. Så jag, bror, mamma och pappa åkte till Coop i Bromma och köpte godis. Massvis med godis. Och ostbågar. Visste ni att de fanns 450gram påsar? Det gjorde iaf inte jag så det köpte vi.

Sen åkte vi hem men innan vi åkte hem åkte vi förbi Max i Barkarby som hade brunnit tidigare på dagen. Hela taget var helt svart och brandkåren var fortfarande där.
Efter det vart de hem, såg på tv och åt allt för mycket.


Min snutt igår när vi åt. Självklart måste ju även hon få sitta på en stol och äta.
Yes min hund är riktigt bortskämt men skyll inte på mig. De är inte jag som skämmer bort henne.

hel mysig dag


Goddag.
Nu har jag nyss kommit hem från stan med mamma. Vi åkte in vid tio och mötte Kerstin och Noel vid tunnelbanan sedan åte vi några stationer för att sedan sätta oss på ett ställe och äta god glass. Den var verkligen super god plus att det fanns massa att välja mellan. Sen gick vi runt i lite butiker. Jag hittade en tavelram som jag ska köpa. Orkade inte gå runt med den hela dagen så jag får åka tillbaka och köpa den. Efter det var det lunch. Sen vidare i fler butiker.
Sen bar det hemåt. Och då började det även att spö regna men som sagt det är ju bara vatten plus att regn gör en vacker har jag hört.

Synd att inte emelie är ledig då hade vi kunnat gå ut och hoppa i pölarna med våra gummistövlar.


godnatt


Godkväll. Nu har jag nyss kommit hem från Sara. Var riktigt trevligt. Lite mycket dricka kanske men annars så.
Fick skjuss hem av Micke. Snällt haha eller han hade väl inget val då jag hade hans nycklar. Men snällt iaf.
Johan var dum. Och mosade mig. Passa dig lillen!
Detta måste göras om. Ska se om kanske en viss jag kan fixa och trixa någon helg kanske. Man kan ju alltid hoppas.

nej nu måste jag sova. Ska upp och in till stan med mamma imorgon.

Godnatt


glass och jordgubbar


Vart inge gropen men lika nöjd är jag för det. Har legat ute på altanen ett tag. Ätit glass och jordgubbar. Mums.
Nu ska jag ta mig en promenad med hunden.


blå lagunen


Idag är jag ledig. Hur skönt som helst. Och vädret är ju helt perfekt. Så det blir till att åka till gropen och sola. Så jag hoppas att jag kommer hem brun. Känner mig så jävla blek just nu eftersom jag står inne hela dagarna så lite sol har jag rätt att unna mig.



Hörs senare



dröm


Jag kan verkligen inte sluta tänka på drömmen jag drömde imorses. Bara tanken på den ger mig den där klumpen i halsen. Och den där känslan kommer tillbaka.
Känslan av tomhet.



dagen


Nu har jag tryckt i min allt för mycket. Tårta och choklad beskvi med sprit i för att inte glömma pizzan som pappa fixade iordning till mig.

Jobbet gick bra. Vid ett kom Erika in. Hon var hur trevlig och skön som helst. Det visade sig till och med att vi hade gemensamma bekanta.
Gillade henne skarpt. Så henne kommer jag ringa när vi behöver personal.

Lunchade gjorde jag med Emelie. Efter en kvart då vi fortfarande inte fått vår mat gick jag ner och frågade om dom hade glömt oss och tro det eller ej men det hade dom. De blir att bojkotta dom nu. Om de går så att säga.





today


Nu är jag uppe igen. Vaknade av en hemsk hemsk mardröm. Jag hatar verklighetsbaserade drömmar. För allt som hände har hänt men med en annan person. Fan. Vaknade upp med en stor klump i halsen och började sedan gråta. Helt sjukt. Hoppas jag aldrig drömmer den drömmen igen.

Vart även väckt halv sju idag. För att gå upp och sjunga för min syster som fyller hela 17år idag. Lillplutten liksom. Bara ett år kvar nu. Sen blir det krogen. Så ett stort grattis till min syster!!!


Grattis!
(snygg bild jag fann också)


Idag blir det som alla andra dagar jobb. 10-19. IDag skulle egentligen Emma vara tillbaka och jag skulle få jobba med henne. Men igår så ringer hon och berättar att hon är fast på flygplatsen i Tenenriffa.
Så då vart panik över vem jag skulle få jobba med men som tur är så kommer det en tjej som jobbar i Skärholmen och avlöser mig så jag får lunch.


du har noll koll


Du tror du vet men du har ingen aning.


godmorgon


Godmorgon. Gick till sängs väldigt tidigt igår. Huvudvärken tog över om man säger så. Vet inte vad jag ska ta mig till om den fortsätter såhär. Varken irpen, alvedon eller glasögonen hjälper. Suck. Inte igen.

Nu ska jag iaf snart åka till jobbet. Claes var snäll och böt med mig så jag fick öppna ist. Plus att jag får sluta två. Hur skönt som helst. Tror jag ska gå upp till farfar då som har blivit flyttad till jakobsbergs sjukhus för rehab.

Ni får ha en bra dag.


Min snutt♥

jag saknar


Jag saknar ditt leende. Jag saknar ditt skratt. Jag saknar att få svara i telefonen och höra din röst. Din självsäkra röst. Jag saknar alla sms som vi skickade. Jag saknar din närhet. Jag saknar att få prata med dig. Jag saknar din doft. Jag saknar att få sjunga med dig. Att sjunga så fult och falsk. Jag saknar att få se din fula vicka på rumpan dans. Jag saknar din rastlöshet. Jag saknar att umgås med dig. Jag saknar att dricka te med dig. Jag saknar våra pratstunder. Jag saknar ditt sätt att alltid få mig att berätta allt för dig. Jag saknar att ha dig vid min sida när jag ska göra något som när du följde med mig till rektorn. Jag saknar ditt stöd som du gav. Jag saknar att behöva gå ut i kylan för att du skulle röka. Jag saknar våra galna stunder i bilen. Jag saknar den person du fick mig att vara. En person som var glad även om något hemskt hade hänt. De var sån du var. Du fick mig att le fastän de kändes som om jag skulle bryta ihop närsomhelst.
Fan jag saknar allt med dig ♥


dagen plus fundering


Kom hem från jobbet för kanske lite mer än en halvtimme sen. Har hunnit slänga i mig lite mat.
Jobbet gick bra. Massor att göra. Eller ja, mer än vanligt då Claes är en sån som hela tiden måste fixa och trixa så nu börjar det se bra ut i butiken om man inte tänker på alla ovikta kläder då.
Är helt slut i huvudet. Det värker något oändligt just nu. Och så har det värkt sedan lunch. Inte ok.

--

Jag har börjat fundera på när det är dax att växa upp? Att lägga ner allt och börja bete sig som en vuxen. Jag började tänka på det när en i 27års åldern berättade om att han och hans ex inte är tillsammans men att det är som om dom är det. Ni hajjar va?
Alltså så som vi håller på. När växer man bort från sånt?
Jag vill inte vara runt 30år och fortfarande hålla på som man gjorde när man var ung. När jag är 30år vill jag ha stadigt förhållande, lägenhet eller hus, kanske ett barn. Helt sjukt att jag skriver såhär jag som inte gillar barn och har aldrig varit den som tror sig kommer ha ett stadigt förhållande en längre tid.
Jag orkar inte längre lägga ner energi på allt smått som händer runt omkring. Alla småbråk. Jag vill lägga det bakom mig men alla påminner en hela tiden så de är svårt.
Kan det vara så att jag börjar växa upp?

don´t feel just like me



Isn´t it strange that the stars don´t shine no more
now since your gone.
Isn´t it strange that we can´t look back
and see just what went wrong.

Now it feels like I´m drowning
It feels like I´m drowning without you


jobb


Blir att åka och jobba idag med. Säg någon dag då jag egentligen inte jobbar. Aja ska försöka byta med Claes imorgon så jag får börja 10 och sluta 15 ist för att börja 15 och sluta 19. Hoppas han går med på det.
Nu måste jag klä på mig och så annars missar jag kanske bussen.


Helt sjukt att folk älskar att läsa min blogg när jag inte är på mitt bästa jag. Människor är konstiga individer.


bryr mig inte


Vet du. Just nu skiter jag verkligen i vad du tycker om mig. Jag har ingen ork att lägga energi på det. Men fortsätt snacka skit om mig för de är ju det du är bäst på. Men vill du veta sanningen så prata med mig. Men de vore ju helt fel att göra det, eller? Det är ju mycket lättare att gå runt till alla andra oh berätta vilket svin jag är.
Men som sagt jag skiter i det.

Just nu känner jag för att skita i allt. Inte bry mig om något.
Folk verkar gilla att sparka på mig när jag redan ligger. Kul för er.




stäng av alla tankar, alla känslor


De flyger runt allt för många tankar i mitt huvud just nu och jag vet inte vad jag ska göra av dom. Tänkte skriva ett brev men jag lägger nog det på hyllan. Du har de nog bättre utan det. Utan oss. Utan mig.
Det värker verkligen i kroppen när jag tänker på det. Hur kunde de gå såhär långt? Att folk jämt måste lägga sig i och göra allt värre. Säga saker som inte stämmer. Såna som tar chansen så fort dom får den. Fan för er!

Faan för allt som hänt. Jag önskar man kunde vrida tillbaka tiden. Göra allt ogjort. Men de går ju inte. Det som har hänt har hänt och det som är gjort är gjort. Inget kan ändra på det men kan någon komma på ett sätt att stänga av alla tankar, alla känslor. Jag vill inte känna något längre.


söndag


Dagen vart helt okej ändå. Var helt tomt på folk idag eller ja dom kom i klungor. Kunde gå en halvtimme innan någon kom men men så är söndagar. Som tur var kom Zeer in och pratade med mig innan han började jobba, sen kom Emelie innan hon började. Och vid fyra kommer Zeer igen tätt följt av Jossan.
När de var dax för att stänga höll jag på att stänga in en gammal tant. Såg verkligen inte att hon var i butiken.

Efter jobbet gick Emelie, Jossan och jag till hemköp för att handla mat. Tacos vart det. Åkte hem till Emelie och åt, såg på film. As mysigt. Ni flickor gör min dag!

Nu ska jag snart sova men de lär ju komma ett inlägg snart igen. Har så mycket som snurrar där uppe.. Vetefan vad som hänt med mig. Känns som om jag har blivit dyster och grå.




negativ stämning


Vaken nu och ska åka til jobbet om någon timme. Jag hatar att bussarna går så dåligt. Går det ens att lita på att det kommer komma någon buss?
Iaf så hatar jag att jobba söndagar. Visst det är bra betalt men är det värt det? Man står själv i sex timmar. Inte ok. Men men någon måste ju. Och denna helg blir det jag såsom nästan alla helger i två månader. Är nämligen bara ledig en helg på två månader. Det suger.
Nej nu ska jag sluta vara så negativ det blir bra när pengarna rullar in.

Ha det.

jag saknar dig


Så nära men ändå så lång borta



äckel humör


Dagen var väldigt skön och varm. Stekte i solen ett tag sen vart de skuggan för min del.

Nu har min familj kommit hem. Jag som trodde jag skulle bli glad för att dom kom hem men de började ställa massa frågor och fjanta sig och i vanliga fall tycker jag de är kul men idag är jag inte på humör.
Är inte på hurmör för nåt. Fan vad dåligt humör jag är på. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Är så irriterad. Och jag vet inte varför. Antar att de blir så när jag är ensam i några timmar. Man tänker för mycket..
Faaaaaan!

Nej nu ska jag se på film och sedan somna arg. Ska upp och jobba imorgon. Hppas att jag är på bättre humör då.



drömmar


Godmorgon. Nu är jag vaken igen.
Drömde helt sjuka men sköna drömmar. Ena talade vi ut. Jag berättade vad jag hört och fick en förklarning inte för att de var en bra sådan men iaf.
Andra var de massor med folk i en stuga som jag och Emelie hade hyrt. På vattnet tror jag.
Sen helt plötlist skulle jag till tandläkaren. Mamma parkerade bilen i hissen. Sjukt.

Ni kanske inte förstår men drömmar brukar bara den som drömt dom förstå.

Nej nu ska jag sätta på mig bikini. Borsta tänderna och gå ut med hunden. Familjen åkte vid sju i morse så nu är jag helt ensam.. Suck.
Men om en timme ska jag åka och hämta jossan på stationen. Sen kommer även Emelie. Mina två favoriter.

Ha det.


dagen


Vad skönt det har varit att få vara ledig. Tyvärr varade min lycka inte hela dagen.

Hämtade Jossan på stationen vid halv elva. Drog till nakenbadet men de blåste allt för mycket så vi åkte hem till mig och lade oss på verandan. Efter ett litet tag kom Emelie. Vi låg och mös i solen ett bra dag sen vart det dax för fika. Mitt i fikat ringer Claes och undrar om jag har glömt honom. Tydligen blev det ett missförstånd mellan mig och Oskar (regionschefen) igår då han trodde att jag skulle jobba men jag sa att han skulle höra av sig om han inte hittade någon. Men eftersom han inte gjorde det så hade jag ingen aning om att jag skulle in och jobba någon timme så Claes fick gå på lunch. Men de var bara att ställa upp. Kan ju berätta att jag inte var så värst glad men men. Efter jag jobbat köpte jag, Jossan och Emelie mat som vi sedan "lagade" efter vi kommit hem från en promenad från jakan.

Nu sitter jag här och är helt slut. Solen tar verkligen på krafterna. Är ledig imorgon med så de får bli en favorit i repris imorgon. Är helt ensam hemma imorgon. Mamma, pappa och bror ska till västerås och jesica är i Arvika. Inte så kul att vara ensam men som tur är kommer Emelie och Jossan hit.
Jag gillar inte att vara ensam längre.. Förut tyckte jag att de var jätte skönt men inte längre, vet inte varför.


sova


Nej. Nu ska jag lägga mig i sängen och se på 2 ½ men och försöka sova. Ska upp tidigt imorgon för att sola med Emelie och Jossan på nakenbadet.
Så ha de bra.



om och om igen


Ska jag låta detta ske igen? Eller ska jag dra mig ur snarast möjliga?
Jag vet inte vad jag vill. Jag vet däremot vad de flesta vill men de är inte så enkelt. Jag vet att de vore bäst för mig att dra mig ur. Att fortsätta som vi sagt. Men då kommer jag alltid undra vad som kunnat ske. Usch jag hatar det här och ännu mer hatar jag att du vet det. Att du kan dina knep tillbaka. Att du kan charma mig så lätt är för mig helt ofattbart.

Nej. Vi är vänner och vänner ska vi stanna som. De är nog de bästa. Eller?

Ja ni ser ju hur jag velar. Om man ändå kunde se in i framtiden så man vet om man gör rätt val. Eller om man hade någon som tog alla dessa beslut åt en.


one more try


saknaden


Dagarna går men ändå känns det som färskt. Saknaden går inte att undvika. Du är i tankarna vart man än går. I hjärtat och minnet kommer du alltid leva. Hjärnan vägrar förstå allt som hänt. De går bara inte in. Att något så hemskt kan hända en som stod en så nära. Som betydde så mycket. Som fick alla omkring sig att le. Att gråta av skratt. De är inte rättvist.



dagen


Dagen har gått väldigt bra. Vid ett kom Claes in och jobbade. Ja så heter den nya killen som ska hjälpa oss i sommar. Han är väldigt trevlig och väldigt lång. Känner mig som en pygme när jag står bredvid honom. Så nu vet jag hur Jossan känner sig. haha.
Lunchade med Kossan gjorde jag också sen var det bara att fortsätta jobba. Vid fyra kom regionschefen in och pratade lite och kollade så allt var bra och sånt. Han är så himla go.
Sen innan stängning kom Emelie och Johanna in och pratade lite. Allt skönt att få prata med folk man känner.

Imorgon blir det samma visa igen. Jobba från öppning till stängning och Claes kommer in vid ett. Lunch blir med mamma på det halv nya stället Rickos. Har hört att de ska vara bra mat där så vem vet det kanske blir ett nyss favorit ställe.



RSS 2.0