dagens låt


Först tänkte jag köra på nåt rockigt, kanske nåt från 60-70talet men de fick bli en lugn skön "one hit wonders"



fashion against adis


Nu har jag nyss gått ur duschen, smörjt in tatueringen.

De gick som vanligt bra på praktiken. Lite smått irritation som de varit tidigare i veckan och även kommer vara nästa vecka! Jag längtar sjukt mycket, kan de gå två veckor! Blääää! Som tur är är jag inte ensam att känna såhär.

Lunchade med flickorna som vanligt, sen tillbaka till praktiken. Vid fem kom Emelie in, då sprang hon och jag till H&M för att kolla på de nya tröjorna, jag fotade även tröjorna så att Emma skulle få se hur dom såg ut. Sen vart de bråttom tillbaka, Emelie var snäll och köpte en av tröjorna till mig då jag inte hade några pengar med mig de fick bli den som Akon designat!
Emelie = Världens guligaste!

När jag sedan stod och tog upp varor så märkte jag att den nya/andra praktikanten stod och pratade om mig med sina vänner. Så jag frågade vad dom ville. Om de var något eftersom dom stod och glodde på mig och viskade. Men som vanligt så var det ju inget.
Frågade sedan praktikanten vad de varför dom hade gjort så. Då berättade hon att hon hade berättat att de var en till praktikant på Carlings som var 19år! Hahah 19? :O TACK!! :D De var därför dom glodde på mig, vet inte om jag ska tro de eller inte. Men jag förklarade för henne att om hon ville snacka skit om mig skulle hon inte göra det i min närhet för då blir jag otrevlig, förklarade även för henne att jag inte är världens snällaste. Så att hon kanske tar åt sig av det och börjar sköta sig.

Imorgon kommer Linnea, så då blir det andra bullar!

Efter praktiken åkte jag och Malin hem till hennes syster och satt barnvakt åt Fanny och Stella. Det gick jätte bra. Fanny sjöng för oss och så. Och Stella var jätte lugnt och rar. Somnade direkt när vi lade henne till sängs.

Nu tänkte jag gå ner och se om jag kan stoppa i mig nåt. Som ni vet äter ju jag konstant nu för tiden. USCH!




dagens låt

Så jävla härlig röst!


glass


Usch jag har verkligen svårt för en viss person. Blir så himla irriterad. Som tur är har jag Emma, Nina och Linnea att prata ut med, dom känner som jag så de känns riktigt riktigt bra.

Dagen gick väl hyffsat fort, åt med flickorna igen. Tog en lite sväng runt i Jakan, lite sjukt är de ju att man befinner sig där varje dag men går aldrig i några butiker utan den man är i.
Idag kom det in två tjejer från min skolan, två klasser under mig. De var riktigt trevligt, stod och pratade bra länge om allt och inget. Fick höra lite skvaller av dom och skvallrade även lite själv. De är så kul med skvaller, man kanske inte alltid ska tro på allt men va fan de är roligt att höra.

Åt min efterlängtade mjukglass idag också! Den var riktigt riktigt god. MUMS

Fryser sjut mycket nu så jag ska nog ta och ställa mig i duschen. Tvätta rent tatueringen och bara njuta av värmen.



kläder


Jessica nu kommer bilderna på kläderna, jag vet att jag vart seg.



Fotograf: Malin och Jessica
Malin stod för hur poserna skulle se ut, haha

1. Kjol, Carlings. T-shirt, h&m. Skor, dinsko. Väska, Glitter
2. T-shirt, Carlings
3. Linne, Carlings
4. Linne, H&M
5. "jacka" H&M
6. Linne, Carlings. Halsband, H&M
7. Tröja, Carlings. Jeans, Carlings med högmidja. Halsband, H&M
8. Halsduk, H&M
9. Skor, DinSko

Enkelt och jävligt skönt

trevligt besök


Nu har jag sett på Gossip Girl, vet verkligen inte vad jag ska tycka om det nu heller. De var ju inte super bra men ändå inte dåligt. Får väl ta och kolla nästa vecka också för att få en bättre uppfattning.
När vi satt och såg på de så tog Nanna (min hund) upp nästa hela soffan och eftersom jag frös så jag lade min överkropp på henne och mös. Hon låg så snällt kvar och snarkade sjukt högt.
Tröck i mig massa mackor gjorde jag också. Mamma tror att jag har en sån där mask i magen som äter upp allt man äter så att man aldrig blir mätt, eftersom jag kan äta hur mycket som helst just nu och de syns inte, iaf inte än. hahaha! Stört skönt ju!

När jag sett klart på det och skulle se på Carolina Gynning så ringde Robert och Micke och berättade att dom var påväg till mig för att spana tatueringen.
Dem kom in ett tag och vi snackade lite skit tills dom kommer på att Simba faktiskt ligger i bilen. Då vart jag super glad och vi skyndade oss ut så jag fick träffa honom. Tog in han en snabbis till Malin också så hon fick hälsa. Han är så himla söt den där hunden, man vill bara kidnappa honom.

Nu har iaf dom åkt och jag ska väl borsta tänderna och smörja tatueringen för att sedan krypa ner i sängen med syster. Hon ska nämligen sova hos mig inatt då hennes rum är under renovering.

Hoppas ni alla haft en super bra dag. Godnatt!



superdupernöjd!!!!!

Glöm inte att den bara är några timmar gammal och har lite salva på sig så den ser lite vit ut eller vad man ska säga.
image515

Okej, Malin du hade rätt. Jag gjorde en tatuering!
Kan ju berätta att jag är jätte jätte nöjd. Den vart bättre än vad jag trodde!!!
LOOOOOOOOOVE IT!


nicke nyfiken


Malin ringde nyss och var hur nyfiken som helst. Sorry men du får se snart :)

tjat tjat tjat


De senaste veckorna har de varit massa tjat om den nya serien Gossip Girl. Jag vet inte rikitgt om jag kommer att fastna för den. Reklmen har iaf inte fått mig att längta så som den har med alla andra tjejer.
Men jag ska nog kolla iaf för att se om den är så bra som alla säger. Tror nog att jag har lite för höga förväntningar om serien nu eftersom alla säger att den ska vara jätte bra och pratar om den 24/7. So it better be good!

Mina skor är i vilket fall hämtade nu, ska gå runt med dom ikväll så att dom formar sig efter mina fötter.

Snart kommer sanningen..

Juste kan ju passa på hur det ligger till lite mellan mig, robert och emelie. Eftersom de är så många som frågar vilka som är tillsammans eller på g.
De är så att vi alla är tillsammans och ska gifta oss inom en månad. Så vill ni komma, så slå en pling på luren så kanske någon av oss svarar. För ni vet väl att vi bor tillsammans nu också? Sover i samma säng och allt, delad ekonomi. Ja, you name it!



dagen låt

Den är låten är ju bara för bra, och hur rolig som helst att sjunga på singstar. Men vad kan man förvänta sig de är ju kungen själv som sjunger. ELVIS

ledig ljögn dag


Idag var jag som sagt ledig. Vaknade ändå relativt tidigt, gick upp och klädde på mig. Fick skjuss till Jakan av mamma, åkte sedan till Kungsängen där Robert stod och väntade.
Sedan åkte vi till skolan för att snacka med rektorn, vilket aldrig verkar löna sig! Han fick de att låta som om allt var mitt fel, vilket de verkligen inte är. Jag tycker inte att dom ska säga en sak sen göra en annan. Dålig stil!

Men men efter ett tag åkte jag mot Jakan igen, gick in och snackade lite skit med Emma sedan gick jag till Tasty´s och köpte mig en macka och joinade Malin och Emelie som satt på övreplan och åt pannkaka.

Sen kom mamma och hämtade mig.

Idag har jag ljugit för mina vänner, eller ja jag har ljugit för dom i en vecka kanske. Känns verkligen inte bra. Jag har så svårt för att inte säga sanningen till dom och nu har jag skuldkänslor för att jag inte sagt sanningen. Men ikväll kommer den komma fram. Hoppas dom inte kommer bli arga på mig.

Nu ska jag åka till Ica med bror och hämta ut mina skor på Olles. Äntligen!


manic monday

Denna låten passade in idag, jag hade verkligen behövt en till söndag


grease 2 style


Idag var jag verkligen helt slut, var trött och seg hela dagen men det gick bra iaf.
Det började med att jag och Malin missar våran buss med kanske tio sekunder, så vi går hem till mig och jag ber våran målare här hemma att köra oss. Snäll som han var så gjorde han det. Evigt tacksam.

Sedan började ännu en dag på praktiken med ännu en praktikant, en 93:a, vet inte riktigt vad jag ska säga om henne, har väl inte så mycket att säga om henne om man säger så. Lära sig soppa golv är nåt hon måste iaf.
Efter att jag lunchat med flickorna köpte jag mig en kaffe latte (jag vet att de inte stavas så men skitsamma) för att bli lite pigg, jag som inte ens gillar kaffe men men tog en med vaniljsmak så de gick ner iaf och jag vart lite lite piggare.

Kom även fram idag att nu när Erik är på semester kommer jag få göra Linneas jobb, eftersom hon gör hans sen så kanske hon ska sluta och då vill hon att jag ska kunna ta över hennes tjänst. Så jävla snällt, med tanke på att jag verkligen vill jobba där och vara jeans ansvarig.

När jag slutade ringde pappsi och berättade att vi skulle äta middag i Jakan. Trevligt nog så följde även Malin med. Och gott var det.

När jag kommit hem kom Robert och Sebbe förbi och drack te med mig. Dom åkte nyss hem så nu ska jag väl antagligen sova eller nåt. Är ledig från praktiken men ska kanske till skolan imorn för att prata om filmen som fortfarande ligger ute på internet! Jag blir så irriterad! Tänkte ge dom tre dagar att ta bort den sen blir de anmälan på skiten.

Dagens:



Carlings rakt igenom utom halsbandet.



knas


Nu har jag nyss vaknat, mår verkligen inte bra! Har nog aldrig riktigt känt såhär, tror nog det kan vara för att jag knappt sovit nåt i helgen, jag sov kanske sju timmar sammanlagt och de är fan inte bra och verkligen inte jag men skitsamma ska ändå göra mig redo för ännu en dag på praktiken.

Idag kommer det även en till praktikant, jag undrar verkligen vad vi ska göra för de finns liksom inte mycket att göra.
Är ledig imorn, känns rätt skönt. Då ska jag ut på en del uppdrag.


massvis med bilder


Fixning hos mig:


Förkröket:


Resan:


Och senare:


Morgonen:


Jag vet att jag var fotonörd igårkväll och imorse. Men de är inte ofta det händer. Fick nåt ryck i helgen bara.


yesterday and today


Gårdagen vart så mycket mer lyckad än vad jag trodde.
Den började hemma hos mig, där jag Emelie och Malin drack lite och gjorde oss iordning. När vi var klara tog vi bussen på Jakan för att sedan ta tåget mot Bro.
På bussen stöder vi på våra gamla klasskompisar som följer med oss till förkröket i bro hos jenny. När vi kommer dit är alla på glatt humör och sjunger singstar och allt sånt. Så vi joinar.

Vi halv tolv tar vi bussen mot kungsängen till Terassen. Väl där inne möter vi massa kompisar som vi hängde mycket med i somras? Mycket kramar och pussar på kinden vart det.

Vi stannade på T till stängning då vi delade på oss. Malin och Jepser drog till Löken på efterfest. Jag, Emelie, Robert och Elias drog till Passagen? och åt lite. Där satt även bro människorna!

Vid halv fem börjar Emelie, Robert, Elias och jag att gå mot Claes för att väcka honom och se om han ville leka med oss. Han var inte så värst taggad till det men åkte med oss till Robert gjorde han. Men han åkte hem efter någon timme eller så. Då gick vi andra upp till Roberts rum och sov. Eller ja, sov och sov. Jag somnade väl vid halv nio. (av sina skäl, ni vill nog inte veta, haha)
Klockan hade vi ställt på tio eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter. Men vi låg kvar i sängen ett tag och bara mös.

Kom till jobbet vid tolv, kanske några minuter över men jag fick ju välja när jag ville komma, senast ett. De gick jätte bra och vi hade massa kunder. Linnea var jätte stolt över oss eftersom vi sålt så jävla bra.

Nu har jag väl vart hemma ett litet tag, informerat mamma och malins mamma om gårdagen och så.

oplanerat tripp till stan


Idag vaknade jag och Emelie väldigt tidigt, låg kvar i sängen och mös med snuttarna. Sen gick vi upp och åt frukost. Under tiden fick vi den smarta idén att åka in till stan. Tvingade med oss Malin gjorde vi också men hon fick skynda sig ganska mycket för att hinna. Men hann gjorde hon.

Kom hem med en hel del kläder och sånt. Lägger nog upp bilder sen, de har ju vart lite svagt på den delen på senaste tiden.

Nu ska jag test sminka Malin, vi ska göra det lite mörkare så att hon är lite mer party sminkad. Eftersom vi ska ut ikväll till Terassen. Är just nu inte så jätte taggad men det kommer!!


långt inlägg


Dagen började med en tripp till skolan, där jag hade snack med rektorn. Så nu hoppas jag att filmen försvinner.
Efter det åkte jag till praktiken och jobbade. Erik hade spytt inne på toaletten så dit in ville jag verkligen inte gå, jag är så rädd att bli smittad av sånt.

Han åkte iaf hem vid tolv. Då Linnea hade kommit. Senare kom även Nina och även massor med folk. De märktes verkligen att de var löning.
Eriksson kom in och handlade lite sen åt han även lunch med oss. Mycket trevligt.
Fick faktiskt ovanligt mycket besök, Sara, Jossan, Malin, Jossan, Robert och Mickis. De är alltid kul med folk man känner.

De kom även in två hel sköna killar. Drev och skojjade sjukt mycket med oss personal. Verkligen hur mysiga killar som helst. Den ena skulle gå på dejt med mig men jag lyckades slingra mig ur det, haha.

När jag slutade var jag kvar till stängning och shoppade. Kom hem med jeans, tröja, kjol, två linnen och en t-shirt. De kändes himla bra, nu har jag lite nya kläder.

När jag kom hem var klockan redan åtta, då åt jag och sedan gick jag över och spenderade kvällen med Malin och Jesper. Vid elva kom Emelie så då gick vi hem till mig och spelade TP med bror och Eriksson. De var första gången som jag och Emelie förlorade i TP!! Fan vad vi kände oss dåliga! haha
Efter det satt vi och snackade lite minnen och massa sånt. Bror och Eriksson var en aning fulla men men haha

Nu ska jag och Emelie krypa ner i sängen för att vila ut oss inför morgon dagen.

GODNATT!!

morgon dagens lista


Imorgon har jag verkligen mycket att stå i, eller ja kanske inte så jätte mycket men mycket för att vara mig just nu. Mina dagar ser ju nästan likadana ut nu under praktiken men inte imorn.

Imorgon måste jag:
Åka till skolan på morgonen och skälla på rektorn
Ringa och väcka Robert så han kan göra mig sällskap i skolan
Åka till Carlings och jobba
Få mamma att komma ner med mitt "lönepapper"
Jobba
Hinna till banken innan dom stänger
Bestämma med Erik och Linnea om jag ska jobba på lördag eller söndag
Jobba
Äta lunch buffé med flickorna
Jobba
Shoppa

De är väl det som jag verkligen måste göra imorgon, lär ju komma upp fler saker men för tillfället ser den ut sådär.


dagens låt


Detta måste nog vara en av tidernas bästa låtar. Jag vet att introt är långt men håll ut..


Nu är de en gammal gubbe som sjunger men tro de eller ej, det är han som gjort den här låten på 50-60talet. Ca 50år sedan och låten är fortfarnade bra och mycket populär.


ofattbart


Jag kan fortfarande inte fatta att Heath Ledger är borta från våran värld föralltid. Aldrig mer kommer man få se honom på filmduken, förutom de två filmer som kommer komma ut snart...





Nu ska jag nog tvinga syster att se Tio orsaker att hata dig och en Riddares historia med mig, tror inte de kommer bli så svårt att övertala henne.
Dricka lite te och bara sitta i timmar och titta på Heath Ledger.



hej det var igår

Försov mig imorse. Malin ringde och väckte mig fem minuter innan bussen skulle gå. Jag fattar verkligen inte hur jag kunde försova mig. Jag måste ha stängt av väckarklockan, då jag trodde de var ännu ett sms. Eftersom en viss lite tönt hade börjat smsa mig sjukt tidigt. Men jag kom iaf nästan i tid bara någon minut försent.

Men men idag har det vart helt dött på praktiken eftersom de är löning imorgon, då är de ju nästan ingen som har pengar kvar.
Åt lunch med Emelie och Malin ,de fick bli pannkaka idag igen. Det är så sjukt gott med grädde och sylt!
Jobbade första delan av dagen med Linnea, hon hade vart på arbetsinterjuv igår om en högre tjänst och då hade hon berättat för dom hon hade "möte" med att hon tyckte att jag var jätte duktig och passar verkligen in. Alltid skönt att höra

Sista delen jobbade jag med Nina. Jag har bara jobbat en dag med henne tidigare men hon är hur trevlig och go som helst.
David kom förbi och sa hej. Alltid kul med ansikten som man känner igen. Han var kvar tills jag slutade och var snäll och körde hem mig. Tusen tack.

När jag kom hem åt jag middag och sedan kom Robert förbi, så jag, han och syster drog till donken och åt glass. Mums!

Juste våran trapp har varit avstängd idag så vi har inte fått gått upp på övervåningen förns nu typ.


tänker på dig


Att ett sms kan få en på så mycket bättre humör, att man kan sitta och små le för sig själv för att det är så gulligt, att man blir lite generad och varm inombords.
Tack babe, jag behövde verkligen få höra nåt sånt just idag.

Som ni läst och säkert förstått så har min dag bara gått utför sedan jag kom hem, och tröstätit det har jag gjort. Tro mig! För mycket!

Just nu sitter jag och ser på en av mina favorit filmer Van Helsing. Jag vet inte riktigt vad de är jag gillar men den sortens film tror jag. Sen är ju skådespelarna inte fula heller..

Ska tänka ut vad jag ska klä på mig imorgon och sedan krypa ner i sängen och drömma om någon/något snyggt.

image484

måste få sitt slut..


Jag har gått och blivit sötsugen hela tiden.. Äter godias och dricker läsk hela tiden. De gör ju inte saken bättre att jag äter ute till lunch varje dag..
Det här är det värsta med praktiken man går upp så jävla mycket i vikt. Vilket jag verkligen inte vill, snarare tvärtom. Studenten börjar ju närma sig så då måste kroppen vara slank.

Hur får man slut på sitt mat beroende?

Emelie sa förut att hon funderade på det där med rökning, att man inte är sötsugen då. Men jag hatar verkligen rökare/rökning men nu börjar jag fan också fundera..
Men testar nog massa andra alternativ hellre. Måste börja träna men jag vill inte träna själv. Mamma och syster tränar ju nu men jag hinner inte hem till den tiden dom tränar så det får nog bli att jag får träna själv. Åka direkt från jobbet till gymmet. För jag måste verkligen göra nåt åt mig äckliga kropp nu!

image483



















Neeej Robert jag tänker inte börja röka...haha din önskan kommer inte slå in. haha


dagens låt

Texten har en mening..

lackar sönder snart asså!!!!!!


Nu är jag så jävla förbannat!!!!!
Robin smsade mig nyss och berättade att en video som spelades in i skolan med bla mig på är uppe på youtube!!!!! Asså jag håller på att gå i taket av ilska!
De är liksom själva skolan som lagt ut den!
Först lade dom ut den på hemsidan där jag till och med han skrivit på papper att dom inte får lägga ut bilder eller filmer på mig och ändå gör dom det?!???!!? Efter lite övertalning av Daniel så lät jag dom ha kvar den men nu jävlar när den ligger ute på youtube! Vet inte vad jag ska ta mig till! Jag har filmen, så jävla vidirg, tjock och ful var jag!!!
Enda anledningen till att jag ens var med var för att ja jag vet inte, jag hatar att vara med på film och kort men jag täntke väl vara snäll och ställa upp för skolan. Men jag gick bara med på att den skulle visas på järfälla mässan, och INGET mer. Nu ligger den ute på internet och visas på varje öppet hus!

JÄVLA DÅLIG STIL AV SKOLAN!!!!!

Jag kan fan stämma skolan för det här!!! Funderar seriöst på att göra de, men ska jag verkligen ta det så långt?


fight


Oj det vart en långt inlägg om snyggingen.. Men men

Idag har dagen gått bra, på förmiddagen hade vi inte så mycket att göra så jag och erik stod och snackade lite skit, boxades och så. Han lärde mig att slå hårdare, alltså på vilket sätt jag skulle slå för att de skulle göra mer ont. Skit bra!

Vid tre kom Emma. Hon måste nog vara min favorit. Eftersom vi har så mycket att prata om hela tiden och vi har några gemensamma kompisar så är det ju lättare att förstå och allt sånt.
Kommer tyvärr inte jobba med henne förns på måndag.. Men vi lär ju ses på lördag då det säkertligen kommer bli Terassen.

Mc dreamy


Minns ni att jag skrev igår att jag skulle ut på jakt efter en kille som var korean/chillenare?
Trodde inte ni då att jag skulle få gå och leta i år och dar?
Det trodde iaf jag men idag fick jag synd på honom! Visst han kanske inte var den blandningen jag ville ha, om jag inte har fel så tror jag att faktiskt att han kommer från brasilien. Men skitsamma snygg var han iaf. Och lång! Perfekt för mig! Har ju en tendens att alltid falla för halv korta killar som är ungefär lika långa som mig. Men de ska de bli ändring på. Tror till och med han kommer från Jakan så han lär ju synas till någon dag av alla dessa dagar jag kommer befinna mig på Carling.

Inte för att jag är på jakt efter en kille just nu eftersom jag trivs så som jag har det nu, bör nog inte gå in på detaljer med men jag skulle fan inte banga på honom!

Kommer fan bli som Linnea och spana ut genom skyltfönstret varje dag för att se om han kommer förbi igen! Hoppas.. Haha nördigt och patetiskt men skulle ni ha sett honom skulle ni förstå!

Och eftersom jag har en förmåga att få de jag vill så.. (ja ni som vet, ni vet ju, ni andra tycker säkert att jag låter sjukt självsäker och allt sånt men isf fråga så förklarar jag mer än gärna)
Hoppas ödet vill mig väg.



trevligt morgon


Godmorgon godmorgon, hör fåglar sjunga glatt godmorgon godmorgon i köööööööööööööööööööööööör!


Haha vaknade på strålande humör idag, fastän jag vart väckt mycket tidigare än vad jag skulle men men skitsamma liksom.

Faaaan jag hade totalt glömt bort att Heath Ledger hade dött :( nu vart jag lite nerstämd igen... Hur fan kan han vara död?!?! USCH!

Nej, de ska då inte få mig att vara på sämre humör idag. Känns som om att det kommer bli en toppen dag idag trots allt.



de kan inte vara sant!!!


image482

Fick nyss höra av Emelie att Heath Ledger har dött i en överdos!!! En av mina favorit skådespelare! Har haft en förälskelse i honom sedan jag vet inte hur länge , jag kunde inte ens de Brokeback moutian? Eftersom han spelade homosexuell och de skulle förstöra min syn av honom och nu kommer jag aldrig mer få se honom i någon mer film?

Jag trodde verkligen aldrig att något sånt skulle hända honom, han verkade ju ändå ha de bra. Gift med en riktigt söt tjej plus att han hade en dotter. Helt sjukt. Kommer nog ta tid att förstå att han är borta!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!

image481

dagens låt

Vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Den är helt enkelt bra!

glömsk?


När jag stod i duschen kom jag på lite jag glömde att berätta, inte så intresanta saker men skitsamma.

  • Ni som läser min blogg och ni som känner mig vet ju att jag inte är så förtjust i småbarn eller barn överhuvudtaget, men idag blev jag helt kär i en liten bebis, nyfödd tror jag den var. Hon var en blandning av en korean och chillenare! Så himla söt! Så nu ska jag ut och leta efter en sån blanding och skaffa barn med honom. Lycka till liksom!

  • Min favorit/stam kund kom även in idag. Han är så otroligt söt. Han är inne ungefär varje dag och handlar nåt. Men iaf jag ska komma till sak.
    Han går nämligen en frisörutbildning så jag frågade honom vad han skulle göra med mitt hår om han fick fria händer. Då sa han att han skulle vilja klippa av mitt hår ganska så kort, till axlarna om inte lite kortare och sedan även ta fram min lugg.
    Jag skulle vilja testa det men jag vet inte om jag vågar. Ska jag våga?

ännu en dag på praktiken


Idag var det verkligen dött på praktiken. Men tro det eller ej, jag trivdes ändå! Jobbade med Erik och Linnea idag. De är alltid lika kul. Erik går runt och sjunger hela tiden även om han inte kan låten.
Hör och häpna, han fick sång lektioner i julklapp!! Fatta hur mycket han kommer sjunga för oss sen.
På måndag åker han utomlands i FYRA veckor! Kommer kännas skumt, då han ändå är butikschef.
Men men får jobba ännu mer med Linnea och Emma då!
Idag åt jag super goda pannkakor till lunch, lunchade gjorde jag som vanligt med Malin och Emelie även Jesper kom åt med oss. Sen följde han med mig till Carlings och köpte lite kläder.

Efter praktiken så åkte jag och mamma på uppdrag så nu är det kirrat. Svängde även in på CityGross? Jag hade aldrig varit där förut så jag tyckte det var jätte stort. Snyggt var det också inte som alla andra stora ställen. Har bestämt att jag ska åka dit och handla godis någon dag, då de hade massor av godis som jag gillar.

När vi kommit hem kom Robert förbi och drack te med mig. Snackade en massa skit gjorde vi också. Alltid lika trevligt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan mysa med pluttan, tänkte även att vi skulle försöka sova tillsammans inatt, då det inte gick så jätte bra igår.

Juste höll på att glömma! Det var ju snö när jag vaknade imorses! Blev riktigt glad av att se det men nu verkar det vara påväg bort igen! Låt snön stanna iaf en vecka?




inte långt tid kvar nu


Fan vad jag längtar tills imorn!!! Är äntligen dax att beställa tid. Så som jag längtat. Hoppas jag inte behöver vänta länge för en tid.

Måste även beställa tid för min lilla tå. Har hört av Emma att hennes syster fick opererara sin tå sen hade hennes kompis fått operera bort halva tån?!?!!?!. Och de tänker jag då inte göra.
Jaja skitsamma, den dagen den sorgen.

Detta skulle inte vara ett inlägg av hemska saker utan bra saker som gör mig jätte jätte glad. Blir glad bara jag tänker på det.


dagens låt?


Jag satt nyss och letade efter dagens låt men jag hittar verkligen inte den jag letar efter. Jag vet liksom inte vad den heter så.. Iaf så tyckte Robert att jag skulle ha den här låten som dagens låt:


tjennnnna snygging


Hur har dagen varit?
Jo tack, den har varit väldigt bra. Har fått gjort lite nya saker som jag inte gjort förut och sedan det vanliga. Jag trivs hur bra som helst fortfarande. Hade ett litet snack med Erik när vi gick igenom praktikpärmen och han berättade att han var jätte nöjd med mig och vill gärna ha mig som exrta jobbare där om de behövs. Man blir verkligen glad av att höra nåt sånt.
Köpte en skinnjacka i dag också. Sen har jag bestämt att inte köpa jeansen eftersom de är så många som köpt dom och jag är inte så förtjust att ha likadana kläder som alla andra. Iaf inte när de kommer till jeans.

Vad har du gjort sen dess då?
Nja inte så mycket, jag har ätit middag. Helt själv eftersom alla i min familj redan ätit när jag kom hem men mamma satt vi bordet och höll mig sällskap. Sedan tog vi en promenad till Emelie.

Vad gör du nu?
Jag sitter i fotöljen och ser på 2½ män. De är så himla kul.  Skrattar hela tiden, och de är inte lågt kan jag ju säga.

Vad ska du göra sen då?
Mysa med plutten och sedan sova tror jag.

(detta vart ett annorlunda inlägg men jag vill göra nåt nytt. Så tråkigt att alltid bara göra samma hela tiden.)


helt rubbat!


Något som jag har gått och grubblat på nu väldigt länge är det där med tex blöj-reklam. Hur kan man visa reklam med nakna baby rumpor? Tänker dom inte på alla pedofiler som sitter framför tv:n och dreglar varje gång en blöj-reklam kommer?
Visst alla andra tycker väl det är gulligt, när det egentligen bara är äckligt? Jag vill iaf inte se massa nakna bebisar på tv:n. Vill ni?
Förr kanske ingen ens tänkte tanken på det där med pedofiler, men världens ändras och fler äcklen födds, kanske just pga av dessa reklamer?

Jag är inte ett stort fan av bäbisar kanske just därför jag stör mig på reklamerna, kanske inte. Tycker faktiskt ganska så synd om bäbisarna som måste visa upp sig nakna inför hela Sverige och stora delar av världen. Hur kan man som föräldrar göra så mot sitt barn?
Jag tror det är pengarna som lockar, men när fan vart pengar så jävla viktigt att man visar upp sitt barn naken i tv? Jag tycker att föräldrarna borde ställa sig frågan: "Skulle jag vilja visa mig naken för miljontals personer?"
Förmodligen skulle svaret bli nej! Så varför utsätta sina barn för det?

Usch jag blir så irriterad! Måste nog ta och lugna ner mig lite nu.

Men jag förstår inte hur man kan förbjuda alkohol reklam och inte naken bäbis reklam.
Jag undrar verkligen hur det kommer se ut runt om i världen om hundra år. För hur mycket har inte ändrats om man tittat tillbaka hundra år?


dagens låt

Allt jag har att säga är:
DEN ÄR GRYMT BRA!

sjärntecknet



VÅGENimage480

Livet är en balansakt för Vågen, och även om andra kanske använder sig av intuition eller känslor för att väga de många aspekterna och delarna i livets pussel, använder Vågarna sitt intellekt.
Vissa säger att Vågar är obeslutsamma. Men de som är födda i detta tecknet skulle protestera och säga att de bara är försiktiga,logiska och förnuftiga i sitt resonemang.
De är anglägna om att balansera två sidor, och det är därfor inte förvånande att deras syn på ett förhållande går i jämviktens tecken. Många Vågar är vackra, och alla har med största säkerhet sett till att de har en behaglig omgivning, ett tilltalande hem. Kärleken är viktig för Vågarna, hur intellektuella de än är, och de är mycket sofistikerade älskare.
En viss ombytlighet går som en röd tråd genom detta luftecken, och den gör Vågarna lika sårbara som deras partners. Vågskålarna står sällan stilla, även om det är vad personer födda i Vågens tecken ständigt strävar efter.
Vågar är snälla och ärliga människor som är kärlerfulla och lätta att älska. Vågar har några av de mest åtråvärda egenskaperna en älskare kan ha. De är vakna, tillgivna och förstående. När vågskålarna är i jämvikt ska du vara glad om du är en Våg eller älskaren Våg...


brist på listor

Vilka är ditt favoritpar skor? Just nu vet jag inte, men stövlar och sneakers är alltid snyggt
Vad gör du? Sitter och lyssnar på musik och fyller i den här listan
Fest eller slacking? Båda, men jag tror jag mest är en chill flicka
Är du stolt över ditt liv? Stolt och stolt fråga igen om 20 år
Vilken låt lyssnade du på senast? Classics IV - Spooky
Vilken stad vill du åka till i skrivande stund? Till någon skidrort tror jag
Tittar du mycket på tv? nja tittade betydligt mer på tv förut
Har du varit med i lokaltidningen? ja de tror jag nog
Vad kostar det du har på dig? hmm.. ingen aning har på mig Cheap Monday, ett vitt linne och en lång tjocktröja från Carlings.
Vad gör du när du inte kan sova? Vrider och vänder på mig, ser på tv
Vad gör du om ett år? jobbar, tror jag faktiskt
Brukar du läsa horoskop? Brukar de stämma? Ja det brukar jag och ibland stämmer det faktiskt
Bästa fikat? Cola light och nån fet bakelse
Det dyraste du äger? jag har faktiskt ingen aning, min kamera kanske
Favoritmånad? juli, oktober och december
Favoritdag? Lördag tror jag men fredagen är också bra
Choklad eller vanilj? Choklad


fly away


Tänk inte ens tanken babe, jag är inte den som stannar.



flower power


Nu har jag nyss kommit hem.
Vid kvart över elva åkte jag med flickorna till Jakan och fikade, jag åt min första semla. Sen började Emelie jobba, då gick vi andra runt och prövade kläder och sånt.
Vi hamnade självklart på Carlings, stod och pratade lite med Linnea och prövade lite kläder.
Linnea hade även kommit på den smarta idén om att vi ska ha tema dagar, typ ena dagen är vi cowboys andra kanske emos, haha. Men så kanske de bara ska vara på helgerna och då är ju inte jag där, eller jag är oftast där men jag jobbar inte.

Sen så åkte vi till Kista med Robert och Classe. Classe skulle nämligen köpa skor så vi hakade på. Vi gick in en snabbis på Carlings i Kista också så att jag kunde pröva jeansen jag vill ha i en mindre storlek eftersom 25 kommer bli alldeless förstora. 24orna satt skit bra. Så imorn ska jag kolla om dom inte kan skicka över dom från Kista till Jakan. Hoppas hoppas.

Just nu sittet jag och lyssnar på en Flower Power skiva, riktigt bra faktiskt. Tror nog att jag ska ta med mig den till praktiken imorn.

image478

nickelback - rockstar


Hur många kända personer hittar ni i denna musikvideo?


godermorgon


Nu har jag nyss vaknat till liv, drömde nåt helt sjukt precis när jag vaknade. Jag hatar verkligen att vakna mitt i en dröm, man vill ju veta hur den slutar liksom.

Jag ska snart börja klä på mig för att sedan åka med flickorna och ta en fika. Tror nog att jag dissar fikabröd eftersom jag åt så jävla mycket skit igår, så jag är fortfarande mätt.

Hittade ingen bra bild på fika eller när vi fikar så de fick bli denna bilden när Malin nyss har tagit en shot på hennes födelsedag. Är hon inte riktigt söt?
image477

natten är ung


Nu har grabbsen nyss åkt hem.
Dom kom väl vid halv nio, då åkte vi och köpte lite svull eftersom vi skulle se på film. Filmen fick bli Hannibal, den var inte ett dugg läskig, vilket jag hade fått för mig att den skulle vara. (Tror nog alla trodde det)
Efter filmen gick vi ner och spelade Wii. Classe och Johan tyckte då inte om att förlora mot mig i boxning, vilket dom gjorde! Yeeees.
Jag råkade ge Robert en smäll rakt i ögat. De var verkligen inte menigen. Förlåt

Nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen. Stannade hemma i natt också, jag känner mig inte fit for fight att träffa han just nu tror jag.
Vilket jag antar att mina vänner blir glada för. Haha

00:53

"Bad Boys, bad boys what you gonna do, what you gonna do when they come for you......."

bruuuur


Nu har min bror kommit hem! Efter en veckas semester i Idre. Han verkar ha haft jätte kul, massa åkning och massa brudar och sprit, var väl de som sammanfattade deras resa!
Jag är faktiskt glad att han har kommit hem nu, kändes lite konstigt att bara sitta fyra st vid matbordet, att inte ha någon bror att störa.
Men har ju haft syster att störa! Så glad att jag inte är ensamt barn!

Syskon♥


Nu ska jag hoppa in i duschen så jag är klar tills Robert ringer.
Ikväll ska jag nämligen se på film med han och några av hans kompisar. Kanske Emelie och Johanna också om dom inte ville vara för sig själva utan grabbs.

home alone


Just nu är jag helt ensam hemma. Så himla skönt kan gå runt naken om jag skulle vilja det. De händer verkligen inte ofta att man är helt ensam hemma i det här huset.

Ska nog fan ta och göra det bara för att..



jobbat och slitit


Nu kanske ni är är lite nyfikna på hur jag gjorde igår? Men bara kanske, säger inte att ni måste vara de. Haha!

Men iaf så bestämde jag mig för att stanna hemma. Hade först tänk att åka, hade till och med fixat mig lite men sen ångrade jag mig, för jag orkade verkligen inte åka dit. Blev att jävla tjat som jag var duktig att stå emot.

Nu idag vart jag väckt av att mamma stod i rummet och letade efter en telefon sen ville hon ha hjälp att åka och slänga massa skit på tippen. Snäll som jag är ställde jag upp. Fick riktigt träning i armarna.

Sen åkte vi till farmor och farfar, där jag åt frukost sen fikade vi också.

Nu som ni säkert förstår är jag hemma igen, vet inte riktigt vad jag ska göra. Ska kanske åka till B-hus och kolla på lampor och sånt. Jag skulle vilja hyra någon bra film men jag vet inte, ska höra lite med mamsen. ♥

Kan ju även tala om att jag saknar praktiken, jag vill att helgen ska ta slut så jag får jobba lite. Jag trivs verkligen, vet inte hur många gånger ni kommer att få höra det men antagligen miljontals.


dagens låt

Jag älskar verkligen Nirvana. Har gjort det sen jag var liten. Kurt Cubain var min stora idol.

chill fredag


Idag har jag haft det mycket trevligt på praktiken. Fick massa beröm, vilket jag iofs får varje dag men idag nämnde till och med Linnea att hon tycker att hon berömmer mig väldigt mycket men att hon inte kan låta bli. Sånt gör en verkligen glad.
Var riktigt kreativ idag och klädde om två skyltdockor, jag fixade till och med håret på dom. Jag älskar verkligen att klä skyltdockorna.

hmm.. vem kom in idag då?
Jo min halv systers halv bror Christer men sina två vänner Helena? och David. Jag fick iaf henne att köpa två par jeans. Vilket man aldrig kan få nog av. Ska även se till så att Christer kommer in sen när han får lön så jag kan fixa lite snygga kläder till han, kanske även till David om han nu hänger med.

Ikväll har jag myst med Malin, vi har sett på Let´s Dance. De var faktiskt oväntat bra. Har inte sett det förut men kommer kanske se de nästa fredag också om inget kommer före. Sen gluttade vi även på början av Bad Boys II. Den är verkligen för skön, speciellt när dom sjunger i början och han den ena inte kan texten. Haha.

Nu ska jag bara ta det lugnt, eller kanske åka iväg men jag vet inte om jag orkar åka hela vägen till Kungsängen, själv dessutom.
Fick nyss ett litet smått gulligt sms av den som vill att jag ska komma.
Han:"Nej, snälla jag vet att jag inte varit så snäll förut men kom ikväll?"
Jag:"Vart kom det där ifrån?"
Han:"Hjärtat"

Värsta charmigt ju. Inte för att jag riktigt förstår när han var dum men men vi får se hur jag gör, ni lär ju märka imorn.


dagens låt

Dagens låt har jag hört kanske fem gånger idag, då vi har lyssnar på Sean Kingston halva dagen i butiken. Han har fan jävligt sköna låtar att lyssna på när man jobbar, nästan så att man vill dansa lite, haha!


ödet

Okej nu kommer det bli ett sånt där personligt inlägg som jag egentligen borde hålla för mig själv men ehh skitsamma, kan bjuda lite på mig själv och låta er få en liten gnutta inblick i mitt känsliga jag.

Idag pratade jag och Linnea om ödet. Eftersom jag tror starkt på ödet. Jag tror vekrligen att man mår bättre när man tror på ödet. Det var liksom meningen.

Bästa exemplet som vi stod och pratade om var nog, om någon gör slut. I vanliga fall blir ju folk ledsna och allt sånt men tror du då på ödet så är det nog lättare att ta. De var helt enkelt inte meningen att de skulle vara just ni. Och om de är det så hittar ni varandra igen. Annars så lämna det bakom dig och gå vidare.

Jag började nog tror på ödet efter en just sån sak. Jag var verkligen helt såld på en kille, min första kärlek kan man säga sen när det tog slut mådde jag piss och åt knappt nåt alls. Hade jag bara trott på ödet så hade jag nog mått mycket bättre.
Fast efter det där förållandet har jag blivit en sån som inte låter mig bli kär, aldrig släpper in någon så nära igen. Och visst kan de vara jävligt skönt men egentligen undra hur mycket man kan gå miste om.

Visst de kanske är ödet att jag inte släpper in någon, kanske är de bara bra. Man vet aldrig, men jag tror verkligen att man mår bättre av att tro på ödet. Så gör det ni också där ute som inte redan gör det.

inte en vanlig dag på praktiken


Idag har det hänt väldigt mycket på praktiken eller kanske inte väldigt mycket, som i väldigt mycket att göra men en massa drama! Har fått höra saker som jag aldrig trodde m.m, kan tyvärr inte gå in på detaljer.

Idag kom mamma och lunchade med oss, de var trevligt. Sen senare kom lille David förbi och prövade lite kläder som jag tyckte han skulle kunna ha. Han hittade ett par grymt snygga jeans men tyvärr inga av hans storleker kvar.
Vi bestämde iaf att vi skulle äta middag tillsammans, eftersom jag skulle få spagetti och köttfärsås hemma (inte min favorit) och han skulle ändå pilla lite på någon bil hos Bengt så det blev prima ballerina.

(Jag tycker verkligen att de är kul när de kommer in folk som jag känner, alltid lika trevligt.)

Vid fem kom Malin in och stod och pratade med mig och Emma tills sex då jag slutade och då kom även malins pappa som var snäll och körde hem oss.
Hann bara in och byta kläder sen stod David utanför, så vi drog till donken och svullade.

När jag kom hem stod Malin och skrek på mig i sin dörr men jag hörde inte ett smack av de hon sa så jag gick över och snackade skit med henne ett tag, sen kom även Jesper över. Vi fick oss en del goda skratt över Malin smaaaarta kommentarer.

Nu har jag nyss duschat och ska väl sova, kanske inte riktigt än. Tänkte se om det var nåt bra på tv först.

(Eftersom min blogg är så jävla tråkig så tänkte jag att jag kunde bjuda på en jätte gammal bild på Jesper, Malin och mig. Vad kan den vara? Snart två år?)
image472

de är så det ska vara

"My name is Bond, Homer Bond!"
image471



dagens låt

Okej, vad finns det att säga om dagens låt? Jo ganska så mycket faktist. Eller inte mycket men lite iaf.
  • Denna låten kan jag verkligen helt utan till, hela texten.
  • Den påminner mig om sommaren 05? 06? då vi var i göteborg och bodde i min tvilling sysslling Johans lilla rum. Han satt och lyssnade på Kevin Lyttle 24/7.
  • Lyssna på låten, kolla inte filmen haha.


Nu kanske ni undrar vad jag menar med tvilling syssling?
Det är nämligen så att han och jag är väldigt lika. Eller egentligen är jag lik hans mor vilket han också är så ni ser ju vart det leder. (Jag vet inte riktigt om han och jag är så lika idag men då var vi iaf det. haha)



vad finns det att säga?


Hej, och nej jag vill inte tillbaka till skolan!
Visst saknar jag somliga personer, men jag trivs så hemskt bra på min praktik att jag glömmer bort tiden och stannar gärna längre än vad jag ska, helt sjukt för att vara mig.

Idag har vi väl inte haft så mycket att göra, vi klädde om skyltdockorna bara för att. Sen kom det in en tröja som varken jag eller Emma kunde bestämma oss för om den var snygg, fjortis, ful eller allmänt ball.
Den tog iaf slut på kanske en timme. Eller de finns tre kvar i storlekarna L och M.
Jag kan kassan himla bra nu också, har inte lärt mig retur än men det kommer nog ska ni se.
Hur går det för er andra? Roy, t.ex?

Det är så skönt att du tror att du vet vart du har mig
men du har egentligen ingen aning.
Jag älskar det.



sista inlägget för idag plus dagens låt


Nu har jag nyss duschat och ska krypa ner i sängen där det ligger en ganska så stor frestelse. Myyys

Jag hatar att vara utan pengar, jag vill också gå ut imorgon som alla andra och ha as kul. Bara glömma allt annat och skaka rumpan som aldrig förr, haha! Nej men seriöst! Jag vill ut! Men jag får hålla mig ett tag till.

Tänkte även passa på att berätta att min blogg kommer vara tråkigare än vanligt i åtta veckor framöver, eftersom jag är på praktik så de händer mest samma saker hela tiden. Men men om ni står ut att läsa om det, så är ni super gulliga.

Godnatt♥

(dagens låt vart en väldigt gullig och lugn låt som passar nu såhär på kvällen.)



gooooooooooooodeftermiddag!


Har haft hur chill som helst idag. Från tio till tre jobbade jag med Nina, riktigt snäll tjej. Sen efter tre kom Emma och jobbade med mig. Vi stod och pratade skit i flera timmar, eftersom vi har rätt många gemensamma kompisar så fanns det en del att prata om. Hon hade bla hört nåt som jag aldrig trodde skulle komma ut iaf inte så långt eller långt och långt, jag trodde de bara var vi som var där som skulle veta men men fel hae jag men skitsamma.

Chriztian och Alex kom förbi en sväng också, riktigt trevligt. Tråkigt att dom inte köpte nåt bara. Jag tycker verkligen att de är kul när någon/några jag känner kommer in, så de är bara att komma in och shoppa loss.

Har som sagt haft en toppen dag idag igen. Jag älskar verkligen att praktisera på Carlings, kanske lite lite att göra men de gör inget, finns så mycket att prata om då.

tisdag morgon


Sov jätte skönt i natt fram tills tidigt imorse då alla började röra på sig, skulle gå upp och allt sånt. Efter att jag lyckats somna om så började målarna slipa utanför mitt rum. Kuuuul
Men men nu är jag uppe och ska börja klä på mig vilken sekund som helst.

Hoppas ni andra får en toppen dag.



läsa mellan raderna


Nu blir det sängen för min del. Tidigt kanske ni tänker men jag har mina skäl. Haha

godnatt och sovgott, själv kommer jag sova som i en dröm. ♥

måndagens låt


första dagen


Då var första dagen på praktiken avklarad. Kan då säga att den gick väldigt fort. Jag hade grymt kul. Jag fick till och med stå i kassan, vilket man inte brukar få göra första dagen.
Jag tror nog att dom har åtta veckorna kommer gå super fort och jag kommer ha jätte kul. Jag jobbar varje dag från 10-18. Låter ganska så hemskt när man tänker på att jag är van att jobba kanske fyra eller fem timmar men de känns verkligen inte som åtta timmar.

Robert tittade förbi en snabbis också och även Jasmine, alltid kul med bekanta ansikten.

Fick väldigt mycket beröm när jag skulle gå hem. Jag längtar faktiskt redan tills imorn.



Gammal goding




Godnatt och drömsött för det ska jag göra!


hungrig


Nu är jag så hungrig att magen kurrar. Har fortfarande inte ätit men de känns lite onödigt att gå ner och äta nu.
Ehh skitsamma, jag måste nog äta nåt. Ska ner och kolla vad som bjuds.


update:

Nej, det gick då inte! Hann inte längre än till trappen förns jag började må illa. Men jag gick ändå ner och tog fram en macka men slängde den. De gick bara inte! Vad fan är det här?
Aja hoppas jag kan äta imorn då, lär ju vakna upp och vara jätte hungrig. Eller kan ju iaf hoppas. Är aldrig hungrig på morgonen men jag får väl trycka i mig nåt om inte annat.
För äta måste man!

Nu ska jag se klart Rocky (fem tror jag) sedan blir det duschen och sen sängen.

pigg

 
Ojojoj, de förra inlägget vart kanske lite väl privat men jag satt och tänkte på gamla minnen, minnen som gör en glad. De gör väl alla ibland och idag gjorde jag det. Förlåt, ska inte upprepas.

Det känns som klockan är betydligt mindre, tror nog inte jag kommer kunna somna i tid idag. Vilket jag verkligen skulle behöva så att jag är pigg och utvilad till den första dagen på praktiken. Hmm.. undra vad jag ska ha på mig. Äsch det där löser sig, är ju inte direkt så svårt för mig att ha på mig något från Calings då nästan alla mina kläder kommer därifrån.

Jag har en kosntig känsla i kroppen idag, jag är hungrig men ändå mätt. Och ändå har jag nästan inte ätit något idag. Middagen såg verkligen inte god ut och när jag väl var där nere och skulle äta nåt så mådde jag jätte illa så jag hoppade över den.
Men jag måste äta, vet bara inte vad. En toast skulle iofs inte sitta så fel. Och kanske lite jordgubbs eller vanilj te.
Nej nu vart jag sjukt sugen, ska ner och göra mig lite svull i reklamen.


minnen



"Nu sitter jag här och ska försöka förklara för dig hur sjukt underbar du är och hur sjukt mycket jag tycker

om dig. Det är inte så lätt för mig att varken beskriva mina känslor eller att öppna mig för någon så som jag gör för dig, jag har aldrig någonsin känt så här eller sagt till en tjej förut att jag älskar henne.

Du är den första flicka någonsin som jag oavbrutet känner åtrå efter, jag vill alltid vara med dig, alltid kyssas med dig, alltid mysa med dig eller att bara alltid höra på dig babbla dina söta onödiga historier, att bara vara i samma rum som dig får mig att känna en sådan enorm lycka att de inte går att beskriva.

Att bara få se dig le eller skratta är för mig lika värdefullt som att se Sverige göra mål, haha.


Att ligga och mysa med dig är bland det bästa som finns, att bara ligga och pussas och smeka varandra i timtal utan några ord är sååå sjukt sagolikt. När du smeker min rygg eller mage med dina händer, eller när du bara håller om mig, hur du än berör mig så njuter jag av det.

Dina läppar behöver inte ens någon beskrivning, du vet själv hur perfekta och mysiga våra kyssar är!!!"

 

Jag vet att jag kanske inte borde publicera det där såhär öppet men något inom mig ville det. Fråga mig inte varför. Kanske ville jag att alla andra skulle få veta vad som snurrar runt i min skalle just idag. Men tro mig jag vill inte att de där ska snurra i min skalle, inte idag av alla dagar.
Fast tro nu inte att jag har såna tankar, när jag läser det där blir jag bara glad. De där är en del av mitt liv som var en mycket lycklig del. Men det kommer komma igen. Bara jag låter det, vilket jag inte gör just nu. För jag vill inte ha det där igen än på ett tag


 

image470
Du finns fortfarande i mitt hjärta. Vilket du alltid kommer göra.

dagens låt


15:27


Nu har vi nyss vaknat till liv här hemma hos mig.

Mamma har räknat rösterna (för er som förstår). Så nu vet vi vilken vi ska välja.

Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, ska nog krypa ner i sängen och mysa ett tag till, ser rätt lockande ut. Kanske slår på tv:n så det inte blir till att man somnar.


ingen röst kvar


Nu blir det snart till att krypa ner i sängen. Emelie, Robert och Sebastian åkte nyss. Malin Jepser och Johanna drog väl vid ett.
Vi har spelat Jepordy (eller hur det svavas, ni fattar iaf), TP och SingStar. Jag och Emelie vann självklart i TP. Weeeey
Jepser visade sig vara en jävel på att sjunga. Vilket ingen av oss visste.
Kom även lite oväntat besök. Micke och några kompisar tittade förbi för att visa upp någon bil och lämnade två st frusna krabater på gatan, snäll som jag är så släpper jag in dom och låter dom sjunga med oss men dom hann väl inte vara inne mer än fem minuter om ens det. Men det är tanken som räknas.

Vid ett åkte vi och hämtade mina föräldrar sedan har jag och Robert stått i vardagsrummet och sjungt för fulla toner. Och det lät ju inte så värst bra om jag säger så. Varken jag eller Robert var riktigt friska så vi var hesa redan när vi började sjunga men sen mot slutet kom det knappt fram någon röst alls.
Min syster och hennes vänner kom ner och skrattade åt oss, haha tycker lite synd om mina föräldrar som försökte och tydligen lyckades somna till våra stämmer.
Jag undrar hur jag kommer låta imorgon. Troligtvis inge bra, lär ju inte kunna prata.

Så vill ni mig nåt imorgon så föreslår jag nog inte att ni ringer, haha!

Goodnight Sleeptight ! ♥

fattiglapp


Det är helt sjukt. Jag mår skit men ändå är jag super duper fest sugen! Tror det beror på att jag sitter just nu och lyssnar på musik som alltid spelas när man är ute. Har världens lust att dra ut på krogen ikväll och bara leva livet! Vore grymt kul. Tyvärr säger min plånok annat, haha men då gör man det bästa av det och samlar ihop dom man tycker som bäst om och har en riktig tv-spel kväll, bra lösning va?
Jag får vänta med krogen tills Sanna fyller år.

Nu ska jag sminka mig och klä på mig, vänta på att syster är klar i badrummet så jag kan gå in och föna mitt blöta hår.
Om ca 45 minuter kommer Sebastian. Hmm.. undra om jag ska gå ut med Nanna innan eller om jag ska vänta på honom så jag får sällskap. Tror nog att jag väntar.

image469


Jag längtar tills ikväll, det suger däremot att jag är sjuk. Bläääää! Jag hoppas verkligen att jag är frisk tills på måndag då det är praktik som gäller. Jag har längtat som en galning på att få praktisera, fast nu börjar jag bli lite nervös men det går nog över. Det kommer bli grymt att praktisera där!

dagens låt


lördag morgon


Kvällen igår vart riktigt trevligt.
Det började med att Robert och Johan kom förbi för att säga hej och bara snacka lite skit sen när dom åkte kom Emelie och efter kanske en halvtimme kom Daniel, Sebastian och Hugo.
Vi snackade en massa skit och spelade sedan TP, jag och Emelie VANN! Vi var så jävla bra.
Efter alla gått hem hade jag lite svårt att sova. De var många sms som kom, vilket inte gjorde så mycket. De var underbart folk som skickade och klart ställer jag upp för dom.
Johanna ringde även och berättade att hon var på "fest" någonstans i viksjö med bara killar! Haha ovanligt!
Hon ville att vi skulle komma dit, haha men jag minns ju hur det vart förra gången, hahaha

Nu har jag nyss vaknat och ska väl hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Sebastian skulle dyka upp vid ett-två sa han. Så vi kan åka och handla lite mat tills ikväll och sedan köra mina föräldrar till fest.
Sen ska vi även hämta upp Robert i Kungsängen för att sedan åka hem till mig och ha tv-spels kväll med en massa roligt folk.

Hoppas ni alla får en trevligt lördag. Det ska iaf jag ha.


bright eyes



"I want a lover I don´t have to love"


vet inte vad


Nu har jag vart på Elgiganten men tydligen gäller inte försäkringen, men mamma ska ringa och kolla om hemförsäkringen gäller, hoppas det!

Nu sitter jag och ser på det som är kvar av Honey, hel bra film ju! Jessica Alba är ju inte direkt ful, tror nästan ingen tycker det. Hon har även grymt snygg kropp.

Ikväll ska jag leka med Emelie sedan kommer även Sebastian, Daniel och Hugo över. Ska bli riktigt kul att träffa Daniel igen. Var ett bra tag sen sist. Me miss him!

Mina babes!
image468

tidsfördrivning


Vet inte riktigt varför jag åkte till skolan idag. Vi gjorde absolut inget, eller vi gjorde i ordning pärmen till praktiken de var det enda.
Efter skolan tog vi en snabb tripp i jakan så alla kunde prata med sina buktiker och så, så jag gick in på Carlings bara för att fördriva tiden. Och tror ni inte att jag hittar ett par jeans som jag bara måste ha! Nyinkomna och allt!

Nu vill jag att mamma ska komma hem så att vi kan åka till Elgiganten och kolla upp det där med försäkrningen, om jag får en ny mobil eller inte. Håller tummarna på det iaf. Men tror inte det kommer bli så.

Aja hoppas kan man ju göra, nu ska jag ner och stoppa i mig en massa. Har inte ätit något på hela dagen eller jo lite godis.




äntligen fredag


Jag tycker så synd om min lilla Peggy.

Igår kväll låg vi bara och mös framför tv:n hela kvällen, riktigt skönt. Jag mådde piss, hade ont i huvudet, halsen och näsan ska vi inte tala om.

Nu har jag vart uppe sen halv tio, har ringt till junkjard och pratad med dom så nu ska jag skicka tillbaka skorna och få ett par nya.

Mamma tvingade mig till att ta febern idag också, men som jag trodde så var jag feber fri. Jämt när jag mår som sämst så hag jag ingen feber utan jag har feber några dagar innan men då mår jag helt okej. Inte helt bra men fortfarande inte som jag mår nu.
Ska gå till skolan iaf, inte för att jag vet varför men dit ska jag och planera med företaget så att vi itne halkar efter nu när praktiken börjar.

Fick nyss ett sms av min kära lilla Josefina. Hon ska möta mig på Jakobsbergs station så jag slipper åka själv, så skönt! Och hon slipper sitta på kunsängens station själv.
Malin och Emelie är redan i skolan.

Nej nu måste jag börja fixa mig, ska åka om en haltimme och jag sitter fortfarande i mjukisar och ruffsigt hår.

Have a nice day suckers! :D



cotton eye joe

Jag minns nä jag var liten och tyckte den här låten var grymt rolig, tror till och med att jag dansade till den. För er som inte kommer ihåg så var det just den här låten som spelades på alla discon!
Den är fan fortfarande rolig.

gräddfil?


Ibland har man så givande msn konversationer med folk. 

Davve'           säger:
babe 
- tuttan - säger:
plutt 
Davve'           säger:
snutt 
- tuttan - säger:
hun 
Davve'           säger:
gräddfil 
- tuttan - säger:
hahah du förlora 
Davve'           säger:
haha(a) 
- tuttan - säger:
haha fast du hade nog förlorat hur som helst 
Davve'           säger:
de blev ju 2- 2?  :)
- tuttan - säger:
nisch du skrev ju gräddfil? 
- tuttan - säger:
hade du skrivit avokado så kanske du hade vunnit 
Davve'           säger:
meh :(
- tuttan - säger:
otur man kan ha  :P

Helt meningslös men jag vann och det är det som var själva poängen!


suck!


Detta suger hårt! Skorna var jätte mycket förstora! Men vad hade jag förväntat mig, klart att något skulle gå fel så nu måste jag byta. Eftersom dom var på rea så får jag ju inte pengarna tillbaka så jag ska leta rätt på ett par andra skor på deras hemsida som jag kan tänka mig och som är i MIN storlek. Har hittat två st men vet inte vilka jag ska välja. Hmmm.. detta kommer bli svårt.


min bitch betty

 
Juste måste även berätta att mina skor har kommit! Så nu väntar jag bara på att min käre bror ska komma hem så vi kan åka och hämta ut dom!

Det har även hänt en liten tragisk grej i hos mina små marsvin. Betty har börjat bita Peggy i öronen och i morses så upptäckte jag att hon har bitit av en hel bit av hennes öra. Inte hela örat men en bit av det. Stackare Peggy.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till om Betty fortsätter såhär jag vill ju inte göra mig av med någon av dom.
Kommer nog bli så att jag får skaffa en till bur så dom får bo separat.

(Peggy är den lilla vita och Betty är den svarta längts fram)
image467

tacksamhet


Dagen rullade på bra. Vi hade en redovisning för lillrektorn om vårat företag och sedan hade jag prov. Gick väl helt okej får jag iaf hoppas.

En dag av tacksamhet. Imorses skrev jag ju att jag var tacksam för jeansen nu tänker jag berätta för er att jag är jävligt tacksam för att jag har Emelie och Malin i mitt liv. Känns verkligen skönt att veta att man alltid har några som ställer upp vad det än gäller. ♥

Jag är även väldigt tacksam för Jossan. Trodde inte att de fanns någon som du förns jag träffade dig. Vi har bara känt varandra i tre år men de känns som om vi har känt varandra hela livet. Jag hoppas verkligen inte att studenten är slutet för oss. Vi måste fortsätta träffas även fast vi bor långt ifrån varandra. ♥



torsdag morgon


Idag börjar vi vid elva! Sköönt som satan fast jag vart ju självklart väckt mycket tidigare än vad jag skulle ha gått upp. Idag har jag sjukt ont i mitt huvud, känns som om det väger flera ton. Har knappt sovit något inatt men det löser sig, efter två voltaren och en alvedon kommer jag må mycket bättre. Fit For Fight

Igår när jag satt och pratade med min syster fick jag reda på att hennes "kompis" (vad det nu är) hade sagt till henne att hon inte skulle berätta för mig att dom hade tjaffsat för att hon inte ville ha bråk.
Klart min syster berättar för mig, tjaffsa inte med henne då om ni är oroliga för bråk? Smart tanke va?

Är förövrigt jätte tacksam för jeansen jag fick av Malin för några veckor sen. Ett par svarta som sitter tight! Tack ännu en gång. Du är bäst!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra eftersom jag har gått upp för tidigt. Tar inte lång tid för mig att göra mig iordning för skolan så jag kanske börjar om en halvtimme eller så ska åka klockan tio. Kanske borde plugga lite? Men orkar man verkligen det? Såhär på morgonkvisten?

det är sanningen, tyvärr


Myset vart inställt! Jag mår verkligen inte bra, mår illa som fan. Känns som om jag kommer spy vilken minut som helst! Vet inte vad jag ska göra för att det ska gå över. Jag vill spy men jag kan inte! Ibland önskar jag att jag kunde stoppa fingrarna i halsen och spy men de är inget som kan göra.

Skakar som ett asplöv gör jag också! Detta suger! Låt mig få må bra.



Kanske bäst såhär ändå.
Jag är inte vad du behöver. Jag är inte den du letar efter. Jag är inte den som kan ge dig allt du vill ha. Jag är inte den man har ett förhållande med. Jag är inte den som är redo för något större.
Som de flesta vet, kanske alla utom du så klarar jag inte av de du begär. Inte en längre tid. Och varför ska du slösa din tid på mig om jag ändå bara kommer ge dig en liten del av det du vill ha? Så ta mitt råd, välj någon annan att spendera din tid med. Kanske finner du den lycka som jag inte kan ge dig. Förlåt.



bo i vardagsrummet?


Jag har fått mitt sim kort nu, så nu har jag mitt vanliga nummer igen! Kan ju berätta att jag nog redan har skickat cirkus 100 sms! Haha helt sjukt men har man vart utan mobil så har man och då behöver man ta igen det! Men nu är det iaf tillbaka till det vanliga!

Juste våra målare har bestämt att stänga av våran övreplan på huset i 24timmar!!!! Hur fan ska det gå till? Ska hela våran familj bo i vardagsrummet? AAAAAAAAAAAALDRIG!
Jag kommer behöva packa en väska med kläder och allt sånt som jag använder. Kommer ju inte kunna gå upp och hämta nåt om jag skulle ha glömt något.
Jag har iaf sagt till mamma att dom inte kan stänga av den 26jan för då fyller ju Sanna år och då ska vi ut. Vilket betyder att jag kommer behöva duschen, alla mina kläder, (så jag kan välja) allt mitt smink och allt annat som behövs en sådan kväll.

Jag längtar faktiskt tills Sanna blir 18år det kan nog bli en riktigt riktigt lyckad kväll!

Nej nu har jag tyvärr inte tid att sitta här längre. Dax för mys!

image466



ger upp


Nej nu har jag gett upp pluggningen, förstår typ ändå inget. Fossilabränslen hit och strålningar dit. Usch naturkunskap är då inte mitt starka ämne.

Ska sätta mig och leta efter klänning nu. Jag önskar mig själv lycka till.

studenten


Det förra inlägget fick mig att börja tänka på studenten, hur nära det är dit. Nu har jag praktik i 8 veckor sen är det bara två månader kvar tills den stora dagen är kommen.
Det ska bli riktigt kul men samtidigt väldigt läskigt att kastas ut i vuxenlivet.
Studenter idag, arbetslöa imorgon! Läskig tanke.

Jag måste kanske börja leta klänning, skor och allt som hör till innan det är försent och jag står där och i sista minuten utan allt. Jag vet själv att jag kommer springa runt i sista stund för att köpa allt men jag hoppas att jag tar mig i kragen och fixar det snarast.

Ska nog redan nu börja leta eller efter det att jag pluggat till provet jag ska ha imorgon, ni vet det där provet jag struntade i att göra. Skojjigt


Juste jag har även ett tillfälligt nummer nu! Så säg bara till så får ni det. Sen är det bara att börja ringa och smsa som en tok. Haha

Nej nu blir det pluggning som gäller. Sen mys.

klassen


Idag var det ännu en dag i skolan utan Malin, Jossan och Emelie men det gick jätte bra. Nu när dom är hemma märker jag verkligen att jag har underskattat mina andra klasskompisar. Dom är toppen!
För ett tag sen skulle jag nog aldrig åka till skolan om läget var som det är nu. Jag trodde aldrig att jag skulle "överleva" en dag utan mina älsklingar runt mig men de har jag ju gjort nu. Visst har jag saknat dom men det har ju funkat.
Detta har nog vart bra träning inför vuxen livet och livet efter studenten då vi inte kommer träffas lika mycket.

I skolan hände det verkligen inget, hade mentorsnack igen där läraren tog upp mig vikt och frågade om jag åt och allt sånt.
"Fast det kanske är dumt att fråga en anorektiker om den äter"
Hahahaha smaaart! Jo kanske de är men jag är då inte en anorektiker och jag ser fullständigt frisk ut i kroppen inte alls för smal. Jag är normal!


snart så

image465
Om bara några dagar kommer dessa snyggingar hem till mig! Min bror hjälpte mig att beställa dom idag, egentligen ville jag ha creamvita men de fanns inga sen så är ju grå en jävligt bra färg nu när det är slask och smutsigt ute.

Imorgon tänkte jag även beställa tatueringstid. Hoppas verkligen på att dom har någon tid efter den 25jan vore perfekt. Håller tummarna på att jag ska få pappas presentkort också eftersom han ändå aldrig kommer att tatuera siv och då slipper ju jag slänga ut massvis med pengar. Vore perfekt!

image464
De flesta tycker nog inte att jag ska tatuera mig igen, mamma säger jämt "sätt dom på ett ställe där du kan gömma dom för tänk om du ska gå på fin bal eller när du ska gifta dig. Hur snyggt är det då med massa tatueringar?

Men då kommer det där med att gifta sig, jag vill inte göra det. Förstår inte riktigt varför man ska göra det. Och även om det nu skulle komma en dag då jag vill gifta mig så tänker jag verkligen inte bära vitt, tänker faktiskt bära svart. Nu kanske ni tänker att man inte kan ha svart på bröllop, det har man ju på begravning.
Men så ligger det faktiskt inte till. Det är grymt snygg med svart bröllopsklänning, bara man har de rätta färgerna på allt annat, tex blommorna, brudtärnorna och så.
Men det där är nog inget problem, som sagt så har jag inge som helst planer på att gifta mig överhuvudtaget.


första skoldagen


Första skoldagen vart verkligen inte som jag hade trott.
Vakande upp och mådde piss, det dunkade i huvudet och i väggen till mitt rum (eftersom snickarna började jobba vid sju)
Fick reda på att varken Malin, Emelie eller Jossan skulle till skolan men även fast jag mådde as dåligt och knappt hade någon röst alls så ville jag inte bara ligga hemma hela dagen så jag bestämde mig för att åka till skolan iaf.

Väl i skolan gick allt kanon bra. Var med Robin, Roy och Jessica hela dagen. Riktigt trevligt, vet inte vad jag skulle gjort om dom inte gått i min klass.

Juste Jossan vill du veta varför inte hunk snickare Robin är här och snickrar?

Jo för det är nämligen så att Martin inte ville att han skulle komma hit pga att han är en riktigt tjej tjusare. Kuuul.!
Vi som ville ha något att titta på liksom! Jag ska nog ringa Martin och säga åt han att han inte kan hålla på sådär. Man måste ju ha snygga snickare så man har något att titta på, eller håller ni inte med?




lugnande musik


Okej, förlåt för det förra inlägget! Men jag var bara tvungen att skriva av mig. Att få ut det som jag tänk på så länge. Men jag antar att det kommer tolkas fel och folk kommer bli sura/upprörda för det jag har skrivit men det är mina tankar inte dina!

Aja nu tänkte jag faktiskt lägga mig i sängen och lyssna på en jätte gammal skiva, Sacred Spirit chants and dances of the native americans.
Jag tror jag har fått den av farfar för längesen och jag tror om jag inte misstar mig att de är indianer som gjort musik. Väldigt lugnande och skön musik. När jag var liten tyckte jag att den var lite läskig men inte längre.



Ni må tycka att jag är knapp i huvudet som lyssnar på sån här musik men jag lovar ger ni den en chans så kommer ni kanske också tycka att de är skön musik att varva ner till och bara låta tankarna flöda.



ta ingen skit

Why can't you just let me do
The things I wanna do
I just wanna be me
I don't understand why
Would you wanna bring me down
I'm only having fun
I'm gonna live my life (but not the way you want me to)

I'm tired of rumors starting
I'm sick of being followed
I'm tired of people lying
Saying what they want about me
Why can't they back up off me
Why can't they let me live
I'm gonna do it my way
Take this for just what it is

Jag är så trött på folk som säger åt mig vad jag ska göra, säga tycka, tänka! Låt mig bara vara och få leva mitt liv.

De värsta jag vet är verkligen när folk säger till mig vem jag får och inte får prata med, jag pratar med vem jag vill! Jag tänker inte låta andras liv styra mitt! Jag tänker stå på mig och göra de jag känner för.

Bara för att du inte tycker den är trevlig betyder inte det att jag inte kan tycka det. Man kan inte säga åt någon att inte prata med någon. Alla har sina egna uppfattningar om folk, och tur är väl det?

Jag kan inte fatta att jag fortfarande stör mig på det där som hände för några veckor sen.. Men det gör jag, jag fattar inte hur man kan göra eller säga så till sin vän.

Jag är inte den som man kan gå över och göra vad som helst med. Ingen förutom jag själv kan styra mitt liv, så är det bara.

Säg vad du vill om mig men fan inte hur jag ska leva mitt liv!




300

Jossan vi glömde ju kolla på 300! Här får du iaf en inblick.. Höj volymen!

skola imorgon då


Imorgon är det skolan, känns konstigt att behöva gå upp en viss tid för att sedan åka till skolan. Men det ska bli riktigt kul att träffa alla igen.
Plus att vi ska bara vara i skolan en vecka så de är rätt skönt.

Hoppas bara att Malin och Emelie tänker åka till skolan imorgon annars får jag åka själv, vilket jag hatar mer än nåt annat. Haha! Men men det där löser sig.

Lite bilder från i fredags



jag blir så trött på skiten!


Idag köpte jag mig ett kontant simkort så folk iaf ska kunna nå mig. Men tror ni att de funkar? Neeeeeeeej! Så jag ringde dit man ringer när nåt är fel men dom kunde inget göra så jag måste gå tillbaka dit jag köpte det.

Har för tillfället tagit mammas simkort, jag måste bara få smsa med någon. Jag känner mig helt lost utan mobil. Helt sjukt! Men tror nog att de flesta gör nog det. Man har blivit så van att alltid ha den nära.



Juste, idag var det fjortisarnas dag i stan! (hoppas ingen tar illa upp nu) Helt seriöst det kryllade av små flickor med dåligt blonderat tuperat hår, massvis med idominsalva på läpparna, foundition och puder i kilovis. Hur kan man vilja se ut så? Hur kan man vilja ha stämpel fjortis? Piiiiiiinsamt!



motion


Nu har jag precis kommit hem från stan med noll saker med mig hem! Vi gick runt och letade efter en affär i timmar som vi till slut hittade men då fanns inte mina skor där! Suck!

Vi smakade iaf den där El Nacho, och den var inget att rekommendera! Då är El Maco mycket godare.

Nu tänkte jag att jag kanske skulle hoppa in i duschen och byta lakan i sängen.

Fryser som bara den. Kommer vara helt sjuk imorgon, hela dagen i dag så har vi gått runt och hostat och snuvat. Emelie har feber och Malin är förskyld! Konstigt att vi alla är förkylda samtidigt så brukar det inte bli.




Måndag som är som en söndag


Igår var vi som sagt och åt middag på MonaMi, det vart slank till och med ner efterrätt. Riktigt gott! Jesper kom och hämtade oss vid halv åtta, då sprang vi in och köpte lite godis och läsk. Sedan åkte vi hem till Malin och svullade och såg på tv. Mys

Sen drog jag och snyggingen hem till mig och pratade skit tills vi somnade. Nu har vi nyss vaknat från att ha sovit lite i soffan eftersom vi vart väckta av min mor vid sju tiden för att min kära syster inte hade kommit hem inatt och vägrade svara i mobilen.

Nu ska vi iaf åka in till stan och shoppa lite, även smaka den ny El Nacho!


städning som gäller


Klockan är bara två men det känns som att de är betydligt mer.
Idag gick jag upp ganska så tidigt och åt frukost sedan åkte jag med mamma och pappa till B-hus och kollade på tapeter och sånt.

Sen vart de hem och nu håller jag på och städar, eftersom det kommer snickare och målare hit imorgon så tyckte inte min mamma att de kunde se ut som de gjorde i mitt rum, så nu ser det bättre ut.
Ska bara byta lakan och sånt, tänkte även stada i garderoben för den ser förjävligt ut.

Sen blir det tidigt middag med Malin och Jossan. Kanske någon till, har ju inte så stor koll längre nu när mobilen är väck men sånt löser sig.

De är rätt kul faktiskt för nu när det ringer här hemma så är det oftast till mig. Haha.

Nej, nu ska jag fortsätta min städning.


sängdax kanske?


Nu har Emelie nyss gått hem, vi gjorde inte så mycket, satt och pratade och åt lite godis.
Alltid mys att vara med den tösen!
image452
En superduper gammal bild på mig och min älskade

Funderar på om jag ska gå och lägga mig eller om jag ska se på Rocky II, jag har ju sett sista så jag borde nästan se den här.

För övrigt håller jag på att bli tokig! Jag kan inte leva utan min mobil. Jag vill ha tillbaka den. Jag vill kunna ringa mina älskade och bara prata, jag vill kunna sms:a med vem jag vill.
De enda sättet att få tag på mig nu är via msn eller min hemtelefon och de är bara Malin och Emelie som har mitt hem nummer. Och jag kan verkligen ingens mobil nummer eller jag kan Malins men ingen annans, så detta kommer bli en jobbig period för mig.
Nej nu ska jag inte klaga, de finns dom som har det värre. Men jag kan bara inte hjälpa det.

bitch


Måste bara nämna min och pappas "diskussion" innan jag skulle ut igår. Jag höll nämligen på att prova kläder så jag sprang upp och ner och bad om råd och så, tillslut bestämde jag mig för att ha svart linne, svart väst och mörkblå jeans. Svart/guld sminkad och halv ruffsigt hår.

Pappa: "Du ser jätte bitchig ut"
Jag: " Haha jaha, varför dölja något man är?"
Pappa och mamma:"hahahahaahahahahaha sant"
Pappa: " Du kan nog inte dölja det, vad du än sätter på dig, hahaha"



lördag men känns som söndag


Nu mår jag äntligen bättre, har mått piss hela dagen. Bara legat i sängen och sovit. Usch!

Men jag var iaf duktig och gick upp vid elva för att ringa och spärra min mobil och simkortet och även göra en polisanmälan. Det gick jätte bra men polisen måste verkligen tyckt att jag får skylla mig själv, lät nästan så på hennes röst.

Tydligen så hade mamma redan spärrat mitt simkort i natt, efter det att Emelie ringt hem till mig vid typ ett-två på natten, haha!

Någon som vet vad som gäller när man har försäkring på mobilen? Får man en ny då om den blir snodd? Eller gäller det inte då?

Jag hatar att vara utan mobil, alla ni som känner mig vet ju hur beroende jag är av min käre mobil. De är nästan sjukt, kanske blir detta nyttigt för mig att vara utan mobil i några dagar.

image451


om sanningen ska fram


fan fan fan fan fan


Har nyss kommit hem från stan, är smått irriterad då min mobil vart snodd! Varför händer alltid sånt mig?
Kuuuuul! Min pappa kommer döda mig imorn eftersom det här är andra gången på typ ett år som jag förlorar min mobil..

Annars vart kvällen lyckad.
Först när vi kom dit var det as lite folk (och vi kom ändå vid tolv) så vi vart jätte otaggade men den började det komma in folk. Vart mycket dans och en del dricka.

Helt sjuk att vissa killar inte vet när dom ska backa! Vet inte hur många gånger någon fick komma och "rädda" mig från dessa killar, usch säger jag bara.

Träffade på ett gäng trevliga killar också som satt och pratade med oss en stor del av kvällen, jag vet inte riktigt vart dom tog vägen sen när vi drog upp på dansgolvet men men...


lyckad shopping, yeees


Nu har jag precis kommit hem, har vart i Jakan med Malin sen klockan två. Tror aldrig att jag har vart i Jakan så länge förut.
Vi shoppade iaf kläder tills ikväll och skor. Åt lunch med Emelie som var duktig och jobbade.
Jag kom hem med:
Ny inkomna Wrangler jeans
Skor
En T-shirt
Ett linne
En "glansig" topp

Foton kommer sen.

Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha på mig än. Kanske tar jag nåt gammalt ur garderoben eller nåt av de ny köpta.

Ikväll är det nämligen så att vi ska ut på stan och härja. Till och med Emelie ska med ut ikväll, det ska bli grymt kul hoppas på att hon kommer in bara, vilket jag inte tror kommer bli några som helst problem.
Roy och Jessica kanske även ska med. Jag hoppas de för dom är riktiga party people! Ska nog ta och smsa Roy för att se om han börjar tagga till.

Nej, nu har jag inte tid med det här längre. Ska hoppa in i duschen och börja fixa mig. Sedan bär det nog över till Malin för att föra lite.


plus


image450



hejhopp


Det verkar som om folk har en tendens att inte vilja låta mig sova. Vart väckt flera gånger under nattens gång. Jag måste nog lära mig att stänga av mobilen och sova djupare. Jag väcks av minsta lilla grej nu för tiden.
Marsvinen som pratar för fullt, om man vänder sig om i sängen, någon i familjen går upp, det ringer, det kommer ett gulligt litet sms, ja vad som helst. you name it liksom.

Nu ska snart målaren Lennart komma hit och måla om lite här och var. Sedan på måndag kommer det några snickare som ska göra klart allt som pappa har påbörjat för några år sen. Så nu kanske man får lister runt dörren. Yees!

För er som inte vet så har vi byggt om i pincip hela huset. På uppevåningen var det från början bara tre rum vilket inte funkar när vi är fem personer som bor i huset så pappa och farfar har byggt om så nu finns det fyra inte allt för små rum. Därnere har vi tagit bort ett rum så vi har större kök och vardagsrum, vilket behövs nu när alla vi "barn" har blivit stora och vill ha lite mer utrymme.


Musse Pigg


Idag har varit en helt underbart mysig dag som jag har spenderat med Malin.

Det började med att jag vart väckt vid halv nio kanske sen låg jag kvar i sängen och drog mig tills Malin smsade och berättade att Musse hade kommit. Så jag skyndade mig över för att få kela med honom.
Han är så otroligt söt och charmig. Jag vet inte hur många gånger jag sa "jag vill också ha en sån hund". Han är en blandning mellan en dvärg pinscher och en pudel. Att en sån konstig blandning kan ge något så sött.

image442
(okej, jag vet att det var väldigt många bilder på Musse, men ni behöver ju inte titta på alla om ni inte orkar)

Efter att vi åkt och lämnat hem honom igen så åt vi glass och såg på Top Gun, eftersom varken jag eller Malin hade sett den. Den var faktiskt helt okej.

Sedan bestämde vi med min bror att vi skulle äta middag på donken med han och Eriksson. Trevligt trevligt

Efter det att vi ätit oss mätta satt vi och kollade på alla som sladdade runt på Ikea parkeringen och jag fick världens lust att sladda och köra vilt. Så vi ringer dit Joel som har bakhjulsdrift på bilen så vi fick sladda lite.
Sen bestämmer vi oss för att åka hem och hämta varmare kläder och pulkor. Sedan åkte vi runt till olika ställen och åkte pulka bakom bilen, så jävla kul!
Jag trodde aldrig att Malin skulle våga åka men det gjorde hon, och kul hade hon också även om hon inte lyckades sitta kvar länge i pulkan, haha.

casino royal


Gårkvällen spenderades i sängen, mysandes framför några filmer och serier. Casino Royal var en av filmerna som sågs, den var faktikskt bra. En riktig Bond-rulle, allt som ska hända i en Bond film hände, vilket självklart är bra men jag tycker de är lite för genomskådligt då vad som kommer hända. Men iaf bra var den. Somnade inte förns kanske ett-två.

Imorses vaknade jag rätt sent vid elva kanske, eller jag vart väckt vid halv sju och somnade väl inte om förns halv åtta kanske.
Väl uppe så tog jag mig en dusch och bestämde sedan med mamma att vi skulle åka till banken så jag kunde sätta in min lön på kortet. Sen åkte vi till gammelmormor, jag är itne säker på att hon kände igen mig men de är väl smällar man får ta så länge hon lever, så är jag nöjd!

(Jag måste verkligen ändra på mina rutiner, gå och lägga mig tidigare, vakna tidigare. Jag mår så mycket bättre av det, och är så mycket piggare då. När jag går upp vid elva-tolv så är jag seg och hängig hela dagen, hel skumt.)

image441
Jag vet inte riktigt vad jag tycker om denna männen, är han snygg eller inte?
Kroppen är ju iaf inget att klaga på!



första listan på 2008


Öppna din telefonbok i mobilen.

Har du kysst nummer 7 ?

Christoffer, yes indeed "stripparn"

Brukar du vara med nummer 19 ?


Emelies Pappa, nja inte så ofta faktiskt


Gillar du nummer 25?
Jesper, ja han är snäll

Är nummer 3 din bästis?
Bruce, nope inte min bästis haha


Är nummer 18 en sötnos?
Emelie Jarnling, ja hon är en riktig sötnos


Är 6 en person du hatar?
Christian M, nej de är det då inte


Älskar du nummer 16 ?

Emelie hem, ja de gör jag


Är nummer 22 bäst?

Farmor och farfar, ja de är dom


Var du med nummer 23 idag?
Hem, ja jag var hemma idag


Går nummer 5 i samma klass som dig?
Caroline, nope hon är min frisör


Har nummer 30 en likadan mobil som dig?
Johanna, nej de har hon inte


Är sista numret sämst?
Zäta? Neeej han är as gullig ju


16:57

(detta inlägg är inte för dessa som inte kan hantara mina åsikter)

Är de fel av mig att jag inte bryr mig om vad folk säger och tycker om mig?

Jag kan verkligen inte förstå hur folk kan tycka de är något fel med det.. Om man skulle bry sig om allt som sägs skulle man ju bli tokig tillslut.
Folk kommer alltid prata. Man kan inte göra nåt åt det. Så varför bry sig?

Jag brydde mig som fan förut vad folk tyckte och tänkte om mig, om vad som sas och inte sas. Men man mår inte bättre av de. Bättre att inte bry sig, att inte lyssna. Att bara ta det med en nypa salt.

Jag tror man lär sig med åren att inte ta åt sig.
Alla tycker olika, klär sig olika och har olika synpunkter så varför ska man inte få yttra dom?

 Jag bryr mig inte om folk snackar om vad jag har på mig, hur jag ser ut, om jag är otrevlig eller inte. Dessa människor känner inte mig.

(Visst skulle jag kanske i frågasätta personen som sagt nåt om de handlade om något som jag ska ha gjort fast jag inte har, vilket har hänt och jag har frågat den personen varför och hur det kommer sig att den säger så, men tro mig man får inte något bra svar, mest mummel för att folk är så jävla tuffa bakom sina dataskärmar och bakom folks ryggar men när de kommer till kritan så kan dom inte ens få fram ett ord.)

Så länge man själv trivs så vad spelar det för roll?

Jag yttrar mig jämt om vad jag tycker och varför ska de vara fel? Alla gör de, finns ingen som kan komma och säga att den inte gör det. I så fall skulle den ljuga. Och är de inte då bättre att stå för att man yttrar sig än att ljuga?

så be my guest snacka på see if i care!



aplycklig


Det ligger snö på gatorna. Snö som jag har längtar efter i två månader om inte mer. Äntligen har den kommit! Hoppas den är här för att stanna.

Igår var de nyår, de började med en riktig mysig tre rätters middag hos Malin sedan begav vi oss till Manda i Bro och firade tolv slaget med dom. Trevligt att träffa dom igen.
Sedan bestämde vi oss för att röra oss mot nattbussen, väl framme visar det sig att den inte går förns en timme! SUCK men just då när vi alla var frusna och smått irriterade kommer det en buss som inte var i trafik men kunde köra oss till Kungsängen. Tur var det!

I Kungsängen träffar vi på Roy. I år igen! Var jätte kul att få träffa honom och prata om allt och ingeting. Nästan år har vi bestämt att fira med honom eftersom vi ändå alltid träffas på ett eller annat sätt.
Medans vi pratade med Roy missade vi inte en utan två nattbussar som kunde ta oss hem, men de var det värt!
Det var ju våran Roy

På nattbussen hem stöter vi på ett gäng härliga "norrlänningar" som gör sig bekanta med Robert. Dom stod och sjöng ut hans namn. Efter det får Robert dom till att sjunga mitt namn, haha de var så pinsamt men kul.

Somnade väl vid sex någonting eftersom Kiarash höll på att ringa och sms flera gånger. Kan ju säga att han inte var i sitt bästa jag. Riktigt full, haha men de är ju så det ska vara på nyår.


RSS 2.0