tiden bara rinner iväg

Tiden går så fort! Det känns som om de var igår Casper var nyfödd, fyllde ett.. Nu är han hela fyra år!! Stor pojke men lika söt som då! Vår egna lilla spindelmannen! :)
'

titta så liten..

torsdag 19/11


Jag hatar att bli sjuk på hösten/vinter.. Det försvinner ju aldrig! Idag känns det som om jag har feber igen.. Jävla piss förskylning..
Men självklart jag man jobba för det. Jag borde bli bättre på att vara hemma när jag är sjuk så att man får en chans att vila upp sig men icke sa nicke.



aja som sagt idag blir det jobb sen hem och förhoppningsvis se på någon av alla de filmerna jag och jonas köpte i måndags :)

Ha en bra dag.

sämsta imunförsvaret..



Ojojoj. Det var inte igår, nästan en månad sen.. Helt ärligt har jag väl tröttnat lite. haha Så bli itne fövånade om jag inte kommer skriva på länge igen.

Men det har nog inte hänt så jätte jätte mycket sen sist.

Jag måste nog ha det sämsta imunförsvaret som finns. Jag blir sjuk så fort jag träffar en som är förskyld eller står ute för länge i kylan och fryser.
Nu har det gått en vecka och förskylningen verkar inte vilja ge sig.. Ena dagen är bra andra är man hängig igen. Både jag och Jonas har åkt på någon dunder förskylning.. Men nu måste den börja ge sig av tycker jag.

nej nu måste jag skynda mig lite så jag inte kommer försent, hade väl inte så mycket att säga.. haha.

Juste jag fick världenss skönaste skor av Jonas i söndags! Varma var dom också :) Tack pojken min!




RSS 2.0