nu far jag


Ja, nu ska jag åka. Hela vägen till Örebro, sen till Göteborg för att sedan åka hem imorgon på eftermiddagen. Kommer vara helt slut men jag lär mig ju en massa så det är värt det.

Kommer bli sjukt skumt att inte sova med pojken min dock.. Hoppas han kommer sakna mig lika mycket som jag kommer sakna honom.

Ni får ha två jätte bra dagar så hörs vi!

Hej då!


:)


Godmorgon!

Helgen har varit bra. I fredags åkte jag hem till mamma och pappa för att äta middag och bara vara allmänt social med dom nu när jag inte träffar om lika ofta som jag annars hade gjort.
Efter det åkte jag hem till Jonas och mös.

I lördags var det dax för Carlings festen som höll hus i Skärholmen, de bjöds på massa cider, öl och mat. Men jag och Jesper vart inte allt för långvariga, vid elva drgo vi oss hemåt. Väl i Jakan så vart det en tripp till Pg där Emelie och Malin befann sig. Jag hann väl vara där i tjugo minuter men det var kul ändå. Sen kom Jonas och plockade upp oss.

Söndagen fick bli en mysdag. Vi såg på tv och kramades i stort sätt hela dagen, såna dagar är verkligen mysiga.

Nu ska jag snart bege mig till jobbet.

Hoppas ni får en bra dag, en bra vecka om jag inte skriver något mer. Åker ju till Örebro på onsdag morgon.

Röra mig hemåt?


Godmorgon!
Sitter just nu hos pojken och har precis tryckt i mig lite frukost, ska snart bege mig hem till lägenheten och boka klart resorna till örebro och göteborg.
Ska nämligen dit nästa vecka på utbildning, ska bli kul. Första gången jag kommer åka SJ tåg så det ska bli spännande men det ska nog inte vara några svårigheter. Hoppas jag inte iaf. Ska ju inte åka själv utan jag ska åka med Jennie och Frida och jag antar att dom åkt tåg förut, haha.

Nej nu ska jag nog klä på mig och röra mig hemåt.


en snabbt inlägg i farten


Hej!
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag ska springa iväg hem till pojken min.

I lördags var et ju som alla vet alla hjärtans dag, min första att fira med en seriös pojkvän och den var otroligt mysig ska ni veta. Vi lagade mat och bara mös hela kvällen, sen fick jag Jonas att se P.s I love you också, bra film men ganska så lång.
Tänkte att jag skulle skryta lite också för jag fick faktiskt en jätte fin nalle av jonas :) sen choklad som jag tjatat om i en vecka och unerkläder.
Tack pojken min :)


(En sån här fick jag men min hade en rosbukett i famnen)


Nej nu måste jag rusa så han inte undrar vart jag tagit vägen men jag antar att han kommer läsa vart jag höll hus.

P.S jag skyndar mig :)

möte


Mötet gick jätte bra. Var inte alls lika jobbigt som jag trodde, tyckte det var riktigt kul at träffa alla dom andra och verkligen prata, bolla ideer och så. Riktigt trevligt!

Nu sitter jag hos Jonas och ser på två och en halv män. Ikväll ska jag faktiskt försöka att inte somna tidigt. Ska verkligen försöka. Inte så lätt att hålla sig vaken när man inte ä van at jobba så mycket som jag har börjat göra nu men det börjar gå lättare, börjar bli som en rutin. Vaknar av mig själv innan klockan ringer så det är ju på rätt väg iaf.

Jag trivs verkligen med jobbet. Så himla skönt att få styra och ställa.
Undra vad jag kommer göra sen, om några år?
Fast å andra sidan varför ska jag tänka på det nu..

Imorgon är jag ledig så det ska bli riktigt skönt att få sova ut, var ju ett tag sen sist liksom.

Ha en bra kväll

borta


Okej då försöker vi igen.
Har varit jobb hela veckan som vanligt men det är kul. Skönt att få lite rutiner igen som man hade när man gick i skolan.

Igår färgade jag mitt hår, eller Jonas färgade de åt mig och det vart faktiskt himla bra så nu vet jag vem som kommer få färga mitt hår i fortsättningen, händig pojke man har. Nu har jag fått skryta lite om det :)

Just nu sitter jag och tittar på tv, fick gå upp tidigt tidigt idag. Jonas skulle nämnligen upp och jobba och själv ska jag snart åka till Solna för att gå på butikschefs möte men alla anra butikschefer i våran region. Ska bli spännande men jag lite smått nervös. Men det går nog bra.

Imorgon är det fredag och då ska jag tatuera mig igen, sen blir det till att åka till Jonas föräldrar och äta middag.

---
Folk kan allt vara bra roliga. Somliga tar för mycket förgivet. Kul. Men fine. Tänker inte vara ivägen så.
Någongång i tiden finner man platsen man hör hemma. När? Ingen aning.

Somliga är bara för löjliga, istället för att vara glada åt de andra är man sur. Att inte kunna glädja andra kan inte vara lätt. Att leva sitt liv sur och dyster måste vara väldigt tråkigt. Men det är ju upp till var och en.

off


Jag har varit lite off den sista tiden men jag jobbar hela tiden nu sen är jag för trött för att ens sätta mig vid någon dator men vi får se hur det blir i framtiden. Är ledig i helgen så de ska bli skönt.

Här får ni iaf en låt.


RSS 2.0