längesen

Godmorgon!
Det var inte igår det. Men jag har helt enkelt inte haft lust, har väl inte haft så jätte mycket att skiva om heller, inget stort som har hänt.

Var hemma ganska mycket förra veckan, mamma passar min älsklings hund så jag var ju tvungen att träffa honom.
Sen jobbade jag ju vilket verkligen inte var ovanligt haha.

I helgen var jag med Jonas och tog det lugnt. I lördags släckte vi ner men vi hade faktiskt tv:n på vi var ju tvungna att se på Robinson. Haha
Sen i söndags åkte vi till Farsta och kollade runt lite, jag köpte mig ett par skor men mer hittade varken jag eller jonas så vi tog en tripp till stan och handlade lite saker där sen var det kinamat i sumpan.
Så det var en mysig helg.

Nu ska jag väl börja fixa håret och sen bege mig till jobbet.

Ha det bra :)


toast


Godmorgon!

Nu har jag varit ledig i fem dagar, ni kan inte ana hur skönt de har varit eller ja förutom att jag har gått och blivit sjuk. Vilket kanske inte är så oväntat. Det blir ju så när man äntligen slappnar av men jag hoppas att jag är frisk snart och får tillbaka min röst.

Idag ska jag till Erik och tatuera mig. Vilket kanske inte är så bra eftersom jag är sjuk men jag tror inte jag har feber eller jag hoppas på att jag inte har det.

Jag och Jonas var och köpte en toast maskin för någon dag sen och jag åt nyss en toast och den va jätte god så det var ett jätte bra köp.

Nej nu ska jag fortsätta se på Ugly Betty.

HA EN BRA DAG!


valp feber


Min lediga dag och jag gick upp halv åtta. Kunde verkligen inte somna om när Jonas åkt till jobbet.

Så jag satte min vid tv:n och kollade på Vakna. Finns ju inte mycket annat att se så tidigt på morgonen. Men när det var slut fick jag ett litet ryck så nu har jag gjort en grej som jag hoppas Jonas kommer bli glad över. Men vi får se jag tror det iaf.

Om några timmar eller en del timmar ska jag träffa Jossan i Jakan för att handla mat tills ikväll, så middagen är lagad och klar när Emelie kommer hem.

Men tills dess vet jag inte vad jag ska göra. Skulle verkligen vart underbart med en liten hund nu. Jag vill verkligen ha en liten valp.

Se så söt!

en dag kvar! :)


Godmorgon!

Har ni märkt att alla mina inlägg numera börjar med godmorgon?
Jag skriver ju bara på morgonen nu för tiden. Anledningen är nog att jag vaknar för tidigt. Kan egentligen sova minst en halvtimme till så jag har inget att göra eftersom Jonas redan åkt til jobbet.

Idag är det sista dagen sen är jag ledig i tre dagar, ska bli så skönt. Var hundra år sen jag var ledig i tre dagar.

På fredag blir det middag med Emelie och Jossan sen kommer Malin och kanske Anders förbi och efter det ska vi till Mp och se när Jesper och hans band spelar.

Sen på lördagen får vi se vad som händer, jag hoppas på något mysigt med pojken. :)
Jag längtar tills senare i vår, då kommer vi gå på bio massvis eftersom det kommer så himla många bra filmer.

Ska försöka hinna åka och träffa farmor och farfar också!


solen skiner


Godmorgon, godmorgon! :)

Solen skiner utanför lägenheten, så idag är jag på strålande humör och ska vara det hela dagen. Det är iaf min plan vi får se hur det går med den men jag håller tummarna, synd att man inte fr njuta av solen utan ska stå i en butik hela dagen men men jag hoppas på fint väder när jag är ledig.

Jag har till och med börjat fundera på om jag ska ta ledig på måndag då är jag ledig i fem dagar och det känns som om det skulle behövas. Men vi får se hur jag gör med det.

Jag vet att min blogg är väldgt tråkig och intar några bilder men jag sitter ju inte vid min dator .

Nej nu ska jag sminka mig och klä på mig.
Hittade iaf den här bilden från nyår :)


klippt kort


Godmorgon! :)

Sitter som vanligt framför Jonas dator och ska snart börja klä på mig för att gå till jobbet. Kan ju säga att jag längtar sjukt mycket tills på fredag då jag är ledig och är ledig tils på måndag. Ska bli så skönt.

Igår klippte banken mitt kort!!! Inte för att jag har spenderat för mycket eller så utan för att jag slagit fel pin kod tre gånger men jag har inte gjort det. Jag skrev rätt kod men det stod att jag skrev fel... Suck. Så nu är jag utan meitt kort men det ska nog gå bra, kommer ju inte shoppa en massa onödigheter..

Ikväll blir det en riktigt tv kväll. Ska försöka övertala Jonas om att se Desperata husfruar, men jag tror det kommr bli serien på tren men det gör inget egentligen för jag gillar ju båda.

Men men nu ska jag börja sminka mig och klä på mig.

Ha en bra dag!



waterloo sunset


lack


Fy satan i gatan vadjag är lack!!!!
Idag ska det vara min lediga dag och jag skulle ha träffat min mamma men tror ni jag får vara ledig? NEEEEJ!!!
Han som ska jobba är sjuk, inte döende men sjuk och känner att han inte kan jobba!!! Så då måste jag som är helt slut och inte vart ledig på ett tag och kommer nu inte vara ledig förren söndag måste jobba!!! Så nu måste jag jobba sex dagar i streck! Jag orkar inte. Min kropp behöver vila. Jag är helt slut!

Fy fan säger jag bara !!!!!!!!!! Men det är ju mitt ansvar...


fredag


Godmorgon!
Har nu varit uppe i en halvtimme, kunde inte sova längre så jag gick upp och åtlite frukost och kollade på tv.

Idag är det fredag och det innebär som alla andra fredagar att jag ska jobba 10-19 sen efter det ska jag hem till Sara för att dricka lite gott och prata lite skit.

Imorgon är jag ledig så då ska jag och jonas åka till ikea och köpa en wokpanna? Sen hoppas jag att det blir gokart på kvällen, jag vet inte varför men jag är lite små taggad att köra. haha.

Ska iaf bli jävligt skönt att vara ledig lördag och söndag.
--

Att folk inte kan respektera andras åsikter. Helt ofattbart. Att man kan bli sur över en sak som för de flesta är självklar...
Nej nu ska jag inte vara bitter. Bara att skaka av sig allt.


stress


Då var man uppe igen och ska snart bege sig hem för att byta om. Så jag har nya rena kläder på mig. Kan ju vara bra liksom.
Har massor att göra på jobbet idag. Fick till och med stanna kvar till åta igår för att inte ha allt för myckt idag eftersom det ska skickas iväg så har jag bara på mig till idag. Jag hoppas verkligen att schenker kommer efter tolv iaf.

---
Vad skulle ni göra om ni var ensamna i er pojkväns lägenhet? Och hade lösenordet till datorn?
Skulle ni rota igenom?
Skulle ni vilja få en inblick i hans förflutna? För självklart finns det bilder på tidigare tjejer. Varför? Det vet nog ingen. Minnen, självklart men ändå.

Just nu sitter jag själv i Jonas lägenhet, vid hans dator. Tror ni jag rotade?


så gick det


Hallåj!

Har vart hemma från örebro och göteborg ett ta nu men har inte haft ork att skriva något. Men resan i sig var väl itne så kul, vi fick sitta på tåget i tre timmar extra för att tåget gick sönder så vi fick hoppa på ett annat som hade vägarna förbi (efter tre jävla timmar) Det sög iaf men väl i örebro var det väldigt lärorikt och kul att få ansiktet på människorna som man pratar med någon gång i veckan.

Sen bar det av till Göteborg där vi fick bo på ett jätte mysigt hotel. När vi lämnat av väskorna och så gick vi ut och åt en spansk middag, inte min favorit men det dög.

Dagen efter började tidigt med en jätte god frukost sen var det dax för att lära sig ännu mer av den assisterande sverige chefen och tro mig det var väldigt nyttigt!

Så var det i på utblidningen, denna veckan blir det bara jobb fram tills på lördag då är jag ledig.
Så i veckan ska jag lära upp två personer för att kunna jobba hos mig. Ska bli kul men ändå stressande eftersom de måste vara klara nästa vecka men det ska nog gå...

Ha en bra kväll! (själv väntar jag på att jonas ska komma hem, vilket han nog gör snart :) ) '


RSS 2.0