haaaj dååå


Godmorgon. Eller godnatt. Ni alla lär ju ligga och sova vid det här laget men inte jag. För jag ska snart sätta mig i bilen och åka till Arlanda.

Så om ca åtta timmar är jag i Egytpen med 30graders värme. Fy fan vad skönt... Men fan vad jag kommer sakna vissa.

Ha det så bra i Sverige nu och gör inget dumt så ses vi när vi ses.


sex månader senare..


..Och jag väntar fortfarande på att du ska komma farandes och säga att allt bara varit ett stort jävla dåligt skämt.
Jag saknar dig..





Ta aldrig någon förgivet. Du vet aldrig när du kan förlora någon som står dig nära..


Nick Pitera!!


Måste bara lägga in några klipp med den här killen. Helt sjukt. Han är grymt bra på att härma röster och om ni lyssnar på låtarna så hör ni att han sjunger som en tjej.!! Vad fan är oddsen på den?
Lyssna på båda låtarna. Helt klart värt det! Vi satt och gapskrattade här hemma imorses.

Boys 2 Men och Mariah Carey - One sweet day


Disney - A whole new world

godnatt


Godkväll..

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag kryper ner i sängen. Eller ja, ligger ju redan i sängen men skitsamma.

Lördagen spenderades först med Jonas i Stinsen sen var det bara att åka hem och göra sig klar. För vid halv sju tog jag och Emelie bussen till Jossan. Köpte med oss lite dricka och pizza. Efter ett tag kom Johanna och sedan Jesper. Sjukt trevligt!
Vid halv tio begav vi oss till bowlinghallen och bowlade. Jag är väl kanske inte den bästa på att bowla men det var grymt kul. Träffade på en del människor som man kände där men den som gjorde mig och förmodlingen Emelie också mest glad var nog Micke!! Vad är oddsen att vi träffar honom där när vi inte hat träffat honom på flera månader. Det var iaf riktigt kul.
Efter bowlingen vart det pg, kanske inte så jätte bra drag där men men. Sen vart det efterfest hos Jossan men efter en drink så somnade vi alla.

Söndagen
spenderades först i Jossans lägenhet utan Jossan. Vid halv ett drog jag, Jesper och Staffan och åt mat sen gick jag tillbaka hem till Jossan och städade lite. Såg fan förjävligt ut.
Efter det gick jag hem till Jonas och bara mös.

Måndagen har varit lugn jag och Jonas och mest åkt runt och kollat på datorer, sen bara tagit det lugnt. Imorgon blir det jobb igen. Sen är det bara en dag kvar för på torsdag åker jag ju till Egyten!

Hoppas ni har haft tre bra dagar.. Får se hur det blir med uppdateringen från och med nu. Går ju inte så jätte bra men men som sagt vi får se...

Nu ska jag krypa ner under täcket och bara krama om pojken som ligger och glor på tv..

Var nog inte sista gången vi befann oss här en helgkväll

dålig uppdatering här.


Herrejävlar det var inte igår. Jag som alltid brukar uppdatera så mycket. Men men jag har varken haft tid eller lust. Får se om det blir ändring på det nu.

Har iaf haft tre bra dagar. Eller iaf helt okej. Ska inte klaga liksom. Jobbat och shoppat eller jag har faktiskt inte shoppat så mycket men jag har vart med och shoppat.

Ikväll blir det bowlings och så. Ska först hem till Jossan och dricka lite sen till bowla och sedan blir det nog Pg. Känns som om det var år och dar sen jag var där sist. Känns iofs som om det var år och dar sen jag drack alkohol. Vilket det faktiskt var. Men ikväll så jävlar.. Eller nåt. Vi får se helt enkelt.

Jag längtar iaf som en tok tills på måndag för då kommer hon med lägenheten hem så vi får kolla på den. Åååh det ska bli så kul om allt går som det ska. Håller tummarna

--
Det märks verkligen hur mycket man har saknat en person när man väl träffar den igen



jag och emelie sambos?


Jag tänker inte skriva något om det alla vill läsa om. Iaf inte än.. Det kommer när jag vet vad jag ska skriva, vad jag ska känna. För just nu är det bara blankt.. Låter så hemskt men så är det.

Ist tänkte jag skriva om något som gjort mig riktigt glad idag. Emelie och jag ska förmodligen flytta ihop!!! I en lägenhet i viksjö. Tyvärr är det bara en tvåa men vi kommer fortsätta att leta efter en större men för tillfället räcker detta gott och väl. Hoppas allt går igenom. Ska bli så himla skönt.


en vacker dag


världen är en grym plats att växa upp på..


Jag skulle kunna skriva ett jätte långt inlägg om allt som hänt, allt som sagts. Jag försöker skriva men sen suddar jag ut allt igen. För vad jag än skulle skriva så är det någon som tolkar det fel eller tycker jag skriver fel så jag tänker inte ens skriva något.
Allt är bara för hemskt för att vara sant. Inte igen! Hur kan världen vara så grym?


tack!!! du är en ängel


Tänkte passa på att skriva ett tack inlägg till min ängel till kollega och vän. Jesper som ställt upp så himla mycket för mig nu när jag vart sjuk. Inga ord räcker till för den tacksamhet jag känner till dig. En vanliga människa hade inte ställt upp så mycket som du har. Tack hundra gånger om!


julkänsla!!!


Nu har jag precis kommit hem från en tripp med mamma. Vart först till Ikea och köpte lite ljus och sånt. Jisses vad jul grejer dom fått upp. Jag fick verkligen julkänsla, satan vad jag längtar tills det är jul och snö. Efter Ikea åkte vi till Plantagen för att mamma ville dricka latte så jag tog mig en kopp te. Sen kollade vi även på jul saker där. Och sedan vidare till Rusta för att kolla vad dom hade fått in. Och dom hade fan fått in roliga saker som man kan sätta på huset och så. Älskar sånt.

Har även gjort en hemlig sak idag som jag inte tror kommer uppskattas lika mycket som jag skulle vilja men det skiter jag i för jag älskar överraskningar även om dom inte är till mig själv. Så vi får väl se om ett tag om jag får en liten utskällning eller om det kanske ändå uppskattas. Jag hoppas iaf det.


Om det är någon som är bra på att klä julgranar och
göra så att man får den där julkänslan så är det min mamma!



.


Jag vill.. Men frågan är om jag verkligen vågar


regn


Sådär. Vaknade till smattret på rutan idag. Super mysigt ju, eller ja det saknade bara en sak...

Iaf idag var jag jätte snäll och gjorde mackor till Jonas vid halv sex på morgonen. Halv sex på morgonen!!! Jag borde fan få beröm. Haha. Nej då. Aja
Nu är jag iaf uppe igen och ska snart bege mig ner för trappen och lägga mig i soffan och bara mysa ner mig i täcket som jag har tagit ner dit eftersom det är så jävla kallt.

Igår träffade jag en som jobbat på Carlings i Linköping men nu jobbar han för telenor därav varför han var i Jakan, sjukt trevlig iaf. Gav lite tips och sånt. Han jobbade ändå i den regionen som leder nästan alla tävlingar så dom ska jag ta tillvara på.


en inlägg i hastighet


Gick hem från jobbet vid fyra idag. Så jag orkade ändå med några timmar vilket det knappt kändes som imorses. Fick även med mig en skinnjacka och tre mössor hem. Tanken var att ett par skor skulle få följa med också men jag är lite osäker på dom så jag väntar tills jag kan bestämma mig eller tills någon övertalar mig. Vilket kanske inte lät så bra men det skiter jag i.

Nej nu har jag inte tid mer. Jonas är här om två min så ni får höra om otroligt roande dag en annan gång.

Måste bara nämna att det var svin kallt ute idag ju. Så mina uggs fick åka på när jag gick ut med hunden. Skönt att fötterna var varma iaf.


gårdagen och idag då.


Godmorgon. Skrev inget inlägg igårkväll men jag hann faktiskt inte. Efter jobbet som gick väldigt bra så hämtade Jonas och oss och vi åkte hem till Tobias och överraskade honom med tårta.
Var där några timmar sen åkte vi hem och sov. Vilket var väldigt skönt.

Nu är jag uppe igen och ska snart åka till jobbet. Tanken är att jag ska jobba hela dagen men om jag fortsätter att må som jag gör nu så tvivlar jag på att det kommer hända. Tyvärr. Hatar att må såhär. Ena dagen är det bra andra inte. Kul. Nej!

Imorgon på min lediga dag ska jag bara ta hand om mig själv. Inte göra något ansträngande. Måste vila upp kroppen.

Ha en bra dag.


godmorgon


Godmorgon. Är vaken nu igen. Var ju tvungen att vakna vid fem för att börja väcka sömntutan. Men det gick bra idag, inga sura miner. Haha.

Vet inte riktigt vad jag gör vaken såhär tidigt, börjar ju inte förren tre men jag får väl lägga mig och se på tv och bara ta det lugnt tills dess.

P.S Grattis Tobias!


"Inget är som det var från början"


But I´m scared to let go
I´m scared because my heart has been hurt so
 


min snygga arm

Såhär såg min arm ut en dag efter att jag legat med dropp. Två dagar senare var blåmärket
mycket mycket mörkare. Helt sjukt. Såg och ser fortfarande misshandlad ut.
Eller som att jag misslyckads med att sputa in knark i kroppen.
Kul liksom.
Först kommer det rykten sen får jag ett blåmärke som gör att folk får sina misstankar.
Men nu vet ni. Det är efter droppen och plåstet.

jävla magvärk.


Var på jobbet idag då. Gick helt okej hade ont i magen lite då och då men jag försökte att förtränga det vilket var svårt men efter ett tag gick värken över.

Jobbade för första gången med André också. Himla trevlig och så. Hjälpte honom att komma igång och förklarade lite hur vissa saker går till och så. Känns lite skumt att ha en chef nu när jag är van att styra stället men jag antar att jag vänjer mig. Kan ju berätta för er som inte sett André att han är Carlings nya tjejmagnet. Fy fan asså. Man ser verkligen hur flickorna smälter. Sjukt.

Aja nog om det. Imorgon ska jag jobba igen och även ge besked om jag ska med till Norge eller inte. Fan vilken beslutsångest jag har!! Jag vill verkligen men mår jag som jag mår så kommer det inte bli kul för mig. Kommer ju varken kunna äta det som ska ätas och inte dricka det som ska drickas sen på söndagen ska vi ju sitta stilla och se på den nya kollektionen vilket inte kommer gå så bra med min mage. Smärtan försvinner när jag rör på mig, iaf ibland. Asså fan. Jag som verkligen vill. Detta suger, jag vet inte hur jag ska göra!!!


jobb som gäller


Godmorgon!
Idag är det jobb för mig. Ska bli himla kul eftersom jag inte har fått jobba på en vecka men vi får se hur det går är inte helt hundra än så... Men jag håller tummarna.

Jag är jättte orolig att jag inte ska kunna åka med till Norge nu till helgen. För är jag inte helt frisk så vill jag tyvärr inte men hade ni haft som jag har hade ni nog inte heller velat det. Det suger iaf!

Nej nu ska jag vänta på badrummet och sedan hoppa in i duschen. Hoppas inte min syster tar allt för lång tid på sig därinne.

Ha en underbar dag


godnatt lite tidigt kanske men men


Nu kommer snart Jonas så jag tänkte att jag slänger in mitt sista inlägg och sista bild för idag. Hoppas ni alla haft en bra helg. Det har iaf jag.



Nu ska jag snart få kypa ner i sängen igen och bara mysa ska blir riktigt skönt. Godnatt

väggklocka!!!


Jag måste ju berätta att Emelie och Jossan gjorde mig riktigt riktigt glad med deras present!!! Ni vet mitt klocka som har en "televison ruta" i sig. Jag fick iaf en sån fast i vägg klocka!! Som jag har gått och trånat efter den! Och så får jag den. Fan vad glad jag blev/är. Den ska upp på väggen imorgon.

Hittade ingen bild på väggklockan så jag tänkte att jag lägger in denna igen så ni kanske förstår
om ni inte förstod av mig förklaring.

Lite bilder

Joel var taggad som vanligt

Robin vart så glad av att se mig så han kissade på sig..
Nej då han råkade bara spilla kaffe men man kan ju alltid drömma


Min tårta!
Nördig men så himla söt


Vart inte så mycket bilder men här har ni några iaf. Jag ska faktiskt försöka bättra mig på bild fronten min kamera funkar ju nu så.

JA MÅ JAG LEVA!!!


Idag är det min dag!!!! Jag fyller nämligen år! 19 hela år. Bara ett år kvar nu sen har jag inget att se framemot. Okej det där lät lite deppigt men men.

Gårkvällen spenderades med några vänner. Jag hade riktigt trevligt. Har verkligen saknat att umgås med folk det märkte jag när jag träffade alla. Fy fan vad jag skratta. Hade ont i käken. Tack alla! Riktigt kul att Jesper kom också.
Natten bestod av massa oförvantade sms och telefon samtal. Ett var av Robin som ringde och berättade att han och Ricky skulle gå från Bålsta och hit för att sedan fortsätta till Hjulsta korset. Störda killar.

Så idag vaknade jag av att Robin ringde och sa att dom var utanför så det var bara att klä på sig och gå ner och prata med dom. Riktigt kul att trätta Robin igen och Ricky också såklart. Den killen är verkligen annorlunda men så jävla skön.

När dom gick så var det sängen som gällde igen. Så skönt att krypa ner i sängen när man fryser och bara ligga och kramas. Vid ett kom min familj in och sjöng för mig och gav mig paket.

Vid två kom mina gäster och åt massa. Jag kunde tyvärr inte äta så mycket men jag får göra det en annan gång.

Snart ska Emelie och Jossan komma hit. Berättar senare om vad jag fått och så. Detta vart en jävligt långt inlägg.

lördag


Idag är det lördag och jag har hunnit med massor!

Vaknade sjukt tidigt och kunde inte somna om. Vid halv tio väckte jag segproppen själv men efter en timme var vi på väg. Vi åkte till Sollentuna och beställde min tårta. Kollade lite i affärerna inte för att dom har så många där. Sen efter det tog vi en tur till Upplans Väsby. Jag hade ingen aning om att det fanns ett centrum där men tydligen. Efter det vart de ännu ett centrum som gällde. Det var Jakan. Jag skulle kolla om hur jag jobbade men dom har inte ändrat schemat än så det var bra. Fick träffa den nya chefen och han verkar hur trevlig som helst. Så det ska nog inte vara några problem.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning, har ingen aning om vad jag ska ha på mig dock. Hatar när det händer och det händer ju rätt ofta.

Ha en bra kväll så hörs vi



klockren


tårta


Det vart en tur med mamma till Sollentuna och kolla på tårtor. Jag ska få skriva ut en bild som dom ska sätta på tårtan. Och jag som älskar döskallar ska självklart ha en svart tårta med döskalle på. Lite nördigt men det är min dag så jag bestämmer.
Efter det åkte vi till Stinsen så jag kunde köpa en kofta, skulle köpt skor men när jag väl kommer dit så blir jag osäker så det vart inga men kanske någon annan gång.

När jag kom hem så somnade jag nästan direkt. Det tog verkligen på mina krafter att vara ute och röra på mig. Har inte tagif något tablett idag heller. Ska försöka att klara mig utan. Men jag tror jag kommer behöva ta en snart.

Ikväll blir det som sagt en lugn kväll med film.


Det ska självklart inte stå Casper på min och den ska inte heller se ut såhär men något liknande.


röra mig utanför huset


Godmorgon!
Vart ingen film för min del igår. Vart knappt någon tv alls. Men men. Idag är det fredag och jag vill inte bara sitta hemma ikväll men jag måste. Om jag ska ha en gnutta chans att må bra imorn så jag kan ha middag och så.

Jag ska iaf få åka iväg en sväng idag och det är inte till sjukhuset utan jag och mamma ska åka och kolla på tårtor till min födelsedag. Jag är så trött på det vanliga tårtorna så vi ska köpa en lite roligare. Jag hoppas på att vi åker till Solna så jag även kan köpa mig något. Vill ha en kofta, likadan som jag köpte för några veckor sen men i en annan färg. Hoppas det finns.


grattis till mig



Det har försvunnit 3 kilo på min kropp nu Grattis till mig. Men dom lär jag ju gått upp lika fort. Fast ska försöka att inte göra det.

Pretty when you cry


Fan vad jag sover av dessa tabletter. Sov hela eftermiddagen känns det som. Missade halva Christine, Vänner och One Three Hill. Som tur är så är det ju bara repriser men när man går hemma som jag har gjort nu i flera dagar så har man ju inte mycket annat för sig än att se på dom.



Idag är det torsdag vilket innebär att det inte är något bra på tv eller Fringe går ju men vi somnade till det sist så jag antar att det inte var så bra. Så det kanske får bli någon film ist. Jag har velat se Pretty when you cry nu i flera dagar. Har ingen aning om vad den handlar om eller så men det var något med fodralet som gjorde att jag ville se den. Så vi får väl se om jag lyckas tvinga sovsällskapet att se den. Ska nog inte vara så svårt.

invänta kvällen


Då var man vaken igen eller ja, var ju uppe vid fem - halv sex och tvingade Jonas att gå upp eftersom han skulle till jobbet. Sen gick jag och la mig igen och sov till för en halvtimme sen. Helt sjukt. Jag brukar inte sova såhär länge.

Aja idag hade jag velat åka ner till Jakan och hälsat på den nya bc för våran butik men jag vet inte om jag vågar gå utanför huset. Har ju inte gjort det på en vecka nu eller bara för att åka till sjukhuset. Så vi får se hur det blir med den saken.

Pratade med Erik igår också så nu ska jag göra tatueringen efter resan. Får göra den innan men varken han eller jag vill riskera att jag inte är tillräckligt bra i kroppen.

Mamma och Jessica är och tar sprutor nu. Såna som man måste ta när man ska åka till Egypten men jag får inte ta någon inte än. För det vore meningslöst eftersom jag har en infektion i kroppen.

Aja nu ska jag väl ner och lägga mig i soffan och invänta kvällen. Men fört ska jag se på det nya avsnitet av The Hills season 4.


"Hösten och kylan är här. Klart man behöver någon som värmer en"


Min dag har inte varit så jätte rolig. Har bara legat i soffan och sovit. Tabletterna jag har fått mot min värk gör så jag blir jätte trött och somnar. Sov säkert i fem timmar. Helt sjukt. Igår märkte jag ingen som helst trötthet av medicinen men idag var jag helt slut.

Ikväll är det Grey´s på tv:n så det ska bli kul. Hoppas för Jonas skull att han inte kommer innan nio eftersom han inte gillar det och jag måste se på det.




travis barker


Är jag helt efter eller är det fler som inte hört talas om vad som hänt med Travis Barker?
Att han vart med i en flygplans crash men överlevt som tur är. Han ska tydligen behöva hudtransplantation. Hela hans kropp kommer ju bli förstörd. Alla hans tatueringar all tid han har legt ner. Men å andra sidan så vad spelar det för roll han lever ju. Och det är huvudsaken.

Men jag måste ju tillägga att hans alla tatueringar gör honom extra snygg

du kommer ändå aldrig förstå hur djupt du har sårat mig

Det känns så fel men jag kommer alltid vänta på dig. Alltid ha en dörr öppen för dig.
Jag väntar fortfarande på att få ett samtal från dig. Att du ska komma och hälsa på.
Utan dig känner jag mig inte hel. Det känns som om en stor del saknas.
Visst finns det stunder då jag är lycklig men jag kan ändå aldrig sluta undra..
Varför har du inte kommit tillbaka? Hur lång tid ska det ta?
Var allt bara ett spel? Betöd jag inget för dig?
Jag trodde det var du och jag livet ut.
Att vi skulle dela så mycket med varandra att inget kunde komma emellan oss.
Men jag antar att jag var för blind. Att se att du inte alls kände likadant.
Att jag bara var en i mängden som du kunde slänga i sjön när du tröttnat.

I mitt hjärta och i min själ kommer du alltid ha en stor plats.

sjukhuset igen då


Då har man spenderat en dag på sjukhuset igen. Den här gången var Jossan och Emelie med eftersom mamma var tvungen att åka iväg till ett sjukhus i stan. Åkte in vid elva och kom därifrån vid tre kanske. Fick ligga i ett eget rum eftersom läkarna var oroliga att jag smittade. Sen kom dom och tog mer prover och massa sånt. Fick även uppleva en jätte jätte verkligen jätte hemsk sak men vad tänker jag inte tala om här.

Kom iaf fram att jag har en infektion i magen eller någon tarm som ska gå över av sig själv men jag har fått starka värktabletter mot min magsmärta så det är jag glad för. Och det bästa är att dom hjälper. Jag har knappt ont i magen. Men vill heller inte ta för många tabletter då dessa bara skrivs ut i nödfall.

Efter sjukhus besöket så åkte jag och Emelie hem till mig och åt bullar. Jag får äntligen äta vad som helst utan det med mycket fett. Så ingen pizza eller donken för mig. Men jag måste verkligen måste vara frisk till helgen då jag fyller år. Funderar på att ha middag och krök på lördag. Så var beredda på det men är jag inte frisk nog så vet jag inte om jag orkar.

Oj långt inlägg men nu vet ni vad jag har haft för mig idag.


Mina armar är helt förstörda av alla nålstick.
Min syster har tagit bild så när jag får bilderna så får ni se.



usch


Nu är inte nätterna värst längre nu är det mornarna och förmiddagarna. Usch! Jag hatar, hatar det här.

Fan vad tråkig min blogg är. Skriver bara om hur dåligt jag mår. Måste sluta med det. Men det är ju det enda som händer mig just nu. Lämnar inte ens huset. Vågar inte eftersom jag får sådan magvärk att jag håller på att tuppa av.

Aja idag är det en ny dag och jag hoppas jag kommer må bättre än igår.


Jag vill ha en ny dator!!! NUUUUU!


mina vänner


Usch säger jag bara. Kan knappt äta något men är sugen på allt möjligt. Men inget av det jag är sugen på får jag äta. Fan. När ska detta gå över. Jag vill vara frisk nu. Träffa mina vänner som jag inte träffat på jätte länge känns det som. Jag saknar er.

Imorgon ska jag få träffa Emelie så det ska bli kul, har snart gått en vecka sen vi sågs. Känns jävligt konstigt men jag har inte vågat träffa nästan någon för att jag vill inte smitta någon men jag tror inte jag smittar. För ingen av dom som vart i min närhet har blivit sjuka. Och det är ju en som vart med mig jävlig mycket och inte blivit sjuk så jag borde inte smitta.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag faktiskt få besök. Sen blir det 2½ men och andra komedier som går på tv som kommer gälla tror jag?




10 000 BC


Godmorgon.
Sov ganska så bra i natt. Behövde bara gå upp en gång så det är stora framsteg.
Idag skulle jag egentligen ha jobbat men det hade inte gått, tyvärr. Börjar bli lite eller jävligt trött på det här nu. Jag vill vara mig själv igen. Kunna göra massa saker inte bara ligga i sängen. Har ju ingen ork till något. Så fått jag försöker mig på något så blir jag skakig och börjar se dåligt.

Jag lyckades iaf se klart en hel film i lördags så faktiskt var mycket bättre än jag trodde. Så ni som inte har sett den borde verkligen se den. 10 000 BC.


sjukhuset


Min kväll har spenderats på sjukhuset. Fick ligga med dropp och ta blodprov och allt sånt. Jag hatar verkligen att ta blodprov. Sköterskan tyckte det var konstigt att jag kunde tatuera mig utan problem men när hon skulle sticka in nålen så vart jag jätte nervös. Men vad ska man säga sån jag är bara, tycker inte det är samma sak.

Jag saknade en massa saker i kroppen men dom vet inte riktigt vad som är fel på mig. Dom tror det är en infektion, kan vara något liknande sarmonella. Men det hoppas jag inte. Ska lämna in ett prov imorgon. Ville inte sova över så jag fick åka hem.

Det jobbiga är att jag mådde ganska bra igår kväll. Tills klockan vart tio kanske sen fick jag jätte ont i magen. Sen har jag haft jätte ont i hela dagen idag. Vissa gånger kändes det som om jag skulle svimma.

Där har ni min dag.

kanelbullensdag


Idag är det kanelbullens dag! Fan vad gott! Men tror ni jag får äta någon kanelbulle eller? Nope. Eller får får jag väl men mamma tycker inte att jag borde eftersom jag förmodligen inte kommer må så bra av det. Suck. Det doftar kanelbulle i hela huset. Mamma har bakat. Mums.


"Wanna be close to you"


jävla sjukdom


Natten var ett rent helvete. Fick springa upp varje timme. Hade så jävla ont i magen och mådde sjukt illa. Till slut bestämde jag mig för att inte gå tillbaka till mitt rum utan jag stannde i badrummet och sov där i några timmar.

Nu är jag vaken igen och mår en aning bättre. Mamma tvingar mig att dricka någon äckligt. En brustablett som ska vara vätskebindande så jag ska få behålla vätska och ha ork. Men den är så himla äcklig att jag knappt vågar dricka den.

Ska inte tatuera mig idag heller! Gissa om jag är arg!!!! Fan! Jävla cepe sjukdom! Jag hatar det här!!!!!!
Och inte kan jag åka och kolla in Jossansnya lägenhet heller! Fan.

Finns det något positivt med den här sjukdomen?
Kanske att man går ner i vikt men jag går nog hellre ner i vikt på ett normalt sätt än detta.


så jävla besviken på mig själv


Jag skulle aldrig sagt att jag mår bättre. Nu mår jag sämre igen. Mådde bra hela resan förutom en bit på hem vägen. När jag väl kommer hem får jag jätte ont i magen. Lägger i mig i soffan och somnar nästan men jag var ju tvungen att åka ner till jobbet en halvtimme. Så jag tog med mig min syster ifall det skulle bli så att jag var tvungen att springa in på lagret och tur var väl det för två gånger fick jag springa in. Men spydde bara en gång. Tack för informationen kanske ni tänker nu men det skiter jag i.

Mår piss! Ska lägga mig i sängen och sova bort hela fredagskvällen! Faaaan!


"why do fools fall in love?"


Jag börjar må bättre, peppar peppar. Har inte fått upp något idag fast å andra sidan har jag bara ätit lite youghurt. Mer vågar jag inte.
Magsmärtan är nästan borta. Nu är jag bara lite illamående och har fått ont i huvudet men hellre det.

Ska snart åka iväg på en lite road tripp. Jonas har lovat att vi ska stanna till på godis stoppet så jag får köpa mig massa godis. Vet inte om jag kommer våga äta det men jag kan ju alltid spara det i någon dag eller två.


vägrar skjuta upp tiden




Jag kommer bli så himla arg om jag inte är bra tills imorgon då jag ska lägga mig under nålen i några timmar. Jag vill verkligen inte skjuta upp tiden. Jag vill ha tatueringen nu!!!!!

sjukling


Godmorgon!

Fy fan vad jag mådde illa igår. Hade ont i magen och kunde inte behålla någon mat kvar nere i magen. Allt bara kom upp igen. Kul! Jag som aldrig blir magsjuk så blir jag det nu när jag inte har tid att vara det.

Jobbade bara två timmar igår sen skickade Jesper hem mig. Han ville inte bli smittad och tyckte inte jag skulle stanna längre. När jag kom hem la jag mig i soffan med filten. Sen vid halv åtta kom Jonas så vi åkte till Ica och köpte lite glass och sånt. Sen en snabbis in på OkQ8 så han fick kolla vad det var för fel på bilen. Sen hem till mig och se på tv och bara ta det lugnt. Vi får hålla tummarna att han inte blir sjuk bara.

Natten var inte den roligaste, vaknade flera gånger av magont och illamående. Fick springa till barummet för jag trodde det skulle komma upp men jag klarade mig.

Tyckte synd om Jonas imorse som var tvungen att åka vid sex tiden i kylan. För fy fan vad kallt det var. Själv fick man ju gå och lägga sig igen.

Nu ska jag bara lägga mig i sängen eller kanske soffan och se på tv. Mamma ska åka ner och handla något som jag kan äta. Är så himla hungrig men vågar knappt äta.

Sen ska jag in till jobbet vid halv sju och låsa. Skulle egentligen ha jobbat idag men det skulle nog inte gå så bra.

humöret är väl inte det bästa just nu


Godmorgon!
Har inte skrivit på kanske två dagarna nu, har verkligen inte vart på humör eller haft tid.

I tisdags jobbade jag och sen kom jag hem. Det var då humöret brast. Inget kunde göra mig glad. Aja skitsamma var bara att gå och lägga sig.

Ny dag och det var onsdag igen. Jobbade hela långa dagen, lunchade med Emelie. Fick jobba med Jesper så det var kul men jag mådde så himla dåligt hela dagen. Efter jobbet vart jag upphämtad och sen åkte vi hem till mig så jag fick byta om sen vidare hem till han för att se på Greys och bara ta det lugnt.

Oj detta inlägget vart ju positivt.


RSS 2.0