värda mer än allt.

Dessa två flickor betyder allt för mig. Ni är svaret på om äkta vänner finns.
Som alltid kommer finnas vid ens sida vad som än händer.
Jag ska försöka göra allt jag kan för att inte göra er besvikna på mig.
För utan er är jag ingeting.

Med er vid min sida klarar jag allt.
Jag älskar er



dagen


Dagen började med öppning vid tio med Emma. Kändes lite konstigt att vara två då man nästan alltid är själv men de var skönt. Första timmen spenderades till att prata om allt som hänt sen sist. Då båda var super trötta så var det skönt att bara ta det lugnt. Sen vart det till att lära mig det sista inför veckan och början av nästa.
Sen byggde vi om och så. Vid fyra slutade Emma och jag fortsatta att fixa och trixa.
Min favorit kund kom in och dag också och pratade med mig i kanske en halvtimme - trekvart. Han är så himla söt.

Nu ska jag nog bara se på tv och ta det lugnt blir tidig morgon imorgon med plus att jag ska jobba med någon Claes från göteborg men som bor i stockholm och har eller jobbar på sergel. En hårdrockare tydligen. Kan bli kul.


veckan


Nu bär det snart av till jobbet.

Veckan:
Måndag: Jobba 10-19
Tisdag: Jobba 10-19
Onsdag: Jobba 10-19
Torsdag: Ledig, nakenbadet med Emelie och Jossan
Fredag:  Ledig
Lördag: Jobba 10-17
Söndag: Jobba 11-17

Mycket jobb men de blir bra när lönen kommer in.


bilder







dagen


Dagen vart väl inte som planerat. Låg i solen en snabbis sen åkte jag med Emelie och Jossan till barkarby och kollade runt lite. Sedan vart det hem och byta om för att äta middag på Emils och även se matchen med massa folk.
Nu har jag precis duschat och ska sova vilken sekund som helst. Jobbar hel dag tre dagar framåt nu.
Så mycket sömn kommer att behövas.

Tänkte lägga in lite bilder innan jag sover.


igår


Godmorgon.
Snacka om att jag är trött/seg.
Kvällen igår började väldigt tidigt men var himla rolig. Det slutade med att vi stannade hemma iaf och åt en massa för att inte tala om dracka massa. Vi körde ju fullast vinner. Vet inte riktigt vem som vann men jag slutade iaf dricka efter ett då det började snurra till lite. Kan ha vart för att vi hoppade studsmatta men men.

(fler bilder kanske kommer sen)

Vid ett - halv två var jag helt slut så då gick jag till sängs men vid tre-fyra väcks jag av att Jessica tagit med sig en kille hem till mig. Ja ni läste rätt. Hon hade mött min käre granne på nattbussen och tyckte han skulle med hem. Så vi satt och pratade till halv sju.

Idag kan det nog bli bad, ser ut som om det är varmt ute ska snart sätta på mig bikini och studsa lite.


grattis lillbror


Blev en väldigt snabb tur till stan med Emelie. Hittade en kjol och ett par svart gummistövlar med stjärnor så jag kan matcha kjolen som även den var svart med stjärnor. Nej, då ska inte ha dom samtidigt eller kanske vi får se. Efter stan for vi till jakan. Köpte en skjorta och en såpbubbel maskin till bror som fyller 20år idag!!. Den var super rolig. Jag och Casper har haft jätte kul med den.

När jag kom hem var redan släkten här. Men nu har dom åkt och jag plus resten av familjen ska nog börja göra oss ordning för nästa last. Brors vänner plus Emelie och Jossan eftersom han gillar dom så mycket.


Grattis bror!

min lilla vän emelie :)


Snart kommer min lilla vän Emelie över och vi ska hoppa studsmatta. De är så kul!
Så det blir en lugn kväll ikväll. Ska upp tidigt för att åka till stan och shoppa något till kvällen. Då det antingen blir krök här hemma eller utgång med bror och hans vänner. Och självklart Jossan och Emelie!

Nej nu kom Emelie så jag måste kila!


studsmatta


Nu har jag kommit hem.
Det vart ingen klocka, hittade ingen. Men de vart skor, t-shirt, tröja, cardigan, lotion, linne och mysbyxor. Efter Kista vart det en snabb tripp till Jakan sen kom bror och hämtade mig.
Vi åkte till Rusta och köpte en studsmatta!!!! Så nu ska vi montera den och sedan hoppa oss trötta. För imorgon då fyller bror 20år!!




<3


klocka


Idag blir det som sagt shopping i Kista med Jossan.
Jag är på jakt efter en klocka. Tänkte att jag kunde köpa en för pengarna som jag fick när jag lämnade tillbaka halsbandet. Men jag ska inte köpa en för alla pengarna bara en lite del av dom.



Skulle de inte vara lite kul att ha en sån här klocka?
Med telefon.


dagen


Godkväll.
Idag har jag jobbat bara. Vaknade runt elva och vart väldigt chockat att klockan var så mycket. Men jag antar att det är så det blir när man går och lägger sig sent.
Iaf så kom jag till jobbet vid ett (lagom trött). Fick lära mig det mesta som jag behöver veta inför de veckorna som jag har ansvaret. Så nu känns allt lugnare.
Jobbade över två timmar vilket var skönt eller iaf när lönen kommer.
När jag kom hem var det ingen hemma eller bara bror. Sen när mamma kom hem åkte vi och köpte pizza. Snäll som jag är så betalade jag för dom båda och mig.
Nu är jag helt slut i huvudet. Börjar få tillbaka huvudvärken som jag hade i vintras. Vilket inte är bra. Så nu blir det bort från datorn. Och på med glasögonen.

Imorgon blir det shopping i kista med Jossan.


tisdag


Dagen gick väl inte riktigt som planerat men den gick överraskande bra.
Började jobba vid ett. Och efter det vart de pasta sallad med kyckling  på tastys med jossan. Sen lite shopping.
For sedan in till stan kvart i sju med syster som skulle till Monki.
Var där en snabbis sen tillbaka till jakan. Mötte upp Sara och Jocke för att gå till Emlis och se matchen och dricka lite gott. Vilket var väldigt trevligt. Först var jag lite osäker men ändrade mig sedan och följde med vilket jag är glad att jag gjorde.

Nu har jag pecis blivit av släppt av Johan och måste sova så jag orkar jobba imorn. Så skönt att Erik är tillbaka så han kan lära mig allt som jag behöver veta tills nästa vecka och så.

Godnatt

en ny favorit på listan


tjugofemte


Godmorgon. Vaknade lite väl tidigt idag då jag inte börjar förren ett. Skulle vilja sova iaf till tio men det gick icke.
Idag är det den 25 och självklart har lönen kommit in på kontot. Jag kan ju säga att jag är mer än nöjd. Har redan fört över massa till mitt sparkonto. Duktigt va?
Men jag längtar ändå tills lönen i augusti kommer. Den kommer vara grym. Och då menar jag verkligen grym för ni ska få se hur mycket jag kommer jobba i juli när det börjar närma sig. Jag kommer iaf jobba som en tok och jag kommer ha ansaret på Carlings i minst två veckor.



Nej nu ska jag ner och se om det finns något att slänga i magen. Inte för att jag är hungrig men man måste ju äta. Sen blir det nog en promenad på det.

.


Jag saknar dig



teckning


Nu har vi firat pappa. Eller ja eva och holger (hasse) är kvar men jag fick träsmak i rumpan så jag gick upp.
Pappa verkade iaf nöjd med sina presenter. Han vart nog mest glad för min och Jessicas teckning som vi ritade till han. Så som man gjorde när man var liten ni vet. Vi ritade alla i familjen som streck gubbar. Fina vart vi också. Vi ska försöka få pappa att sätta upp bilden på kontoret så alla på företaget kan se hur fint vi ritar.

Jag har iaf proppat i mig allt för mycket ikväll så de skulle inte förvåna mig om jag vaknar och har jätte ont i magen inatt. Men å andra sidan så var allt fett snålt då pappa bantar och han har verkligen gått in för det den här gången. Så nu finns det inte mycket kvar av min lilla pappa.

Nu ska jag se på tv och sedan sova. Är helt slut i kroppen och själen.
Godnatt

försenad och allt


Min pappa är försenad till sitt egna kalas.
Där kan vi prata om en workoholic. Min pappa jobbar hela tiden, från tidiga mornar till sena kvällar. Men han säger att det är så det är när man köper ett företag, åtminstonde i början. Nu har han och Martin ägt det i två år så snart börjar det nog lugna ner sig.

Snart kommer gästerna hit och jag är verkligen inte taggad för att vara trevlig idag. Tyvärr har det blivit så på sistonde. Men jag ska göra mitt bästa, ska iaf vara trevlg mot farmor och pappa.



pappas dag


De är så skrattretande att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Att man ena dagen kan gå och snacka skit om personer och sedan andra dagen vara deras "nära" vän. Hur falskt är inte det? Att folk inte förstår när dom blir utnyttjade.
Öppna ögon och tänk efter.




Nog om det idag fyller min far år och allt jag har köpt är en disktrasa, Ja ni läste rätt men den är faktiskt speciell. Plus att han ska få en grej imorgon också. Har inte riktigt hunnit med.

Grattis pappa liten

I will stand by you


When tears are in your eyes, I will dry them all
I´m on your side when times are rough
I will take your part when darkness come
and pain is all around.

min vecka


Godkväll.
Idag har jag bara jobbat, shoppat lite sen myst på altanen med men älskade vän Emelie vilket var riktigt mysigt. Vi satt och pratade en massa minnen och sånt. Den där tjejen är verkligen underbar!

Min vecka:
Måndag: Jobba
Tisdag: Jobba, fira pappsen som fyller gammal
Onsdag: Jobba, kanske shoppa
Torsdag: Jobba
Fredag: Shoppa och sola kanske
Lördag: Fira bror som fyller 20år!! På kvällen blir det förmodligen utgång
Söndag: Slappar dagen, dagen innan en vecka med massa jobb.


Så nu vet ni på ett ungefär vad jag har för mig i veckan inte för att ni bryr er men skitsamma.


will you stay with me?


farfar lilla


Min lilla farfar var värre än jag trodde. Jag fick verkligen en chock när jag såg honom. Jag trodde jag skulle få se honom som han alltid har varit. Men det jag fick se var något jag aldrig hade kunnat ana. Men ändå känns det som att jag har sett det här förut..
Han låg där i sängen med uppsvällda ben och halsen hade också svält upp. Han kunde knappt prata men glimten i ögat hade han fortfarande. Och har han bara kvar den där glimten så kommer det ordna sig.
Mamma och pappa tror inte att han kommer kunna gå igen men efter som jag är sån som vägrar tro på utförsbackar när det väl kommer så tänker jag fortfarande tänka att allt kommer bli bra igen. För det är min farfar och han är en stark människa. Han säger alltid att jag är den starka i familjen och om det nu stämmer så har jag fått det från honom. Min farfar.
Att inte visa sig svag är något som ligger i oss. Min pappa är likadan.
Så han kommer bli bra. Han kommer vara upp och gå snart igen ska ni se.


Min farfar är den bästa! ♥


söndag


Godförmiddag. Solen skiner ute.
Har precis kommit hem, var nere i jakan och lämnade växel till Emma då vi inte hade några mynt alls.

Nu ska jag, mamma och pappa ta Impalan ut på en sväng. Ska åka förbi farfar som fortfarande ligger på sjukhus. Tydligen så ska han ha varit förvirrad igår. Hoppas han är bättre idag.


.


Tanken på dig kommer alltid få mig att undra...



vad världen är liten ändå


Som jorden och månen dras vi till varandra.



min far älskar bilar


Hejsan!
Nu har man äntligen kommit till liv. Börjar bli en aning piggare. Kan ju vara för att jag tyckt i mig nästan en hel påse med olws hjärt chips.
---
Min pappa är helt tokig i bilar och motorcyklar. Just nu har en motorcykel och fem bilar. En som mamma åker runt med, en som pappa åker runt med, en övningskörnings bil och min bror har en plus att han har köpt en till bil som han ska ha i vinter då han inte kan köra runt med sin sen får vi inte glömma den finaste av dom alla. En Impala, alltså en gammelbil och i slutet av juli kommer denna skönheten hem till oss:


Hade jag bara haft körtkort så hade jag fått glida runt i denna i sommar. Men som de flesta vet så har jag lagt körtkort på hyllan av sina anledningar.


unchained melody




gårdagen


Godmorgon. Vaknade kanske för fem minuter sen. Jag och Emelie kom nämligen hem halv åtta.

Jag hade faktiskt det himla trevligt igår som jag trodde. Det började med middag med Emelie, Jossan, Bror, Eriksson, Johanna och Anna. Åt massivs och gått var det. Tyvärr råkade bror min bränna våra majskolvar så vi fick klara oss utan det. Efter middagen trillar det in en halv naken pojke som gått vilse. Skumt.

När vi ättit efterätt bar det av till Bro där det var kubb eller ja alla hann ju inte spela för en viss person skulle snacka så mycket varje gång det var någons tur att spela. Jag nämner inga namn för att inte tjata ut namnet..
Efter spelandet vart det in och massa prat en del ytliga och en del för djupa. Men var inte orolig lite är glömt idag.
Hela dagen vad trevlig.

Tack Emelie, Jossan och alla andra som var med och firade midsommar med mig.





midsommar


Jobbet gick bra. Jag började trycka ihop rean på tjej för att få plats med mer ordinarie. Och de fick jag.
Efter jobbet vart det shopping på Hemköp för Emelie, Jossan och min del. Massa mums köpte vi.

Nu är jag hemma. Ni kan ju gissa vem jag sitter och "pratar" med på msn?
Jag ska snart börja förbereda lite till ikväll. Göra salladen och efterätten tänkte jag så att det inte blir kaos sen.

Tror faktiskt att det här kan bli en riktigt härlig midsommar!



Glad midsommar på er!



midsommar morgon


Godmorgon.
Nu är jag vaken och ska bege mig till jobbet om en timme. För er som inte vet det så har alla affärer i Jakan öppet till 14 idag. Så har ni glömt att köpa något fint till midsommar så vet ni vart ni ska.

Angående inlägget i natt så skämdes jag arslet av mig. Fan vad pinsamt. Måste ha alla detaljer från min syster sen. Så Jesica om du ser det här innan du ser mitt sms som du snart ska få så: Ring mig till jobbet. Jag är nyfiken!!!

Nej nu går det väl inte an att sitta här längre måste klä på mig och allt sånt..


pinsamt?


AAAAAAAhhh jag tror jag smäller av. Vet inte vad jag ska ta mig till. Sova lär ju inte gå nu.

Min syster ringer, tror jag men det visar sig vara någon Stefan som vill ha min msn för att en Zack vill ha den. Jag tror självklart att de är driv men sen får jag prata med min syster som förklarar allt. Faaaan vad pinsamt.

Aja måste försöka sova nu. Godnatt igen.


jeans-nörd


Jobbet gick som vanligt bra. Tyvärr vart de jävligt långtråkigt mot slutet plus att jag hade ont i min mage.. Stackars mig? Nej då man kan inte alltid ha turen med sig.
Efter jobbet kom mamma och hämtade Emelie och mig. Vi åkte till Kista och lämnade tillbaka halsbandet jag fick i studentpresent så nu är jag lite rikare eller inte än men snart. Sen vart de lite shopping. Köpte mig plåster med döskallar på och en grej till pappa sen ett par jeans. Ovanligt va?
Jag som inte skulle köpa jeans, ska ju köpa ett par kanske två när lönen kommer men men man kan aldrig få nog med jeans. Plus att Emma ska köpa ett par av mina jeans som jag bara har använt en gång.

Nej nu ska jag gå och borsta gaddarna för att sedan se lite på tv och sova. Imorgon blir det jobb och sen middag med Emelie, Jossan och bror med vänner. Sen blir det nog Bro som gäller för våran del. Spela kubb och sånt.

Godnatt

plus minus noll


Godmorgon.
Idag blir det ännu en dag med jobb och som igår börjar jag inte förren tre men jag måste ner tidigare för att gå till banken d mitt bankomatkort har slutat fungera. Kul liksom. Inte riktigt!

Efter jobbet får jag se vad som händer, troligt vis blir det nog något lugnt. Jobbar ju imorgon med. Hela dagen från 10-14 själv. Mindre kul men de blir nog bra ska ni se.

Pratade nyss med farmor också och hon berättade att farfar är lite bättre. Hon hade pratat med honom i telefonen och bara de var framsteg. Min farfar är stark.


du var inte där när jag behövde de


Läs igenom texten. De mesta stämmer så jävla bra.
Förutom att jag skulle vara ensam.

Jag har de bästa. Som ställer upp när de behövs och inte behövs.
Ni är helt underbara.
Fan vad ni betyder. Mer än jag själv kan förstå.



dåligt dåligt


Jobbet gick bra.
Efter det bar det av till MonaMi ist för Kungsan. Vi åt massor och tittade på fotbollen. Kan ju säga att vi inte var så glada när vi gick därifrån. Hur fan kan Sverige förlora mot Ryssland? Vad har hänt liksom?

Aja nog om det. Imorgon är det en ny dag och ännu en dag närmnare midsommar. Får se vad som händer, allt är inte säkert än men jag vet iaf vad vi håller tummarna för.

Godnatt


fotboll


Om en och en halv timme ska jag bege mig ner till Jakan och jobba. Börjar inte förren tre idag och slutar när allt stänger alltså sju. Efter det blir det förmodligen Kungsan med Emelie och Jossan om vädret tillåter det. Annars blir det något annat.
De är helt sjukt att jag har ser framemot att se på fotboll men vafan de är själva stäminingen som gör en pepp. Jag har till och med målat mina nalgar blå och ska köpa mig ett gult linne. Yes stämmningen var det!
Sverige - Ryssland. Vilka vinner? Det visar sig ikväll.

Ha en bra dag.

sanningen


Tänkte bara att jag skulle berätta för er att de där rykterna om att jag ska ordna en fest med den förra klassen inte stämmer för fem öre. Jag har aldrig sagt det heller. Jag har sagt att de skulle vara trevligt och jag kanske skulle kunna ordna det men jag har ALDRIG sagt att jag ska det!

Jag är så trött på att hela tiden behöva försvara mig för saker som jag inte sagt eller gjort!
Tack för att ni får mig att framstå som en känslokall jävel som inte vill annat än att förstöra. Visst kan jag vara känslokall men jag skulle aldrig säga det saker som jag har fått hört att jag skulle ha sagt.
FAAAAN! Ta reda på fakta innan ni börjar sprida allt till alla.

Ni tycker inte att jag har vart med om nog eller?
Nej men visst ge mig mer. Jag är ju så stark så jag klarar allt.
Somliga verkar iallafall tro det.
Men här har ni sanningen. Jag är inte så stark som ni tror. Visst utåt kan jag verka hur stark som helst för att jag lägger på det där falska leendet och säger att de är bra. Medans jag inombord håller på att bryta samman.
Där har ni sanningen nöjda nu?
Ni har fått mig att visa den sidan jag aldrig ville att någon skulle få se. Inte ens komma i närheten av...


du


Make it okey. I miss you ♥


dagen


Idag har jag jobbat fram till tre. De gick super bra. Städade som en tok eftersom våran regionschef skulle komma och kolla läget. Fick även schemat för juli och augusti. Jag kommer jobba varje vecka och vara ledig två dagar i veckan. Snacka om att jobba. Men de är ju bra när lönen kommer. Måste bara ha det i bakhuvudet när jobbar och känner mig trött och bara vill hem.

Efter jobbet kom mamma och hämtade mig sedan åkte vi till Kungsängen för att besöka graven. Tyvärr hade det inte kommit någon sten än men de var fint ändå!
Känns så konstigt att stå där men ändå inte förstå..
Jag saknar dig så mycket. Om man ändå kunde få träffa dig igen. Bara för några minuter, sekunder vad som helst bara man fick se dig igen, prata med dig. Faaaan.

Efter det åkte vi till farmor där min syster väntade. Vi gick in och fikade lite och pratade. Min käre farfar ligger fortfarande på sjukhus. Men mamma tyckte han såg lite bättre ut men han kan fortfarande inte gå. Bli frisk!

Seriöst jag orkar inte mer..




förlåt men..


Jag vet att jag tog i lite väl mycket i mitt förra inlägg. Jag var bara så arg och sårad.

Det går bara inte in!! Fy fan. Jag vet inte vad jag ska säga, just nu känns allt bara piss. Och inga ord går att beskriva hur det känns. Jag trodde jag hade känt av det mesta men tydligen hade jag helt fel. Att man kan få en människa att må så dåligt och ändå inte göra något åt det. Jag trodde vi hade något speciellt. Jag trodde att de skulle vara vi för alltid. Jag trodde att vi kunde lita på varandra. Jag trodde vi kunde gå genom eld och vatten tillsammans. Jag trodde..
Fan vad jag trodde fel!


hej då


Du kan dra åt helvete!
Tro inte för en sekund att du kan komma tillbaka! Så otroligt falsk. Att jag lät mig luras så länge. Aldrig ige
n.

väckning


Godmorgon.
Vart nyss väckt av att syster ringer och säger att jag måste gå ner och öppna dörren åt Inga. Väl nere vid dörren ser jag att hon har med sig en liten söt sak. En elva veckor gammal rottis valp!!! Så söt. Satt och mös lite med den på trappen medans Inga gick in och hämtade det hon kom för.


Dom är ju bara för söta. Nu är inte detta just den men jävligt lik.
Jag vill också ha en valp igen. Synd att min älskade lilla Nanna inte gillar valpar.


Nu ska jag hitta något att fördriva tiden med då jag inte börjar förren ett. Men det löser sig..

vrid tillbaka tiden

Det känns som om det var igår som vi satt och pratade, skratta och sjöng förjävligt.
De går inte att förstå.

För varje dag som går är en dag närmare dig.
Jag saknar dig


VAFAAAN!!

 Tydligen så mår min farfar inte bra.



FAAAAAAN!!!!

Nej. Inga såna tankar. De blir bra. Ska kommer bli bra. De måste blir bra.


igår och idag


Goddag. Har nyss kommit hem. Orkade inte ta nattbussen hem igår eller ja åka själv för den delen också så jag sov kvar.

Gårdagen började med jobb och sedan drog jag och Jossan till Bro och kollade på matchen. Kan ju säga att jag var den enda som var super taggad. Efter det vart de kubb. Självklart så vinner mitt lag flera gånger om. Förlorade nog bara en gång. Men de är ju sånt som händer. Man måste ju låta det andra laget vinna ibland också.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer ska nog åka till Kista med föräldrarna och lämna tillbaka med halsband som jag fick i studentpresent eftersom mamma tycker de. Eftersom jag redan har mitt halsband som jag fick av gammelmormor och då kommer jag ju inte använda det jag fick så mycket. Vilket är som att slänga massa pengar i sjön. Så jag ska sätta in pengarna på mitt sparkonto till Thailand. För dit ska vi fan!

Ikväll kanske det blir grillning med några. Vilket alltid blir mysigt.

Ha en bra dag.

lugn och skön kväll med emelie och grabbsen

Godkväll.
Har nyss kommit hem. Vart en lugn och skön kväll med Emelie och två pojkar. Vi tittade på tv sen åkte vi och hämtade den tredje för att sedan spela kubb. Självklart så vann jag och Emelie. Vi är BÄST.
Efter det vart de mer tv och godis. Mumsigt

Annars har jag bara jobbat idag. Vart stömavbrott så det var mörkt i hela butiken men men de gick ändå. Fick besök av lilla David och hans vän som shoppade lite.

Går varje dag och väntar på att min favorit kund ska komma in. Han var inne i förrgår igen tror jag att det var och bara snackade. Så himla gullig. Får hoppas att han kommer in imorgon.

Nej nu måste jag nog sova så jag orkar upp imorgon. Busskortet har ju gått ut så de kanske får bli en promenad till jobbet och efter det blir det nog kungsan med lite folk. Vilket kan bli kul om vi nu kommer in annars är de ju bara att hitta på något annat. Inge mer med det liksom.

Godnatt



tom


Sent igår kväll åkte min lilla farfar in till sjukhuset. Han hade legat och spytt en massa så farmor ville nog inte ta några risker.

Just nu är min bror på sjukhuset fast bara vårdcentralen. Då han har spytt av och till i två veckor, nästan tre tror jag..

Får se hur allt går.
---

Allt känns bara så tomt.
Varför ska allt hända just detta år? Detta år skulle ju bli det bästa. Istället har det blivit det sämsta året i hela mitt liv. Knappt en månad har gått utan att något hemskt har hänt. Jag förstår inte. Vad är det för mening med allt det här? Med allt som hänt? De kan inte finnas någon...
Fan vad jag önskar att man kunde spola tillbaka tiden.

föralltid.

Godmorgon. Ska inte skria något långt tanke inlägg idag. Vill vara säga att.....

Jag tycker om den här tösen otrorligt mycket och att hon betyder allt för mig♥


(jätte gammal bild men de skiter jag i. Hon är underbar!)

igår, idag, föralltid


Godmorgon. Vaknade väl för en halvtimme sen, trodde jag skulle kunna sova längre så lite som jag sovit de senaste dagarna men inte de inte.

Igår jobbade jag hela dagen lång. Efter det mötte jag upp Sara och Emelie, tog en fika som snabbt ledde till glass som sedan ledde till pizza. Och en lite smått dålig men rolig sak. Känner lite skuld men skitsamma man lever bara en gång, visst?

Idag ska jag in till jobbet vid ett och jobba till fem så de ska bli skönt att få lite ledighet. Sen blir det att jobba hela veckan utan söndag. Och nästa vecka ser det ungefär ut likadant. Men de gör inget. Då har jag något att lägga min energi på så att tankarna inte kommer..





Läste nyss Saras blogg och jag håller verkligen med. De är i motgångar vännerna prövas.
Och jag har verkligen fått bevisat för mig vilka jag kan kalla mina riktiga vänner. Somliga som jag inte trodde skulle finnas som ändå funnits där, vilket känns skönt. Men sen har vi det där med dem jag verkligen trodde skulle finnas där som inte fanns/finns där/här. Och de känns verkligen i hjärta. Faaan vad de känns. Usch. Ett ynka jävla förlåt var allt jag begärde men de var tydligen för mycket. Har aldrig känt mig såhär sviken av någon.. Och jag förstår inte hur man ens kan göra så i tider som dessa man håller tyst och bara finns där och de ska vara utan några "rop" på hjälp. De som verkligen känner mig vet att jag aldrig skulle be om stöd eller tröst. De är bara sån jag är.

(Förlåt men jag kan verkligen inte förstå. Det går inte in i min skalle. De gör inte de!)

Tack alla ni som funnits/finns där för mig. Ni är verkligen underbara. Jag hade aldrig klarat mig utan er. Inge ord kan beskriva hur tacksam jag är.. Tusen tack.



massa slit


Jag tror fan aldrig att jag har slitit så hårt på jobbet förut. Jag och Emma har byggt om hela tjejsidan inför rean. Det tog verkligen på krafterna. Vid halv fem gick vi till Tastys och åt. Ingen av oss hade ätit på hela dagen. Så de behövdes.
När det var en timme kvar kände både jag och Emma att vi verkligen måste lägga på ett kol. Kändes som om Maureen var lugn som en ja lugn sak.
När klockan var runt åtta kom våran räddare i nöden som skrev våra skyltar då alla vi tre kände att vi inte skulle kunna skriva bra. Tusen tack.
Vi stannade kvar till halv nio och fixade men vi hann ändå inte klart så imorn blir det till att komma till jobbet klockan åtta och jobba till sex. Sammanlagt blir det 20timmar på två dagar. Men de känns inte så jobbigt. Trivs så bra plus att man får annat att tänka på.

Imorgon blir det fika med Sara efter jobbet. Det ska bli kul. Så skönt att prata med henne. Du är verkligen underbar! Tack

Skulle egentligen åkt in till Kungsan där Emelie och Jossan befinner sig men jag orkade verkligen inte, förlåt


dax för kneg


Kunde verkligen inte somna igår kväll. Låg vaken sjukt länge så vid två kom C och håll mig sällskap...

Så jag somnade väl vid fem kanske. Och idag blir det jobba. Är ju ändå vaken nu så jag kan lika gärna åka ner till elva och börja fixa för rean så slipper Emma stå själva också.

(Har faktiskt gott och blivit duktig på att uppdatera bloggen på senaste. Anledningen är väl för att jag känner att jag måste. Finns så mycket tankar som jag egentligen skulle ha lust att skriva ner men jag försöker att inte göra det. Eller iaf fina ner det lite.)

Ha en bra da´ ät kexxhokla´.



vi VET hur det känns


Såhär på kvällstid kommer tankarna. Alla tankar som man försöker förtränga under dagens gång. Men på natten går det inte. Man ligger i sängen och försöker sova och tankarna flödar. Dit man helst inte vill..

Usch jag önskar just nu att du var här och gav mig råd. Hur jag ska göra... Ska jag bara skita i allt? Ska jag förtränga? Ska jag gå runt och grubbla tills jag blir tokig? Ska jag förlåta? Hur fan ska jag göra?
Om jag ändå hade de egenskaper som gjorde dig till en sån underbar människa. Om ändå någon hade det.

Förlåt jag vet att du hade hatat att vi som alla trodde skulle vara föralltid nu har gått åt skilda håll... Men jag har det inte i mig att förlåta ett sånt svek. Jag önksar det gick och kanske med tiden så går det.. Men om inte annat sker så är jag rädd att det är såhär det slutar..

"För det är alla känslor som lever upp på nätterna, som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna. Den du brydde dig om, som spela din vän som sedan hugger dig i ryggen. Vi vet hur det känns!"

Förlåt

ååh roy



Ni vet låten Oboy jag vill ha min oboy..?
De måste ni annars är ni sega jävlar. Iaf så byter man ute Oboy till Roy så blir låten en gnutta sötare.
Som Roy.



dagen


Idag har hela dagen spenderats på jobbet. Öppnade tio och skulle egentligen sluta vid fyra men jag jobbade över till sex ist så jag och Emma kunde börja hänga om lite men de gick åt skogen då vi inte fick loss muttrarna. Så imorn blir det till att ta med skruvar och skit. Så jag åker tidigare till jobbet imorn. Ska egentligen börja fem men jag åker nog så jag är där till elva och slutar inte fönrs nio på kvällen.

Juste min nya favorit kund kom in idag. En kille från Östersund som nyss flyttat till jakan. Så söt med dialekt och allt. Stod och pratade ett bra tag med honom som alltid när han är inne. Han förgyllde min dag kan man säga.

sol och bad


Idag har jag haft en underbar dag med nya människor.

Har spenderat hela dagen vid blålagunen eller ja, husby gropen på ekerö. Åkte dit vid halv elva med två pojkar, sen väl där kommer det ännu fler kanske sex grabbar och en till tjej. De var jätte skönt. Jag badade till och med.

Tråkigt bara att Emelie och Jossan jobbade och inte kunde följa med. Dagen hade vart ännu mer underbar om ni vart där.

Imorgon blir det jobb. Kommer få jobba som en tok i sommar då vi förmodligen bara är två st. Man kan säga att de är kaos hos oss just nu. Men de löser sig.




lite kort från gårdagen

För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten
för vi har tagit studenteeeeen, fyyy faaaaaan vad vi är braaaaaaaaaa!











lite kort om gårdagen


Studenten vad grym. Vill göra om det!
Frukosten med Emelie, Jossan och Robin var super mysig.
De negativa med studenten var all väntan. Minst en timme gick åt att bara stå och vänta på att få springa ut.
Utspringet var grymt, spänningen när man står därinne och väntar. Har ont i händerna idag efter allt bankande på rutan och efter det att jag har stått och klappat händerna.

Flaket var riktigt skoj så alla som inte tagit studenten kör på flak.
Så himla kul. Jag, Emelie och Strand ramalde ner från högtalarna och föll rakt ner på flaket. Men de var bara att resa sig upp och dansa vidare för ont gjorde det inte konstigt nog.

Slutskivan måste nog ha varit det roligaste. Eller ja, roligaste utgången iaf. Alla var på topp humör utan vakterna som skulle slänga ut varanda jävel som var glad och lullig.
Men annars så. All dans. Alla skratt. Ja hela stämmingen var bra. Var längesen jag log så mycket.

Kom hem vid halv fem tror jag. Vaknade upp klockan två med ett skärsår från en glasbit i foten. Så nu har jag ett jack i foten som gör super ont. Svårt att gå. Och de gör de ju inte lättare med att jag har världens träningsvärk i smalbenen.

Hoppas alla hade kul på studenten
----

Önskar av hela mitt hjärta att du kunde ha varit där. Skulle vart ännu roligare då. Kändes på ett sätt som om du var det. När vi åkte förbi baksidan av olyckplatsen spelades en av dina favorit låtar.
Usch jag saknar dig så jävla mycket.



lite uppdatering får de väl bli.


De var super skönt att få komma bort från allt och alla ett tag. Att bara var nära de bästa var nog det som gjorde allt så bra. Så skönt att man vet vart iaf två av sina vänner står. Ni gör mina dagar bättre och bättre. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan er.

Kom hem vid fem imorse, sov en timme sen upp och dra iväg till lillsjön för fångarna på UBG. Vi vann självklart inte men vafan vi hade kul. Jag badade till och med för tävlingens skull.

Sen har dagen spenderats med Emelie och Jossan. Shopping och sånt.

Imorgon är det studenten. Känner mig inte så taggad men de ska på ett sätt bli skönt men ett sätt inte. Får se hur man mår imorgon. Lär ju inte vara så nyktert. Hoppas du kommer förbi, vore kul.

Oj de var ett bra tag sen jag skrev såhär mycket. Men jag orkar verkligen inte. Allt bara går fel nu. Vänner som lämnar en som man alltid trodde skulle finnas där.. Vi får se hur det blir med uppdateringen men men skitsamma.


RSS 2.0