ett snabbt inlägg i all hast


Vart en shopping i Kista med mamma och Jessica. Fick med mig hem ett par Converse skor (vita), en lila lång t-shirt och ett diadem som jag kan ta bort min korta sne lugg med. haha. (bilder kommer kanske sen)

Nu har jag nyss slängt i mig kinamat och lite cider. Ska hoppa in i duschen och duscha min skitiga kropp. haha. Sedan kommer Malin över och vi ska fixa och trixa. Har ingen aning om vad jag ska ta på mig ikväll men något blir det nog.
Som ni kanske förstår så blir det utgång ikväll! Wooohooo! Ska bli så himla kul att festa med alla igen, var så längesen man festade med Manda och alla. Ska bli så kul! Grymt taggad som ni kanske märker. Hinner tyvärr inte med förkröket hos Jossan men vi får mötas på tåget.

Ha en toppen kväll för de ska jag ha!

P.s kan du vara snäll och starta din telefon så man kan nå dig?????

Lazee


väldigt tidigt morgon för att vara lördag


Godmorgon!
Har vaknat nu och kan inte somna om!! Usch! Jag vill sova längre! Klockan är ju bara halv åtta. Detta är sjukt!

Men men iaf. Gårdagen spenderades inne i stan med Jossan. Vi hittade en jätte jätte fin studentklänning till Malin men ingen till oss själva. Vi får åka in i april då de mesta ska komma.
Annars shoppade jag massa annat. Inte bra! Man ska inte åka in till stan när man har pengar, man hittar alltid något. Och jag som ville spara. Aja skitsamma. Fick med mig bra saker hem, tror jag.
Gårdagens outfit:

Malins studentklänning?

Shoppingen minus ett vitt linne och svull. haha


Efter shoppingen kom Emelie över. De var trevligt trevligt. Vi åt lite godis, snackade massa skit. Som vanligt!
Vi började bla räkna ner hur många dagar det är kvar till studenten. Idag är det 68 dagar, imorgon 67, på måndag 66 och sen när vi börjar skolan är de 65dagar kvar!!! De är fan inte långt och dagarna bara flyger iväg. Kommer aldrig hinna med allt som jag vill hinna med till innan studenten!

staden


Godmorgon!
De är nästan helt sjukt att jag sitter här, vaken och allt!
Fick väldigt oväntat besök igår, så mycket sömn har man inte fått. Men de gör inget, de var är de värt.

Ska in till stan med Jossan idag. Riktigt trevligt!
Tänkte slänga iväg ett sms när som helst och kolla vilket tåg och sånt!

Hoppas ni får en trevligt fredag



jossan, jobb, mat, film, leguan och umgänge. Allt i ett!


Hade en jätte trevlig lunch med Jossan idag. Alltid lika kul att spendera tid med henne. Vilket jag även ska göra imorgon så vi ska in till stan och leta efter studentklänningar. Hoppas på att iaf finna nåt som man kan tänka sig.

Iaf. Jobbet gick jätte bra. Efter de åkte jag hem, åt och fick sedan skjuss av Joel till Robert. Där vi (jag, robert, micke, johan och även emma gjorde oss sällskap) såg på American Pie 2. Sedan gick vi hem till Johan där även Claes och Robin joinade efter ett tag. Hos dom kollade vi iaf på Scarface? Den var väl inte lika bra som jag tänkt mig, höll på att somna flera gånger.

Nu har jag iag kommit hem. Micke var snäll och körde hem mig som vanligt haha. Så nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik tills jag somnar.

Juste idag när vi var på Coop i Kungsängen så hittade jag en sån där lapp där folk säljer och köper grejer. Men denna gång gav dom bort en leguan gratis! Så Micke tvingade mig att ringa och kolla om den var kvar och så. Vilket den var så imorgon ska vi kanske åka och kolla på den. Jag måste tydligen vara med, då Micke inte ligger på plus sidan hos killen som säljer den. Så jag ska låtsas att vi bor ihop och ska ha barn. haha bra fantasi killar! hahahahahah

image637
Söt va?

my baby shot me down


kina mat


Idag är det torsdag bara fyra dagar kvar av ledigheten sen ska man tillbaka till skolan. Men som tur är börjar inte vi förns på tisdagen då alla andra i skolan börjar på måndagen. haha skönt!

Igår gjorde jag väl inte så mycket, åkte ner till Jakan när mamma kom hem. Köpte grå jeans och massa linnen men alla utom ett linne ska nog tillbaka.
Träffade på Jossan, så jag följde henne till stationen där vi vart sittandes i någon timme och snackade skit och väntade på Emelie. Söt som hon är kom hon med bullar. Mums.
Sedan tog Jossan tåget hem medans jag och Emelie tog bussen hem till mig och mös.

Vart väckt av Robert mitt i en dröm inatt. Jag drömde att jag åt kinamat. haha så nu har jag vart grymt sugen på det sen han väckte mig. Så nu försöker jag få Jossan att åka ner till Jakan med mig innan jag börjar jobba och äta det med mig.
Och nu fick jag svar! Vi ska äta Kinamat!!!! Mums. Egentligen är jag inte så jätte stort fan av de men nu är jag grymt sugen på det!

Ska som sagt jobba på Carlings idag. Asså jag kan inte hjälpa det men jag älskar att jobba där, verkligen älskar!


jag håller de hemligt tills du öppnar dig


Godförmiddag.

Vaknade vid halv åtta med lyckades somna om, tur var de då jag somnade vid halv fem imorses. Vilket hade sina anledningar. Men de tänker jag vara duktig och inte berätta för er, kanske inte för någon. Ska bli lika hemlig som alla andra som vägrar berätta. haha.

Iaf, nu sitter jag här. Har precis duschat och färgat håret. Ja, så nu är jag mörk hårig igen så som jag var innan allt började. Jag har ännu inte vant mig med frisyren så de blir uppsatt eller mössa tills de växt ut en bit.

Nu ska jag klä på mig lite kläder och gå ut med hunden, då ingen annan är hemma som kan göra de. Sjukt skönt att vara ensam hemma, eller ja lite långtråkigt är de väl men ska ringa någon som kan hålla mig sällskap.

Alla i min familj är duktiga och jobbar, eller inte mamma hon är på arbetsträning för att se om hon kan börja jobba igen eller inte. Själv är man lat och orkar inte jobba. Eller jag ska ju jobba imorn men de är på Carlings och där är jag mer än gärna!

Nej, nu måste Nannisen ut och kissa. Ha en bra dag.



super arga jag


Som jag sa tidigare så somnade jag ju i soffan. Pappa gjorde ett tappert försök att få mig att gå och lägga mig i sängen ist men tillbaka fick han ett jätte surt svar.

Jag är verkligen jätte jätte otrevlig om någon väcker mig på kvällen om jag har somnat. Att väcka mig på natten eller morgonen är helt lugnt. Men på kvällen ojojojoj! De gör man på egen risk. hhaha

image636
Min syster har vart snäll och fotat mig när jag sover.
De var tur för henne att jag ine vaknade då.
Vem vet vad som hade kunnat hända med henne. haha


då var håret borta!


Hej nu sitter jag här med mitt avklippta hår. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. haha Nej då, så hemskt är de väl inte men jag är så jävla ovan med det. Men jag tror de bli snyggare när de har växt ut lite iaf.
Kan iaf säga att jag aldrig mer tänker klippa mig där, får fortsätta åka hela den långa vägen till Östermaln!! För henne kan man lite på.

Iaf klippte mig gjorde jag väl vid tolv, Robert kom och höll mig sällskap sen drog vi hem till mig och hämtade hunden och övningskörnings bilen och åkte sedan för att ombesiktiga? den. Den gick igenom!!! WOHO!
Efter det drog vi till Donken och fick äta gratis eftersom dom inte hade kontakt med banken, och varken jag eller Robert hade kontanter.

Sen åkte vi förbi Alex och Chriztian för att säga hej. Alex mormor? farmor ? var jätte söt.

Efter det drog vi hem till mig lämnade hunden för att sedan bege oss och väcka Micke. Vilket vi gjorde, sen tvingade jag med honom ut på en lång promenad med Simba mellan Kungsängen och Stäket. Medans Robert åkte hem och duschade och så.

Sen kom Alex oxh hämtade upp oss alla. Sedan vart de massa körning hit och dit för att hämta och lämna saker.
Micke var snäll och körde hem mig sen så jag kunde äta och sedan somna i soffan.

Så har väl min dag sett ut skulle man kunna säga. Solen har vart på topp och de har vart jätte trevligt.
Hoppas ni andra haft en bra tisdag..


I wont tell

I really really like it!

en underbar måndag


Dagen har vart helt underbar!
Åkte till Jakan med Malin vid ett, mötte upp Emelie och sedan åt vi lunch. Emelie kunde bara umgås med oss i en halvtimme sen var hennes lunch slut.
Jag och Malin satt kvar ett tag och pratade, hade de allmänt mysigt! Sedan begav vi oss till några affärer och kollade på kläder. Malin köpte ur söta underkläder som hon kan göra Jesper riktigt glad med. Haha.
Sedan gick vi och köpte hårfärg. Stannade till på Carlings och snackade lite skit med Emma. Köpte glass gjorde vi också, de får vi inte glömma.

Sen kom Malins pappa och hämtade oss. Så snäll den där Torbjörn att jag vet inte vad.
Så vi åkte hem till mig, fikade med familjen, farmor och farfar och Eriksson.
Sen när farmor och farfar åkt så gick vi upp och färgade håret. Så nu har jag en aning mörkare hår.

Nu sitter jag här och försöker få Eriksson att förstå hur jag vill ha min taturing, och han verkar ha fattat de nu.
Snart ska Malin komma över och umgås med mig tror jag.

Juste får inte glömma att berätta. Haha vi stötte på vakten idag och han tackade för chokladen. Haha han såg när jag hade köpt min paradise ask och då sa jag åt honom att komma förbi och smaka. Vilket han hade gjort men då var ju inte jag där haha han hade till och med sagt till Emma att hon skulle tacka mig för chokladen. haha han kunde till och med migg namn. Skuuuumt!

Nu kom Malin så nu ska jag umågs med henne. Ha en bra kväll!

image635

Haha bjuder på en bild på mig och Malin när vi har klätt ut oss hemma hos Johanna.
Så snygga!


One Tree Hill


Den senaste halvtimmen - timmen har jag suttit och kollat på snuttar från One Tree Hill, den nya säsongen. Nu ångarar jag lite att jag har gjort de, för nu vet jag ju vad som kommer hända. Ska inte förstöra för er som inte sett de än men de kommer bli spännande, drama, tårar, bråk och massa mer.

Men iaf när jag satt och tittade på snuttarna så hittade jag en låt som var med i avsnittet igår, som jag inte kan sluta lyssna på! Speciellt refrängen. Så himla bra.


jag undrar vem som tänker på vem egentligen. haha


Godmorgon.
Sitter just nu och kollar på någon barnfilm på femman. Tror nog att jag har sett den förr. Barnfilmer is the shiiiit!

Igår gjorde jag nog inte så mycket somnade ganska tidigt men vaknade av sms hela tiden. Först var de av Malin (visserligen var inte klockan så mycket då men men) hon ville bara berätta att vi kunde köpa hårfärg imorn. Haha
Sen var de Robert som nog inte ville något speciellt bara snacka skit. Och sist men inte minst (eller är han minst?) var de lilla Pyret som hade tråkigt och ja, jag vet nog inte riktigt vad han ville. Haha.

Men men lyckades iaf somna om efter ett tag och nu är jag vaken igen. Idag ska jag ner till Jakan och äta lunch. En pasta sallad med kyckling. Har vart sugen på det hela helgen. Beroende? Ja, kanske det.
Sedan får vi se vad som händer, shoppa lite? Umgås med någon?
Ja något sånt lär de väl bli.

image634

Har ni lyckats få ett chips med ett hjärta i?

Nej, nu blir det dusch. Ha en bra måndag!


"vad krävs för att du ska komma tillbaka till mig?"


Vet egentligen inte varför jag skriver men de är reklam och jag fick tråkigt!

Känns som om jag är super bakis men de är jag verkligen inte, har inte ens druckit men de kan ju vara för att jag inte vart ute så mycket idag och gick upp tidigt.
Så jag har mest legat i sängen idag. Malin kom förbi ett tag också, de var riktigt trevligt!

Jag är sjukt avis på dem som är utomlands, som Johanna som är i Thailand och Calle som är på Mallis. Så fuskigt. Jag vill också blir brun och fin. Är så himla blek just nu.

Nej nu har det börjat igen. Men men ha en trevlig kväll om jag inte skriver senare, vilket jag lär göra.



Söndag?


Middagen igår var jätte mysigt! Inte för att jag gillar maten så värst mycket, mest stämmningen.

Efter middagen och mycket prat så gick jag och Emelie över till henne. Mös i hennes uterum med isolering så man kan vara där på vinterna också, as mysigt. Efter ett tag kom även Micke och Robert förbi. Simba var också med de får vi inte glömma.
Fick träffa på Gilbert också. Den söta lilla hamstern som jag passade förut. Så söt.

Jag och Robert sov över hos Emelie, eller ja sov och sov. Jag vakanade typ hela tiden av sms. Men de var lugnt.
Pappa kom och mötte mig vid halv nio imorses så jag fick sällskap hem. Haha inte för att de är långt men men. När vi kom hem så satt vi på Pirates of the carabian 3. Faktiskt riktigt bra. Jag älskar dom filmerna. Snyggaste skådisarna.

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och vila lite tills Malin kommer hem från sin mormor.

Ha en bra söndag! För de är väl söndag? Jag har verkligen ingen koll på dagarna längre haha, bra liksom!


Glad påsk

Då har man precis kommit hem från en dag på jobbet. Gick jäte bra. Massa trevliga kunder med ett undantag för en störd kille och hans flickvän som tyckte att jag skulle klippa bort en knapp från en tröja för att de saknades en på den hon ville ha. Men aaaaaaldrig! Och då vart dom arga och började höja rösterna och allt. Men tillslut fick jag tyst på dom.

Köpte en liten topp idag och en hood-tröja, skit skön!



De första jag får när jag kommer hem är "skäll" av min far för att jag glömt att ta ut soporna efter att jag städat mitt rum igår! Kuuuul. För de första man vill höra när man kommer hem från en dag på jobbet är vad man inte har gjort, och massa tjat. Veeeeerkligen! Aja skitsamma hoppas han får lite skuldkänslor och gottgör det på något sätt!

Nej nu ska jag väl gå ut med dom där jävla soporna och sedan duscha. Sen kommer Emelie över och äter med oss. Trevligt trevligt!

don´t make me hurt you like I do

Jag har fastnat för den här jätte söta låten.


"måste du vara så speciell?"


Tjoohooo! Godmorgon!
Om två timmar ska jag ner till Jakan och jobba. Ska bli skit kul. Hoppas på massa folk och skvaller. Fan att jag har glömt att skriva ut en sak till Emma. Bra jobbat! Äsch de får bli en annan gång. Haha.

Igår kväll gjorde jag väl inte så jätte mycket. Emelie kom förbi och vi snackade lite skit med bror, Eriksson och hans flickvän. Sedan gick vi upp och hade lite mer privat snack. Och efter någon timme kom Robert, Micke och Alex förbi. Vi spelade tp och självklart så vann jag och Emelie, okej, alex kom ju också in i vårat lag senare i spelet så man kan väl säga att han också vann.
Vart även en del massage! Så himla himla skönt. Tack Mickis! haha.

Nu ska jag ner och trycka i mig något i magen. Sen blir det påklädning och påsminkning, haha.
--

Jag hatar att alkohol kan förändra en person så jävla mycket. Och inte till de positiva.



hel skön låt


^

image630

timmarna flyger förbi


Fan vad dagen har gått fort. Timmarna har runnit iväg.

Dagen började med att jag åt frukost med mamma och pratade lite. Sedan bestämde vi oss för att åka och leta efter något som hon kunde ha på sig på 50års "kalaset" hon skulle på idag. Men vi hittade typ inget, så de fick bli en lite finare tröja, en sjal till mig, underkläder, påsk present till Casper. De var nog de vi införskaffade oss.

Efter åkturen med mamma gick jag över till Malin och snackade lite skit med henne. Sedan efter någon timme eller två gick jag hem. Har nu städat mitt rum, bytt lakan, städat marsvinen och så. Så nu ser det riktigt fint ut för en gångs skull.

Dagens sköna outfit


Nu ska jag kirra lite musik till mobilen och sedan ringa mig ett litet samtal tror jag.

vitt utanför


Vaknade lite väl tidigt idag. Först vart jag jätte jätte orolig att jag missat att gå upp i tid för att åka till praktiken men sen kom jag ju på att de är ju ingen praktik idag.

Men jag kunde inte somna om så jag tänkte att jag kunde berätta lite om igår, inte för att de hände så jätte mycket.

Malin kom över och vi åt lite grapefrukt och snackade massa skit, sedan kom Robert och några förbi utan förvarning. Känner mig väldigt taskig då jag verkligen inte orkade gå ut i kylan för att hälsa. Förlåt.

Juste killen som bor på gatan över, som jag träffade på fest för någon månad sen. Han började smsa mig. Helt sjukt hur han har fått tag på mitt nummer. Då jag inte gav det till honom. Och han vägrar säga hur han fått tag på det. Skumt skumt.

Nu tänkte jag gå ner och se vad mamma har för sig och sedan vänta på att lilla Malin ska vakna så vi kan hitta på nåt spännande.

Det snöar jätte jätte mycket utanför mitt fönster.

Gårdagens enkla outfit



fria händer


Sitter just nu och pratar med Robert E om vad vi ska göra med min rygg. De kommer nog bli grymt! Jag har från och med nu gett han fria händer. Bara att han tänker på att de ska passa mig och de tror jag nog att han klarar då han känt mig i ett antal år, sett mina med och motgångar. haha.


från praktikant till anställd


Nu är praktiken över, de känns verkligen sorgligt men de hade nog vart värre om jag inte hade fått jobb där. Kommer bli så kul. Trivs så jävla bra!!
Jag köpte med mig en Paradise ask till Carlings idag som tack för de 8 veckorna med världens bästa personal.
Fyllde i min pärm och så också. Fick betyg, femmor rakt igenom!! Yeees!

Var en del folk idag. Mer än de vart de tidigare dagarna tillsammans och sånt gör en alltid peppad.
Längtar redan tills på lördag då jag ska jobba med Emma.

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, gå över till Malin och gratta hennes mamma. Jag håller tummarna på att dom har något gott att smaska på.
Fick frågan om att gå ut på krogen men de känns inte så jätte kul att gå ut på en torsdag. Allt stänger ju så tidigt då. Vi brukar ju liksom dra till stan så vi är där vid tolv och om jag inte misstar mig så stänger dom ett idag. Så de vore ju inte så givnde kanske. Men får se om lille Calle ringer och lyckas tvinga med mig. Tveksamt!

Nej nu ska jag springa och kissa, håller på att kissa i brallan och de vora ju kanske inte så lyckat. hahaha



the love you gave, for another day


inte rätt tid, inte rätt plats


Sitter och lyssna på en små söt låt. Tankarna flyger iväg. Iväg till det där stället man inte vill. Det stället som egentligen ska vara en fin plats. Men den platsen passar inte in i mitt liv just nu. Som mitt liv var förut. Innan allt annat.

Varför kan ni inte bara låta mig glömma?


sista dagen


Godmorgon!
Är uppe lite tidigare idag då jag ska ta mig en promenad med hunden.

Idag är det sista dagen på praktiken. Sorgligt sorgligt.
Vad ska jag ge dom? Pappa tyckte att jag skulle ge dom en flaska vin men de skulle nog kännas lite konstigt. Men själv har jag ingen aning. Usch! Aja de löser sig väl på något sätt.

Satt och kollade igenom lite bilder här på min dator igår och hittade en klockren bild på mig och Malin i min säng för typ två år sen.
image625
Nu antar jag att ni inte förstår varför den är så klockren. Men de är nämligen så att såhär är de när folk ska sova med mig (inte för att vi sover där, vi vilar efter kanske lite för mycket dricka på pappas 50års fest)
Men iaf. Som ni ser så tar jag upp största delen av sängen. Och Malin får ligga inne i väggen. Hahaha.
Vad kan jag säga min rumpa tar stor plats?


fin fin sallad


Sitter just nu och kollar på Grey´s! Helt okej, kanske inte de bästa bästa avsnittet men jag antar att jag har blivit lite väl kräsen på senaste tiden. Inget duger längre! Hur kan jag ha blivit sån?

Praktiken gick bra som vanligt. Lunchade med Emelie och Malin, Jossan dissade oss. Och när hon gjorde det gick hon miste om något för den snälla "gubben" på Tastys gjorde våran sallad extra fin med apelsin och jordgubbar. Mums. Han hade även lagt dit finare sallad, synd att jag inte gillar den salladen men de är tanken som räknas.

Efter praktiken drog jag och Malin och köpte glass och sedan fick vi skjuss hem av Malin snälle far. När jag kom hem var de full rulle. Vi har fått ett nytt skåp till köket, så nu vill mamma måla om. De var även matlagning på g. Efter maten vart de efterätt och massa prat med mamma och pappa.
Så nu ska kanske vi tjejer i familjen åka till London i maj.

Mamma och pappa firade bröllopsdag igår, inget speciellt år men eftersom pappa tyckte att han inte givit mamma något så fick hon ett jätte fint guldhalsband (vågar inte ens tala om vad det kostade) och rosor. Ur gulligt

Nu ska jag se klart på Grey´s sedan sova tror jag. Mår sjukt illa. Kan ju vara för att jag har ätit massvis ikväll. Inte bra, inte bra.

tidiga morgon


Jag förstår inte hur jag kan vakna vid sex varje morgon och vara jätte pigg. Helt sjukt. Men jag lyckas iaf somna om efter många om och men.
Drömde helt sjuka drömmar inatt. Massa drömmar med många människor i. Och för en gångs skull minns jag faktiskt alla. Kanske inte i detalj men i stora allmänhet.

Idag är det näst sista dagen på praktiken. Kommer kännas så jävla skumt att börja åka till skolan igen. Känner verkligen inte för det.


Skillet



Låten säger väl allt?

snygga brallor, jaaaaaaaah!


Fy fan vilken huvudvärk jag har!!!! Usch, säg inte att den ska börja komma tillbaka nu igen. Så jävla jobbigt! Blir på så dåligt humör av den, allt jag gör är att klaga. Ja som ni ser.

Iaf praktiken gick bra, hängde om nästan allt på herr med Erik. Han stod och shakade till någon gammal låt, alla tanterna som gick utanför måste ha trott att han var helt vrickad i huvudet. haha men kul var det.
Lunchen var inte alls så god som jag hade hoppats, tror nog att jag har förätit mig på pannkakorna. Så imorgon blir de sallad igen. Hoppas den är bättre än igår.
Vid två kom Emma och vi fortsatte att hänga om och sånt.
Blev en del seriösa snack idag. Först om vad jag och Emma skulle vilja ta in för märke till Carlings och vad vi skulle vilja ha för kläder som saknas. Jag sa självklart väst! Då jag tycker det är helt sjukt att inte Carlings har gjort någon väst för tjejer. Då Carlings kläder är så bra för mig och alla andra tjejer med små bröst. Eftersom H&M gör sina för tjejer med bröst så ser det helt cepe ut om jag skulle vilja ha min väst uppknäppt, de ser helt ok ut om den är stängd men ändå.
Sen vart de snack om bantning och måltidsersättning. Kändes sjukt seriöst, och de var de.

När jag kom hem mådde jag piss, fick huvudvärk och villa egentligen bara sova. Men de var ju mycket bra på tv idag så jag fick hålla mig vaken. Robert kom förbi en snabbis också. Känner mig lite elak eftersom jag inte var så social mot honom.

Jag måste bara visa ett par byxor som vi fick in idag. Så jävla fula att jag var tvungen att pröva dom. haha
Byxorna är typ i latex eller ja något liknande. Dom jag har på mig är storlek xs, som ni ser så får man världens rumpa i dom. haha helt sjukt! Vem vill ha såna liksom?
image624
Sexigt visst?



massa massa snö


Var nyss ute på en promenad i snön med min lilla Nanna. Hel mysigt! Visst skulle jag vilja ha värme och sol som alla andra men jag gillar snön också ju så jag vet inte om jag ska tycka de är negativt eller positivt att de har kommit massa snö under nattens gång. Visserligen kanske de är lite sent för snö nu men men.

Ska börja sminka mig och göra mig klar för ännu en dag på praktiken. Ha en underbar tisdag!

Casper

Hej hej!

Praktiken idag gick bra, inte mycket att göra men de löser sig alltid. Lunchade med flickorna som vanligt på Tasty´s men jag kan ju berätta att jag tänker dissa pasta salladen med kyckling nu ett tag framöver. Usch var besviken jag vart på den idag.
Hände en jätte verkligen jätte äcklig sak idag på praktiken. Som jag bara måste berätta för flickorna imorgon men jag tror de får bli efter lunchen för de kan vara lite stötande. haha Men allt vi gjorde var att skrattde åt det, vad kan man annars göra liksom.

Drog tidigare från praktiken hem till min syster för att passa Casper. Åt middag med Annica, Rickard, Christer och lille Knas. Gott var de! Sen begav sig dom på föräldrar möte och Christer drog hem till sig. Själv tog jag Casper med mig ner til Jakan och skämde bort han lite. Köpte två tröjor, glass och lite godis till honom. Sedan åkte vi hem igen, där Annica och Rickard väntade. Jag stannade kvar ett tag och snackade lite skit med syster och så. Sedan kom bror och Mattias och hämtade mig, snällt va?

image623

Min gudson/systerson måste verkligen vara den sötaste ungen i hela världen!
Finns ingen gulligare, visst kan han bli lite tjatig när han går runt och skriker mitt namn hela tiden
och vill att jag ska följa efter honom vart än han går, men de är bara charmigt.
♥ Så glad att denna lilla krabaten finns i mitt liv ♥


Nu hade jag faktiskt tänkt att se på 2½ men och sedan sova.

Hoppas ni haft en bra måndag!



från 18grader varmt till snö?


Oj man märker verkligen att de var söndag igår när man kollar på statistiken. Jävligt många besökare och klickningar, haha och så intressant är inte min blogg.

Iaf nu är det måndag igen, fyra dagar kvar på praktiken. Känns lite B men men vad kan man göra.
Idag snöar det. Jag förstår mig verkligen inte på vädret. Hur kan de gå från 18grader varmt till att snöa? Helt sjukt om ni frågar mig.

Ikväll ska jag leka min lilla älskling. Var ett bra tag sen jag såg honom. Så de ska bli kul.

image621



ryggtavla

Jag vet att de förra inlägget var jävligt långt, sorry.

Jag funderar iaf på att göra en ryggtavla med något i denna stilen.
Antingen något som symboliserar ödet eller vänskap.
image617

du är bara en i mängden så ta inte åt dig


Vid det här laget borde de flesta som läser min blogg lär ju veta att jag är en funderare. Jag förstår faktiskt inte själv hur jag kan ha så mycket tankar och funderingar om allt och ingeting. De kan nog både vara positivt och negativt. De beror nog på hur man ser det.

Kan ju säga att idag har de vart många verkligen många tankar som har hoppat runt där uppe i min hjärna.

Som just nu sitter jag och funderar över hur folk kan misstolka en så himla lätt. Att dom kan få så fel uppfattning om en. Tex att man skulle ragga på någon bara för att man är trevlig. Visst man kan ju vara flirtig och så men de betyder ju inte att man raggar på den. Somliga är bara flirtiga av naturen, inget de kan hjälpa liksom.
Eller att man säger något eller gör någt och den andra missuppfattar det totalt och tror att man är kär i den och vill bli tillsammans med den. Seriöst? Fråga först om läget är så innan man går och säger de till andra. Allt kan verkligen bli så fel.

Sen en annan sak är de där med att mn dömer folk efter det man hört. De måste nästan vara de värsta. Jag vet att jag själv gör det men jag försöker faktiskt sluta. Försöker ge alla en chans.
De är så himla många som har trott att jag ska vara elak och bitchig bara för att dom hört de av någon kompis eller så.
Visst jag kan vara de, jag säger inte att jag är världens snällaste för de vet jag att jag inte är. Jag kan vara riktigt elak, men jag skulle nog inte vara de mot någon som inte förtjänar det. Som jag sagt tidigare så skulle jag aldrig börja bråka med någon om dom nu inte gjort något mot någon som jag gillar, eller sagt något om mig eller någon annan. Fast jag skulle nog inte bråka då, skulle nog bara fråga om den gjort de och isf varför. De finns ju oftast en anldening till allt man gör.
Men iaf tillbaka till saken. Man ska inte döma folk efter de man hört. Skaffa en egen uppfattning innan ni dömer. De ska iaf jag börja göra.



Emelie


Vart en riktigt skön promenad i kylan med Emelie, alltid lika trevligt att få umgås med henne, få prata ut om vad som helst utan att bry sig om vad man säger (om de skulle låta dumt eller så, haha)

. Visst ni att de var 18grader varmt idag? Helt chockerande. Och tror ni jag var ute? Nej jag orkade inte, gick ut en snabbis på altanen men de gjorde så ont i ögonen så jag gick in lika fort. Dåligt av mig!






konstigt inlägg, jag vet


Vafan har hänt med One three hill? Har dom bara hoppat över fyra år. Jag antar att man kommer få se återblickar. Jag gillar de inte. De var bättre förr.

Jag har inte gjort något av det jag hade tänkt att göra idag. Tänkte att jag skulle städa rummet och marsvinens ur. Men tror ni att jag har gjort de? Neeeej. Jag har inte haft någon som helst lust.

Juste vet ni? Igår badade jag utomhus! Hhaha okej inte i havet utan i pool, de var riktigt nice! Så skönt.

Snart ska jag äta middag och sen ska jag ut på prommis med Emelie. Myyyys



David Lindh


Har han inte en skön och mörk röst?
Iaf så är låten himla söt.


ny mobil, ja!


Måste bara berätta att jag har fått en ny mobil nu. Äntligen! Så nu slipper jag gå runt med den där klumpiga. Men jag fick inte en sån som jag hade förut, den som vart snodd. Den hade tydligen utgått ur sortimentet och tur var väl det för ist för den fick jag den jag ville ha.

image614image615image616

Jag är faktiskt riktigt nöjd med min rosa nya mobil. Vem hade kunnat tro att jag skulle äga en rosa mobil. Inte jag iaf. Haha.


nostalgi tripp


Chriztan den söte


Oj ovanligt för mig att inte skriva något alls på hela helgen. Men de är mest för att jag inte har hunnit plus att när jag skulle skirva igår så ville inte min "pil" följa med när jag ville dra den någonstans. haha.

Helgen har vart ganska så lugn, umgåtts med några friends. Höjdpunkten var ju självklart när man fick träffa Chriztian! Söstaste killen ju. Får jag chans på dig?

Nu sitter jag här med Jossan,tidigt tidigt. Men somliga är ju duktiga och ska jobba. Själv ska man väl chilla galet.

 

days


Såg nyss på Days, måste bara säga att de är så löjligt spännande. Dåliga skådisar och dåligt manus. Men ändå kan man inte sluta titta. Serien har liksom pågått sen jag var liten. Sjukt att en sån dålig serie kan gå runt men jag antar att de är fler än jag som fastnar för den även om den är dålig. haha

Nu ska jag börja göra mig klar för praktiken. Sista dagen för denna veckan. Sen är de bara fyra dagar kvar. Tråkgit men ändå inte. Då börjar ju jag som extra där så de blir prima!

Hoppas ni får en trevlig fredag!
Själv vet jag inte riktigt vad jag ska göra ikväll, lär ju vara rätt trött men jag tror jag ska leka med Emelie. Ska iaf ringa henne när jag slutat.

image613

alla dessa drömmar


Fy fan har drömt sjukt skumma drömmar inatt. En gjorde så att jag vaknade vid fyra och inte kunde somna om på ett bra tag. Då ville jag bara ringa någon och prata av mig men vem fan är vaken fyra på morgonen? haha.

image612

---------

Idag ska jag stänga igen. Så jag ska luncha med Jossan igen!! WOHOOOOO!!!  Så skönt att sittta där på Tastys och bara snacka massa skit. Man går miste om så mycket när man är på praktik.


"du saknar inte pärlan?"


De gick jätte bra att stänga idag. Ska nog göra det imorgon med. Vore kul att lära sig det helt. Plus att då kan jag luncha med lilla Jossankossan. Vi träffas ju inte så mycket nuförtiden då det är praktik. Det suger. Saknar min lilla koss

Hade väl inte så mycket på praktiken. Lite kunder, kunde inte packa upp varor. Kuuuuul. Men men då hade jag tid att gå igenom hur man stänger och så med Erik. Tills Emma kom. De var ju henne jag skulle stänga med.

Vi pratade om en viss lite pojk idag med. Han brukar komma upp i våra samtalsämnen då vi båda känner honom och jag har ett förflutet med honom. Ja. ni vet min stora kärlek. Svårt att gissa? Skulle nte tro de. hahaa

Idag hände en äcklig sak igen! Andra gången den här veckan. Vet inte om jag ska berätta då ni ändå bara kommer misstolka de eller inte förstå. Så jag struntar nog i det och berättar de någon gång, face to face liksom.

Nu har jag skit ont i huvudet och tänkte lägga mig ner i sängen och försöka sova, kanske se på Lords of dogtown. Har ju settt den förr, plus att jag har filmen hemma. Men de är ändå alltid kul att se när något går på tv. Plus att jag älskar skådisarna.

image611



stänga


Nu ska varken Malin eller Emelie till praktiken. Så jag ringde och kollade med Erik om jag kunde komma tolv ist så jag får vara med och stänga. Hade egentligen tänk att göra så hela veckan men eftersom Malin har vart sjuk så ville jag ju inte att Emelie skulle få äta själv.
Så idag ska jag lära mig stänga. Spännande spännande!



regn och rusk


Jaha då var man vaken igen. Och ännu en dag av dåligt väder... Vart tog de bra vädret vägen? De fina med sol och varma vindar? Kan vi inte få tillbaka det?
Visst kan regn vara mysigt det med men då är de när de kommer någon dag då och då inte såhär som de vart nu, varje jävla dag.
Usch de gör en ju inte direkt på bra humör.

image610


Men men vädret ska inte få styra över mitt humör. De är torsdag idag, vilket innebär fredag imorn, vilket innebär final i melodifestivalen på lördag. Vilket innebär att vi ska vara med Jossan. Jaaaa!
Nu vart jag genast på bättre humör.

Nej, nu måste jag gå och klä på mig, kirra fejjan och sedan bege mig mot bussen där Emelie väntar. Malin är fortfarande sjuk. Stackarn! Krya på dig



Vin Diesel lock-a-like sökes!!!

Två sjukt snygga killar i en och samma film, kan de bli bättre?
image609

Sitter och gluttar lite smått på filmen The fast and the furious, har säkert sett den minst tio gånger. Men man kan ju inte bara inte titta! Vin Diesel är ju med! Så jävla het!!!! Har ni sett hans kropp? Så jävla snygg! Och hans röst! Åhhh rysningar liksom.

image608

Någon som vet vart en sån här hunk finns att hitta? Skulle inte banga en enda sekund! Helt seriöst. Så jävla het.

Haha låter helt sjuk. Läste nyss igenom det jag hade skrivit. Men vafan. Han är ju så snygg. De är nästan så att man inte kan sitta till. Speciellt i filmen. Tänk om de kunde finnas en sån kille därute, som fick en att känna så. Önsketänkande? Jag vet! Men drömma går ju

efter regn kommer solsken

Efter en dag av regn och rusk passar den här låten in perfekt.

så jävla glad och lycklig, kan inte kännas bättre


Juste fick en glad, riktig glad nyhet idag! Jag ska jobba på lördag nästa vecka på Carlings!!! Ska skriva på kontrakt och så. Kommer även få jobba en del i sommar och när någon blir sjuk och så. Så jävla kul!!! Jag vart jätte jätte glad när Erik sa att vi skulle skriva på kontrakt! De är då de blir seriöst, förut hade de bara vart massa prat om de men nu sker det!!!!!!!! JAAAAAAA!



du och jag igen? Skulle inte tro de!!


Kom nyss in från en promenad i de kalla regniga vädret. Usch, men vad gör man, hunden måste ju ut liksom. Jag har märkt att min lilla hund inte är så förtjust i handikappade, tyvärr. Vi mötte en nu på vägen och hon vart jätte konstig. Jag var jätte orolig att hon skulle börja skälla men som tur var gjorde hon inte de. Det hade ju vart lite pinsamt.

Praktiken gick väldigt segt idag. Kan ju inte göra så mycket då det inte finns några larm eller galgar. Men vi gjorde det bästa av det. Sjukt lite folk idag med. Skumt skumt.
De går även någon sjukdom hos oss. Igår så låg Emma och spydde, idag var Erik dålig och jag mådde grymt illa i morses, och jag brukar inte må illa om jag inte är hungrig då. haha. Jag hoppas bara att jag klarar mig ifrån kräksjukan.


do you feel lika a panda today?


Godmorgon. Vaknade allt för tidigt idag med. Men jag måste ha sovit jävligt djup inatt för jag har varken vaknat av sms eller när min bror var inne med en teckning, ni vet på svalorna. Skumt skumt jag som alltid vaknar.

Men iaf nu är man vaken och en ny dag har börjat. Känner inte för att ta på mig något alls idag. Vill ligga hemma i sängen och mysa hela dagen. Men de går icke. Ska till praktiken och jobba, jobba, jobba. Ska nog satsa på kunderna idag.

image607


now everbody loves a virgin


Kvällen med Malin var super mysigt. Låg i hennes säng, såg på tv, åt massa skit och pratade om allt mellan himel och jord.

Har hunnit göra mig redo för sängen också. Duktig som jag är, slängde även i en färg i håret så nu är de en aning mörkare. Men inte mycket. Jag har verkligen beslut ångest. Usch usch, hur ska jag göra?

Aja här har ni iaf en super bra låt, som jag har haft på hjärnan hela helgen. Och idag fick jag reda på vilken låt de var och vad den hette.
Enjoy!



dagen som gått


Idag var det en skum dag på praktiken. Jobbade hela dagen med Emma, vilket inte är vanligt då dom alltid byter av varandra vid tre typ. Men kul var det. Jag gillar den där tjejen skarpt!
Men de var väl inte de skumma, de skumma var att de var hur lite kunder som helst, kanske max 30, vara ca 8 handlade. Helt sjukt. Men när de nu var så lite kunder tänkte vi att vi hade mer tid för alla varor som kommit men där gick vi på en nit. Vid tre så finns de inga galgar eller larm kvar. Så de var bara att hitta på annat att göra.

Kom in en stor stor sak idag också. Vi vart helt chockade och trodde att de hade blivit något fel, så jag ringde till dom som hade levererat de till oss men den hade kommit rätt så vi började packa upp den. De var en stor "strumphylla" fylld med strumpor! Snygga dessutom.

Har kommit in så mycket snyggt den här veckan. Har lagt undan massor känns det som. Väldigt mycket vår/sommar kläder har kommit. Så kan inte de bli lite varmare nu så man kan så lite färg och ha sommar kläder.

Nej, nu ska jag ner till mamma som lagar mat, sedan äta för att sen gå över till Malin och hålla henne sällskap, stackarn har ju gått och blivit sådär sjuk igen. Kan inte vara lätt.

image606

mickan jackson


Då var man vaken igen, allt för tidigt. Men somnar man i tid så vaknar man ju i tid också eller ja för tidigt.

Idag tror jag att de blir en hel dag med Emma på Carlings faktiskt! Så jag får inte glömma Micheal Jackson skivorna! Har glömt dom i en hel vecka nu, och eftersom de bara är hon och jag som verkligen gillar honom så passar han bra idag.

Har absolut ingen aning om vad jag ska ta på mig idag, vet inte ens vad jag känner för och då brukar de sluta i kaos. Så nu ska jag lägga mig ner i sängen och fundera, tänka så de knakar. haha
---

Hoppas allt löser sig. Känner mig så hjälplös ibland.


jag och mitt hår


Jag måste verkligen klippa mig, vet inte riktigt hur. Vill även färga håret igen. Jag kan verkligen inte bestämma mig. Vet inte om jag vill vara ljus eller mörk. Har till och md börjat fundera på svart. Skulle vara riktigt snyggt men en grym frisyr.
Får ta och klippa mig på påsklovet. Kanske måndagen?

image605

Nej, nu ska jag gå och borsta tänderna, klä av mig alla kläderna och krypa ner i sängen.

Social Distortion


Som de flesta vet så älskar jag filmen Walk the line, alla sånger är ju bara för bra. Men när jag sedan har hört orginalen så gillar jag nog dom i filmen bättre, sjukt nog.
Men iaf så har Erik introducerat mig för ett band som gjort en cover på den sköna låten Ring of fire, vilken dom har gjort riktigt bra.
Här har ni den:


Ingen behöver veta


Vaknade av klockan idag vid åtta. Tog en dusch och gjorde mig sedan klar för praktiken, var där tills tre sen var de tandis som gällde.
Sen dess har jag lekt med Emelie och Robert, sett på tv, snackat skit, fikat och sånt. Ovanligt visst? haha.

Pratade lite om en viss sak också, så nu är jag riktigt sugen, vill åka nu! Men är inte hundra att de blir av men håller tummarna.

Fick även reda på en sak som kan göra en person riktigt arg men jag antar att jag är snäll mot honom och är tyst. Vad ska jag säga liksom. Tycker bara de är kul haha. Lycka till

Ikväll ska jag nog bara sova, är sjukt trött. Men vi får se, känner inte för att enbart sova ikväll men de vore nog bäst.

somna i din famn


Kom nyss hem.
Började med att Micke och Robert kom och hämtade upp oss, sen åkte vi till bruket och görven men pojkarna var rätt osmarta, dom hade inte tagit med sig grejjer så att man kan starta en grill. Så vi åkte och hämtade upp Johan och lite annat. Sedan åkte vi till de där stället i kungsängen, kommer aldrig på vad de heter nåt på S. Där fixade dom en jätte fin eld, så vi satt och grillade marshmellows och mös vid havet.

Sedan åkte vi iväg till donken och sedan till massa olika ställen i kungsängen, fråga mig inte varför men de var mysigt. Kändes som om vi var på roadtrip.

Men iaf nu har jag kommit hem, skulle behöva duscha för att få bort eld lukten men jag orkar verkligen inte så de får bli imorgon bitti, sak samma nästan.

Kanske inte så jätte bra att komma hem kvart i tre när jag ska upp till praktiken imorgon men de löser sig, får dricka massa läsk och uppiggande drycker. Allt löser sig bara man vill.

Godnatt alla vakna. Hoppas ni haft en bra helg. ♥

grillning


Snart kommer Emelie hit! JAAAAAAAA!!! Sen ska vi åkta och grilla med Robert och Micke, mysigt va? Lite kallt kanske men man får väl stå nära elden eller nåt.

image603


Idag har de blivit väldigt väldigt många inlägg men jag har väl haft mycket på hjärnan idag så ni får stå ut. Jag tvingar ju ingen att läsa liksom.

tattoos


Nu har jag fixat så att Eriksson ska rita upp en ny tatuering till mig. Två svalor som ska sitta på skuldebladen, inte såna där snälla och gullig då dom måste passa in med den i nacken.
Har bestämt mig för att göra en ryggtavla. Så jävla snyggt men de är ju de att jag är tjej och många har fördomar mot de, nästan alla jag pratar med tycker jag är knäpp som vill ha ryggtavla men jag tycker det är snygg och de är huvudsaken. Plus att jag kommer ju inte göra det exakt nu. Ska vänta tills nästa år om inte mer.

Men svalorna kommer nog göras så fort pengarna rullar in.

Sitter och kollar på LA Ink, så gissa om jag är sugen på att göra en nu, nu nu!!!! Jag vill, jag vill ,jag vill!

image602


dåligt planerat kanske


Nu ska vi tydligen inte till teatern, kul att man får reda på de en kvart innan men men.. Hoppas inte lille Roy blir besviken nu. Men de blir han nog inte.

Och nej jag är inte arg, kanske verkar som de men de är jag inte.


jag vet att du vill ha mig

hahaha jag vet att du vill ha mig! haha den har man ju hört förut haha.


bad boy boom boom


Har sjukt trist så jag sitter och kollar på youtube, haha de finns massa låtar som har gjorts om till tecknat eller jag vet inte hur man ska förklara men kul är det. haha Hundparken liksom! Klockrent.

Här har ni två av dom. Kanske inte är så jätte kul men roligare än inget alls hahaha



min lilla farfar


Jag följde med till kusinerna iaf. De var väl trevligt och så, alltid kul att träffa farmor och farfar. Farfar tyckte att jag hade blivit liten. Och frågade om jag hade bantat ner mig, haha men som svar fick han "men farfar jag har ju gått upp" haha. Söt han är min lilla farfar! ♥
image601


Nu har jag iaf kommit hem och blivit ännu fetare, åt en massa bakverk, jag kan ju bara inte motstå. Fy fan, jag måste lära mig de.

Nej nu håller jag på att kissa i brallen så...

tankar


Vill egentligen krypa ner i min nybäddde säng som förr, bara ligga där, se på någon bra film och mysa. De är helt sjukt att jag har börjat tänka på de där igen. Usch bort med alla såna tankar, de var längesen och de ska inte tas upp igen.

image600

tagga till förfan


Nu är flickorna på väg till Tasty´s för att fika, själv bangade jag idag. Så nu sitter jag här själv, eller okej min syster är hemma men hon är på sitt rum.

Den stora frågan idag blir:
Ska jag eller ska jag inte följa med och fira min kusin?
Jag vet verkligen inte vad jag vill, ena sekunden vill jag, andra inte! Jobbigt läge. Jag vill ju träffa deras hundar och se hur dom mår men jag vet inte om jag orkar med alla släktingar, inte för att de är något fel med dom men ibland orkar man bara inte med allt prat.



m m y c, j s d c


vindruvor och sprutgrädde


Godmorgon! Lyckades sova rätt länge idag iaf, fast de kanske inte är så konstigt då jag gick och la mig vid halv tre-tre.

Igår kväll kom Malin och Emelie över, vi såg på melodifestivalen och åt massa godis. Malin kissade även på sig så hon fick lov att låna ett par mjukisar av mig, och inte nog med det efter ett tag bajsar hon även haha nej då, Preggy kissade i hennes knä och sedan satt hon på en choklad, haha men första storyn var roligare.

Efter ett tag kom även Robert och Micke förbi. Pratade lite skit och sedan fick jag massage av Robert så skönt! Okej de kanske hade vart skönare om jag hade sluppit massera Micke samtidigt men skitsamma skönt var det iaf.
Efter de bestämde vi oss för att åka ut lite med bilen, vi åkte till olika ställen här i Viksjö och kollade på stjärnorna. Romantiskt va? Smart som Micke är sätter han på vindrutetorkarna och spolarvätskan när han och Robert står ut ur taget så dom får allt i ansiktet hahaha Smart grabb! Som tur var så stod dom i vägen för mig och Malin så vi fick inget på oss. Sedan luktade det spolarvätska i hela bilen. Sen drog vi hem till mig och åt lite.

Jag har kommit på att vindruvor med sprutgrädde är skit gott, tror jag ska ner och äta lite nu faktiskt.

Idag måste jag städa rummet lite, tvätta och sedan ikväll ska vi nog gå och se på en teater som våran käre vän Roy medverkar i.

nakenfis


Tjenamors! De blir många inlägg idag och fler kommer de bli. Just nu är jag ensam hemma. Pappa är uppe och åker skoter någonstans och mamma,bror och syster är och köper ett tillfälligt skåp som vi ska ha våra jackor i, då de ser förjävligt ut just nu och mamma blir tokig på att jag har sex jackor som ligger framme på stolarna och puffen.
Robert åkte också nyss. Vi gjorde väl inte så mycket, snackade lite, fikade med mamma och så.

Så nu är frågan, vad fan ska jag göra?
Ska ta mig en promenad med Nanna och sedan duscha lite tror jag. Ha as hög musik på och bara leva mig in i musiken! Springa runt naken som vanligt liksom.

Hörs snart ♥

shy

Ännu en låt med Sonata Arctica, så bra och sköna låtar. Och ni vet ju de där med hans röst. Rysningar!

söta lilla hund och knasiga mamma


Att en promenad kan få en på så mycket bättre humör. Kan ju vara för att min lila bebis var så gullig hela vägen, gick vid min sida hela tiden, tittade upp på mig och ville att jag skulla klappa på henne. Så mysigt.

Haha min mamma är så knasig, nu när jag gick upp för trappen så möter jag henne. (hon var på väg ner) Då sätter hon upp sig fot så jag ska få den i ansiktet. Och självklart så ser inte jag den då jag gick och smsade haha bra där! Skön mamma!



ni två <3


Lyckades iaf somna igår, även om de var svårt. Varken huvudet eller magen mådde bra. Var orolig mesta delen. Men till slut gick det efter mycket vändande i sängen.
Allt är så cepe just nu, tänker inte berätta för er men de som behöver veta vet redan och så kommer de förbli.

Ikväll vill jag inget annat än att bara ta det lugnt och vara med Emelie och Malin. Känner verkligen inte för att gå ut och festa även om de känns lite lockande att bara dricka bort alla beskymmer. Vore jävligt nice nu när jag tänker efter! Men de är så fel. Så ska jag göra de får de bli hemma inte ute på stan så att allt kan gå fel.

Nu vill jag att Emelie ska komma hem från stan så vi kan umgås och prata.

image599
Tillsammans är vi oslagbara!
Ingen/inget kan komma emellan oss.
Vet inte vad jag skulle göra utan er.
Ni betyder allra mest.
Ni är en del av mig.
Ni är min familj
Jag vet att jag inte säger de tillräckligt ofta

Jag älskar er!



min älskade lilla nanna


Vet ni? Min lilla söta hund Nanna ligger och sover i min säng. Så himla söt. Hon gillar inte när jag kommer hem och luktar annan hund. Ska krypa ner under täcket bredvid henne nu. Fryser som ett as så de blir perfekt då hennes päls är så underbart mysig och varm.

image598
Ja, jag vet att jag lagt in den här bilden förut
men den är bara så söt ♥
Godnatt till er alla från oss två

trogen vän


Kvällen hos Malin fick en riktigt vändning men de är inget ni behöver veta om, inte om vad som hände och inte hände. De stannar hos oss.

Iaf så hade vi de riktigt trevligt hos Malin (om man bortser från vissa saker) vi såg på tv och åt, spelade land och hav. Lekte med Simba. Han är så söt men han har gett mig ett rejält rivmärke vid axlen upp till nacken eftersom han ville skaffa sig lite barn med mig hahahaha nej då. Han är så söt så. Riktgt charmpelle.

Iaf så åkte väl Micke hem vid två-halv tre efter att vi följt Emelie hem med hundarna. Jag och Malin gick hem till henne igen men nu är jag hemma hos mig. Ska nog sova om jag kan de. Lär ju bli en jobbig natt. Men jag kan inte inte ställa upp, inte när de gäller mina vänner.

P.s Är smått irriterad på en nära vän, man säger bara inte så även om de inte var så farligt men man kan formulera sig på ett annat sätt. D.s (Nej de är inte om dig blx )



så komiskt


Vad heter du, och vilka är dina två vanligaste smeknamn?
Tove är mitt riktiga sen tutt och tovetutt
Vilken tid på dygnet föddes du?
sju minuter över tolv
Har du några syskon? I så fall, vad heter dem, och hur gamla är dem?
Of course. Annica = 28år, Robert = 19år Jessica = 16år
Var bor du?
I viksjö såklart
Har du alltid bott i samma kommun?
Yees, viksjö is the shiiiit! Haha
Gillar du att bo där du bor nu?
De är klart har ju sjukt nära till Malin och Emelie
När du är 45, var bor du då?
I en kartong på stan? Nej men kanske i en villa någonstans
Om du skulle få en miljon kronor för att hugga av den hand du inte skriver med, hade du gjort det då?
Nja de tror jag nog inte, kanske för en miljon om dagen knappt de, använder ju båda liksom
När du festar, dricker du mer än vad de flesta andra gör?
Sjääälvklart! Fullast vinner ju!
Har du någon gång provat droger?
Fan går på speed varje dag hahaha
Om du var pank och fast i Amsterdam, skulle du då överväga att prostituera dig själv för att komma hem?
Lätt! Hem måste man ju, borta bra men hemma bäst, heter de ju
Tänder du på porr mellan två individer av det kön du inte är?
Ohh ja! Tänder ju på allt
Har du någon gång velat vara det kön du inte är?
Ja, de vore så nice att vara grabb, kunde tatuera sig överallt och alla snygga kläder liksom
Vilken kroppsdel gillar du mest hos dig själv?
Fan hela kroppen är ju perfekt så jag kan ju inte välja en
Vilken är din favoritfärg?
Svart och lila
Vilken är din favoritårstid?
Våren då alla hetingar kommer fram
Vilket datum är det idag när du svarar på dessa frågor? 
7 mars 2008
Vart ifrån kopierade du dessa frågor?
De minns jag inte, bra minne man har ibland va?
Lyssnar du på musik just nu, och i så fall, vilken låt?
Klart, tror låten helter Jump, den går på radion. Rock klassiker såklart!

HEMMET
Bor du på mer än ett ställe?
Bor där jag somnar liksom
Hur gammal är din pappa?
Oj den var svår, jag är inte säker kanske 51?52?
Bor du i hus, lägenhet, radhus eller annat?
Hallå villa ju?
Känner du ibland att du är hemma för mycket?
Näee fan trivs as bra så nej
Har du plikter såsom att städa hemma?
Plikter? De skulle jag inte tro, gör de jag vill, när jag vill
Tar det längre än 30 minuter för dig att komma till stranden med bil?
Nej fan. två minuter
Hur stort är ditt rum?
Jag får plats
Hur länge planerar du att bo hemma, eller när flyttade du hemifrån?
Hela livet långt! Nej men tills jag har fast inkomst
Har ditt hus/lägenhet mer än en våning?
Ja? annars heter de inte villa!
I vilket rum är den dator du sitter vid just nu?
Mitt egna, vad annars?

DATORN
Hur många timmar sitter du framför datorn på en vecka?
Någon timme kanske om jag har tråkigt
Tycker dina föräldrar att det är ett problem?
Nej andra sitter ju mer. nämner inga namn men hoooost jessica
Har du mac eller pc?
Huh`? Se jag är inte så insatt
Läser din dator Internet genom explorer, firefox, linux eller annat program?
Explorer men jag använder mozilla!!!
Spelar du spel som exempelvis tibia, wow eller cs?
Största nörden ju! Kan alla koder och allt. Kan inte ni?
Hur mycket musik har du på din dator?
waaay to mycket
Använder du regelbundet webcam?
Alltid, viker ut mig och allt ju. Mumma
Vilken sida har du som startsida?
Min egna! hetaTove dot com
Laddar du ner musik olagligt?
Olagligt? Fan här lyder vi lagen!

TV
Vilken kanal tittar du på mest?
Femman
Har du problem med tv-reklamen?
Ja, ställer mig och slår söder tv:n varje gång den kommer.
Har du tittat på Mitt i naturen fler än tre gånger?
De är ju mitt favorit program!!!
Vem är mest tv av Bengt Magnusson, Arne Weise, Ernst Kirchsteiger eller Pontus Gårdinger?
Arne Weise is the baajs
Kan du ibland känna en saknad av Bosse Bildoktorn?
Varje dag och varje natt
Hur många tv-serier följer du kontinuerligt?
Alla som går! Störtsta nörden
Känner du någon som är besatt av Sex and the city?
Vad är de? Nej men ja, en del
Har du någon gång varit med i tv?
Yesss för kvinnomisshandel och i för snygga människor haha nej men första är sant
Vilket är, enligt dig, det bästa tv-programmet genom alla tider?
Mitt i naturen sa jag ju
Hur många timmar i veckan tittar du på tv?
24/7. gör inget annat

RELATIONER
Till vem sa du jag älskar dig; senast?
Till den som tittade på mig i spegeln
Känner du att du älskar dina närmaste vänner?
Älskar? Neeej aldrig! Vafan de är klart!
Har du haft ett förhållande som varat i över ett år?
Nej aldrig! Usch man måste ju variera
Älskar du båda dina föräldrar?
Nej bara ena! Båda såklart, vad är de för cepe fråga?
Hur länge har du känt din bästa vän?
Sedan 4år så i 14år! Stort av mig att orka med henne så länge. Min babe!
Anser du att man kan ha samma relation med ett husdjur som en vän?
Jaha jag har bara husdjur till vänner
Är du kär just nu?
Jag är alltid kär. Kär i mig själv
Har du varit i fler än fem förhållanden de senaste två åren?
Fem? Testa femtio! Har ska vi inte stadga oss allt för länge
Vilken relation har du till dina klasskamrater?
Roy is my homeboy!

MOBILEN
Vad har du för mobiloperatör?
Comviq något
För hur mycket ringer du i månaden?
Lägger räkningen i en hög på byrån så jag vet inte
Hur många sms skickar du i månaden?
kanske 230 om dagen, vadå skulle de vara lite?
Vem pratar du oftast i telefon med?
Gud? Du vet den som har sån där fin och krasslig röst som säger "abonenten du söker..."
Vad står det i ditt senast inkomna sms?
"Ska malins vovve vara hemma?"
Vilka kontakter har du som börjar på s?
Oj de orkar jag inte ens skriva hahah
Har du haft en 3310:a?
Nej körde på 3330 direkt! Man var ju coool
Kan du din mammas, din pappas, och minst fem vänners mobilnummer utantill?
Min mammas, inet pappas sen kan jag bara malins hahaha sämst på nummer
Har du någon gång skickat ett e-mail från din mobil?
Vad skickar man annars? Sms? De är ju för mesar

KLÄDER
Vad har du på dig nu?
Jeans från Diesel, Linne och tjock tröja från Calings, sen dissar man ju underkläder
Äger du ett plagg från en second hand-butik?
Alla mina kläder är lätt från second hand
Hur många par skor använder du regelbundet?
Skor? Man går barfota!
Har du sparat i över två månader för att ha råd att köpa ett klädesplagg?
Ehh?
Tycker dina vänner att du köper mycket kläder?
De tror jag inte
Skulle du kunna tänka dig att jobba på H&M?
Lätt men då inne i stan
Har du någon gång burit en folkdräkt?
Varje helg fan!
Äger du en kostym/dräkt?
Nope
Har du någon gång slängt ett plagg efter att endast ha använt det en gång?
Nej här används allt
Anser du att en persons klädstil säger mycket om personen?
Lite halvt så klä dig inte slynigt då är du en slyna haha

PERSONER
Är Tina Nordström ett bra ansikte för Skåne?
Kommer hon från Skåne?
Vad tycker du egentligen om kungen?
Bäst fan! Kära örebroare haha
Tycker du att prinsessan Madeleine är snygg?
Inte jämfört med mig
Vem vill du se som julvärd julen 2008?
Mig själv
Vem är den bästa läraren du någonsin haft?
Danieeeeel
Vilka är dina förebilder?
Jag är min egna förebild
Är det synd om Kikki Danielsson?
Varför?
Är det synd om Lars Danielsson?
Vem är de?
Kan du nämna fem stadsministrar under 1900-talet i Sverige?
Jag, jag, jag, jag och återigen jag
Uppfattar du att en person är smart bara för att hon/han bär glasögon?
Nej, heeeej nörd! Glasögon orm fan

EGENDOMLIGA SAKER
Har du en speciell relation till A/K-brunnar?
Brukar alltid krama dom
Känner du att du ibland har tvångstankar?
Såna kan man ju inte få nog av
Har du saker du måste göra innan du kan sova?
Klä på mig kan ju vara en fördel
Har du en speciell relation till talet "747"?
Oooja!
Tittar du fortfarande på barnprogram då och då?
De är bäst!
Är du hypokondrier?
Jag är jämt sjuk
Har du egna uttryck som kan uppfattas konstiga av andra?
Mina vänner hatar smällfitta men de är fint ju
Har någon sagt att du är konstig?
Sa du konstig?
Försöker du vara annorlunda?
Vem är inte annorlunda?
Klär du dig medvetet annorlunda?
Klär mig i de jag trivs, alltså en svart sopsäck

FILM
Ser du mer än en film i veckan?
Maybe baby
Anser du att du är en filmälskare?
Jag älskar filmer men jag vet inte?
Vilken var den senaste filmen du såg?
Walk the line för hundrade gången
Har du sett en film av Bergman?
who?
Gillar du amerikanska filmer?
nej usch mes filmer
Har du alltid undertexter på när du ser en film på engelska?
Kan ju inte engelska så de vore svårt annars
Vilka är de tre bästa filmerna du någonsin sett?
Filmen som jag själv var med i
Har du någon gång tittat på Oscarsgalan?
Tittat? Jag är där varje gång
Har du varit på en filmfestival?
Varje gång de är någon
Har du någon gång seriöst övervägt att ha exempelvis skådespelare eller regissör som framtida yrke?
Övervägt? Jag SKA bli

FRAMTIDEN
Vad vill du göra i framtiden?
Luffa runt jorden
Ser du en framtid i Sverige?
Ser och ser jag hör
Vill du ha barn?
Barn är äckliga
Vill du gifta dig?
Varför?
Kommer du att plugga vidare på universitet/högskola?
Ska plugga hela livet långt
Vill du ha ett jobb liknande dina föräldrars?
Lätt
Tror du att systembolaget kommer att finnas 2020?
Nej, vi kommer vara nykterister hela bunten
Tror du att befolkningen på jorden kommer att bo delvis eller helt på en annan planet i framtiden?
Jaaaaa! Jag ska till mars
Kommer du att ha bra kontakt med minst fem av dina klasskamrater om tjugo år?
Ska ha bra kontakt med alla
Tror du att det kommer att finnas converse till försäljning om femtio år?
Dom alltid finnas

SLUTLIGEN, 10 RANDOMFRÅGOR
Har ni en städerska i ert hem? Om ja, är hon svenska?
Nej, här städar vi inte
Har du varit i Asien?
Lite då och då när jag sover
Gillar du din skola/jobb?
Döööör för den hahaha
Om du skulle identifiera dig med en musikartist, vem skulle det då vara?
Hmm.. den som är bäst!
Är bloggen en sådan daglig syssla för dig som du anser vara nödvändig för att din dag ska kunna kännas bra?
Jag lever för bloggen
Har du badat i havet i år?
Varje helg
Är fotografi viktigt i ditt liv?
Störta fotonörden här ju
Har du en egen kamera?
Har sjutiofem st
Idrottar du mer än tre gånger i veckan?
Fan hela tiden. Gör inget annat

hahahaahahahahhaahaha Fy fan! Fan vad oseriöst. Är så övertrött att jag vet inte vad. hahah ta de med en nypa salt om ni vill för de gör jag!

pinsamma lilla jag. Men vaafaaan!


Hej! Dagen vart bättre än jag trodde. Hade en del att göra och massa glada/trevliga kunder att ta hand om, sen kom ju Chriztian in och förgyllde min dag. Den där puddingen asså!.
 Åt en massa massa godis. Fört gick jag och handlade salt laktris till Linnea och mig, sen när Emma kom vart de till att köpa choklad och annat. De var super gott men nu i efterhand så borde jag nog inte ätit så mycket, är så himla mätt, mår lite illa. Vet inte hur jag ska orka middag och sedan svull hos Malin men vafan allt går ner. Finns inte riktigt något stopp i mig, kan äta hur mycket som helst. Sjukt!

image597Sötnöt då!


Skämde ut mig totallt idag också! fy fan vad pinsamt! Ni vet han som brukar komma in? Med stjärntatueringar, svart hår och så? Han kom in och just då säger Emma "Nu kommer Tove bli glad"  Så jag ställer mig upp med en sån fart att jag håller på att ramla, slår till en låda med galgar så de låter som jag vet inte vad. Jag trodde inte att han hade kommit in jag trodde han gick utanför. Men han var precis framför mig. Och klart kolla han och hans kompis på mig, faaaan vad pinsamt men vad annat kan man göra än att skratta. Haha klockent ju!

Ikväll ska vi som sagt hem till Malin och chilla, äta en massa onyttiga saker, snacka skit och kanske spela något spel. Skulle vara kul med singstar får se ska höra med de andra!
Kan inte fota då kameran fortfarande är död. Jag orkar inte ladda den. haha

Nej nu ska jag rensa mitt golv från lite kläder och sedan gå ner för att se vad vi ska äta.

en låt? Yeees


vårkänslorna är på topp


Godmorgon!
Solen skiner för fult utanför mitt fönster, ser riktigt skönt ut. Men frågan är om de är kallt eller så varmt som det ser ut?
Iaf så ser det riktigt nice ut. Nu känner jag verkligen för att skippa praktiken och chilla i solen hela dagen, kanske få lite färg.

Idag är det nog första dagen som jag inte är taggad till praktiken, jag vet inte riktigt varför men de måste nog bero på vädret.

Nej nu måste jag klä på mig och sätta på ansiktet så man är klar tills bussen går. Ha en trevlig och skön fredag.

Fäst vid dig


Hejsvejs!
Vart nyss avsläppt av Robert och Alex.

Kvällen började med att Robert kom över och vi åt lite popcorn och snackade lite skit sen åkte vi till Kungsängen för att hämta upp Alex därefter vart de en del stopp i Kungsängen. Sedan åkte vi tillbaka hem till Alex och kollade på film. Höll på att somna men lyckades hålla mina ögon öppna. Stoooort!

Nu tänkte jag sussa sött faktiskt. Så att jag orkar med en dag imorgon också, vilket inte lär bli några som helst problem.
Godnatt, hoppas ni haft en trevlig kväll



playahead jupp


I väntan på att Robert ska komma förbi så har jag faktiskt loggat in på playahead! Ja ni hörde rätt! Men de är fortfarande lite tråkigt. Jag kan inte förstå hur man kunde tycka de var så himla roligt förut. Har man kanske blivit för gammal? Jag är ju bara 18år men ändå, de känns som om de mest är för små och allt för många fjortisar. Nej tack! Tror jag dissar de i fortsättningen också. Kanske loggar in i brist på annat som nu. Hhaha


00:34

Kolla vid 00:34! Känner ni igen? Malin du kanske gör? haha så skön

get stoned

En sån härlig röst!
Haha jag vet att jag alltid skriver att folk har bra och härliga röster men jag dör för killar som sjunger med halv hes röst! Så hett!!


effektiva jag!


Fy fan vad jag känner mig effektiv idag! Har gjort en massa idag på praktiken, gjorde klart alla kartongerna med varor som vi har vart lite efter med hela veckan, sen har jag hjälpt kunder, satt upp lite plankat, slängt kartonger och skärp, städat lite på lagret. Ja jag vet de låter väl inte som mycket men de känns ändå som mycket. Stort plus till mig själv idag!

Annars har väl dagen flytit på snabbt. Känns jätte hemskt att de bara är ca två veckor kvar. Usch jag vill verkligen inte tillbaka till skolan och den tråkiga vardagen igen. Att bara sitta där i skolan och inte göra nåt. Nej de är inte så kul, speciellt inte efter en lång och effektiv praktik.

Kan ju säga att de var mupparnas dag idag. Massa konstiga männsikor som befann sig i centrumet. Och de var även väldigt lite folk. Konstigt!

Ingen bild idag då min kamera är död. Men spillerill.



en liten låt


Maaaaalin


Tjenaräääääää! (yes är på ett sånt där konstigt humör igen, kanske övertrött)

Iaf så har kvällen spenderats med Malin, vi har sett på tv, snackat skit och ätit en massa polkagrisar, lite sent att äta sånt nu kanske ni tänker men nej de är nu dom är som godast. Haha. Ni kanske inte hajjar men skitsamma.

Nu är de Scrubs. Finns de någon som inte gillar de? Så jävla kul. Lite jobbigt att se de innan man ska sussa men allt sånt där löser sig.

dagens hårfärg


Juste har även fotat så alla kan få se hur håret ser ut, lite risig bild men vafan skitsamma.

Dagens hårfärg hahahaha:
image596

pistolhot och rån


Dagen har gått bra, haft saker att göra hela tiden. Hann väl inte med allt men de är en dag imorgon också.

Klockan två idag så rånades Guldfynd, detta var andra gången på väldigt kort tid. Rånarna hade pistol och snodde med sig en massa smycken.
Efter rånet så roppade vi (jag och Emma) in en av ordnings vakterna så att vi skulle få lite info om hur allt gått till. Stackarn han var lite skärrad. Han hade tydligen fått pistolen riktad mot sig. Men han var tapper och fortsatte jobba.
Så vi stod och pratade med honom ett bra tag och fick svar på en del frågor om vad dom får och inte får göra. Han berättade även vad dom gör på dagarna då det bara ser ut som om dom går runt omkring och chillar galet.
Får se om man kanske tar en mjukglass med honom någon dag. Då vi båda dör för Godiskarusellens mjukglass och eftersom han erbjöd att bjuda på en någon dag då han hade rast. Haha söt.

Hände väl inte så mycket mer idag, lunchade som vanligt med favorit tjejerna! Imorgon ska jag ta kycklingsalladen utan pasta, då får man jordgubbar, melon och massa annan frukt. Mums.

Dagens sköna klädsel:


Enkel och skön "rädda jorden" T-shirt från Carlings
Byxor från barnavdelningen på Kappal
Mössa från H&m
Sen hade jag även mina indian skor, körde på lite halv hippie-look idag.


namnsdag


Juste! Jag har tydligen namnsdag idag. Fick reda på det halv sju imorses då Micke slängde iväg ett sms-grattis. Så nu förväntar jag mig många presenter flickor!! haha nej då.

Någon som brukar fira sin namnsdag?


ett långt och onödigt inlägg


Godmorgon gott folk! :)
Slängde in en liten söt låt. Han som sjunger har verkligen fin fin röst. Och låten är ju en av de sötaste.

Men iaf solen skiner och humöret är på topp. Ska snart börja klä på mig lite kläder och sedan leta fram ett par ballerina tror jag, inte för att jag ska gå med dom ute, de är waaay to cold! Ska ha dom inne sen.
Vi kommer verkligen ha fullt upp idag. Har så mycket att göra och så lite tid känns de som, visst jag är där i åtta timmar men dom går ju så himla fort. Känns som fyra nästan. Guuuuh vad jag trivs bra, jag vill aldrig sluta.

Jag är nog rätt nöjd med håret iaf. Men de kan ju ändras över dagen, jag har ju en tendens att inte kunna bestämma mig. Kan ju säga att alla mina pengar har gått åt håret så nu får jag börja leva på mamsen och papsen. Känns väl inte så kul. Men men skitsamma allt löser sig, som de alltid gör.

Haha nu sitter jag bara och babblar, ingen är hemma så jag har ingen att prata med. Eller jo marsvinen men där får man ju inte mycket till svar. Bara att Betty som piper som ett brandalarm. Fatta att vakna till de mitt i natten. Kan ju berätta att de inte är så jätte kul. Speciellt inte om man har någon som övernattar, stackars den liksom. Jag har ju blivit van nu.

image594

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre, eller jo tid har jag väl men jag kan nog hitta på något bättre. Som att klä på mig, ta mina piller eller så.



jag minns de små sakerna


jag kan verkligen inte bestämma mig


Kan ju berätta att duschen var ju hur skön som helst! Tror verkligen att jag behövde det där. Slängde i en hårfärg medans jag duschade kroppen. Så nu är jag inte längre blond.
Haha de var fort jag tröttnade. Jag vet! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska kalla min hårfärg. Jag vet inte ens om jag gillar den.Vi får se imorgon, gör jag det inte slänger jag väl i en till, annars hade jag tänkt att ha det såhär och använda mitt silverschampo och sedan gå till frisören och slinga det några gånger så de blir vitt. Vi får se.
Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag vill vara blondin eller brunett! Bra jobbat!
Kan ju iaf berätta att mitt hår lär ju inte må så jävla bra men jag trodde att de skulle bli mer slitet. Bara att använda inpackning så blir det bra igen.

image593
Visst skulle duschen vart skönare/bättre om den här snyggingen vart där.
Drömma går ju!

Men men nu tänkte jag krypa ner under täcket och sussa sött. Godnatt.


lång dag


Då var men äntligen hemma från en hel dag i Jakobsbergscentrum.
Det började med praktik som gick skitbra som vanligt från 10-18 men jag stannade till 19 och höll Emma sällskap. Sedan var det bara att gå över till Kappahl för att års inventera, usch! De är verkligen inget roligt jobb. Jag inventerade alla underkläder men som tur var så var Isabell (som går i klassen under mig) där och höll mig sällskap och hjälpte till. Alltid kul att ha någon att prata med även om de kanske inte var så jätte populärt från vissa håll men vafan ska jag vara tyst i fyra timmar? Skulle inte tro de va! Haha
Vid kanske 22 vart alla övertrött och började gapskratta och dra massa skämt om allt från himel och jord men mest olika sex arter. haha Tydligen hade Sari hört någon säga "jag vill knulla dig febrig". Någon som vet vad de innebär? hahaha

Pappa var snäll och hämtade mig så jag slapp ta bussen hem, inte för att de är långt men de är alltid skönt att få åka bil.

Nu hade jag tänkte att hoppa in i duschen och ta en lång och varm dusch! Ska bli så skönt efter denna långa dag.


pyskhemmet nästa


Då var man hemma igen.

Trodde detta skulle bli en lugn och skön hemmakväll men icke sa nicke. Vid åtta ringer Micke och berättar att vi ska åka till de där gamla dårhuset i Upplands-väsby bara för att dom skulle se om jag vart rädd eller inte.
Så de var bara att åka, tvingade med mig Emelie gjorde jag också.

Sedan åkte vi (Robert, Alex, Micke, Emelie och jag) till Kungsängen för att Alex skulle ha dricka och så hämtade vi upp Chriztian och Simba också. Blev lite krångel då några till tjejer ville följa med, men dom fick ju inte plats så dom fick gå hem igen.

Väl där så gick inte Micke in, han tog en promenad med hunden (jag tror han var lite skajjsen av sig, söt) Så vi andra begav oss in. Först på de övre planen och sedan på de undre. Visst var de läbbigt men inte så som killarna fick de att låta. De som var läskigt var väl tanken att de skulle kunna komma någon annan som var där, som man inte var beredd på men inte övernaturliga saker som att en död gammal inlagd skulle komma och vilja döda oss. haha.


tänk vad man kan missa

Hittade en Hinder skiva på Carlings idag på den fanns bla denna underbara låt


övertrött?


Hejhopp gummi snopp. Haha ja, humörn är på topp, tror jag är lite övertrött kanske. Haha men vafaan bättre de än surpuppa!

Dagen har vart helt underbar. Kom massor och då menar jag massor med varor, vårkläder. Kan ju säga att de kommer bli en dyr vår och sommar för mig. Haha men man lever ju bara en gång så bäst att njuta.

En riktig snygging kom in idag och sökte jobb! Gissa om jag vart glad? Han kommer ju in lite då och då, pratar och prövar kläder. Svart hår, tatueringar (stjärnor liksom, vadå solumates?haha), rockig och äldre än mig visserligen bara ett år men vad mer kan en tjej begära? Säkerligen massvis men usch. Verkligen min stil. Jag som bestämt att lugna ner mig på killfronten, inte lägga ner de helt och hållet men kanske iaf hålla mig till en. Nej nu lät de fel men vafan ta allt med en nypa salt.

Aja nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så hoppas ni andra haft en lika bra dag som jag för min har varit toppen!

mössan på


Godmorgon! De är mer än timme kvar tills jag ska åka hemifrån, förstår inte vad jag gör uppe, har till och med gjort mig klar, allt som saknas nu är kläder. Ska ha mössa på mig hela dagen, tänker inte visa allt förns det är helt klart.
Kommer kännas skumt att jobba med Erik igen då han har vart på semester i fyra veckor men de ska bli kul.
Hoppas att han inte är allt för brun bara. haha

Ikväll kommer kanske mamma kusin över och ska dricka lite vin och sånt med mamma. De ska bli kul, få höra hur grabbarna mådde dagen efter och så. Hörde att en viss Ronny inte hade några pengar kvar på sitt konto iaf. Smart grabb.

Aja hoppas ni alla får en underbar dag med snö och allt!



ingen mår så bra som jag

Ursäkta? Men hur fan kunde Fronda inte gå vidare?
Man blir ju sjukt glad och uppåt av hans låt ju! Är de inte så de ska va?


så skön

Gammal rock dör aldrig ut

Blondieee


Då var man inte längre brunett! Kan väl inte säga att jag är klar med håret än men snart så. Har gjort klart de för idag iaf. Tror inte håret orkar med.
De är fortfarande lite gult men bättre än igår iaf.

Iaf så har jag väl inte gjort så mycket idag, fixat med håret, sett på film och vart i Jakan med familjen och fikat. Har fått reda på lite saker av Linnea också. Så nu kan de bli så att man kanske hamnar på Carlings i Stinsen, inget är bestämt än men vi får se.

Dagens:



Mössa ,jeans, linne, skinnjacka allt från Carlings
Cardigan, skjorta och sjal från H&M


ja, du får gärna komma förbi


image590


hej morot

Seriöst, är de bara jag eller ser Ricky Martin riktigt het ut? Att lite muskler, en annan frisyr, kläder och tatueringar kan göra så mycket. Heeeet säger jag!


Walk the line


godmorgon eller kan man fortfarande säga de?

Vaknade ganska tidigt men jag lyckades somna om igen, och jag kan ju berätta att de var grymt skönt. Nu har jag hunnit med en snabb dusch och en promenad i regnet med Nanna, ganska så skönt.





1. Ja, vad ska man säga? Soffhäng?
2. Ronny med någon vän han hittade
3. Johan, Ronny och Pierre
4. Ronny och mullemeck och om ni kollar i bakrunden står lilla Emelie där
5. Vi sysslingar
6. Lite släkt plus Amir
7. Christian och Amir
8. Johan och Malin ( yes johan vart lite förälskad)
9. Mina små sysslingar



tjenna


Har nyss kommit hem från en kväll på stan! Fråga mig inte varför jag sitter och bloggar hahha

Iaf så började kvällen sjukt segt, jag Emelie och Malin var ganska så otaggade men jag tvingade med dom in på tåget. Sedan möter vi upp mina sysslingar Johan och Christian och mammas kusin Ronny och två av hans vänner. Ann var också med men hon och hennes kompis skulle gå till kasinot där Benny jobbar. Så vi drog ut på stan och letade efter ett ställe som vi alla trivdes med.
Vi slutade på Hiershenkeller (vet inte hur det stavas och bryr mig inte heller) Där var det iaf bra drag och vi hade grymt kul Mina släktingar är riktiga party people. hahahaha

Nej nu ska jag sova, skulle egentligen ha åkt till Calle men de kändes skönare att komma hem till min egna säng, får se kanske stöter på han imorgon eller så, man vet ju aldrig.

Bilder kommer nog imorgon, kan ju varna om att alla ser cepe ut men vaaafaaan spelar de för roll, huvudsaken är väl att man hade roligt?


RSS 2.0