torsdag 22/10


Ledig Ledigt Ledig idag!!
Så himla skönt!

har inte planerat så mycket för dagen de jag vet är att jag ska städa och laga mat. Jag har redan börjat städa ska bara dammsuga sen är det klart. Sen får vi se vad jag hittar på resten av dagen, skulle behöva åka och handla lite men vi får hur det blir med det.

nej nu ska jag lägga fram köttsnapel och sen börja dammsuga..

Ha en bra dag.

don´t bring flowers


this is it

 

Klart jag har billjetter till filmen!!!

 


helt slut


En fem dagars jobb vecka i streck efter en helg med lite sömn och dålig mat är inte det min kropp gillar och det märks för den är i strejk. Känner mig helt sjut i hela kroppen och allmänt seg. Men nu är det bara två dagar kvar sen är jag ledig hela helgen och det kommer kännas så skönt!

Nej nu har jag inte tid med detta ska börja bege mig när till jobbet!

Ha en bra dag!


tack alla!


godmorgon!

Igår var det min dag! En riktigt trevlig dag/kväll! Fick massa massa fina presenter och jag är nöjd med allt! Fick nog allt jag önskade mig :)  bla en skinnjacka, två par stölvar, tandblekning, en ring, ett halsband, två par tofflor, två klockor, jeans, converse, en parfym, massa cola cherry, ett halsband som Casper gjort, en mössa, pengar sen ska jag, jonas och några av hans vänner gå på takida!
Och jag hade självklart en tårta med mig själv på som 8åring kanske, helt sjukt hur bra såna tårtor blir.

Så tack för alla presenter och alla gradulationer!


fredag idag


Fredag idag vilket alltid betyder jobb, idag blir det till sju.

I helgen ska jag på kickoff vilket ska bli riktigt kul, har ju aldrig varit på något sånt förut. Jag hoppas på att vi får tjuvkika på vad som kommer att komma nästa år i jeans väg. Och att iaf någon tex diesel kör modevisning men vi får se.

Ikväl blir det myskväll med Jonas, vi ska laga bakad potatis och fläskfilé sen se på film och bara mysa. Blir ju borta hela helgen vilket känns mindre kul så fi får se till att mysa till det ordentligt.

nej nu måste jag borsta tänderna och sånt.

Jag önskar mig....


face drop

Tyckte videon var så söt men tecknat, haha

 


tiden går fort


Gormorgon! Det var inte igår, mycket har hänt sen sist.

Jag och Jonas har hunnit ha 1år tillsammans! 1år! Kan ni tänka er? Tiden har verkligen gått fort men man säger ju att tiden går fort när man har roligt!
Det känns fortfarande som om vi träffades för en månad sen..men det har gått 1år och det känns fortfarnde likadant som för 10månader sen, lika bra och underbart. Du är underbar pojken min.


Det har redan hunnit bli oktober det känns verkligen inte som om det var två månader sen vi hade semester. Men nu är det oktober och alla vet ju att en viss jag fyller 20år! Känns faktiskt inte så speciellt längre som det gjorde förra året när jag fyllde 19år och började redan då tjata om att jag blir 20år nästa år. Nu är det året här men jag skulle lika gärna kunna fylla 19år igen men jag antar att det ändrar sig när det närmar sig lite mer.

Min mamma vann på postkodslotteriet! Så himla kul så nu ska hon vara med på tv. Man kanske ska skaffa sig en lott det verkar ju som om det inte bara är skitsnack att man kan vinna pengar sådär.

Mycket har hänt på jobbet också men det tar jag inte upp här men allt som händer sker för en anledning..

Nej nu måste jag klä på mig och lägga fram något ur frysen.

Ha en bra dag!


RSS 2.0