barn


Helgen har jag jobbat kanske inte det roligaste man kan göra men det måste ju göras. Sen när jag slutade i lördags så åkte jag och mamma upp till Christer där Annica befann sig, vi skulle nämligen hämta lille Casper som vi skulle passa så att Annica kunde få festa loss lite :)

Så det vart till att leka med lego hela helgen. Gick ner och klappade fåren gjorde vi också. Men vad jag minns så var får trevliga djur men så fort vi satte våra fötter i hagen så kom en stort får och två getter springandes emot oss och ville bli klappade, puttades gjorde dom också så visiten där vart inte långvarig, haha.


Igår så åkte jag och Jonas till Kista och såg på bio, det vart 1 2 3 kapad. Den var faktiskt himla bra. Gick i lite affärer gjorde vi också men varken Jonas eller jag hittade något speciellt som vi ville ha.

Idag är det jobb som gäller igen. Hela långa veckan..

say say say


hatar bussen


Jobb idag, ledig imorgon!! :) ska bli super skönt. Men ska göra lite sysslor, måste tvätta så jag har något att ha på mig.

Sen får jag se vad som kan tänkas hitta på, något iaf :) Kanske ska träffa Jossan på dagen om hon inte skulle iväg. Var ett tag sen.. Och mycket har hänt, haha.

Nej nu ska jag börja gå mot bussen, jag hatar bussen. Skönt att Jonas hämtar mig på kvällen :)

Ha en bra dag!


jag bara måste...


Goddag!

Nu bor vi som sagt hos mina föräldrar till badrummet är klart, jag hoppas verkligen att det blir fint. Vi var där igår och kollade men inte mycket hade hänt inte.

Igår var vi även och firade Jonas släktingar som fyllde 60år, vilket var trevligt och dom hade dukat fram massa mat.
Sen på natten vart det bad i bubbelbadet på baksidan, riktigt skönt.


Jag bara måste ha en!!!!

Jag kan verkligen inte sluta titta på dessa underbara vovvisar! så om någon vill göra mig glad på min 20års dag så vet du vad jag önskar mig!


förseningar


Onsdag idag och här sitter jag och väntar på att de som ska renovera badrummet ska komma vilket dom inte gjort. De skulle vara här sju på morgonen så jag var jag uppe sex och gjorde mig klar. Kul att jag gick upp så tidigt i onödan.

Har dom inte kommit om en timme så måste jag gå, ska till jobbet tidigare och fixa massa, ser förjävligt ut och så vill jag inet ha det.

Sen vid tre ska jag in till stan och träffa assisterande sverige chefen. Lika nervös som jag alltid när jag ska träffa honom är jag, men det ska nog gå bra.

Sen när jag kommer hem blir det till att ta med kläder och sånt och åka hem till mamma och pappa.

Aja, ha en bra dag!


dator


Jag har fått en ny dator!!! :) Äntligen!
Den är super fin.



Jag och Jonas åkte och fikade med mamma och pappa idag sen åkte vi runt i lite butiker och det slutade med att jag kom hem med en dator. En fin sådan.

När vi kom hem var det bara för Jonas att fixa så jag kunde börja använda min dator så nu funkar den prima!!
Vid sex åkte vi hem till mamma och pappa för att laga middag som vi snällt hade erbjudit oss till att göra, det vart rullad lövbiff med brieost i, snurrade pommes och bea.

Imorgon är det dax för jobb, känns ju mindre kul men någon gång ska man ju börja igen man kan ju inte ha semester hela livet.

Nej nu ska jag krypa ner i sängen. Ska ju upp tidigt imorgon.

snart börjar man igen


Idag är det fredag. Känns väl sådär med tanke på att jag börjar jobba på måndag, det har verkligen varit skönt att få vara ledig om tiden ändå inte gick så fort..

Idag ska jag iaf ner till jakan och äta lunch med Jessica, hon skulle köpa någon tröja så hon undrade om jag ville äta med henne.

Imorgon ska jag och Jonas förmodligen vara hundvakt åt lilla Nanna eftesom mamma och pappa ska ner till flygfältet med bilarna.

Nej nu ska jag fortsätta se på Animal Planet.


Dessa två gick varje dag på standen i djerba.

göteborg


Då har man vart hemma i några dagar. För er som inte visstedet så åkte jag, Jonas och Jossan till göteborg i lördags morse och kom hem i måndags. Riktigt trevligt hade vi det. Såg på En sommar med Göran på vip bio, åkte gokart, gick i köpcentrum, var på liseberg och på vägen hem vart det ullared.

Jag och Jossan åkte någon ny grej som var läskigare än vad den såg ut att vara.

Sen åkte vi någon gunga som var ännu läskigare, som gick ut över berget.
Jonas tvingade upp oss och tur var väl det för även om den var äcklig så var den roligt.
Vi åkte den två gånger vi ville testa båda sidorna.


Vi såg på 3d bion, snygga visst?

Sen åkte vi upp i tornet, fan vilken utsikt men Jossan var livrädd. HaHa

Jonas vann en stor anka till mig :)


Sorry men det vart inga mer bilder, vi måste bli bättre på den fronten.

hemma i sverige igen


Hemma i Sverige igen!!

Nu är vi hemma igen efer en vecka i ren lyx..Stort och snygt hotell såg exakt ut som på bilderna, helt sjukt.
Det var ca 47 grader varje dag och över 30grader i vattnet, så otoligt skönt. Första gången jag gick i för att bada utan att känna skiit vad kallt det är. På eftermiddagarna kändes vattnet varmare än på ytan.

Dom som bodde på hotellet var verkligen inga svensson. Männen var gubbar med ölmage, guldarmband,ringar och klockar och deras kvinnor såg ut som supermodeller, långa, bruna och skit smala. Och deras barn hade gucci väskor och rayban glasögon och dom var inte över tio år. Helt sjukt.

Varje dag låg vi vid havet, så himla skön. Åkte jetski gjorde vi också vilket var kul men läskigt då jonas kör som en vilde haha. Sen red vi även på kvällen vid havet.. Vilket var kul men dagen efter var det inte så kul längre då man hade grymt ont i rumpan.

Som sagt nu är jag hemma igen och ska se till att träffa Jossan så fort som möjligt. :)

Hoppas ni haften bra vecka, det har iaf jag :)

RSS 2.0