faithless


textbook stuff

En vecka kvar till julafton.. Och nu har vi massa snö och det ska tydligen ligga kvar tills juldagen! Det får vi verkligen hoppas för jag är trött på en jul utan snö..


Denna veckan har jag bara jobbat, eller var ledig i tisdags och då var jag hos mamma och tvättade massa lakan, hjälpte henne att rensa garderoben och började klä granen.

 

Jag ska nog ta och klä våran gran här hemma i helgen. Vilket Jonas inte kommer gilla men han får stå ut :) Tror faktiskt han kommer gilla det när den väl är på plats :)

 

Nej nu ska jag gå till bussen och sitta där i 50min..

 


it´s all for the best, of course it is


Lördag idag, tolv dagar kvar till julafton..! Tiden går så fort, känns som man inte hinner med något längre..


idag sov jag ut för första gången på länge vilket var riktigt skönt. Jonas är och hjälper sin syster att flytta så jag passade på att städa lägenheten, snällt va? haha.

Ikväll blir det julavslutning med jobbet.
Och imorgon är det lucia.. Undra vad man ska göra då? Jag håller mina tummar hårt att det är snö imorgno iaf!


pinky swears don´t work no more


December..
Skönt att det har börjat bli kallt. Då kanske man kan få lite snö på julafton det här året? Eller det kanske är att hoppas för mycket.
Men jag har det hellre såhär, kallt och frost än att det är små kallt och blött överallt.


Två dagar kvar...


takida


Godmorgon!

För er som inte visste det så var ju jag på Takida i helgen. Jag, Jonas, Micha och Bea åkte in tillsammans tog en snabb tripp till donken och gick sedan och tog oss en cider, öl för killarna då, haha väl inne på hovet träffade vi fler av deras vänner..
Men men till bandet då dom var helt grymma live! Dom lät precis som på radion! Helt sjukt.. Annat är det ju när man går på något amerikanskt band, då låter det aldrig bra live..

Iaf så var det jätte kul! :) så där lyckades du bra pojken min :)

Annars tog vi det bara lugnt i helgen, såg på film och fikade. Jobbade gjorde jag också en kort stund.

 

Nej nu blir det jobb.. Ha en bra dag!

 

 


RSS 2.0